بررسی آزمون ارشد معماری 92

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Serare

عضو جدید
بچه ها من نگاه نکردم سری دفترچم چیه
کلیدها که میان هرسری کلید جداداره؟؟؟؟؟؟
گزینه هام با سوالای اینجا یکی نبود
خو الان کلیدا بیاد من باید چکار کنم؟؟؟:(

Serare

عضو جدید
آقایان این مسجد امام اصفهان سوالش تکراری بود در گذشته های نه چندان دور یه همچین سوالی مطرح شده بود

سوالات تکراری زیاد داشت کسی کلیدی تهیه کرده بذار روی سایت تا به هم مقایسه کنیم چون من سوالات رو دارم

من بیشتر سوالات رو زدم بعضی هارو هم به شکل انتحاری زدم الان یه پاسخ نامه با توجه به دفترچه ی C تهیه می کنم می ذارم روی سایت تا یه مقایسه ای با هم بکنیم

اگه پاسخنامه گذاشتید سوالاشم بزارید
من نمیدونم دفترچم چی بوده شاید اینجوری بفهمم
مرسی دوستم

erisss

عضو جدید
بچه ها من نگاه نکردم سری دفترچم چیه
کلیدها که میان هرسری کلید جداداره؟؟؟؟؟؟
گزینه هام با سوالای اینجا یکی نبود
خو الان کلیدا بیاد من باید چکار کنم؟؟؟:(
یادت نیس چی زدی؟ببین دفترچه ها فرق داشت ولی گزینه ها که فرق نداشت مثلا توی دفترچه من چهلستون گزینه 1 بوده توی دفترچه شما گزینه 2 بوده الان از روی دفترچهای که بچه ها گذاشتن واسه خودت یه کلید درست کن

shezeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
از صبح به هرکی زنگ زدم میگه راحت بوده.به شعور و عقل خودم شک کردم اعصابم از وقتی کنکور دادم خورده.خدا کنه فقط حق به حقدار برسه کسی که کاشته درو کنه.

راحت بود به شرطی که همه زیر نویس شکلا رو حفظ میبودی!
دایره لغات خوب
تاریخ جزوه استاد مریخی
درک مثل همیشه بود خداییش :)
منظر تجربه سفر به کل ایران. علاقه به کتب قدیمی برای نقشه ها :)

dj_manijak

عضو جدید
راحت بود به شرطی که همه زیر نویس شکلا رو حفظ میبودی!
دایره لغات خوب
تاریخ جزوه استاد مریخی
درک مثل همیشه بود خداییش :)
منظر تجربه سفر به کل ایران. علاقه به کتب قدیمی برای نقشه ها :)

من قبول دارم که فن و منظر راحت بودن نسبت به پارسال ولی تاریخ مزخرف بود (این منابعو زودتر معرفی میکردین).بیخیال هرچه بود گذشت.توکل بر خدا.

dj_manijak

عضو جدید
موافقم .. برام جالب تر اینه که ایشون با قاطعیت می گه من درک را 100 زدم... این برام جالبه... دوست خودم پارسال رتبش 59 شد با این قاطعیت نمی گفت...
به قول تو یه عده می خواهند از این آب گل آلود ماهی بگیرند.... جالبه می بینه همه اعصاب ها خورده و داریم در به در دنبال جواب سوال ها می گردیم. با این حال می یاد این طوری می گه...

بنده 100 درصد با شما موافقم حتی تو کلید اولیه هم بعضی جوابا قطعیت ندارن.آخه از سال 81 تا حالا کی درک 100 زده؟ بابا اعتماد به نفس

aida22

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان عزیز سلام
ی سوال درسته ک میگن ارشد آزاد از سال آینده شرط معدل میشه؟

arch 1 teh

عضو جدید
باغ فین3محوریه داشتم سکته میکردما
نه دوست عزیز همون 4ستونه خط مورب برای هشت بهشته
دوست عزیز ما باغی به اسم 3 محوری نداریم متسفانه تنها دکتر شاهچراغی این کلمه 3 محوری رو بیان کرده که کاملا غلط هست
با غ ها 2 دسته اند 1.باغهای 4 باغ 2.باغهای تک محوری
در ضمن باغ های ایرانی به دلیل تک محوری بودن شناخته میشوند نه 4 باغ
4 باغ کامل مثله گلشن طبس تک محوری مثله دولت آباد یزد یا نمونه بهتر آن نارنجستان قوام شیراز
در ضمن باغ فین ترکیبی از تک محوری و چارباغ میباشد

آخرین ویرایش:

sinana

عضو جدید
با تمام این تفاسیر شما را ارجاع میدهم به 2 ستون اوند کناری پلان کوشک

sallarmelli

عضو جدید
سوالات کنکور ارشد معماری 92 دفترچه C

سوالات کنکور ارشد معماری 92 دفترچه C

من کلید خودم رو تهیه کردم سوال ها رو هم گذاشتم گزینه هایی که قرمز 100 درصد نه ........ولی خیلی زیاد مطمئن هستم اشتباهه بقیه رو چک نکردم می تونیم با هم بررسی کنیم

خدایی تا سوالات رسید دستتون ول نکنید برید کلید تهیه کنید تا با هم بتونیم مقایسه کنیم خواهشن فقط مصرف کننده نباشید

http://up.toca.ir/images/qcr1bywko47yc09jyr33.rar
http://up.toca.ir/images/whyokgvlh1bts7bi8i8.pdf

دلیل ویرایش
لینک اصلاح شد

آخرین ویرایش:

archi_kim

عضو جدید
من کلید خودم رو تهیه کردم سوال ها رو هم گذاشتم گزینه هایی که قرمز 100 درصد نه ........ولی خیلی زیاد مطمئن هستم اشتباهه بقیه رو چک نکردم می تونیم با هم بررسی کنیم

خدایی تا سوالات رسید دستتون ول نکنید برید کلید تهیه کنید تا با هم بتونیم مقایسه کنیم خواهشن فقط مصرف کننده نباشید

http://up.toca.ir/images/8u1is7m076czyxhu121j.pdf

اینم از پاسخ های زبان من نظر بدید :)
1-2
2-1
3-4
4-3
5-1
6-
7-4
8-2
9-3
10-1 یا 2
11-1
12-
13-2
14-3
15-
16-4
17-1
18-3
19-1
20-
21-
22-1 یا 4
23-2
24-3
25-2؟؟
26-2
27-
28-3
29-1
30-1 یا 2

archi_kim

عضو جدید

http://up.toca.ir/images/8u1is7m076czyxhu121j.pdf

33-4 میشه پایداره و لازم نبود یه سمت گیردار باشه
2-34
2-59

sallarmelli

عضو جدید
33-4 میشه پایداره و لازم نبود یه سمت گیردار باشه
2-34
2-59

ببخشید من برای این سه تا سوال اشتباها گزینه های خودم رو زدم جون من کلید های خودم رو پشت برگه ای که روی صندلی بود نوشتم یه لحظه اشتباها اونها رو زدم نه این سه تا رو درست زدم

sallarmelli

عضو جدید
من نظری روی زبان ندارم زبانم افتضاحه حداقلش اینه یه چندتایی رو مثل هم زدیم و می شه امیدوار بود که منفی نشده من زبان رو گذاشتم آخر جواب دادم وقت کم آوردم اما ناراضی نیستم خدا رو شکر

شما اگه وقت داری بقیه درس ها رو بزن تا با هم چک کنیم راستی اون سه تا رو درست زدم فقط اشتباها گزینه ها رو وارد کرده بودم الان درستش می کنم لینک رو هم اصلاح کردم

به نظرم این تاپیک کشش نداره ...به هر جهت همین جا ادامه می دیم دستور ادمینه....... اون تایپیک حذف شد.

kimia572

عضو جدید
کاربر ممتاز
من با قاطعیت هرم وکره رو رد کردم ولی بین مکعب و مخروط موندم و زدم مخروط.
ولی ظاهرا میشه مکعب.

مکعب می شه چون هرم و کره که درست بود مخروط هم می تونست مخروط نا منظم باشه که درست بود

kimia572

عضو جدید
کاربر ممتاز
:w24: منم اشتباه زدم....شاید باورت نشه ولی فین بود....پلانشو نصفه داده بودن....40ستون و بلبل توی حیاطش خطوط مورب داره

خیالت راحت باشه که فین نیست چون من پروژه تحلیلم باغ فین بوده و مو به مو شا حفظم

kimia572

عضو جدید
کاربر ممتاز

فین

خوب این که با اونی که تا آزمون دادن خیلی فرق داره
نه کوشکش شبیه ، اینجا سه تا محور داره اونجا دوتا ، دیوار اون کج هست ولی اینجا صاف

donfidelio

عضو جدید
کاربر ممتاز
با گشتو گذار تو اینترنت و منابع مختلف جواب بعضی از سوالای مبهمو دراوردم، میگم برای اونایی که سوال داشتن:

59- هر نوع مداری جز مدارهای خود آسانسور

76- اولین خط دوران اسلامی: کوفی

81- احتمالا رمانتیسیسم

82- آرت دکو و اکسپرسیونیسم خرد ستیز و اون 2 تای دیگه خرد گرا (اه اه)

83- اکسپرسیونیسم بعد از جنگ جهانی اول

86- احتمالا سده 19، استفاده از سبک های احیایی بصورت التقاطی (انقدر گفتین سوال پارسال که اپرای گارنیه بود نئو باروک درسته که منو به اشتباه انداختین! اصلا نئوباروک چه ربطی به اکلکتیک داره اه اه)

90- ظاهرا چندیگر هند درسته! مسخره ترین سوال تاریخ کنکور...احمدآباد میگفت عین آدمیزاد دیگه...

در مورد پلان اون باغ هم جواب 40 ستونه، چرا خودتونو به در و دیوار میکوبید؟ منم اشتباه زدم با اینکه همه پلانا رو حفظ بودم. طراح بیشرف نمیگرده یه پلان آدمیزادی بذاره حداقل اونیکه خونده بزنه...

سوال 31 و 35 کسی مطمئن میدونه جواب چیه؟ با منبع میگم، نه اینکه هر چی زدید و بیاید بگید، 48 هم سقف کابلیه دیگه ایشالله؟

I'M SOMEONE

عضو جدید
کاربر ممتاز
این سوالارو بررسی کردن - بحث کردن - اینکه بگیم سازمان سنجش فلانه بیساره .... آخه اینا چه فایده داره ؟!
کنکورو دادین تموم شد رفت - از همون لحظه که برگه رو دادین دیگه هیچ چیز تغییر نمی کنه
به جای این جنگ اعصاب برید استراحت کنید !
بعدشم با انرژی برای اسکیس آماده بشید

اینو با قاطعیت و اطمینان می گم که فقط و فقط و فقط کافیه مجاز بشین ، همین !
که اونم به خاطر طماع بودن سازمان سنجش امسال گمونم تا 7000 - 8000 اعلام کنن
با هر رتبه ای می شه هر جا قبول شد .
بعدشم که اسکیس معماری 50% شانسه ... معلوم نیست چی می شه ...

پس لطفا انقدددددددددددددددددر خودتونو اذیت نکنید - دوستانه می گم

ven000s_68

عضو
بابا جان؛چرا هر کی اون باغ رو یه چیزی میگه؛ 40 ستونه دیگه، من که شک داشتم ؛آخرش پلان ساختمونو ستوناشو شمردم :))))))

sallarmelli

عضو جدید
سوال 71 و 75 چی می شه لطفا عنوان هر گزینه رو بنویسید نگید 1 -2-3-4 ممنون

النازا

عضو جدید
بچه ها من نمیدونم دفترچم کدش چند بود حالا باید چیکارکنم؟جوابارو یادداشت کردم اوردم باخودم ولی حواسم به کد دفترچم نبود

sallarmelli

عضو جدید
دوستان لطفا اون سوال 40 ستون رو رها کنید اون 40 ستون هست از جزوه دکتر متدین خلاص من خودم جزوه رو دارم
برین سوال سراغ های دیگه یه پلان رو چرخوندن گذاشتن پیش روتون نباید که هنگ کنید

سوال 71 به نظر من الغ بیک هست چون اول که فرمت فرمت مدرسه هست و در ضمن این پلان به هیچ کدوم از سه گزینه دیگه نمی خوره خود مدرسه الغ بیک هم فرق می کنه ولی احتمالا چندتا الغ بیک داریم

سوال 75 چی می شه

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.