بد شانس ترین آدمممم روی زمین منممممم خدایااااااااااااااا

Neptune

عضو جدید
کاربر ممتاز
روشن جان خیلی ناراحت شدم . :cry::cry: ابراز همدردی

کاشکی میتونستم کمکی انجام بدم . ولی ناراحت نباش . اولا که امیدوارم استاده به اعتراضت جواب مثبت بده . اما اگر هم یه وقت خدای نکرده نشد نا امید نشو . زحمت چند سالت رو به خاطر این اتفاق هدر نده . تموم میشه

;);)

sahar-architect

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
عيب نداره
يه بابايي ترم8بود وقتي من ترم 1بودم با ماسركلاس رياضي عمومي ميومديهني28واحدش ميمون بالخره بعد5ترم رياضي با قواعد دانشجوي نخبه تموم ش الانم داره28واحدش رو ميخونه!

n_roshan

عضو جدید
کاربر ممتاز
روشن جان خیلی ناراحت شدم . :cry::cry: ابراز همدردی

کاشکی میتونستم کمکی انجام بدم . ولی ناراحت نباش . اولا که امیدوارم استاده به اعتراضت جواب مثبت بده . اما اگر هم یه وقت خدای نکرده نشد نا امید نشو . زحمت چند سالت رو به خاطر این اتفاق هدر نده . تموم میشه

;);)

حرفات خیلی آدم رو آروم میکنه رفیق:gol::gol::gol:

bita.m

عضو جدید
کاربر ممتاز
افتادنم واسه دانشجو دیگه
اره سخته تو شرایطه تو بودن
شاید حکمتی داشته .
سخت نگیر دنیا 2 روزه . این نیز بگذرد

simiar

عضو جدید
ان شا ا.. که سن و سالت یه ذره رفت بالاتر می بینی این یکی دو سال ها تو کل زندگی هیچی نیستن . باور کن با یه تصمیم درست می تونی جبرانش کنی .

ضمناً به فال نیک بگیر و از فرصت استفاده کن و به کارهایی که همیشه دوست داشتی انجام بدی و نتونستی رسیدگی کن.

موفق باشی.

آخرین ویرایش:

►♀☼♀◄

عضو جدید
سلامم:wallbash::wallbash:
بچه ها بیچاره شدمممممممممممم
من ترم آخرممممم خیلی شوغ داشتم که کمک باید برم سراغ کار های تصویه حسابمممممممم ولی ولی بچه ها دارم میسوزممممم:crying::crying:
این ترم پروژه(پایان نامه) و درس های تخصصی به اضافه فیزیک 2 و آز فیزیک 2 رو داشتمممممممممم

فیزیک2 افتادمممممممممممممممممممم:wallbash::wallbash::wallbash:
در حالی که آزشو 19 گرفتمه و تمام درس های تخصصیمو 15 به بالا گرفتممممم تو رو خدا بگین چه خاکی بریزم سرممممممممممم
هر چی به استاد التماس کردم گفتم ترم آخرمممم حیف ترم بهمن باز به خاطر فیزیک 2 بیام دانشگاه عین خیالش نبوددددددددددددددددد
بهش گفتم استاد 9 دادی 10 کن واسممممم گفت نمیشههههههههههه
به خدا دیگه نای رفتن دانشگاه رو ندارممممممممممممم حالم از درس دیگه بهم میخورههههههههه از هر چی استاده متنفرممممممممممممممم
اگه از معدل كلت خوشت نمياد و ميخواي يه نمره سرش اضافه كني حتما ترميم معدل بگير...!
خيلي باحاله..
به نظرم حالا كه فيزيك رو افتادي بيا يه چن درسي كه خراب دادي مثل موازنه يا جرم يا سنتيك يا ...از اين چن واحدي ها رو كه رو معدل تاثير داره بزن رو هم با استادا هم مچ كنن يه معدل توپ بگير..
به قول رفقا بيرون هيچ هيچ هيچ خبري كه نيست!
بعدا ارزش اين كارت رو ميفهمي...!
من يه ترفندي خوبي پارسال انجام دادم و همه چي رو خيلي خيلي خوب رديف شد ولي حيف كه پارسال واسه ارشد نخوندم...
از من ميشنوي يه برنامه خوب بريز...اگه قراره بخوني..
دونسه باش كسي هم نميپرسه چن ترمه تموم كردي و..معدلت مهمه...