برای چی خدا رو شکر کنم !!!!!!?????????

venus4164

عضو جدید
برای همسرم
​
که می گه امشب شام سوسیس داریم, چون امشب خونه پیش منه و نه بیرون با کس دیگری.​
​
برای شوهرم
​
که مثل یه گونی سیب زمینی افتاده روی مبل، چون خونه پیش منه و نه بیرون توی بارها.​
​
برای نوجوانی
​
که از شستن ظرفها شکایت دارد و این یعنی خونه مونده و تو خیابون ول نیست.​
​
برای شلوغی و کثیفی خانه بعد ار مهمانی
​
چون یعنی دوستانی دارم که پیشم میان. ​
​
​
برای سایه ای که شاهد کار منه
​
چون یعنی خورشید تو زندگیم می تابه.​
​
برای چمنی که باید زده بشه، برای پنجره هایی که باید تمیز بشه و ناودان هایی که باید تعمیر بشه

​
چون یعنی خانه ای برای زندگی کردن دارم.​
​
​
برای جای پارکی که در انتهای پارکینگ پیدا می کنم
​
چون یعنی قادر به راه رفتن هستم و وسیله نقلیه دارم.​
​
​
برای هزینه بالا برای گرمایش
​
چون یعنی خانه گرمی دارم.​
​
​
برای خانمی که در پشت سرم با صدای بدی می خواند
​
چون یعنی گوشم می شنود. ​
​
​
برای کوه لباس هایی که باید شسته و اتو بشوند
​
چون یعنی رختی برای پوشیدن دارم.​
​
​
برای کوفتگی و خستگی عضلاتم آخر روز
​
چون یعنی قادر بودم که سخت کار کنم.​
​
​
برای زنگ ساعتی که صبح مرا از خواب بیدار می کند
​
چون یعنی هنوز زنده هستم. ​
​
​
​
چون باعث می شوند کار برایم جالب و خوب باشد
​

Maany Emo

عضو جدید
من فکر میکنم بیشتر بایست به خدایی که برا اینکه بیکار نباشه ما رو آفرید و بعد هم به خودش افرین گفت عشق بورزیم، چرا که نه دوست عزیز؟

اگه اون نبود تو الان تو این دنیای دروغ و نیرنگ که یامفت میگی و یامفت میشنوی چه می کردی؟

و حالا برا اینکه ما هم یکمی سرگرم باشیم بازیچه هاشم گذاشته که بهشون ایمان بیاریم و شاید دوستشون بداریم که تو مرحله بعدی غول اخرت رو شکست بدیم یا برعکس اگه او و فرستاده هاش رو قبول نکنیم ما رو مثل یک مازوخیست بسوزونه و هر بلایی که تو کتاب گفته سرمون بیاره....

ایا کسی که ما رو همینجوری بی دلیل نیافریده بلکه به فکرمون هم بوده و یک سری قوانین و ... هم نوشته و وحی کرده و برای اینکه سرگرم باشیم هم افرادی رو در طول تاریخ قرار داده که ما مجبور به تبعیت ازشون باشیم (و گرنه :mad::cry::surprised::eek::confused::warn:) پرستش نیاز نداره و شکر کردن نمیخواد؟
حالا بگو آیا این خدا واقعا شکر نداره ؟؟؟

Nazi_Elite

عضو جدید
کاربر ممتاز
من فکر میکنم بیشتر بایست به خدایی که برا اینکه بیکار نباشه ما رو آفرید و بعد هم به خودش افرین گفت عشق بورزیم، چرا که نه دوست عزیز؟

1)اگه اون نبود تو الان تو این دنیای دروغ و نیرنگ که یامفت میگی و یامفت میشنوی چه می کردی

2)و حالا برا اینکه ما هم یکمی سرگرم باشیم بازیچه هاشم گذاشته که بهشون ایمان بیاریم و شاید دوستشون بداریم که تو مرحله بعدی غول اخرت رو شکست بدیم یا برعکس اگه او و فرستاده هاش رو قبول نکنیم ما رو مثل یک مازوخیست بسوزونه و هر بلایی که تو کتاب گفته سرمون بیاره....

3)ایا کسی که ما رو همینجوری بی دلیل نیافریده بلکه به فکرمون هم بوده و یک سری قوانین و ... هم نوشته و وحی کرده و برای اینکه سرگرم باشیم هم افرادی رو در طول تاریخ قرار داده که ما مجبور به تبعیت ازشون باشیم (و گرنه :mad::cry::surprised::eek::confused::warn:) پرستش نیاز نداره و شکر کردن نمیخواد؟
حالا بگو آیا این خدا واقعا شکر نداره ؟؟؟

سلام
:gol:

1)
اگه تو دنیای مفت و دروغ و نیرنگ که یا مفت میگیم یا مفت می شنویم زندگی میکنیم:
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]* إِنَّا عَرَضْنَا الْأَمانَةَ عَلَى السَّماواتِ وَ الْأَرْضِ وَ الْجِبالِ فَأَبَيْنَ أَنْ يَحْمِلْنَها وَ أَشْفَقْنَ مِنْها وَ حَمَلَهَا الْإِنْسانُ إِنَّهُ كانَظَلُوماً جَهُولًا *(33/72 ) .[/FONT]

[FONT=arial,helvetica,sans-serif]امانت (تعهّد ، تکلیف ، مسؤلیّت و ولایت الهیّه) را بر آسمانها و زمین و کوهها عرضه داشتیم آنه از حمل آن ابا کردند و از آن هراس داشتند ،امّا انسان آن را بر دوش کشید او بسیار ظالم و جاهل بود (قدر این مقام عظیم را ندانست وبه خود ستم کرد).

2)وما خلقنا السمائ والارض وما بینهما لاعبین(16،انبیائ)
ما آسمان و زمین و آنچه بین زمین و آسمان است به بازیچه نیافریدیم.
لو اردنا نتخذ لهو الاتخذناه من لدنا ان کنا فاعلین(17انبیائ)
اگر می خواستیم جهان را به بازی گرفته و احدی را بر ما قدرت اعتراض نبود لیکن چنین نیست بلکه هرچه آفریده ایم طبق حکمت است.
[/FONT]
​
3)ولا نکلف نفسا الا وسعها ولدینا کتاب ینطق بالحق وهم لا یظلمون(62،مومنون)
ما هیچ نفسی را بیش از وسع تکلیف نمی کنیم و نزد ما کتابی است که سخن به حق گوید و به هیچ کس ستم نخواهد شد.

مثل الذین اتخذو من دون الله اولیاء کمثل العنکبوت اتخذت بیتا و ان اوهن البیوت لبیت العنکبوت لو کانوا یعلمون(41،عنکبوت)
حال آنانکه غیر خدارا به دوستی برگرفتند حکایت خانه ای است که عنکبوت بنیاد کند و اگر بدانید سست ترین خانه خانه ی عنکبوت است.