بدحجابی از منظری دیگر

sara_hyperactive

عضو جدید
کاربر ممتاز
كي گفته تو اورپا نيست
فك ميكني فيلم بي وفا واقعيت نداره تو اورپا
اونجا اهميت نداره ارتباط يه زن متاهل با يه مرد ديگه غير از شوهرش عزيزم
نمونه اش:زن ساركوزي رييس جمهور فرانسه
تري بازيكن چلسي
اشلي كل
...
:eek::eek::eek:
وایییییییییییییییی این اطلاعات رو شما از کجا میارین؟ کی گفته اونجا مهم نیست زن متاهل با مرد دیگه ای جز شوهرش رابطه داشته باشه؟آدرسشو بده ما هم بریم! همه جای دنیا خیانت جرم بزرگیه! با دو دتا فیلم نتیجه گیری هم می کنین! به به!

آیتای_AYTAY

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه چیز دیگه. خیلی از زن ها وقتی باهاشون صحبت میکنی به یه نکته ای اشاره میکنن و اونم اینه که زن باید وقتی با شوهرش میره بیرون حسابی شیک بپوشه و آرایش کنه چون مردا وقتی دخترای آرایش کرده رو تو خیابون میبینن ممکنه فوری با زن خودشون مقایسه کنن و احساس کنن که زنشون زشته.
من یه مردی رو میشناسم که چند وقت بود دلش نمیخواست با زنش بره بیرون چون احساس میکرد زنش از دخترای توی خیابون زشت تره و مرده از این موضوع خجالت میکشید
در واقع میشه گفت وقتی فرهنگ مردی اینقدر مشکل داره زنش مجبوره اینقدر آرایش کنه که توی چشم شوهرش خوشکل تر از دخترای دیگه باشه. ایراد از اون مرد چشمچرونه.

ببخشید من روانشناسی نخوندم
اما این مورد فک کنم از لحاظ سلامت روانی مشکوک باشه:surprised:
همسرای موفق در درجه اول به خاطر اخلاق و شخصیت طرفشونو میخوان نه فقط ظاهرش:warn:
ظاهر مهمه اما نه تا این حد که بخوان مقایسه راه بندازن
:warn:

آیتای_AYTAY

عضو جدید
کاربر ممتاز
کاملا با حرفت موافقم.خدا و دین هم دقیقا همینو گفته.منم از ابعاد این قضیه بُعد طرف زنشو گفتم که دوست دارن مورد تحسین قرار بگیرن ولی این تحسین رو برا خودشون میخوان نه برا دیگر زنها.این واقعیته.واقعیت.کاملا هم درست و به حقه.برای همین تعجب میکنم.اگر زنها تحسین دیگر زنهایی که ارایش کرده میان بیرون رو بر نمیتابن خب باید این بدحجابی رو نکوهش کنن.چون ارایش زنهای دیگه و بدحجابی یعنی تحسین کنید منو ای مردایی که تو خیابون دارید از کنارم رد میشید.حالا این مرد یکیش شوهر زنی دیگه هست.
مگه اینکه کسی خودش هم دوست داره که به غیر از شوهرش بقیه تو خیابون تحسینش کنن و اینطور بگرده.اگه اینطور باشه نباید تحسین شوهرش از کسی دیگه ناراحتش کنه(که میکنه)

درسته
اینجاس که میگن زن و مرد باید اط لحاظ فکری به هم نزدیک باشن

یا هر دو باید خودشون رو کنترل کنن
یا باید هم دیگه رو آزاد بزارن
در حالت سوم هستش که به مشکل میخورن(حالتی که شما سوال کردین).یعنی یکی واسش این مسایل مهم نباشه.واسه یکی مهم باشه

یا اینکه یکی خودشو آزاد بزاره اما از طرفش انتظار داشته باشه حد و حدود رو رعایت کنه

این جور افراد،منطقی به نظر نمیان. یعنی یه جور تضاد فکری با خودشون دارن

آیتای_AYTAY

عضو جدید
کاربر ممتاز
همه ی مشکلات جامعه ما به خاطر مشکل ذاتی مرداست
نوع تریپ خانوما واقایون هم به فرهنگ جامعه برمیگرده یعنی اینقدر فرهنگ مردا بالا باشه که وقتی خانومیو دیدن تلسکوپ نشن

مشکل از هر دو طرفه
بهتر منصف باشید.

hamid_geo

عضو جدید
:eek::eek::eek:
وایییییییییییییییی این اطلاعات رو شما از کجا میارین؟ کی گفته اونجا مهم نیست زن متاهل با مرد دیگه ای جز شوهرش رابطه داشته باشه؟آدرسشو بده ما هم بریم! همه جای دنیا خیانت جرم بزرگیه! با دو دتا فیلم نتیجه گیری هم می کنین! به به!

پس بد حجابي همه جاي دنيا بده و تمام نقاط دنيا مرداي بي جنبه و زناي بد كاره هستن

iran-eng1

عضو جدید
سلام دوستان

یه چیزی خیلی وقته ذهنمو مشغول کرده.اینکه زنهای متاهل وقتی میبینن که شوهرشون تو خیابون به یه دختری با ارایش خفن و تیپی خفن تر نگاه میکنه خیلی خیلی شاکی میشن و البته هم کلی دختره رو تو دلشون فحش میدن.این واقعیتیه که نمیتونن زنها پنهونش کنن.

خب چطور بعضی زنها خودشون حجاب و ارایششون جوریه که مرد جماعت رو جلب زیبایی ظاهری خودش میکنه بعد حاضر نیست شوهرش جلب زیبایی ظاهری کسی دیگه بشه.

دوست داره به خاطر زیباییش همه بهش نگاه کنن یا حداقل زیباییشو حتی تو دلشون تحسین کنن ولی مردش زیبایی دختری که شبیه رفتار خودشو داشته رو تحسین نکنه.

واقعا عجیب نیست؟!

نه پسر بابا اصلا عجیب نیست انسان زیبا دوسته و زیبایی اون رو جذب میکنه در ضمن یه مرد واقعی زیبایی یه زن دیگه غیر از همسرش رو تحسین میکنه ولی هیچوقت خیانت نمیکنه.

بیشتر انحرافات بعد از ازدواج از طرف زوجین به علت عدم اشنایی صحیح طرفین قبل از ازدواج پیش میاد

یا پیمان نبند یا اگر میبندی با کسی ببند که ارزشش رو داشته باشه

رز سیاه

عضو جدید
کاربر ممتاز
پسر خوب یه نکته رو بدون تا تعجبت رفع بشه... بنده اگه با یه پسر بیرون باشم و اون یه دختری رو چه با چادر چه لخت نگاه کنه، اصلا دختره رو فحش نمی دم... اون بنده خدا چی کار کنه هر کس آزاده تو مسائل شخصی خودش... اما از دست پسره هم شاکی نمی شم چرا؟ چون مشکل از من بوده که با یه آدمی که از لحاظ شخصیت انقدر داغونه دوست شدم... بنابراین اون روز رابطمو باهاش به هم می زنم و اگه شوهرمم باشه ازش طلاق می گیرم... مگه پسر شیک و تیکه نداریم تو ایران؟ ولی ما دخترها انقدر شعور داریم که حداقل وقتی با دوست پسر یا شوهرمون می ریم بیرون دیگه اونا رو دید نمی زنیم.
چطور خارج از ایران شوهره با زنش می ره کنار ساحل صد نفر رو با بیکینی می بینه ولی نگاهم نمی کنه؟ چون مشکل در حیض بودن مردهای ایرانیه! چشماتونو یه کم از حیضی در بیارید تا دیگه تعجب نکنید... دخترا که نمی تونن برن زیر عبا به جرم مشکل ذاتی چشمهای شما !

به همین راحتی ؟؟؟
یعنی زندگی ساختن اینقد راحته که خراب کردنش اینقد راحت باشه ؟؟؟
آدم یه بار باید درست انتخاب کنه برای همیشه ...نه هربار با یکی ...
اشتباه نمیکنید اتفاقا من برعکس این موضوع رو متوجه شدم ...حتما یه دور دیگه تو اون ساحل قدم بزنید و با دقت نگاه کنید میبینید کی نگاه میکنه کی نمیکنه

babi charlton

عضو جدید
کاربر ممتاز
به همین راحتی ؟؟؟
یعنی زندگی ساختن اینقد راحته که خراب کردنش اینقد راحت باشه ؟؟؟
آدم یه بار باید درست انتخاب کنه برای همیشه ...نه هربار با یکی ...
اشتباه نمیکنید اتفاقا من برعکس این موضوع رو متوجه شدم ...حتما یه دور دیگه تو اون ساحل قدم بزنید و با دقت نگاه کنید میبینید کی نگاه میکنه کی نمیکنه
:gol:

me-myself

عضو جدید
کاربر ممتاز

ببخشید من روانشناسی نخوندم
اما این مورد فک کنم از لحاظ سلامت روانی مشکوک باشه:surprised:
همسرای موفق در درجه اول به خاطر اخلاق و شخصیت طرفشونو میخوان نه فقط ظاهرش:warn:
ظاهر مهمه اما نه تا این حد که بخوان مقایسه راه بندازن
:warn:

منم نمیگم اون مرد از نظر روانی سالمه
ولی مطمئن باش تعداد مردای روانی توی کشور ما خیلی زیاده

milad3297

عضو جدید
سلام دوستان

یه چیزی خیلی وقته ذهنمو مشغول کرده.اینکه زنهای متاهل وقتی میبینن که شوهرشون تو خیابون به یه دختری با ارایش خفن و تیپی خفن تر نگاه میکنه خیلی خیلی شاکی میشن و البته هم کلی دختره رو تو دلشون فحش میدن.این واقعیتیه که نمیتونن زنها پنهونش کنن.

خب چطور بعضی زنها خودشون حجاب و ارایششون جوریه که مرد جماعت رو جلب زیبایی ظاهری خودش میکنه بعد حاضر نیست شوهرش جلب زیبایی ظاهری کسی دیگه بشه.

دوست داره به خاطر زیباییش همه بهش نگاه کنن یا حداقل زیباییشو حتی تو دلشون تحسین کنن ولی مردش زیبایی دختری که شبیه رفتار خودشو داشته رو تحسین نکنه.

واقعا عجیب نیست؟!
به عنوان يه آدم متاهل ميگم .اصلا عجيب نيست .مشكل از مردست كه متاهله اما چشم چروني ميكنه!

babi charlton

عضو جدید
کاربر ممتاز
عجب نامردیی هستین
کل مردارو بردن زیر سوال
خوب بابا وقتی خودتون حساسین درست لباس بپوشین دیگه شاید شوهر یه زن دیگه هم به شما نیگا کنه زنه ناراحت بشه
نمیشه که زنا هر جور خواستن بچرخن مردا چشماشونو ببندن
اگه حجاب کامل باشه و بازم یه مرد با چشم بد نیگا کنه باید چشمشو دراورد.

Maryam.Silent

عضو جدید
کاربر ممتاز
اصلا کی گفته دخترها خوشگلند والا اگه ما پسرها هم با لوازم ارایشی نقاشیمون میکردند صدتا دخترها رو میزاشتیم تو جیبمون دختره کچله زشته دماغ گندست دهن گشاده بعد ارایش میشه خانم جنیفر لوپز
مگه پسرا کم آرایش میکنن
خوبه والا

گیگیل

عضو جدید
مگه پسرا کم آرایش میکنن
خوبه والا
پسرها که همشون ارایش نمیکنند اونهایی که کمبود محبت دارن ارایش میکنن قدیم دخترهایی که ازدواج میکردن ابرو ور میداشتن ولی حالا اونایی هم که ازدواج نکردنم ور میدارن اصلا نمیشه تشخیص داد کی مجرده کی متاهل

بالا