برخی اعمال چهارشنبه سوري حرام است

waffen

اخراجی موقت
اوهوی......

مگه خودت خواهر مادر نداری که میای به مامان من میگی جوجو........:mad::mad:
دو صد درود به تمام دوستان.....
سلام داداش.
آخه خدایی خودت بگو من چی صداش کنم. بگم مرمت گر جوون :surprised: خودش یه ساعت طول میکشه.
تشریف بیارید. اتفاقا خوش میگذره. تازه این جوجو خانوم یکم زود رنج تشریف دارند اگر وسط راه دعوامون شد ول کرد رفت من و شما میریم دوتایی خوش میگذرونیم.;)
اونش بماند :D
دیروز بود :razz: همش تقصیر شما شد دیگه گفتم بریم اونجا گفتی اونجا خیلی خوشگل زیاده :razz:

:surprised: جوجو بهتره :razz:

-------------------------------
کاملا مشخصه:razz:
----------------------------------
قبل اینکه اونا اخراجت کنن من اخراجت میکنم :razz:

ابرومونو بردی!!!هر چی شد که نباید بگی :razz:
خوب راستشو گفتم دیگه. ولی بعدشم گفتم سعی میکنم خودم رو کنترل کنم.
جوجو بهتره ؟؟؟:( جیگر بهتر بود ها. :smile: ولی خوب حالا از این به بعد میگم جوجو.
آها. ولی فکر نکنم بتونی. وگرنه همون دیشب اخراجم میکردی. مگه نه ؟ :cool:

ببخشید. یادم رفت قضیه خصوصی بود.:redface: ولی خوب ما که با بروبچ این حرفها رو نداریم که . :smile:

emi.zx2010

عضو جدید
کاربر ممتاز
:surprised::eek::surprised::eek::surprised:تا حالا کجا بودی؟؟؟
حالا عصبنی نشو :razz::razz::razz:
سه صد علیک درود

در ضمن مامانی تو هم مث زن دایی چرا هی :razz::razz::razz::razz::razz::razz:میکنی؟؟؟
چشات لوچ میشا....

با بابات درست حرف بزن:mad:
بی ادب
مامان داری
خواهر داری فقط بابا نداری:D

:cry::cry::cry:

بابام مفقود الاثره...

هرچی به مامانم میگم بابام کیه جوابمو نمیده....
(البته همین مشکل رو دخملم هم داره که نمیدونه مامانش کیه...)

عطر بارون

عضو جدید
کاربر ممتاز
زیر سایه شما....:gol:

90 تازه تموم شد اومدم ببینم چه خبره؟؟؟

یه هفته ای است که آنفولانزا گرفتم نای هیچ کاریو ندارم....

اگه عید نرفتیم بوشهر جبران میکنم....
آخیییییییییی الهییییییییی :cry:
انشالله زودتر خوب شی :smile:
من عید نمیتونم بیام
با بابات درست حرف بزن:mad:
بی ادب
مامان داری
خواهر داری فقط بابا نداری:D
بابا؟؟؟:surprised::eek::surprised:
اقا وافن ببین چی میگه!!!
سلام داداش.
آخه خدایی خودت بگو من چی صداش کنم. بگم مرمت گر جوون خودش یه ساعت طول میکشه.

تشریف بیارید. اتفاقا خوش میگذره. تازه این جوجو خانوم یکم زود رنج تشریف دارند اگر وسط راه دعوامون شد ول کرد رفت من و شما میریم دوتایی خوش میگذرونیم.

خوب راستشو گفتم دیگه. ولی بعدشم گفتم سعی میکنم خودم رو کنترل کنم.
جوجو بهتره ؟؟؟جیگر بهتر بود ها. ولی خوب حالا از این به بعد میگم جوجو.
آها. ولی فکر نکنم بتونی. وگرنه همون دیشب اخراجم میکردی. مگه نه ؟

ببخشید. یادم رفت قضیه خصوصی بود. ولی خوب ما که با بروبچ این حرفها رو نداریم که .
:razz::razz::razz:هرچی باشه بهتر از نام کاربریته
(شوخی)
-----------------------------------
:razz:خیلیییییییییییییییییییییییییییی .............................:mad:
اصلا کی خواست با شمابیاد :razz:
--------------------------------------------------------------
خجالتم خوب چیزیه ها
اخه میگی جیگر یجوری میشم و خجالت میکشم
دیشب کار داشتم ولی الان نه پس مواظب باش
-------------------------------------------------------------
اره دیگه اینا هم میخوان باهمون بیان:razz:

:D:D:D

emi.zx2010

عضو جدید
کاربر ممتاز
به این میگن رفیق خوب.
بوس بوس.

حالا که اینطور شد بریم اونجا برات کلی چیزای خوشگل خوشگل میگیرم.

ااااااااا

بازم شرو کرد...

نمیگی جلو من زشته داری مامانم رو میبوسی....

تازه مامانی بت نگفتم قضیه بابام رو حل کن ....
امرو نامه دادن گفتن فقط باید باباتون امضا کنه تا این چند روز رو نیاین دانشگاه...
منم حسابی گریه کردم....:cry::cry::cry:

شکلک بچه ای که از بی پدری دچار بحران هویت شده و به پوچی رسیده...

عطر بارون

عضو جدید
کاربر ممتاز
در ضمن مامانی تو هم مث زن دایی چرا هی :razz::razz::razz::razz::razz::razz:میکنی؟؟؟
چشات لوچ میشا....

بابام مفقود الاثره...

هرچی به مامانم میگم بابام کیه جوابمو نمیده....
(البته همین مشکل رو دخملم هم داره که نمیدونه مامانش کیه...)
خب پس چیکار کنم :surprised:
---------------------------------
طفلی نوه م باید زن بگیرم برات :D
به این میگن رفیق خوب.
بوس بوس.

حالا که اینطور شد بریم اونجا برات کلی چیزای خوشگل خوشگل میگیرم.
راس میگی؟؟؟اخه شنیدم خیلی خس...ی :D

عطر بارون

عضو جدید
کاربر ممتاز
ااااااااا

بازم شرو کرد...

امرو نامه دادن گفتن فقط باید باباتون امضا کنه تا این چند روز رو نیاین دانشگاه...

:cry::cry::cry:چیار کنم پسرم؟؟؟بابا از کجا بیارم؟؟؟ :cry::cry::cry:

waffen

اخراجی موقت
:razz::razz::razz:هرچی باشه بهتر از نام کاربریته
(شوخی)
-----------------------------------
:razz:خیلیییییییییییییییییییییییییییی .............................:mad:
اصلا کی خواست با شمابیاد :razz:
خجالتم خوب چیزیه ها
اخه میگی جیگر یجوری میشم و خجالت میکشم
دیشب کار داشتم ولی الان نه پس مواظب باش
-------------------------------------------------------------
اره دیگه اینا هم میخوان باهمون بیان:razz:
نام کاربری من که دو سیلاب بیشتر نداره.:redface: مال شما یه جمله ی کامله :eek: (شوخی میکنم. :gol:)
تازه کلی هم قابل احترامه. هر دفعه میرم تو این روم ها کلی آلمانی دورم جمع میشن:biggrin:

خودت همین دوتا پست بالاتر گفتی. گفتی می خوای با وافن بری. یا وافن یا هیچکس.:surprised: الآن یادت رفت ؟ :surprised:

باشه نمیگم جیگر که خجالت نکشی.:smile: اشکال نداره.

کم تر پز بده دختر. :razz:

نه باید حتما خودمون تنهایی بریم. بیشتر حال میده.:gol:

من برم جیش بوس لالا. دیگه چشم باز نمیشه.
بوس بوس. فردا دوباره میام یه تاپیک گیر بیاریم اسپم کنیم.:gol::gol:
بای بای

waffen

اخراجی موقت
ااااااااا

بازم شرو کرد...

:cry::cry::cry::cry: آخییییییی.
میخوای من اینجا بابات باشم خوب. نامت رو بده امضا کنم. این که دیگه گریه نداره. :cry::cry:

تازه اینکه من جوجو رو بوس میکنم خوبه چون نشون میده ما با هم رابطه ی خوبی داریم و شما هم میبینی. این از نظر روانشناسی ثابت شده. به جان خودم.

عطر بارون

عضو جدید
کاربر ممتاز
:redface::redface::redface:

همه اش وعده وعید...
خدا میدونه کی وقت عملشون میرسه....

:redface::redface::redface:
اخه پسرم خودت باید انخاب کنی بعد بهم خبرشو بده سه سوته واست میگیرم ;)
نام کاربری من که دو سیلاب بیشتر نداره.:redface: مال شما یه جمله ی کامله :eek: (شوخی میکنم. :gol:)
تازه کلی هم قابل احترامه. هر دفعه میرم تو این روم ها کلی آلمانی دورم جمع میشن:biggrin:

خودت همین دوتا پست بالاتر گفتی. گفتی می خوای با وافن بری. یا وافن یا هیچکس.:surprised: الآن یادت رفت ؟

باشه نمیگم جیگر که خجالت نکشی.:smile: اشکال نداره.

کم تر پز بده دختر. :razz:

نه باید حتما خودمون تنهایی بریم. بیشتر حال میده.:gol:

من برم جیش بوس لالا. دیگه چشم باز نمیشه.
بوس بوس. فردا دوباره میام یه تاپیک گیر بیاریم اسپم کنیم.:gol::gol:
بای بای
کجا؟؟؟؟؟؟؟من دیگه نیستم :cry::cry::cry:

hosein_t

عضو جدید
تاپیک شده اسپم کده!!!:biggrin:
الان بگم ARAMESH بیا پاکش کن دوباره فکر میکنه دارم بهش دستور میدم!!!!:surprised:

emi.zx2010

عضو جدید
کاربر ممتاز
میخوای من اینجا بابات باشم خوب. نامت رو بده امضا کنم. این که دیگه گریه نداره. :cry::cry:

تازه اینکه من جوجو رو بوس میکنم خوبه چون نشون میده ما با هم رابطه ی خوبی داریم و شما هم میبینی. این از نظر روانشناسی ثابت شده. به جان خودم.

اگه مامانمون قبول کنن و قول بدی که یه زن خوب واسم بگیری

منم قبول میکنم بابام شی....(البته گفتم باید مامانم اجازه بده...)

تازه باید با آبجیام و دایام و خاله هام و دخملم و ............

آشنا شی....

عطر بارون

عضو جدید
کاربر ممتاز

نه نمیخواد
اخه من خاطره خوشی ندارم سری اول ادم خوبی نبود طلاق گرفتیم:(
سری دوم یه روز نگذشت که مفقود الاثر شد:cry:
سری سومم که اطلا نمیبینمش:cry::cry:
میترسم شمام نابود شی:cry::cry::cry: :surprised:
مثل عروس خوش قدمم :D

عطر بارون

عضو جدید
کاربر ممتاز
تاپیک شده اسپم کده!!!:biggrin:
الان بگم ARAMESH بیا پاکش کن دوباره فکر میکنه دارم بهش دستور میدم!!!!:surprised:
همش تقصیره اونه :D
اگه مامانمون قبول کنن و قول بدی که یه زن خوب واسم بگیری

منم قبول میکنم بابام شی....(البته گفتم باید مامانم اجازه بده...)

تازه باید با آبجیام و دایام و خاله هام و دخملم و ............

آشنا شی....
:cry:نمیشه دلیلشو تو پست قبلیم گفتم :cry::cry::cry:

mahsajoonevar

اخراجی موقت
بابت اینکه بتون اطلاع رسانی کردم و نزاشتم تو چهارشنبه سوری کار حرومی انجام بدید تشکر کنید خداییش این ایرانی ها عجب ادمای بی دینینی هستنا 3 هزار ساله کار حروم انجام میدن اه اه

MaFia

عضو جدید
نخند همچين

سپنت دات

عضو جدید
آيت الله نوري همداني از مراجع عظام تقليد در پاسخ به استفتاء خبرگزاري جمهوري اسلامي در خصوص حکم شرعي برگزاري مراسم چهارشنبه آخر سال اظهار داشت: چهارشنبه سوري جزء خرافات است و کارهايي که انجام مي دهند و موجب آزار و اذيت مردم مي شود حرام مي باشد.

به گزارش ايرنا، اين مرجع تقليد در خصوص استفتاء خبرگزاري جمهوري اسلامي مبني بر اينکه در شب چهارشنبه پاياني هر سال تعدادي از هموطنان اقدام به برگزاري مراسم آتش بازي مي کنند که اين مراسم در سال هاي اخير با تلفات جاني و مالي همراه بوده است و مسئولان در جلوگيري از آن اقدامات بسياري انجام داده اند اما با توجه به گسترش برخي مواد محترقه جديد و ايجاد آزاد و اذيت براي هموطنان حکم شرعي برنامه هاي چهارشنبه آخر سال چيست نظر خود را اعلام کرد.

آيت الله نوري همداني در پاسخ به اين استفتاء ايرنا بيان داشت: بسمه تعالي. چهارشنبه سوري جزء خرافات است و کارهايي که انجام مي دهند و موجب آزار و اذيت مردم مي شود حرام مي باشد و بايد جدا از آن اجتناب شود.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
دعا کن یجا نبینمت وگرنه..........................................................................................
خودت خرافاتی هستی............................................................................................
یه بار دیگه به آئین ما توهین کنی بد حالتو میگیرم........................................................
:mad::wallbash::neutral::thumbsdown::neutral::neutral::wallbash::wallbash::exclaim::exclaim:

mahsajoonevar

اخراجی موقت
بابت اینکه بتون اطلاع رسانی کردم و نزاشتم تو چهارشنبه سوری کار حرومی انجام بدید تشکر کنید خداییش این ایرانی ها عجب ادمای بی دینینی هستنا 3 هزار ساله کار حروم انجام میدن اه اه

عطر بارون

عضو جدید
کاربر ممتاز
:razz::razz::razz:
منم اینقد بدم میاد بخاطر تشکر تاپیک میزنن
:razz::razz::razz:

mamadj

عضو جدید
آيت الله نوري همداني از مراجع عظام تقليد در پاسخ به استفتاء خبرگزاري جمهوري اسلامي در خصوص حکم شرعي برگزاري مراسم چهارشنبه آخر سال اظهار داشت: چهارشنبه سوري جزء خرافات است و کارهايي که انجام مي دهند و موجب آزار و اذيت مردم مي شود حرام مي باشد.

به گزارش ايرنا، اين مرجع تقليد در خصوص استفتاء خبرگزاري جمهوري اسلامي مبني بر اينکه در شب چهارشنبه پاياني هر سال تعدادي از هموطنان اقدام به برگزاري مراسم آتش بازي مي کنند که اين مراسم در سال هاي اخير با تلفات جاني و مالي همراه بوده است و مسئولان در جلوگيري از آن اقدامات بسياري انجام داده اند اما با توجه به گسترش برخي مواد محترقه جديد و ايجاد آزاد و اذيت براي هموطنان حکم شرعي برنامه هاي چهارشنبه آخر سال چيست نظر خود را اعلام کرد.

آيت الله نوري همداني در پاسخ به اين استفتاء ايرنا بيان داشت: بسمه تعالي. چهارشنبه سوري جزء خرافات است و کارهايي که انجام مي دهند و موجب آزار و اذيت مردم مي شود حرام مي باشد و بايد جدا از آن اجتناب شود.

اشکال نداره..شما هم تا بعد از عید مارو در سلول نگه دارین

Anahita.pb

عضو جدید

:eek::eek::eek::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin: لابد 2 سال دیگه هفت سینم حروم میشه :razz: واقعا که!