برای لاغر شدن کمتر دروغ بگویید!!!

Aghrab Khatoon

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پژوهشگران و متخصصان به تازگی دریافته‌اند که افراد پس از انجام کار اشتباه و یا دروغ گفتن دچار چاقی و اضافه وزن می‌شوند.
براساس جدیدترین پژوهش‌های صورت گرفته، افکار و احساسات افراد به طور ویژه‌ای با وزن آن‌ها در تعامل است و به همین دلیل در برخی افراد افسردگی و استرس باعث چاقی و در برخی دیگر باعث کاهش وزن شدید می‌شود. گفتنی است: عمل خوب و وجدان آسوده باعث تسریع حرکت فیزیکی بدن می‌شود و در نتیجه فرد کالری بیشتری سوزانده وزن متعادلی پیدا می‌کند. بررسی‌ها نشان می‌دهند: در عوض دروغگویی، ناراحتی یا انجام عمل و کار بد باعث کندی و در نتیجه افزایش وزن بدن می‌شود. پزشکان تاثیر دروغگویی را با خوردن تنقلات و به ویژه چیپس در بدن افراد همسان دانسته‌اند.
پزشکان به این دلیل به افراد توصیه می‌کنند: برای داشتن وزن متناسب از دروغگویی جدا خودداری کنند

"ALIREZA & M"

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مرسی
ولی یه سوال؟
تکلیف منی که بوکسورم و همیشه روفرم هستم چه میشه:D

"ALIREZA & M"

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
الآن داری فخر میفروشی .
:D
نه؟؟؟؟؟؟
بذار چاق شدی میگم بهت که سزای دروغهای مصلحتیته!
:)

فخر چیه خانم محترم
اگه بدونی تو این باشگاه چه بلایی سرمون در میارن... بفهمی وزن اضافه کردی باید 10 برابر اون چیزی که خوردی کالری بسوزانی
دیگه منم عادت کردم...به قول معروف حرفی ندارم.:D

Aghrab Khatoon

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فخر چیه خانم محترم
اگه بدونی تو این باشگاه چه بلایی سرمون در میارن... بفهمی وزن اضافه کردی باید 10 برابر اون چیزی که خوردی کالری بسوزانی
دیگه منم عادت کردم...به قول معروف حرفی ندارم.:D

:Dدر هر صورت دروغ نگویید...
خدا دروغگو را دوست نمیدارد حتی شما دوست عزیز :دی
چاق هم میشید.

Aghrab Khatoon

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ببینم چیز خنده داری گفتم آیا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا که مبنا بر صداقته چه میشه کرد باید از خودمون رونمایی کنیم.:D
قد185سانتیمتر
وزن بدون گرم اضافی84کیلوگرم.......
باتشکر از سایر عوامل...........:biggrin:
:biggrin::biggrin:
میخوای کارت تبریک هم بفرست واسه خودت.
الآن تبلیغ کردی؟؟

havij139

عضو جدید
کاربر ممتاز
پس بگو چرا هرچی میخورم و تحرک هم نمیکنم باز هم چاق نمیشم :D.... صداق بودن هم بعضی وقتا باعث درددسره هاا:دی

الان واسه اینکه همینجوری مانکن بمونم باید یکی دروغ بگم یکی راست بگم؟....زیاد لاغر دوست ندارم و اگه همینجوری هم صادق بمونم ممکنه لاغره لاغر بشم و بدم میاد :D
ولی فک نکنم درست باشه ها.... عجیبه :دی... ولی من شنیده بودم ارامش اعصاب اروم موثره و اونایی که یکم عصبی ان و ارماش ندارن و حساس هستن به چاقیشون کمک میکنه

"ALIREZA & M"

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پس بگو چرا هرچی میخورم و تحرک هم نمیکنم باز هم چاق نمیشم :D.... صداق بودن هم بعضی وقتا باعث درددسره هاا:دی

الان واسه اینکه همینجوری مانکن بمونم باید یکی دروغ بگم یکی راست بگم؟....زیاد لاغر دوست ندارم و اگه همینجوری هم صادق بمونم ممکنه لاغره لاغر بشم و بدم میاد :D
ولی فک نکنم درست باشه ها.... عجیبه :دی... ولی من شنیده بودم ارامش اعصاب اروم موثره و اونایی که یکم عصبی ان و ارماش ندارن و حساس هستن به چاقیشون کمک میکنه

دوست عزیز در مورد چند قسمت جمله اولت فقط باید بگم که صلاح کار خویش را خودت دانی.
ما قسمت آخر عرایض شما..
اینایی که میبینی یهو در طول یک روز وزن اضافه میکنن فقط حرص میخورن........:D

havij139

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزیز در مورد چند قسمت جمله اولت فقط باید بگم که صلاح کار خویش را خودت دانی.
ما قسمت آخر عرایض شما..
اینایی که میبینی یهو در طول یک روز وزن اضافه میکنن فقط حرص میخورن........:D

اره حرص خوردن خیلی موثره
بعضی وقتا هم بعضیا رژیم بدی میگیرن.. مثلا 15 کیلو لاغر میشن.. ولی چون رژیمش خوب نبوده بعد یه مدت یهووی توی یک هفته 8 کیلو چاغ میشن... اینا هم خیلی جالبن:دی.. فک کن زحمت کشیدی 15 کیلو لاغر شدی بعد... توی یک هفته نصف زحمتات میپره !

لاغری فقط.. ارامش.... ورزش منظم مث پیاده روی ( توصیه میکنم 2 ساعت بعد از هر وعده ی غذایی:دی).... و جلوگیری از پر خوری...
به اندازه ادم باید بخوره... خوردن سبزی و میوه و سالاد نیم ساعت قبل از غذا به شدت توصیه میشه:دی.. حالا بقیه ی دستورات رو در جلسه ی بعدی میگم:دی...راستی مایعات هم باید زیاد بخورن:دی

"ALIREZA & M"

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اره حرص خوردن خیلی موثره
بعضی وقتا هم بعضیا رژیم بدی میگیرن.. مثلا 15 کیلو لاغر میشن.. ولی چون رژیمش خوب نبوده بعد یه مدت یهووی توی یک هفته 8 کیلو چاغ میشن... اینا هم خیلی جالبن:دی.. فک کن زحمت کشیدی 15 کیلو لاغر شدی بعد... توی یک هفته نصف زحمتات میپره !

لاغری فقط.. ارامش.... ورزش منظم مث پیاده روی ( توصیه میکنم 2 ساعت بعد از هر وعده ی غذایی:دی).... و جلوگیری از پر خوری...
به اندازه ادم باید بخوره... خوردن سبزی و میوه و سالاد نیم ساعت قبل از غذا به شدت توصیه میشه:دی.. حالا بقیه ی دستورات رو در جلسه ی بعدی میگم:دی...راستی مایعات هم باید زیاد بخورن:دی

عرایض شما متین...اما من روش خودم را دارم:Dاگه خواستی آموزش میدم..آخه بوکسورم;)