سوال 1 سیالات چی زدی؟(فشار در راستای جریان) و همچنین سوال چرخش حول مبدا؟
رادیکال 2 میشد.شما چی زدی؟ اون سیکل رو چی زدی؟
من مکانیک هستم و به نظرم ریاضیش آسون بود
نمی دونم حالا به نظر شما با این درصد ها امکان قبولی هست؟ ( البته اگه غلط نزده باشم !! )
ریاضی 60
زبان 20-25
سیالات 20-25
مکانیک پرواز 15-20
اجسام پرنده 0
سازه و .. 10-15
فکر کنم امسال همه ریاضی رو بالا زدن
ایول منم رادیکال 2 زدم، سیکل رانکین که ریهیت میشد؟ فکر کنم زدم راندمان کل افزایش پیدا میکنه البته شک داشتم چون فکر کنم رطوبت هم کاهش پیدا میکنهنگو که غلطه
منم مث تو زدم، اون دو تا گرماهارو چی به دست اوردی؟
منظورم سیکل برگشت پذیره
من گزینه 1
یادته اعداد گرمای ورود وخروج از موتور چی بود؟
کار 200 بود
جدا یکی بود؟ واسه من 357C نوشته بود!
و گزینه آخر شد
آره یکیشون 1500 در دمای 500 ، یکیشون هم دمای 400 داشت ، دمای خروجی هم 300 بود
پس باید 1500رو بعلاوه گرمای منبع بالا بکنی(یکی از مجهولات) و از گرمای خروجی(مجهول دوم)کم کنی تا مساوی کار خالص یعنی 200 بشه.درسته؟
دوستان مثل اینکه دفترچه یکی بود و گزینه ها فرق نمی کردند.
راستی درس طراحی اجسام پرنده، اون سوالی که 4 تا شکل واسه موتور هواپیمای 150 نفره داده بود جوابش چی بود؟ من 1 رو زدم!
من که مکانیکم اصلا همچین چیزایی به عمرم ندیده بودمولی واقعا خوشم اومد خیلی مباحث جذابی دارین
من که مکانیکم اصلا همچین چیزایی به عمرم ندیده بودمولی واقعا خوشم اومد خیلی مباحث جذابی دارین
دوستان مثل اینکه دفترچه یکی بود و گزینه ها فرق نمی کردند.
راستی درس طراحی اجسام پرنده، اون سوالی که 4 تا شکل واسه موتور هواپیمای 150 نفره داده بود جوابش چی بود؟ من 1 رو زدم!
اون که 3 میشد.دوستان مثل اینکه دفترچه یکی بود و گزینه ها فرق نمی کردند.
کجاش جالب بود؟ من اجسام چرنده نزدم.ولی به نظرم آسون بود سوالای اجسام چرنده،اگه جزوشو داشتم و 2 ساعت میخوندم میتونستم 40 بزنم
سوال 1 سیالو چی زدی؟