برو یذره فکر کن .خیلی هاتی
یه آرام بخش بزن خداییش
خوشحال شدم از بحث دوستانه با دوستان
با اجازه برم سراغ درس
یا حق
برو یذره فکر کن .خیلی هاتی
یه آرام بخش بزن خداییش
خوشحال شدم از بحث دوستانه با دوستان
با اجازه برم سراغ درس
یا حق
خدایا خودت میدونی به این چیزی که اینا به ما میگن جهالت ما بهش افتخار میکنیم
خدایا خودت میدونی اگه با منه دوست دارم همه مردم لخت بیان بیرون ولی من نگاه هوس آلود نمیخوام
میخوام پاک باشم
آخه میدونم دنیا بالاخره تموم میشه و باید سر میز محاکمه تو حاضر بشم
خدایا عاقبت به خیرم کن
میز محاکمه ی خدا همین دنیاستخدایا خودت میدونی به این چیزی که اینا به ما میگن جهالت ما بهش افتخار میکنیم
خدایا خودت میدونی اگه با منه دوست دارم همه مردم لخت بیان بیرون ولی من نگاه هوس آلود نمیخوام
میخوام پاک باشم
آخه میدونم دنیا بالاخره تموم میشه و باید سر میز محاکمه تو حاضر بشم
خدایا عاقبت به خیرم کن
خدایی منم پایه جهنمم خیلی حال میده.بابا چه فرقی داره این دنیا بد حجاب نبودن و نگاه پاک سند رفتن به بهشته بری بهشتم که یسری حوری لخت میخوان بیان جلوت پس بابا چه فقی داره بزارید همین دنیا زندگیمونو بکنیم اون دنیا شماها برید زندگی بکنیددر ضمن . بهشت مال خودشون . ما جوونا میخوایم بریم جهنم . آخه شنیدیم جهنم صفاش بیشتره.
معیار ما اسلامه نه قرن 21 عزیزم
پس شما پیش پیامبر بودی یه سرم اون دوران زدی نه؟تو زما ن پامبر گرامس اسلام هم این مشکلات بود
خیلی بیشتر از این هم بود
چطور واسه نمره گرفتن از استاد چاپلوسی میکنی
برو واسه کار هم چاپلوسی کن
اگه تنها راهش اینه حتمی این کار رو بکن
ای آقا یرای کی نصیحت میکنی مرغ آقایون یه پا داره.....مطمئن باشید که با این اقدامات شتابزده، مقطعی و متوهمانه، مشکلی از جامعه حل نمی شه؛ این کارا یعنی پاک کردن صورت مسئله و نه حل مسئله، با این کارا نه تنها دردی از جامعه درمان نمی شه، بلکه باعث بدبینی افراد نسبت به اسلام هم میشه.
بنده به شخصه علت اصلی رفتارهای ناهنجار از جانب بعضی افراد رو وجود تبعیض و وضعیت بد اقتصادی اقشار جامعه می دونم.
دوستان عزیز، هیچ دختری غرورش اجازه نمی ده که با ظاهر جلفش وسیله ای برای عیش و نوش و هوسرانی دیگران بشه ولی اونایی که چنین رفتاری از خودشون نشون میدن در حقیقت بیمار هستن و وظیفه ما این نیست که طردشون کنیم بلکه باید از در دوستی وارد بشیم و درمانشون کنیم؛ من و شما و مسئولان باید به درد هموطنانمون برسیم. جریمه و .... دردی از اینا درمان نمی کنه بلکه روز به روز بیماری اینا رو حادتر می کنه.
پس با اصلاح وضعیت اقتصادی مردم و جایگزین کردن ارزش های انسانی در گزینش افراد، مطمئن باشید مشکل حل میشه.
به تعبیر مولانا از کلام حق:
"تو برای وصل کردن آمدی ** نی برای فصل کردن آمدی"
ای بابا کدوم کار ریشه ای nسال دارن فرهنگ سازی میکنن بهتر که نشدن بدتر هم شدن، بالا خره قانون کشور رعایت نکنن خلاف قانون عمل کردن و باید با هاشون برخورد قانونی بشه!دوست عزیز من موافق بد حجابی نیستم
اما باید از ریشه کار درست بشه
با این کارها درست نمیشه که هیچ بدتر هم میشه
مشکل تو هر کشوری هست تو یه خانواده کوچک هم مشکل هست چه برسه به جامعه
اما نحوه مدیریت مشکلات و حل اونا مهم هستش این راه حلش نیست کارو خرابتر میکنه
فقط میتونم بگم متاسفم از صمیم قلبای بابا کدوم کار ریشه ای nسال دارن فرهنگ سازی میکنن بهتر که نشدن بدتر هم شدن، بالا خره قانون کشور رعایت نکنن خلاف قانون عمل کردن و باید با هاشون برخورد قانونی بشه!
این چه حرفی هرچیزی جای خودش وداره نمی تونیم بگیم چون اونا ول شه اینم باید ول کنیم!فقط میتونم بگم متاسفم از صمیم قلب
تو مملکتی که قاچاق مواد مخدر و کالا و قتل و ..... داره بیداد میکنه پلیس به فکر شلوار و تی شرته
این چه حرفی هرچیزی جای خودش وداره نمی تونیم بگیم چون اونا ول شه اینم باید ول کنیم!
نه باید برای حل مشگلات اولویت بندی کرد....این چه حرفی هرچیزی جای خودش وداره نمی تونیم بگیم چون اونا ول شه اینم باید ول کنیم!
درسته به جای اینکه دخترارو جمع کنن کار جور کنن بعدشم معتادارو جمع کنن که کشورمون پر شده از جوونای معتادچرا همه چیز رو ول کردن گیر دادن به مدل مو طرز پوشش.
اینا مشکل بیکاری رو حل کنن پسرا برن سرکار اون وقت تو خیابان ول نمی چرخند و 3 ساعت ارایش نمیکنن
این کارها بین بیکارها رواج داره
همه بیکار ومجردن با بزن و بگیر این چیزها درست نمیشه