بدحجاب‌ها جریمه نقدی می‌شوند + مصادیق

shahram1159

عضو جدید
پولدارها خیالی نیست تیپ خفن بزنید بیایید حال کنید جریمه اش هم بدید
پول دارید حال کنید

challenge.m

اخراجی موقت
طیق روال سنواته گذشته هر 2 طرح 1 ماه بیشتر دووم نداره.....
عمرا اگر اینا بتونن ماهواره جمع کنن و بخوان طرح حجاب با طعم چک و لگد را بندازن.....
خودشونم میدونن اجرایی نیست.....
هر سال یه مشت روانیرو اول تابستون میارن تو خیابون واسه این مسخره بازیا......

challenge.m

اخراجی موقت
خدایا خودت میدونی به این چیزی که اینا به ما میگن جهالت ما بهش افتخار میکنیم
خدایا خودت میدونی اگه با منه دوست دارم همه مردم لخت بیان بیرون ولی من نگاه هوس آلود نمیخوام
میخوام پاک باشم
آخه میدونم دنیا بالاخره تموم میشه و باید سر میز محاکمه تو حاضر بشم
خدایا عاقبت به خیرم کن

اه اه اه چه فیلم هندی راه انداختی.....
نکن اینکارارو بخدا زشته شما بزرگ شدی ....
تو نمیری الان 6 ملیارد آدم با کله تو جهنمن.....
فقط موندیم ما مردم مسلمان ایران.
خدا همرو عاقبت به خیر کنه......

sepehr2222

اخراجی موقت
خدایا خودت میدونی به این چیزی که اینا به ما میگن جهالت ما بهش افتخار میکنیم
خدایا خودت میدونی اگه با منه دوست دارم همه مردم لخت بیان بیرون ولی من نگاه هوس آلود نمیخوام
میخوام پاک باشم
آخه میدونم دنیا بالاخره تموم میشه و باید سر میز محاکمه تو حاضر بشم
خدایا عاقبت به خیرم کن
میز محاکمه ی خدا همین دنیاست

sepehr2222

اخراجی موقت
در ضمن . بهشت مال خودشون . ما جوونا میخوایم بریم جهنم . آخه شنیدیم جهنم صفاش بیشتره.
خدایی منم پایه جهنمم خیلی حال میده.بابا چه فرقی داره این دنیا بد حجاب نبودن و نگاه پاک سند رفتن به بهشته بری بهشتم که یسری حوری لخت میخوان بیان جلوت پس بابا چه فقی داره بزارید همین دنیا زندگیمونو بکنیم اون دنیا شماها برید زندگی بکنید

sepehr2222

اخراجی موقت
معیار ما اسلامه نه قرن 21 عزیزم

اگه اینی که شماها میگید اسلام من این اسلام و نمیخوام و قبولش ندارم.اسلام واقعی چیز دیگس خدا مگه خودش نمیگه «لا اكراه فی الدین‌» پس گیر ندین لطفا نمیخوایم به سلیقه ی شماها زندگی کنیم

sepehr2222

اخراجی موقت
چطور واسه نمره گرفتن از استاد چاپلوسی میکنی
برو واسه کار هم چاپلوسی کن
اگه تنها راهش اینه حتمی این کار رو بکن

خاک بر سر من که بچه مسلمون تویی و میگی برو چاپلوسی کن اگه مجبوری .اگه مجبور شدم برم به ناموسه مردمم تجاوز کنم ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مجبورم دیگه

mfmechanics

کاربر بیش فعال
مطمئن باشید که با این اقدامات شتابزده، مقطعی و متوهمانه، مشکلی از جامعه حل نمی شه؛ این کارا یعنی پاک کردن صورت مسئله و نه حل مسئله، با این کارا نه تنها دردی از جامعه درمان نمی شه، بلکه باعث بدبینی افراد نسبت به اسلام هم میشه.

بنده به شخصه علت اصلی رفتارهای ناهنجار از جانب بعضی افراد رو وجود تبعیض و وضعیت بد اقتصادی اقشار جامعه می دونم.

دوستان عزیز، هیچ دختری غرورش اجازه نمی ده که با ظاهر جلفش وسیله ای برای عیش و نوش و هوسرانی دیگران بشه ولی اونایی که چنین رفتاری از خودشون نشون میدن در حقیقت بیمار هستن و وظیفه ما این نیست که طردشون کنیم بلکه باید از در دوستی وارد بشیم و درمانشون کنیم؛ من و شما و مسئولان باید به درد هموطنانمون برسیم. جریمه و .... دردی از اینا درمان نمی کنه بلکه روز به روز بیماری اینا رو حادتر می کنه.

پس با اصلاح وضعیت اقتصادی مردم و جایگزین کردن ارزش های انسانی در گزینش افراد، مطمئن باشید مشکل حل میشه.

به تعبیر مولانا از کلام حق:

"تو برای وصل کردن آمدی ** نی برای فصل کردن آمدی"

challenge.m

اخراجی موقت
مطمئن باشید که با این اقدامات شتابزده، مقطعی و متوهمانه، مشکلی از جامعه حل نمی شه؛ این کارا یعنی پاک کردن صورت مسئله و نه حل مسئله، با این کارا نه تنها دردی از جامعه درمان نمی شه، بلکه باعث بدبینی افراد نسبت به اسلام هم میشه.

بنده به شخصه علت اصلی رفتارهای ناهنجار از جانب بعضی افراد رو وجود تبعیض و وضعیت بد اقتصادی اقشار جامعه می دونم.

دوستان عزیز، هیچ دختری غرورش اجازه نمی ده که با ظاهر جلفش وسیله ای برای عیش و نوش و هوسرانی دیگران بشه ولی اونایی که چنین رفتاری از خودشون نشون میدن در حقیقت بیمار هستن و وظیفه ما این نیست که طردشون کنیم بلکه باید از در دوستی وارد بشیم و درمانشون کنیم؛ من و شما و مسئولان باید به درد هموطنانمون برسیم. جریمه و .... دردی از اینا درمان نمی کنه بلکه روز به روز بیماری اینا رو حادتر می کنه.

پس با اصلاح وضعیت اقتصادی مردم و جایگزین کردن ارزش های انسانی در گزینش افراد، مطمئن باشید مشکل حل میشه.

به تعبیر مولانا از کلام حق:

"تو برای وصل کردن آمدی ** نی برای فصل کردن آمدی"
ای آقا یرای کی نصیحت میکنی مرغ آقایون یه پا داره.....
کلا اینا قراره با 2 تا حرکت سند 6 دنگ بهشت زده بشه به نامشون.......
حالا شما بخوای با منطق پیش برو میخوای با شوخی فایده نداره

fatima25

عضو جدید
دوست عزیز من موافق بد حجابی نیستم
اما باید از ریشه کار درست بشه
با این کارها درست نمیشه که هیچ بدتر هم میشه
مشکل تو هر کشوری هست تو یه خانواده کوچک هم مشکل هست چه برسه به جامعه
اما نحوه مدیریت مشکلات و حل اونا مهم هستش این راه حلش نیست کارو خرابتر میکنه
ای بابا کدوم کار ریشه ای nسال دارن فرهنگ سازی میکنن بهتر که نشدن بدتر هم شدن، بالا خره قانون کشور رعایت نکنن خلاف قانون عمل کردن و باید با هاشون برخورد قانونی بشه!

mohamad.fars1365

عضو جدید
ای بابا کدوم کار ریشه ای nسال دارن فرهنگ سازی میکنن بهتر که نشدن بدتر هم شدن، بالا خره قانون کشور رعایت نکنن خلاف قانون عمل کردن و باید با هاشون برخورد قانونی بشه!
فقط میتونم بگم متاسفم از صمیم قلب
تو مملکتی که قاچاق مواد مخدر و کالا و قتل و ..... داره بیداد میکنه پلیس به فکر شلوار و تی شرته

fatima25

عضو جدید
فقط میتونم بگم متاسفم از صمیم قلب
تو مملکتی که قاچاق مواد مخدر و کالا و قتل و ..... داره بیداد میکنه پلیس به فکر شلوار و تی شرته
این چه حرفی هرچیزی جای خودش وداره نمی تونیم بگیم چون اونا ول شه اینم باید ول کنیم!

babak 123

عضو جدید
کاربر ممتاز
نگاه کنید این مسئله مبارزه با بدحجابی و بی حجابی مربوط به الان نمی شه - سابقه بسیار طولانی داره که از آغاز دهه هفتاد شروع شد و اکنون بعد از گذشت 20 سال هنوز یکی از دغدغه های بزرگ نظام است - در طول این سال ها از هر روشی که بگویید برای مقابله با آن استفاده شد و نتیجه این شد که الان می ببینم - اگر قرار بود این روش ها اثر کند که سال ها قبل که نه از اینترنت و ماهواره خبری بود و نه این چنین گسترش بد حجابی علنی شده بود باید به نتیجه می رسیدیم - این ها فقط روش ها مقطعی هستند که بارها بی نتیجه بودن خود را نشان داده اند اما نمی دانم چرا بازم به آن اصرار می شود - واقعا چر این آقایان از خود سوال نمی کنند که شاید آنها اشتباه فکر می کنند ؟ تا کی باید با روش های منسوخ بخواهیم به مردم درس اخلاق بدهیم - واقعا این روش ها جز ملتهب کردن جو و تنیجه معکوس چیزی برای ما به ارمغان آورده است - نمی گویم که باید بگذاریم هر چه شد بشود
اما یک بار باید بگویم این راهش نیست

این چه حرفی هرچیزی جای خودش وداره نمی تونیم بگیم چون اونا ول شه اینم باید ول کنیم!

challenge.m

اخراجی موقت
نه باید برای حل مشگلات اولویت بندی کرد....
شما اگر چاه خونتون ریزش کنه و اینکه از رنگ اتاقتون خوشتون نیاد به کدوم یکی زودتر رسیدگی میکنید؟

fariba.sh70

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چرا همه چیز رو ول کردن گیر دادن به مدل مو طرز پوشش.
اینا مشکل بیکاری رو حل کنن پسرا برن سرکار اون وقت تو خیابان ول نمی چرخند و 3 ساعت ارایش نمیکنن
این کارها بین بیکارها رواج داره
همه بیکار ومجردن با بزن و بگیر این چیزها درست نمیشه
درسته به جای اینکه دخترارو جمع کنن کار جور کنن بعدشم معتادارو جمع کنن که کشورمون پر شده از جوونای معتاد
حالا به نظرتون کدوم مهمتره؟؟

• Like
واکنش ها: lo30
بالا