براي خانمها. . . .مهريه تون چه قدر است!!!!

hale a.a

عضو جدید
کاربر ممتاز
واي واي امان از دست اين مد!
با متين چه صفتي مي باشد؟!

minoomy

عضو جدید
کاربر ممتاز
چیزه دیگخ ای نمیخوای؟؟ :confused: پس یه دفعه بگو اصلا قصد ازدواج نداری خودتو خلاص کن چون اینایی که گفتی شدنی نیست! :smile:

اینایی که گفتم مامانم از بابام گرفته زشته من نگیرم مردم چی میگن؟؟؟؟!!!!:w16:

mina_1367

عضو جدید
حق طلاق،حق خروج از کشور،حضانت از فرزندان،نصف دارایی،ادامه تحصیل اشتغال
به جای مهریه اینارو میخوام بقیشو فعلا یادم نیس!!

:gol::victory::w11::w11::w11:
پست های بعدی رو هم خوندم و دیدم خیلیییی از آقایون گفته بودن دیگه چیز دیگه ای نمی خوای ؟ یه خورده فکر کن ! کاش بقی اش یادت نیاد و یا یه دفعه بگو نمی خوای ازدواج کنی دیگه !!!

اما ایشون هیچی نخواستن !!!
حق طلاق و خروج از کشور و ادامه تحصیل چیزیه که آقایون بدون نیاز به اجازه همسرشون دارن !!! پس خانوما هم باید داشته باشن !!!
حضانت از فرزندان هم جالبه که توی کشور ما تا عمو و پدربزرگ و جد پدری و بعدش عمو های پدری صاحب حق حضانت هستند ولی مادر خیر !!! یعنی عموی پدر حق بیشتری نسبت به مادر فرزند روی اون فرزند دارهههههههههههه!!!!!!!!!!! خیلی جالبه !!!

تنها چیزی که شاید minoomy خواسته باشن به جای مهریه نیمی از اموال همسر بعد ازدواج هستش که من شنیدم اصلا چنین چیزی وجود داره ! یعنی نیمی از اموال همسر بعد ازدواج مربوط به زوجه میشه !

اون وقت یه سری از آقایون بدون اینکه توجه کنند و پست رو دقیق تر بخونند به اتفاق گفتند که دیگه چیزی نمی خوای !!!

mina_1367

عضو جدید
اما خود من هم مهریه نمی خوام مگه داریم معامله می کنیم ؟؟؟ خودم ایشا.. به اندازه کافی هر چی نیاز باشه دارم و نیازی به اموال یکی دیگه که "کی داده کی گرفته "ندارم به حرف مردم هم که بگن "بابا اوووووووووهههه دیدی چقدر مهریه داره" هم ندارم .
حقوق طبیعی زندگی رو فقط توی عقدنامه قید می کنیم .
شرایط طلاق مساوی ، حضانت فرزندان به صورت توافقی ، خروج از کشور و تحصیل و کار و اینا رو هم هرچی فکر می کنم ربطی به اجازه همسر پیدا نمی کنم ! (نه واسه اینکه خودم سرخود و به تنهای تصمیم بگیرم واسه اینکه تو کتم نمیره یکی دیگه بخواد بهم اجازشو بده )
تعیین محل زندگی (فقط برای اینکه یه موقع بهم نگه باید بریم چه میدونم دوقوز آباد )
و مهم تر از همه اینکه : "تا وقتی اسممون تو شناسنامه همدیگه است اجازه تجدید فراش نداره " حتی اگه یه زمانی خر بشم بگم برو زن بگیر و از این جور بیخود بازیا .

...pianist

عضو جدید
کاربر ممتاز
چیزه دیگخ ای نمیخوای؟؟ :confused: پس یه دفعه بگو اصلا قصد ازدواج نداری خودتو خلاص کن چون اینایی که گفتی شدنی نیست! :smile:

اینایی که گفتم مامانم از بابام گرفته زشته من نگیرم مردم چی میگن؟؟؟؟!!!!:w16:

خيلي ببخشيد قصد توهين ندارم ولي بنظرم اين جمله خيلي احمقانست!!

hosseinb

عضو جدید
کاربر ممتاز
پست های بعدی رو هم خوندم و دیدم خیلیییی از آقایون گفته بودن دیگه چیز دیگه ای نمی خوای ؟ یه خورده فکر کن ! کاش بقی اش یادت نیاد و یا یه دفعه بگو نمی خوای ازدواج کنی دیگه !!!

حق طلاق و خروج از کشور و ادامه تحصیل چیزیه که آقایون بدون نیاز به اجازه همسرشون دارن !!! پس خانوما هم باید داشته باشن !!!
حضانت از فرزندان هم جالبه که توی کشور ما تا عمو و پدربزرگ و جد پدری و بعدش عمو های پدری صاحب حق حضانت هستند ولی مادر خیر !!! یعنی عموی پدر حق بیشتری نسبت به مادر فرزند روی اون فرزند دارهههههههههههه!!!!!!!!!!! خیلی جالبه !!!

تنها چیزی که شاید minoomy خواسته باشن به جای مهریه نیمی از اموال همسر بعد ازدواج هستش که من شنیدم اصلا چنین چیزی وجود داره ! یعنی نیمی از اموال همسر بعد ازدواج مربوط به زوجه میشه !

اون وقت یه سری از آقایون بدون اینکه توجه کنند و پست رو دقیق تر بخونند به اتفاق گفتند که دیگه چیزی نمی خوای !!!
:surprised::surprised:

...pianist

عضو جدید
کاربر ممتاز

من خودم با اين موارد که شما گفتي (حق طلاق و...) مخالف هستم و بدلايلي ترجيح ميدم در موردش بحث نکنم
مرسي :gol:

آیاتای

عضو جدید
سلام
اين پست را براي خانمها راه اندازي كرديم همين جوري!!!!!
خانمها چه مجرد و چه متاهل بيان بگن مهريه شون چه قدر ميخوان باشه
کسی رو برای زندگی مشترکم انتخاب میکنم که منو به عنوان همراه و همدل زندگیش قبول کنه و شعور داشته باشه و بدونه که حیوان نمی خره که روش قیمت گذاری کنه!!! چنین مردی به درد من نمی خوره:mad:
عشق من باید نیک اندیش، انسان دوست، آگاه به حق و حقوق انسانی همسر، صادق و منطقی باشه... و اندکی هم فمینیست:redface:
چنین مردی رو میشه دوست داشت بدون کوچکترین چشم داشتی...

minoomy

عضو جدید
کاربر ممتاز
خيلي ببخشيد قصد توهين ندارم ولي بنظرم اين جمله خيلي احمقانست!!
دقیقا من هم به خاطر احمقانه بودنشون نوشتم چون خواسته هام منطقیه و در برابر عکس العمل های احمقانه باید جواب احمقانه بدم
منم قصد توهین به کسی رو نداشتما!

sara@fshar

عضو جدید
کاربر ممتاز
خانوما دسته جمعی توطئه علیه اقایون در سراسر کشور:surprised:

بالا