بدترين ضدحالي كه خوردي چي بوده؟

سمیه امیری

عضو جدید
بچه ها چرا كنار پست هاتون قسمتthanks نيست چطور مياد؟ من چطور ميتونم مثل شما زير نوشته هام متن بذارم ممنون ميشم راهنماييم كنين.كسي كه راهنماييم كنه اين گل تقديمش:gol:

وقتي ضد حالتونو گفتين دوست دارم احساستونو درمورد آواتارم بدونم؟
باید بری توی تنظیمات شخصی واسه خودت امضا درست کنی
الان نظری ندارم عزیزم:gol:

MaHsima_H

عضو جدید
سلام...
من دیروز تو این سایت عضو شدم!;)
بدترین ضد حالم چهارشنبه بود که جوابا اومد...... ضد حال از سازمان سنجش خوردم!:razz:
آخه مرض داشتن سامانه ی انتخاب رشته مجازیو موقع انتخاب رشته فعال کردن؟! بعدم میان تو شبکه آموزش میگن بچه های عزیز ما اینو بدبینانه در نظر گرفتیم.. اینجاها بزنی صد در صد قبولی... بهتره خودتو دست بالاتر بگیری بعد انتخاب رشته کنی..... آره جون عمه ش!!!!:mad:
من خودمو دست بالاتر گرفتم... رشته هایی هم که اونا گفتن زدم... اما اونا رو قبول نشدم!!!!!
انتخابای بعدیمم جدی نگرفتم... چون مطمئن بودم عمران شبانه صنعتی بابل یا دیگه آخرش روزانه بابلسر قبول میشم... اما از شانس بدم نشدددددددددددددددددد....
مهندسی صنایع علم و صنعت ایران-واحد بهشهر قبول شدم!!!!!!!!:(

ghazal.abed

عضو جدید
بدترين ضدحالو وقتي مي خوري كه دوست پسرت بعد 4سال نظرتو راجع به ازدواج با دختري كه 3 ساله دوسش داره ازت بپرسه:w47:

miladmh

عضو جدید
...

...

بدترین ضدحالو وقتی خوردم که یه دختر منو با یکی دیگه اشتباه گرفته بود و هر چی فحش از دهنش در اومد به من گفت

دختر شرقی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
از یکی خواستگاری کردم ، جواب رد بهم داد

M&SH

عضو جدید
يكي از استادام به خاطر اينكه به جلوييم تقلب رسونده بودم نمره 18 من را كرد 10 نامرد

T_BAG

عضو جدید
یه دفعه که داشتم دعوا میکردم طرف نا غافل زد دماغم شکست.:mad:

sanam_el

عضو جدید
برای اولین بار خوابم در مورد نتایج کنکور درست از آب دراومد.
به عمرم خوای آدمیزادی ندیده بودم

mohandese bikar

عضو جدید
دم در دانشگاه اومدم به يه نفر پيشنهاد دوستي بدم هم گفتم يه ترم كه ميخواستم باتون صحبت كنم ولي موقعيتش پيش نيميومد كه يارو گفت من بچه يه دانشگاه ديگم .
راستي به نظرتون 63.3 بيشتره يا 98.2

misento

عضو جدید
بدترین ضدحال این بود که بعد امتحان ریاضی به همه ی بچه ها گفتم که نمره اول رو میگیرم اما استاد عزیزم نمی دونم چطوری تصحیح کرده بود که مردودم کرد که هیچ نمره آخرم شدم :biggrin:

tizaras

عضو جدید
کوبیدم رفتم دانشگاه ک مدیر گروه رو ببینم ، آقا تشریف نیاورد :mad:
6 هزار تومن زیادی پیاده شدم :(
تازه 2 بارم این اتفاق افتاد.... اونم توی یه هفته........... فک کنم مرده :mad: