خوب تو بگو منظورت چي بود؟!
مگه تعطيل نيست؟!
واضحه دیگه یعنی هروقت مغزم تعطیل شد با خانواده خدمت میرسیم!
مگه تعطيل نيست؟!(شوخي كردم ناراحت نشي!
)
چیزه دیگخ ای نمیخوای؟؟پس یه دفعه بگو اصلا قصد ازدواج نداری خودتو خلاص کن چون اینایی که گفتی شدنی نیست!
اینایی که گفتم مامانم از بابام گرفته زشته من نگیرم مردم چی میگن؟؟؟؟!!!!![]()
حق طلاق،حق خروج از کشور،حضانت از فرزندان،نصف دارایی،ادامه تحصیل اشتغال
به جای مهریه اینارو میخوام بقیشو فعلا یادم نیس!!
چیزه دیگخ ای نمیخوای؟؟پس یه دفعه بگو اصلا قصد ازدواج نداری خودتو خلاص کن چون اینایی که گفتی شدنی نیست!
اینایی که گفتم مامانم از بابام گرفته زشته من نگیرم مردم چی میگن؟؟؟؟!!!!![]()
خيلي ببخشيد قصد توهين ندارم ولي بنظرم اين جمله خيلي احمقانست!!
![]()
پست های بعدی رو هم خوندم و دیدم خیلیییی از آقایون گفته بودن دیگه چیز دیگه ای نمی خوای ؟ یه خورده فکر کن ! کاش بقی اش یادت نیاد و یا یه دفعه بگو نمی خوای ازدواج کنی دیگه !!!
اما ایشون هیچی نخواستن !!!
حق طلاق و خروج از کشور و ادامه تحصیل چیزیه که آقایون بدون نیاز به اجازه همسرشون دارن !!! پس خانوما هم باید داشته باشن !!!
حضانت از فرزندان هم جالبه که توی کشور ما تا عمو و پدربزرگ و جد پدری و بعدش عمو های پدری صاحب حق حضانت هستند ولی مادر خیر !!! یعنی عموی پدر حق بیشتری نسبت به مادر فرزند روی اون فرزند دارهههههههههههه!!!!!!!!!!! خیلی جالبه !!!
تنها چیزی که شاید minoomy خواسته باشن به جای مهریه نیمی از اموال همسر بعد ازدواج هستش که من شنیدم اصلا چنین چیزی وجود داره ! یعنی نیمی از اموال همسر بعد ازدواج مربوط به زوجه میشه !
اون وقت یه سری از آقایون بدون اینکه توجه کنند و پست رو دقیق تر بخونند به اتفاق گفتند که دیگه چیزی نمی خوای !!!
![]()
پست های بعدی رو هم خوندم و دیدم خیلیییی از آقایون گفته بودن دیگه چیز دیگه ای نمی خوای ؟ یه خورده فکر کن ! کاش بقی اش یادت نیاد و یا یه دفعه بگو نمی خوای ازدواج کنی دیگه !!!
اما ایشون هیچی نخواستن !!!
حق طلاق و خروج از کشور و ادامه تحصیل چیزیه که آقایون بدون نیاز به اجازه همسرشون دارن !!! پس خانوما هم باید داشته باشن !!!
حضانت از فرزندان هم جالبه که توی کشور ما تا عمو و پدربزرگ و جد پدری و بعدش عمو های پدری صاحب حق حضانت هستند ولی مادر خیر !!! یعنی عموی پدر حق بیشتری نسبت به مادر فرزند روی اون فرزند دارهههههههههههه!!!!!!!!!!! خیلی جالبه !!!
تنها چیزی که شاید minoomy خواسته باشن به جای مهریه نیمی از اموال همسر بعد ازدواج هستش که من شنیدم اصلا چنین چیزی وجود داره ! یعنی نیمی از اموال همسر بعد ازدواج مربوط به زوجه میشه !
اون وقت یه سری از آقایون بدون اینکه توجه کنند و پست رو دقیق تر بخونند به اتفاق گفتند که دیگه چیزی نمی خوای !!!
کسی رو برای زندگی مشترکم انتخاب میکنم که منو به عنوان همراه و همدل زندگیش قبول کنه و شعور داشته باشه و بدونه که حیوان نمی خره که روش قیمت گذاری کنه!!! چنین مردی به درد من نمی خورهسلام
اين پست را براي خانمها راه اندازي كرديم همين جوري!!!!!
خانمها چه مجرد و چه متاهل بيان بگن مهريه شون چه قدر ميخوان باشه
امیدوارم هیچ وقت همجین حماقتی نکنم
(ازدواج)![]()
منم واقعا امیدوارم![]()
ازدواج تو سنین پایین حماقت محض . سن بالاتر حماقت کمتر از حماقت محض![]()
دقیقا من هم به خاطر احمقانه بودنشون نوشتم چون خواسته هام منطقیه و در برابر عکس العمل های احمقانه باید جواب احمقانه بدمخيلي ببخشيد قصد توهين ندارم ولي بنظرم اين جمله خيلي احمقانست!!