براي خوشحال کردن يک زن.. يک مرد فقط نياز دارد که اين موارد باشد :

ZEUS83

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب من اين پست شما رو نخونده بودم و گرنه اصلا به بحث ادامه نمي دادم من فقط با كساني بحث مي كنم كه هم 100 درصد به خودشون احساس مثبت داشته باشن و هم 100 درصد به آقايون ولي انگار شما فيمينيست تشريف داريد...!!

نه . برات سو تفاهم نشه . منظورم این بود که خانما یک کوچولو به اقایون زور میگن و اینو قبول دارم.

البته فقط یک کوچولو که خیلی کمه و قابل اغماضه.
البته مشخصه که من فمنیست هستم ولی خب انصاف هم دارم

scorpio20

عضو جدید
نه . برات سو تفاهم نشه . منظورم این بود که خانما یک کوچولو به اقایون زور میگن و اینو قبول دارم.

البته فقط یک کوچولو که خیلی کمه و قابل اغماضه.
البته مشخصه که من فمنیست هستم ولی خب انصاف هم دارم
حيف نيست...فيمينيستي يك بيماري است و مربوط به زنان تيپ c يا d است شما قطعا فيمينيست نيستيد!!

scorpio20

عضو جدید
از کجا رسیدیم به کجا !!!!!!!!!!!!!

حالا این تیپ ها چی هست ؟

يعني دوباره تمام اون تقسم بندي رو بگم مشكل اينجاست كه خودمم يادم ميره كجا گفتم كه كپي كنم!!!!
A TYPE از زن بودن خود راضي هستن و صد در صد نسبت به خود احساس مثبت دارن هر گز خود رو در معرض نمايش عمومي قرار نمي دن چون به زيبايي خودشون اعتقاد دارن و نيازي به تاييد ديگران ندارن، از وظايفشون در همه ي اتاق ها!! راضي هستن و افتخار مي كنن كه سالمند.
BTYPE پنجاه درصد نسبت به خودشون و آقايون احساس مثبت دارن و مي گن يك بار كه من ظرف شستم حتما يك بار هم تو بشور خب ما چنين تقسيم بندي دقيقي رو نداريم واقعا معمولا با آقايون رقابت مي كنن و كفش ورزشي به پا دارن و در ورزش هاي خشن كه با روحيه لطيف بانوان سنخيتي نداره شركت مي كنن و خيلي دوست دارن مختلط بشه تا يه دو سه تا چك و لگد هم نثار آقايون كنن!!
CTYPE عكس a ناخن هاي بلند آرايش غليظ تناژ صداي بالا بطوري كه مرتبا بايد گقت آروم عزيزم!!! لباس هاي نيمه عريان مي پوشند تا ديگران ببينند و ارضا پيدا كنند.خلاصه نصيب گرگ بيابون ننه..در ضمن شوهراشون معمولا از مشترياي قديميه همه ي رستوران هاي شهر هستن!!
D TYPE خب اگه بگم تايپك قفل ميشه!!!

آوای علم

مدیر تالار مشاوره
مدیر تالار
خب پس مثل من سكوت كنيد و تايپ نكنيد ..!! البته من يه دقيقه تايپ نمي كنم ولي شما چون خيلي از اين حقير بهتري هزار دقيقه تايپ نكن!!

خوب هر طور می خواهید فکر کنید شمادر معاشرت کلا مشکل دارید

ZEUS83

عضو جدید
کاربر ممتاز
يعني دوباره تمام اون تقسم بندي رو بگم مشكل اينجاست كه خودمم يادم ميره كجا گفتم كه كپي كنم!!!!
A TYPE از زن بودن خود راضي هستن و صد در صد نسبت به خود احساس مثبت دارن هر گز خود رو در معرض نمايش عمومي قرار نمي دن چون به زيبايي خودشون اعتقاد دارن و نيازي به تاييد ديگران ندارن، از وظايفشون در همه ي اتاق ها!! راضي هستن و افتخار مي كنن كه سالمند.
BTYPE پنجاه درصد نسبت به خودشون و آقايون احساس مثبت دارن و مي گن يك بار كه من ظرف شستم حتما يك بار هم تو بشور خب ما چنين تقسيم بندي دقيقي رو نداريم واقعا معمولا با آقايون رقابت مي كنن و كفش ورزشي به پا دارن و در ورزش هاي خشن كه با روحيه لطيف بانوان سنخيتي نداره شركت مي كنن و خيلي دوست دارن مختلط بشه تا يه دو سه تا چك و لگد هم نثار آقايون كنن!!
CTYPE عكس a ناخن هاي بلند آرايش غليظ تناژ صداي بالا بطوري كه مرتبا بايد گقت آروم عزيزم!!! لباس هاي نيمه عريان مي پوشند تا ديگران ببينند و ارضا پيدا كنند.خلاصه نصيب گرگ بيابون ننه..در ضمن شوهراشون معمولا از مشترياي قديميه همه ي رستوران هاي شهر هستن!!
D TYPE خب اگه بگم تايپك قفل ميشه!!!

اولا اگه کاری کنی تاپیک قفل شه قفل گردنتو میشکنم:biggrin::biggrin::biggrin:

دوما من این حرفا سرم نمیشه یک گروه ab هم داریم و تو خبر نداری :gol::gol:

scorpio20

عضو جدید
اولا اگه کاری کنی تاپیک قفل شه قفل گردنتو میشکنم:biggrin::biggrin::biggrin:

دوما من این حرفا سرم نمیشه یک گروه ab هم داریم و تو خبر نداری :gol::gol:
خب البته هيچ كدوم از ما به طور مطلق يكي از اين ها نيستيم!!!
ولي سيد جان شما بد خطرناك ميزني!!!!

scorpio20

عضو جدید
شما تایپ کردی منم تایپ کردم نکنه تایپ کردن هم اجازه نمی دین نمی دونم شما کی هستین می خواین برام تعیین تکلیف کنید

بابام جان شما خودت گفتي هر كاري تو كني منم مي كنم..بابا ما كه مثل بعضيا مرغمون تك پا نيست!!!

آوای علم

مدیر تالار مشاوره
مدیر تالار
چه خوب است تقاوت قائل نشویم

وهمه کارها وخدمت افراد را از روی گذشت وصبر انهاراببینیم

ان وقت است که حتی در یک زندگی مشترک وظیفه را ایثار میبینیم

بالا