سلام . من امسال کنکور دادم . برای ترمودینامیک کتاب ترمودینامیک مدرسان شریف وااااااقعا بهترینه . شک نکنید واسه خوندنش . از خوندنش لذت می بردم
مکانیکی هم با هر جزوه ای که می خواید شروع کنید که یه چیزی دستتون بیاد . بعدش کتاب دیتر ترجمه شهره شهیدی رو بخونید فصل های تست های مکانیکی و اون آخراش که مربوط یه شکل دهیه و دو یا سه فصل اول رو نمی خواد بخونید. ولی بقیه ش وااااااقعا بدرد بخوره . از حجمش نترسید اگه قبلش یه جزوه خونده باشید خیلی راحت پیش میرید و با یه مقایسه با تست های کنکور می فهمید که بالای 90 درصد تست ها از همین دیتره .
برای خواص فیزیکی هم من رزاقیان رو خوندم . همه فصل هاش بدون حذفی راضی بودم . ولی اگه وقتم بیشتر بود یه کتاب منبع هم نگاه می کردم . چاپ جدید خواص فیزیکی جهش هم دوستام خوندن همه راااضی بودن من دیدمش کتااب خیلی خوب و کاملی بود.خواص فیزیکی مدرسان هم نباید به عنوان کتاب اصلی ازش استفاده کرد خیلی مختصره ولی کتاب خوبیه . یه جزوه هم هست مربوط به آموزشگاه ماهانه فکر کنم مال دکتر کوکبی باشه که جزوه کاملیه و نکات کنکوری خوبی داره .
عملیات حرارتی هم که گلعذار معروف . بجز اون اگه حال ندارید یا نمی خواید زیاد وقت بزارید اکثر نکات گلعذار به طور خلاصه تو کتاب جهش هست .
زبان هم حداقل 504 و تافل و تافل هم شدیدا توصیه می کنم که متن هاش رو بخونید . خیلی کمک می کنه واسه درک متن و خیلی زبانتون رو راه می ندازه .
ریاضی من نخوندم نمی دونم ولی معاادلات محمود کریمی بی نظیییییییره واقعا عااالیه . با خوندن 2 فصل اولش راححت 2 یا 3 تا معادلاتو می زنید .
باز هم تاکید می کنم از حجم دیتر نترسید و حتما بخونیدش و توی کنکور مواد راز موفقیت تکرار خوندن مباحثه چون مباحث زیاد نیستن و باید با تکرار تسلط رو ببرین بالا و توی مطالب حفظی کم نیارید .