يكي ديگه از بچه ها هم كه پارسال ارشد شركت كرده بودن ميگفتن با همون پاسخنامه غلط صحيح شده .متاسفانه اسم كاربريش يادم نيسشما که برای این حرفتون منبع دارید؟؟
یا برای اینکه کسی اعتراض نکنه این حرفو میزنید ؟؟
یا قصدتون ناامید کردن بچه ها برای اسکیسه؟؟
يكي ديگه از بچه ها هم كه پارسال ارشد شركت كرده بودن ميگفتن با همون پاسخنامه غلط صحيح شده .متاسفانه اسم كاربريش يادم نيسشما که برای این حرفتون منبع دارید؟؟
http://92.242.195.67/noetrequest/بچه ها ادرس بدین هرم و اعتراض بزنم
شما که برای این حرفتون منبع دارید؟؟
يكي ديگه از بچه ها هم كه پارسال ارشد شركت كرده بودن ميگفتن با همون پاسخنامه غلط صحيح شده .متاسفانه اسم كاربريش يادم نيس
شما که برای این حرفتون منبع دارید؟؟
نیما فکر کنم همه رو از رو دست من زدیااااا.به این روز افتادی![]()
من خيلي در جريان نيستم كه درصداي نهايي چه جوري مياد ولي يادمه يه كاربري كه پارسال شركت كرده بودن همچين حرفي زدن،نميدونم حوفشون درسته يا نهتا اونجا که من شنیدم و دیدم همیشه درصدای کلید اولیه با نهایی فرق داشته
این جمله رو برای اولین باره میشنوم.
تا اونجا که من شنیدم و دیدم همیشه درصدای کلید اولیه با نهایی فرق داشته
این جمله رو برای اولین باره میشنوم.
نا امیدی نداره ک. خودتم میدونی اسکیس کارو تموم میکنه. به اسکیس اعتماد کن.
من نا امید نیستم عصبیم الان
یکی دیشب امده همه درصداشو بالای 50 زده تازه میگه من مجاز میشم؟؟ بعدشم میگه آزمایشی شرکت کرده و میخواد واسه سال بعد آماده شه
والا هرچقد میخندم و رد میشم میبینم هر روز این موج نا امیدی داره بیشتر میشه
خب طبیعیع من بیام بگم همه رو بالای 70 زدم 5نفر اینو میبینن و امیدشون واسه اسکیس کم میشه
دست از این موج منفی بردارید بخدا 1صندلی ارزش اینکارارو نداره
ما معماریم تا خودمونو نسازیم آجر رو آجر گذاشتنمون اشتباهه
یکی دیشب امده همه درصداشو بالای 50 زده تازه میگه من مجاز میشم؟؟ بعدشم میگه آزمایشی شرکت کرده و میخواد واسه سال بعد آماده شه
خب طبیعیع من بیام بگم همه رو بالای 70 زدم 5نفر اینو میبینن و امیدشون واسه اسکیس کم میشه
دوست عزيز اينجا محيط مجازيه چ توقعي داري مردمي كه تووي چشم آدم نگاه ميكنن دروغ ميگن توقع داري توي جايي كه همديگرو اصلا نميشناسيم و هويتمون معلوم نيس ،همه بيان راست بگن؟ خيلي مايلي خودتو بسنجي از آدماي دنياي واقعي كمك بگير از دوستات هم كلاسياتمن نا امید نیستم عصبیم الان
برید تاپیک بچه های پارسالو ببینید چقد بهم کمک کردن سر اسکیس چقد باهم بودن والا به قولی اینجا شده ابورچوخلاریسمی یه عده فقط دنبال عقب انداختن بقیه ان نه پیشرفت خودشوندقیقا موافقم. نباید به حرف کسی خوشحال یا ناراحت شد. بیخیال. مهمترش که اسکیسه در پیش داریم بچه ها. نا امیدی ممنوع
بابا بیخیال....به حرف کسی اعتماد نکن حتی من....ولی چیزی که به دردت میخوره رو بردار....اسکیس کار کن برادرمن نا امید نیستم عصبیم الان
اگه با من دعوات نميشه يه سوالي داشتم : منم اين بروشور رو ديدم ،قضيه اين قبل و بعد چيه؟يعني سر جلسه دو تاشو زده؟مشاهده پیوست 137645
اینم نمونه کار اسکیس رتبه ی 1 معماری داخلی...که همکلاسی ما بود...با رتبه حدود 400 رتبه ی 1 شد..اون سال کلاس میرفت که من نمیتونم اسم اتلیه رو بگم تبلیغ میشه...ولی این عکس رو هم از بروشور اونا برداشتم
دوست عزيز اينجا محيط مجازيه چ توقعي داري مردمي كه تووي چشم آدم نگاه ميكنن دروغ ميگن توقع داري توي جايي كه همديگرو اصلا نميشناسيم و هويتمون معلوم نيس ،همه بيان راست بگن؟ خيلي مايلي خودتو بسنجي از آدماي دنياي واقعي كمك بگير از دوستات هم كلاسيات
دعوا برا چی ...نه....تا حالا دیدی این موسسات جراحی زیبایی عکس قبل و بعد از عمل بینی رو میزنند..اینم کار قبل از کلاس رفتن و بعد از کلاس رفتنشه...ماله جلسه کنکور نیست...جلسه کنکور داخلی که اصلا موضوش یه چیز دیگه بود..اگه با من دعوات نميشه يه سوالي داشتم : منم اين بروشور رو ديدم ،قضيه اين قبل و بعد چيه؟يعني سر جلسه دو تاشو زده؟
مرسي لطف كردين،شما از قديميايه اينجا هستين ميدونم دروغ نميگي،شما كه اسكيس پارسالو شركت كردي ميدوني ميشه ٣تا اسكيسو شركت كرد يا بين منظر و داخلي بايد يكيو انتخاب كرددعوا برا چی ...نه....تا حالا دیدی این موسسات جراحی زیبایی عکس قبل و بعد از عمل بینی رو میزنند..اینم کار قبل از کلاس رفتن و بعد از کلاس رفتنشه...ماله جلسه کنکور نیست...جلسه کنکور داخلی که اصلا موضوش یه چیز دیگه بود..
آره من ایشون رو کاملا میشناسم.....و میدونم که این کارا ماله خودشه....مطمئن باشید مثل حرف خیلی ها دروغ نیست...
هر 4 تا رو میشه شرکت کرد.....منظر- داخلی -معماری- مطالعات -که اون تشریحیه....مرسي لطف كردين،شما از قديميايه اينجا هستين ميدونم دروغ نميگي،شما كه اسكيس پارسالو شركت كردي ميدوني ميشه ٣تا اسكيسو شركت كرد يا بين منظر و داخلي بايد يكيو انتخاب كرد
کسی میتونه سوال 101 رو به من توضیح بده چرا "ج" جواب شده؟ من فکر میکردم الف باشه.
مشاهده پیوست 137640
سلام ....
تورو خدا واسه درصدا منم نظر بدید
زبان 3%
فن 44%
تاریخ47%
درک18%
منظر41%
درکمو پایین زدم خیلی.........
به نظرتون برا اسکیس چه جوری شروع کنم؟؟؟؟؟؟
خیلی تو اسکیس ضعیفم
کی بهتره ؟با توجه به اینکه کلاسای خیلی شلوغ به نظرم به درد نمیخوره
کسی dvd آموزش اسکیس خوب میشناسه؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا معرفی کنید؟

| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
بررسی | سوالات آزمون ارشد هــنر های ساخت 95 | کارشناسی ارشد | 518 | |
|
|
بررسی | سوالات آزمون ارشد معمــــــاری 95 | کارشناسی ارشد | 533 | |