بدون شرح...

BLOOD STONE

عضو جدید
کاربر ممتاز
انسان ها 2 دسته اند :
دسته اول اونایی هستند که فلافل تو اهواز خوردن و می دونن فلافل یعنی چی و دسته دوم کسانی هستند که فلافل تو اهواز نخوردن و خیال می کنن می دونن فلافل یعنی چی




 

danaye

عضو جدید
هلهههههههههههههههههههههههههههههه
فلافللللللللللللللللللللل
/
فلافلللللللللللل الموجودددددددددددد؟؟؟؟؟؟؟؟
 

mostafa ghodrat

همکار مدیر مهندسی برق
کاربر ممتاز
بلدی دستور اصلیش رو بده درست کنیم.....
دلمون رو برد آخر شبی........
نخود رو در اب میگذاری . همچنین باقلا .
خوب که خیس خورد . مثلا برای روزی که میخوای درست کنی باید از شب قبل در اب بگذاری . سپس به ازای نیم کیلو نخود ربع کیلو باقلا را با هم چرخ میکنی .
گوجه هم در چرخ گوشت انداخته و مخلوط میکنی . به ازای همان نیم کیلو نخود یک عدد تخم مرغ . چند حبه سیر و مقداری پیاز هم چرخ کرده و مخلوط میکنید .
حالا اگه مث من عاشق تندی هستی . به مقداری که دوست داری فلفل سبز تند اضافه میکنی . توصیه میشه از فلفل دلمه استفاده نشود .
بعد از اینکه مواد رو مخلوط کردی اماده واسه سرخ کردن میشه . باید بذاری روغن به اندازه کافی داغ بشه . حالا اگه مواد از هم جدا میشد کافیه مقدار کمی ارد رو به مواد اضافه کنی . و اگه خمیر شد باید مقداری اب اضافه کنی ...
:D
دستور کار فلافل :D
 

BLOOD STONE

عضو جدید
کاربر ممتاز
نخود رو در اب میگذاری . همچنین باقلا .
خوب که خیس خورد . مثلا برای روزی که میخوای درست کنی باید از شب قبل در اب بگذاری . سپس به ازای نیم کیلو نخود ربع کیلو باقلا را با هم چرخ میکنی .
گوجه هم در چرخ گوشت انداخته و مخلوط میکنی . به ازای همان نیم کیلو نخود یک عدد تخم مرغ . چند حبه سیر و مقداری پیاز هم چرخ کرده و مخلوط میکنید .
حالا اگه مث من عاشق تندی هستی . به مقداری که دوست داری فلفل سبز تند اضافه میکنی . توصیه میشه از فلفل دلمه استفاده نشود .
بعد از اینکه مواد رو مخلوط کردی اماده واسه سرخ کردن میشه . باید بذاری روغن به اندازه کافی داغ بشه . حالا اگه مواد از هم جدا میشد کافیه مقدار کمی ارد رو به مواد اضافه کنی . و اگه خمیر شد باید مقداری اب اضافه کنی ...
:D
دستور کار فلافل :D

بابا آشپزززززززززززززز...ههههه
 

Similar threads

بالا