آتيش عضو جدید Mar 4, 2011 #4 عنوان مناسب.... ز گهواره تا گور دانش بجوي آخه مرد حسابي اينم عسكه گذاشتي... تو خودت يه عنوان براش بگو ببينم چي داري بگي درموردش؟
عنوان مناسب.... ز گهواره تا گور دانش بجوي آخه مرد حسابي اينم عسكه گذاشتي... تو خودت يه عنوان براش بگو ببينم چي داري بگي درموردش؟
Haaji عضو جدید کاربر ممتاز Mar 4, 2011 #5 Hadi-Hashemi گفت: شبیه دوران نامزدی میمونه... کلیک کنید تا باز شود... آتيش گفت: عنوان مناسب.... ز گهواره تا گور دانش بجوي آخه مرد حسابي اينم عسكه گذاشتي... تو خودت يه عنوان براش بگو ببينم چي داري بگي درموردش؟ کلیک کنید تا باز شود... من اگه میدونستم که از شما سوال نمی کردم
Hadi-Hashemi گفت: شبیه دوران نامزدی میمونه... کلیک کنید تا باز شود... آتيش گفت: عنوان مناسب.... ز گهواره تا گور دانش بجوي آخه مرد حسابي اينم عسكه گذاشتي... تو خودت يه عنوان براش بگو ببينم چي داري بگي درموردش؟ کلیک کنید تا باز شود... من اگه میدونستم که از شما سوال نمی کردم
financialmanager عضو جدید Mar 4, 2011 #6 آتيش گفت: عنوان مناسب.... ز گهواره تا گور دانش بجوي آخه مرد حسابي اينم عسكه گذاشتي... تو خودت يه عنوان براش بگو ببينم چي داري بگي درموردش؟ کلیک کنید تا باز شود... بچه که زدن نداره کشتیش ولش کن
آتيش گفت: عنوان مناسب.... ز گهواره تا گور دانش بجوي آخه مرد حسابي اينم عسكه گذاشتي... تو خودت يه عنوان براش بگو ببينم چي داري بگي درموردش؟ کلیک کنید تا باز شود... بچه که زدن نداره کشتیش ولش کن
financialmanager عضو جدید Mar 4, 2011 #7 حالا چرا سروته ان این دوتا نمیشد از یه زاویه دیگه به هم نگاه کنن؟