داداشه گلم روز قشنگه ب دنیا اومدنتو با دل و جون بهت تبریک میگم....
امیدوارم معنیه این پیاممو درک کرده باشی![]()
بببببلللللله کاملا درک کردم.........یعنی خواهر معصومه من برگشته به باشگاه........ با این اوصاف جشن دو تا شد.........
داداشه گلم روز قشنگه ب دنیا اومدنتو با دل و جون بهت تبریک میگم....
امیدوارم معنیه این پیاممو درک کرده باشی![]()
اینم ی تبریک فنتستیک از طرف فنتستیک!
اینا یادگاریه ها!در حفظ و نگهداری آن کوشا باش!
![]()
الان سر و صداست اینو بشین وقتی تولدت تموم شد بخون!
![]()
داداش دمت گرم خیلی آقایی.........آبیدلان همیشه اول هستند.........شما هم که ته آبیدلانی.......... خیلی ممنون به همچنین.........شما هم درسایه امام زمان موفق و پیروز باشی....عاقا من نفر اول تبریک بگم :دی
داداش مبارکه
ایشالا همیشه سالم و خندون باشی ...
دست درد نکنه همشهری............آبیدل عزیز تولدت مبارک...
من فکر میکردم خیلی بزرگتر باشه ها...
چه جالب...
ایشالا 100 سال دیگه تولد 123 سالگیتون رو جشن بگیریم با کلی نوه و نتیجه دور و برتون و هیچی از کیک تولد بهتون نرسه!
هستم غریبه آشنا لطف کردی اومدی..........به امید قهرمانی عشقمون..............انگاری خودش نیست که
منم تبریک میگم ، ایشالله همیشه شاد و موفق باشی
سلام بر داداش پهلوان عزیزم
تولدت مبارک آبی دل.
انشاله که هزاران سال زنده و پیروز باشی و به امید پیروزی استقلال در جام باشگاههای آسیا بخاطر داداش مجید آبی دل
دوست عزیزم از شما هم ممنونم که اطلاع رسانی کردیدو دعوتمون کردین
ممنون الناز جان زحمت کشیدی.......ان شاالله جبران کنم.......این زهرا خانوم یه پا خودش دی جی حالا این جا رو نکرده........متخصص برگزاری انواع جشن ها مهمانی ها مراسم عقد ازدواج و پارتی های(الله اکبر).......همراه با تهیه شام می باشد.......... کارش خیلی درسته.......خخخخخخخخسلام خانومی ..چه جشن مفصلی گرفیا دستت دردنکنه..پذیرایی عالییی
مجید اقا ایشالا به هرچی میخوای برسی ...
مرسی از دعوت![]()
سلام بر غيورتري آبي دل باشگاه.
تولدتون رو صمیمانه تبریک عرض می کنم.پاینده باشید مهندس.
سلام علیکم..........واقعا لطف کردید به همچنین پیروز باشید..........سلام
تبریک میگم
موفق باشید
ای جانممم ببین تولد کیه![]()
![]()
تولدت مبارکککککک
![]()
![]()
اینم کادوی من امیدوارم خوشت بیاد
![]()
دیگه تریپ تواضع نیا!!تو همش میگی اینگیلیشت بده ماشالا وا3 خودت دیکشنری هستی از نوع گویا!!فنتستیک عزیز صد بار نگفتم من انگلیش حالیم نیست؟؟؟؟؟ لطفا یکی رو بزار اینجا برای من ترجمه کنه..........
دست گلت درد نکنه.........این یادگاریت رو میزنم به دیوار اتاقم.........تا بسوزن اونایی که هیچ یادگاری ازت نداشتن و ندارن و نخواهند داشت........
این جمله تقدیم به مرحوم مغفور..........!!!!!!!!!
اخه من اهل ضایع کردنم یا اون عباس!البته کلا پسرا ضایع کردنشون ی مزه دیگست!بلانسبت صاب تولدمیگم ضایع نکنه می میره.........باز میگه نننننننههههههه............... دست گلت درد نکنه عجب کیکای خشگلی همه رو از لادن گرفتی؟؟؟؟؟؟؟؟
کیک فوتبالیه رو که عشقه..........ولی من دست پخت خودتو دوست دارم...........کسی به این کیک سیاهه دست نزنه فقط خودم می خوام بخورم.........عزیزم فقط نسوخته که؟؟؟؟؟؟![]()
خودایی فیت تنت شده ها!تن خورش خوبه!کلا آدمو دست نندازه میمیره........خدا بگم چیکارت نکنه همینه میگم 2-3 روزه فکم درد میکنه نگو اینجا باصورت رفتم تو زمین..........
به به عجب تی شرت قشنگی.......دست گلت درد نکنه.......خدا خیرت بده مادر به موقع خریدی.......
خواهش میکنم عزیزموای خدای من!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چه خبر اینجا؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی این همه رفیق دارم من تو باشگاه؟؟؟؟؟؟؟ بابا دمتون گرم!!!!!!!!!!!!!
زززززززززززززهههههههههرررررررررررررررااااااااااااااااااااا خیلی ماهی به خدااااااا دمت گرم..........بی نهایت ممنونتممممممم
اصلا نمی دونم چطوری تشکر کنم..........عجب برنامه ای..........عجب جشنی........ ترکوندیییی فقط همینو می تونم بگم............ امام علی و حضرت زهرا پشت و پناهت باشن....... زیر سایه امام زمان به اون هدف قشنگت برسی..........
خیلی ممنون دست شما درد نکنه ایشالا تن درست و پیروز و شاد کام باشید........تولدش مبارررررررررررک....ایشالا همیشه سالم و سلامت و موفق باشه......![]()
لطف کردی بچه محل......... تو هم پیروز و موفق بشی......زیر سایه امام زمان.........تفلت مبارک داداش موفق باشی![]()
ممنون دوست عزیز..........تولدت مبارک آقا مجید![]()
مرسی نرگس خانوم زحمت کشیدید...........شما هم سالم و سر حال باشید................تولدت مبارک ایشالا سالم وخوشحال وموفق باشید.
دست شما مرسی......ببخشید یعنی درد نکنه..........آبی که هم مبارکه هم تبارک..........به به تولدتون آبی ببخشید یعنی مبـــــــــارک
![]()
خیلی ممنون جات خالی بود.........شکر خدا بدک نبود........سلام خوشومدی به سلامتی از سفز برگشتی
ویلا تو شمال باشه یا آپارتمان فرحزاد؟![]()
آره خواهر جونم خیلی زحمت کشیدی دست گلت درد نکنه..............خواهش میکنم عزیزم
خیلی ممنون که اومدی
دستتم درد نکنه بخاطر اینهمه پست قشنگ!بسشه خفه میشه ها![]()
به همچینین داداش........ایشلا شما هم زیر سایه ائمه به همه آروز های قشنگت برسی.........تـــــولدت مبارکا هر جا که هستی داداش
بهترین ها رو برات آرزومندم![]()
دست شما هم در نکنه سارا خانوم این آروزی منه از ته دلم.........تولدت مبارک باشه دوست آبیدلم
ایشالله به همه آرزوهاتون برسید و براتون بهترین ها رو آرزو میکنم
![]()
دست شما مرسی......ببخشید یعنی درد نکنه..........آبی که هم مبارکه هم تبارک..........
دمت گرم اومدی مرسی آبیدل
خیلی ممنون جات خالی بود.........شکر خدا بدک نبود........
دست گلت درد نکنه شمال که هست........فرحزادم مال خز و خیلاست..........محله چیپ گردای تهرانه..........خخخخخخخخ
حالا که داری زحمت می کشی یه ویلا کیش بگیر می خوایم با برو بکس بریزیم اون جا یه حالی ببریم........خخخخخخ
دست شما درد نکنه چه به موقع آخه یکی از کیکاش اختصاصی بود.........من بردم واسه خودم......... خدا خیرت بده........اینم یه کیک خوشمزه از طرف من که کیک کم نیاد
توووولللللدددتتتت مموووووبااااااررررککککککک.......
مشاهده پیوست 157390
ممنون آقا وحید دست شما درد نکنه..........لطف کردید.........تولدتون مبارک آقا مجید......
پیروز باشید![]()
به به دست شما درد نکنه خدا خیرت بده کاشکی زودتر میاوردی.......امروز این پرایده صافمون کردااااااااا..............تولدت مبارک دوست خوبم
اینم کادوت... تند نریا... پلیس ماشینو میخوابونه
![]()
تولدت مبارک آبیدل ..
هر کجا هستی زمان و نیاز تو باشی ..![]()
ممنون هادی جان لطف کردی............به همچنین زیر سایه حق تعالی.........مجید جان تولدت مبارک
بهترین هارو براتون آرزو می کنم
کیش.....میخوای یه کشتی هم بهت بدیم؟؟؟![]()
حالا تا فرداشب ببینیم چی میشه....خخخخخخخخخممنون هادی جان لطف کردی............به همچنین زیر سایه حق تعالی.........دست گلت درد نکنه آبجی جون..........تو یه جت اسکی هم بدی من راضیم......... خودم می رم و میام.......![]()
سلام آقا شهاب با معرفت.........آقا ما دورا دور حواسمون بهت هستاااااااا..............ارادت خاصی به واسطه مصن نفله و خواهر معصومه زهرای عزیز داریماااااااااااااا........به همچنین توی عزیز انش الله پاینده و برقرار باشی..........سلام اقا مجید گل تولدت حسابی موبارک باشه ایشالا زودی ب ارزوهای قشنگ برسی داداشم![]()
حالا تا فرداشب ببینیم چی میشه....خخخخخخخخخ
اقااااااااااااااااااااااا من تشکرام تموم شدهسلام اقا مجید گل تولدت حسابی موبارک باشه ایشالا زودی ب ارزوهای قشنگ برسی داداشم![]()
دستشون درد نکنه...........تولدشون مبارک![]()
سلام خیلی لطف کردی دوست عزیز افتخار دادیدسلام.مرسی که دعوتم کردید.تولدت مبارک اقا مجید.
![]()
ممنونم من همه آروز هام خوبه.........ایشالا به همش برسم..........ولی قبلش شما برسی که همچین دعای خوبی رو برام کردی............تولدت مبارک آبیدل....
ایشالا ب همه ی آرزوهای خوبتون برسین.....![]()
به به دوست خودم ماندو عزیز زحمت کشدی برادر..........دست گلت درد نکنه........تولدت مبارک دوست عزیز
![]()
تولدت مبارک آبی دل عزیز![]()
اقااااااااااااااااااااااا من تشکرام تموم شده
اخی به شهاب رسید تشکرا پرید
مجییییییییییییییییید؟؟؟
حالا خوبه شهاب مهمون از طرف من دعوت شده!!اسم همه رو میگه جز اونیکه دعوت کرده!
همین الان بر پیجش ببین کارت دعوت از طرف منه!اصن بخاطر من اومده نه تو![]()
خودمممممممممممم بعدش فهمییییییییییییییییدممن که از اول تشکر نداشتم هر چی هم داشتم ازتو کردم...........خخخخخخخخخخخ
عزیزم خون جلو چشاتو گرفته ها برو ببین نوشته بودم............
صد با گفتم تو نه شما..........ریپیت عه گین........... به خاطر من اومده نه شماااااااا...............
طرف اومده داداش....... پس رو برو آماده باش...........طرف خودش کوجاس؟
بو و بلنگی ازش نی!!!!!!!!!!!!
نکنه خودش رفته یه جا دیگه![]()
این واسه اون بابایی که تولدشه
دیگه شرمنده پول توجیبم نبود دوس دختره رو برده بودیم بیرون مثه این جنگلیا غارتمون کرد
خخخخخخخخخخخخخ
شوخیدم gf lessم
![]()
عزیزم با مقدسات شوخی نکن تو که می دونی و هر کی رو بخوام مهمون کنم خونه پرش زاپاتاست..........پس جوش بی خود نزن........رستوران نون پنیر می برم همه رو حالشو ببرن.......خودمممممممممممم بعدش فهمییییییییییییییییدم
حالا بذار ی رستوران گرون وقتی انداختمت میفهمی تو یا شما!
اینا یادت باشه هااااا!ی شومایی بهت نشون بدم!
مسکراااااات میارممممممممممممما زیاد بهم گیر بدیااااااااااا
این گلاس ها چیه این بقله کیکه؟؟؟؟؟؟ دقیقا نفهمیدم؟؟؟؟؟؟ آب شنگولیه قرمزه؟؟؟؟؟؟ حیف که خودت تو زندانی وگرنه همین الان با زهرا فرستادمون زندان تا دیگه از اینا اینجا نیاری.....اینم کیک
بخوریدو بلمبانید ولی اصراف نکنید
هر کدومو که دوس دارین بخورین..مایه داریه دیگه
![]()
نه دوست گلم..........من آخرین باری که برو بکس و بردم شام بیرون برمیکرده به 10000 سال قبل از میلاد مسیح........ینی اون شامو از دماغشون میکشم بیرون اگه راس باشه![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بدویید بیاید تولد ساراجونه(some1) | مناسبتها | 52 | |
![]() |
بدویید بیاید تولده سروشه......... | مناسبتها | 82 | |
![]() |
بدویید بیاید تولده سروشه......... | مناسبتها | 0 | |
T | تولد یاسی جونمونه (engineer.sh) ،همه بدویید بیاید توووووووووو | مناسبتها | 32 | |
![]() |
+++++++++تفلد *زهره جون*بدویید بیاید!++++++++++++++ | مناسبتها | 202 |