نخود رو در اب میگذاری . همچنین باقلا .
خوب که خیس خورد . مثلا برای روزی که میخوای درست کنی باید از شب قبل در اب بگذاری . سپس به ازای نیم کیلو نخود ربع کیلو باقلا را با هم چرخ میکنی .
گوجه هم در چرخ گوشت انداخته و مخلوط میکنی . به ازای همان نیم کیلو نخود یک عدد تخم مرغ . چند حبه سیر و مقداری پیاز هم چرخ کرده و مخلوط میکنید .
حالا اگه مث من عاشق تندی هستی . به مقداری که دوست داری فلفل سبز تند اضافه میکنی . توصیه میشه از فلفل دلمه استفاده نشود .
بعد از اینکه مواد رو مخلوط کردی اماده واسه سرخ کردن میشه . باید بذاری روغن به اندازه کافی داغ بشه . حالا اگه مواد از هم جدا میشد کافیه مقدار کمی ارد رو به مواد اضافه کنی . و اگه خمیر شد باید مقداری اب اضافه کنی ...

دستور کار فلافل