برای زن ها عشق بر همه چیز مقدم است

محمد مراغه ای

عضو جدید
ادعای دخترا خیلی رفته بالا خونه ماشین کار و...ومهریه بالا میخوان به خدا اگه اینا نبود من الان پیش زنم بودم

خرداد..

اخراجی موقت
من با اصل مطلب مشکل دارم تا چه زمان باید بین زن ومرد اختلاف گذاشت؟جامعه ما هنوز درگیر تبعیض هستند . ادعای روشنفکری داریمممممممم.

mina12345

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من با اصل مطلب مشکل دارم تا چه زمان باید بین زن ومرد اختلاف گذاشت؟جامعه ما هنوز درگیر تبعیض هستند . ادعای روشنفکری داریمممممممم.

این تبعیض نیست واقعیت وجودیه یک زن اینه که همیشه عشق بورزه و دوست داشته باشه چون اگر این عشق نبود هرگز مادر نمیشد

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز

واقعا چـــــــــــــــــــــرا اینجوریه؟؟:(

mina12345

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
افکاره پاکی داری...همین

نمیدونم چرا هضمش اینقدر سخته... منم یه دخترم مثله همه دخترا بله اگر میخواستم خودمو به پول بفروشم الان دو تا خونه یک ماشین سر سفره عقد ولی اینا برام مهم نیست مهم اینه که افکارش احساسش مثل خودم باشه .. اینقدر از این دوست داشتنیهای الکی دیدم که نگو ولی همیشه میگم عشق یه چیزه دیگه است

محمد مراغه ای

عضو جدید
نمیدونم چرا هضمش اینقدر سخته... منم یه دخترم مثله همه دخترا بله اگر میخواستم خودمو به پول بفروشم الان دو تا خونه یک ماشین سر سفره عقد ولی اینا برام مهم نیست مهم اینه که افکارش احساسش مثل خودم باشه .. اینقدر از این دوست داشتنیهای الکی دیدم که نگو ولی همیشه میگم عشق یه چیزه دیگه است

اگه صادقانه میگی....
انشالله خوشبخت شی
خیلی از دخترا اینو میگن
ولی بعد میزنن زیرش