بدون شرح؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(? ?ی تو)

malmal_r

عضو جدید
سلام به دوستای ترگل و سرگل و مرگل و سنبل و بلبل و هزار تا کوفت و زهره مار دیگه که باقیشو نمی تونم حفظ کنم !شرمنده این سلام از نوع اصغر آقا جلاد !!! قصاب محلمونه...
حالا خودم هم یه سلام مخصوص دارم به دوستای مهربون و نا مهربون و کم محل و بی محل و کم عقل خودم. خوبین دیگه ایشالله ؟؟ پس نمی پرسم زیاد.
بی خودم صدا نکن آفتاب هم مثل همیشه از شرق به غرب در حال تردده فقط همینطوری الاف بودیم گفتیم یه خدمتی به جامعه چرند خونا بکنیم و اصن اینا رو ول کن لعنت به این کره زمین تون که به محض ورود توسط یه ویروس ناشناخته ما رو مبتلا کرد. خیر نبینه به حق پنج تن. خیر سرمون امده بودیم زمین کنکور بدیم و چشم شیطون کر(همون کور) شاخه آقا گاوه رو بشکونیم اما تو بمیری رفتیمم دیدیم همه شاخ شده بودن واسه کنکور ما هم راهمونو کشیدیم برگشتیم سیاره مون .والا تو هیچ سیاره ای ندیدیم که %80 ظرفیت دانشگاه ها سهمیه باشه (جدی خودم سهمیه ها رو جمع زدم ها) . اتفاقا دستام از پاهام درازتر نبود ویروسه هم مارو توجیح کرد که امسال کنکور قبول نمی شیم حالا به همه گفتیم قبولیم شماها هم هر کی رو دیدین بگین قبوله می خوام خدا رو تو کار انجام شده بزارم.
خوب دیگه میریم سر اصل مطلب .امروز میخوام براتون یه معما بزارم(که به دلیل کمبود وقت از قبل طراحیدمش آوردم اینجا.اینا ایناهاش) فقط جون ننتون مث اون بار آبروی زمینی ها رو نبرین ها .حواستو جمع کن تا دوباره نگی عطا آدمو حول hamon hol می کنه .
دختر همسایه 5 تا شکلات داره (بعد تو فوضولی اونشو نکن معما رو گوش کن ) که 3 تاشو به من میده. حالا تو بگو دختر همسایه چند تا دیگه شکلات داره.
(در ضمن بایدبگم جواب صحیح غیر از 2 می باشه ! )
تمرکز کن و شش دونگ حواستون رو به کار بگیرین .
چون اگه جواب صحیح رو بدین یه جایزه ارزنده نسیب تون می شه.
آوردن هر گونه ماشین حساب مهندسی و دکتری و گاو داری(ای ول قافیه) سر جلسه IQ بازار عطا بلامانع است .
خوب حالا تا شماها چرتکه میندازین و جمع و تفریق می کنید من برم سراغ جوایز!
یکی اون میکروفن رو بده به من :
اهممممممممممم جایزه نفر اول : بلیط رفت و برگشت سه روزه زیارت آیت الله تایلندی و روزی یه ساعت از اون صندلی باحالا کنار سواحل زیبای تایلند.
(البته خوشتون نشه ما مسلمونیم و برای زیارت امدیم پس با چادر خواهری برادری رو جدا می کنیم! )
جایزه نفر دوم : باز یه بلیط رفت و برگشت سه روزه زیارت آیت الله تایلندی و روزی یه ساعت از اون صندلی باحالا کنار سواحل زیبای تایلند .
جایزه نفر سوم : همچنان یه بلیط رفت و برگشت سه روزه زیارت آیت الله تایلندی و روزی یه ساعت از اون صندلی باحالا کنار سواحل زیبای تایلند .( از قدیم و ندیم گفتن نعیم هم گفته عطا و حرفش ... )
جایزه نفر چهارم : بلیط رف.........صبر کن ببینم آخه کجای دنیا به نفر چهارم جایزه دادن که من بدم؟ فکر کردین میشه سر عطا روکلاه بزارین . نخیر آقا واسه نفر چهارم جایزه نداریم.
خوب دیگه وقت تمومه تا سه می شمارم برگه ها بالا . جواب معما چی شد ها چی شد.
من منتظر جوابم .ها چی شد خنگا جواب بدین دیگه مگه با شما نیستم.اههههههههههههه نمیخواین جواب بدین نه .میدونستم همتون پوشالی هستین
عیب نداره خودم میگم.
جواب صحیح اینه :
درسته که دختر همسایه 5 تا شکلات داره و 3 تاشو میده به من .اما من که مث شما بی ادب و بی تربیت نیستم که همشو بگیرم. من چون بچه با ادب و خوبی ام فقط 1 دونشو قبول می کنم و باقیشو پس میدم در نتیجه دختر همسایه 4 تا شکلات داره.
جونم مرگ شده حالا این سخت بود.
معما به این سادگی رو نتونستین حل کنید بعد فردا پس فردا معما زندگی رو چطور می خواین حل ( rasti in hal ba on hol fargh mikoneha )کنید لابد عطا رو صدا می کنید براتون حل کنه.
یعنی بی اغراق(که نمی دونم درست نوشتم یا نه) بگم خاک بر سرتون .خوب من دیگه میرم و شما رو به خدا منان می سپارم.
وبا این شعر آپم رو تموم می کنم.

دختر همسایه شبای تابستون
میاد تو ایوون خونشون

هر شبی یه شاخه میندازه توی خونمون
فکرکرده ندیدمش از اون ایوون خونمون

آهای خدای مهربون
چرا نمیاد اون بیرون

الاهی دلت بگیره
زیر نم نم بارون