بخونیم و بعد زار زار گریه کنیم: اول خوب بخونید:

Fo.Roo.GH

عضو جدید
کاربر ممتاز

صادرات امداد به 7 کشور جهان
کميته امداد هم به جمع صادرکنندگان پيوسته است

هفته گذشته سرپرست کميته امداد گفته بود: جهيزيه‌دادن کميته امداد به دختران دم‌بخت برخى از کشورها نه ‌تنها هزينه نيست بلکه سرمايه‌گذارى براى کشور به‌حساب مى‌آيد زيرا با هدف انتقال فرهنگ‌و الگوى جمهورى اسلامى به اين کشورها انجام شده ‌و ديپلماسى رسمى ‌از آن سود مى‌برد. اين اظهار نظر به سرعت مورد توجه مردم قرار گرفت. شايد چون مردمي که در عوارضي و خيابان‌ها پول به صندوق‌هاي صدقات مي‌ريزند تازه فهميدند ممکن است پولي که به صندوق مي‌ريزند تا بلاگردان خود و خانواده‌شان باشد، ممکن است صرف خريد کامپيوتر براي دختران کومور يا صرف خريد جهيزيه براي دختران آذربايجان شود. جالب آنکه طي چهار سال اخير همزمان با روي کار آمدن دولت نهم، سرپرست کميته امداد نيز که بعد از انقلاب (24 سال) با حکم امام و بعد رهبري ابقا شده بود، تغيير کرد و با آمدن سرپرست جديد در برخي موارد آمار کمک‌ها گاه تا 100 درصد افزايش داشته است. از طرف ديگر، کمک‌هاي کميته امداد در حالي به کشورهاي ديگر در جريان است که بعضا رفتارهاي غيرعادي از سوي برخي از اين کشورها مي‌شود. يکي از آنها آتش زدن روغن‌هاي اهدايي کميته امداد به آذربايجان بود که در سکوت خبري کسي به آن توجه نکرد. کميته امداد ايران به برخي کشورها کمک مي‌کند که اصولا در زمره کشورهاي عقب‌مانده و جهان سوم هستند. براي مثال تهيه جهيزيه براي دختران کومور. تمام کشور کومور 700 هزارنفر جمعيت دارد و حتي در کومور يک هواپيما براي سفر رئيس‌جمهورش سامبي که از شاگردان آيت‌الله مصباح نيز هست، وجود نداشت و ايران براي آمدن سامبي به ايران برايش هواپيما فرستاد.
کميته امداد لبنان
کشوري که سيد حسين نصرالله اهل آنجاست 10452 كيلومتر مربع مساحت دارد اما جمعيت آن مثل مساحتش تقريبا نصف تهران است! ممکن است ندانيد، ولي همه مردم آن را مسلمانان تشکيل نمي‌دهند، قوميت‌هاي لبنان هم متفاوت است، برخي از آنها در ايران هم هستند. عرب‌ها
۶۰درصد، آسوريان و سرياني‌ها ۳۶درصد و ارمني‌ها ۴درصد، کردها و يهوديان يك درصد از جمعيت لبنان را تشکيل مي‌دهند. در لبنان از اواخر سال 66 كميتههاي امداد امام خميني لبنان تاسيس و رسما شروع به كار كردند.تعداد واحدهاي كميته امداد لبنان در پايان سال85 (بعد از حدود دو دهه فعاليت) 20 واحد بود. تعداد 460 شهر و روستاي لبنان تحت حمايت كميتههاي امداد قرار دارند. تمامي شاخههاي اصلي به صورت شورايي مركب از 3 يا 5 نفر اداره ميشوند و واحد مركزي نيز كه به‌صورت شوراي 5 نفره اداره ميشود، مسووليت هماهنگي و نظارت بر كار تمامي شاخهها را به‌عهده‌دارد.... مجموع كمك‌هاي پرداختي به مددجويان كميتههاي امداد لبنان در سال 85 بيش از 1/23 ميليارد ليره لبنان معادل 928/5364/1 دلار (3/141 ميليارد ريال‌) بوده است‌.. كل خانوارهاي تحت حمايت كميته
هاي امداد لبنان در پايان سال 85 هفت هزار و 486 خانوار باجمعيت 16هزار و 45 نفر بودند. تعداد تحت حمايت‌هاي سال 85 در مقايسه با سال قبل، يعني سال 84 (5212 خانوار با جمعيت 13172 نفر) از نظر تعداد خانوار 6/43 درصد و از نظر جمعيت 8/21 درصد افزايش داشته ‌است.

کميته امداد سوريه
سوريه كشوري است با مساحت 185هزار كيلومتر و جمعيت حدود 5/18 ميليون نفر.تعداد كل خانواده‌هاي تحت حمايت کميته امداد سوريه در پايان سال 85، 2126 خانوار با جمعيت 9289 نفر بوده. در سال 85 جمع کمک‌هاي کميته امداد سوريه 47.862.111 ليره سوريه‌، معادل 8/8 ميليارد ريال يا معادل 957.242 دلار بود.

کمک ماهانه 90 هزارتوماني ايران به صد‌هزار کارگر فلسطيني
بعداز حمله اسرائيل به فلسطين، در روز قدس و دعوت كميته امداد با استقرار پايگاه در مكان‌هاي خاصي نسبت به جمعآوري كمك‌هاي مردمي جهت اهدا به مسلمانان مظلوم فلسطين اقدام كرد. ارزش ريالي كمك‌هاي جمع‌آوري شده براي مسلمانان مظلوم فلسطين افزون بر 1/4 ميليارد ريال‌ بود. البته اين کمک‌ها تنها گوشه‌اي از کمک‌هاي ايران به مردم فلسطين است. پيش از عيد، نخست‌وزير فلسطين از کمک 250 ميليون دلاري ايران به تشکيلات خودگردان و فلسطينيان خبر داد. به گزارش آفتاب، اسماعيل هنيه سخنانش در شماره روز پنجشنبه روزنامه لبناني السفير منتشر شده، گفت: «نتيجه ديدارم از ايران حمايت مالي از فلسطين به ارزش 250 ميليون دلار (برابر 225 ميليارد تومان) و ارائه چند طرح براي حمايت مالي و اقتصادي مستقيم از دولت و ملت فلسطين بود.»هنيه همچنين گفت: «از جمله اين کمک‌ها براي مثال اختصاص 120 ميليون دلار(برابر 108 ميليارد تومان) براي حمايت مالي از دولت فلسطين در سال 2007 و نيز اختصاص 45 ميليون دلار براي پرداخت حقوق کارمندان سه وزارتخانه از وزارتخانه‌هاي تشکيلات خودگردان فلسطين و پرداخت مطالبات خانواده‌هاي فلسطيني براي 6 ماه است.»هنيه که با اين روزنامه لبناني گفت و گو مي‌کرد، افزود: «ايران پذيرفته به 100 هزار کارگر فلسطيني در ماه 100 دلار بپردازد و براي 6 ماه به اين کار ادامه دهد که جمع آن 60 ميليون دلار مي‌شود.» به گفته او «ايران همچنين پذيرفته به هر کدام از سه هزار ماهيگيري که از چند ماه پيش از رفتن به دريا محروم شده‌اند، در ماه 100 دلار بپردازد و تا 6 ماه به اين کار ادامه دهد که جمع کل آن 8/1 ميليون دلار مي‌شود.» نخست‌وزير فلسطين در پايان گفت: «ايران مرکز فرهنگي فلسطين و کتابخانه‌هايي ملي با ارزش 15 ميليون دلار خواهد ساخت و دو هزار خانه ويران‌شده را به ارزش کل 20 ميليون دلار ترميم خواهد کرد.»
کميته امداد افغانستان
افغانستان كشوري با مساحت 652 هزار كيلومتر مربع كه نزديك به 5/28 ميليون نفر جمعيت دارد. با استمرار جنگ داخلي در اين كشور، امداد رساني کميته امداد به افغانستان از تابستان سال 77 متوقف شد اما با آغاز دوران بعد از طالبان مجددا فعاليت كميته امداد در دي ماه سال 80 در شهر كابل و در سال 81 در شهرهاي هرات و نيمروز (زرنج) آغاز شد.در پايان سال 86 تعداد 5252 خانوار با جمعيت 21777 نفر تحت حمايت ‌كميته‌هاي امداد اين كشور قرار داشته‌اند. به علاوه در اين سال 745 خانوار شامل 3498 نفر ديگر نيز به صورت موردي طي يك يا دو مرحله از خدمات كميته امداد بهره‌مند شده‌اند.

کميته امداد آذربايجان
جمهوري آذربايجان با مساحت 86600 كيلومتر مربع حدود 8 ميليون نفر(تقريبا اندازه تهران) جمعيت دارد. كميته امداد در اين كشور تعداد 464 شهر و روستا را تحت پوشش قرار داده است. در پايان سال 86 تعداد 9593 خانوار با جمعيتي معادل 27875 نفر به صورت دائمي تحت حمايت كميته‌هاي امداد جمهوري‌آذربايجان قرار داشته‌اند. به علاوه در اين سال كميته امداد تعداد 5148 خانوار با جمعيت 15272 نفر ديگر را به صورت موردي تحت حمايت و مساعدت خود قرار داد. مجموع كمك‌هاي پرداختي به مددجويان و هزينه‌هاي اداري وعملياتي كميته‌هاي امداد جمهوري آذربايجان در سال 86
مبلغ 1/86 ميليون منات جديد(معادل 2211694 دلار، معادل 5/20 ميليارد ريال) بوده
است.
کميته امداد تاجيكستان‌
تاجيکستان کشوري با مساحت 143 هزار كيلومتر مربع و حدود 7 ميليون نفر جمعيت است. کميته امداد در سال 73 در شهر دوشنبه ‌افتتاح شد. در پايان سال 86 تعداد 7154 خانوار با جمعيت 27967 نفر تحت حمايت ‌كميته‌هاي امداد اين كشور قرار داشته‌اند كه اكثريت آنها از خانوادهاي بي
سرپرست و مهاجرين مسلمان بودند. ضمن اينكه تعدادي از خانواده‌هاي ‌روس تبار هم از حمايت‌هاي اين نهاد برخوردارند. مجموع‌كمك‌هاي پرداختي به مددجويان و هزينه عملياتي كميته امداد تاجيكستان در سال 86 بيش از 4.615.451 ساماني معادل (12.3 ميليارد ريال يا 1.341.701 دلار) بوده است.

کميته امداد كومور
به نظرتان کومور کجاست. شايد نام آن را تابه‌حال نشنيده باشيد، اما حتما عکس رقص‌هاي عجيب و غريب افرادي که خود را شبيه مردم بدوي آفريقا آرايش کرده بودند جلوي رئيس‌جمهور کشورمان ديديد. رقصي در حاشيه ديدار احمدي‌نژاد از کومور و چند کشور آفريقايي که اواخر سال گذشته ايرنا آن را با آب و تاب زياد و طي چند خبر منتشر کرد. کومور يک کشور است، که تاريخ اعلام موجوديتش به نيم قرن نمي‌رسد. کشوري با کمتر از يک ميليون نفر جمعيت، يعني چيزي حدود 790 هزار نفر و مساحتي حدود 2 هزار کيلومتر مربع. براي اينکه ابعاد کومور دستتان بيايد آن را با تهران مقايسه کنيد. تهران 19 هزار کيلومتر مربع وسعت دارد و بيش از 7 ميليون نفر جمعيت (برخي آمارها جمعيت تهران را تا 12 ميليون هم منتشر کردند) همين کشور کوچک هم در جنوب شرقي آفريقا از چشم مسوولان ما مخفي نمانده و آنها به دعوت مقامات عالي‌رتبه كشورهاي آفريقايي و با هماهنگي نمايندگي‌هاي سياسي و فرهنگي كشورمان در كشورهاي تانزانيا، كومور، سيرالئون و ماداگاسكار ارتباطات و مراودات و اقدامات اجرايي خاصي را انجام دادند.(همان کشورهايي که چند وقت پيش محمود احمدي‌نژاد سفري به آنها داشت) از آن جمله مي‌توان به تاسيس دفتر کميته امداد در کومور اشاره کرد. اين دفتر در کومور فعاليت‌هايي نظير ساير کشورها انجام داده است. مثل راه‌اندازي مركز آموزش فني و حرفه‌اي در چهار رشته: كامپيوتر، برق ساختمان، برق صنعتي، خياطي و تجاري کميته امداد از زمان تاسيسش در کومور بيش از 500 خانوار محروم و داراي يتيم در كشور كومور را تحت حمايت قرار داده است. البته تعداد افراد تحت حمايت منتشر نشده است، اما اگر خانوار‌ها را 5 نفري در نظر بگيريم يعني کميته امداد در کومور 2500 نفر از مجموع 790 هزار نفر جمعيت کومور را تحت حمايت قرار داده است. البته کوموري‌ها هم قدر کمک‌هاي ايران را مي‌دانند. به گزارش برنا اواخر سال گذشته احمد عبدالله محمد سامبي رئيس‌جمهور کومور طي سخناني در سالن اجتماعات دفتر کميته امداد امام خميني(ره) در کومور از زحمات جمهوري‌اسلامي ايران به ويژه کميته امداد امام خميني(ره) در اين کشور قدرداني کرد. به گزارش اين خبرگزاري سامبي طي اين سخنراني ضمن بيان صحبت‌هاي رئيس‌جمهور ايران در زمينه فراهم کردن امکانات مناسب توسط ايران در کشور کومور، حضور کميته امداد در کومور را براي اين کشور بسيار خوشايند دانست.

سامبي شاگرد مصباح
احمد عبدالله محمد سامبي (زاده
۵ ژوئن ۱۹۵۸) معروف به آيت‌الله سياستمدار و روحاني مسلمان سني (البته در بخش بعدي مي‌خوانيد که در خاطره‌اي از احمدي‌نژاد، او سامبي را شيعه مي‌داند!) اهل مجمع‌الجزاير قمر است. او در سال ۲۰۰۶ رئيس‌جمهور اين کشور شد. به قدرت رسيدن او حاصل نخستين انتقال مسالمت‌آميز قدرت در تاريخ سراسر کودتاي کومور بود. او همچنين نخستين رئيس کشور کومور است که از انجوان مي‌آيد، جزيره‌اي که در سال ۲۰۰۱
درخواست خود براي جدا شدن از اتحاد جزاير کومور را کنار گذاشت. سامبي مانند اکثر اهالي ديگر قمر مسلمان سني است و لقب آيت‌الله را به خاطر اقامت و تحصيلش در شهر قم بر او نهاده‌اند. او در قم در مورد نظريه سياسي اسلامي مطالعه مي‌کرد و گفته مي‌شود شاگرد محمدتقي مصباح يزدي بوده‌است. پس از آن تحصيلاتش را در سودان و عربستان سعودي پي گرفت.

هواپيماي اختصاصي ايران براي آيت‌الله
يکي از نقدهاي جدي احمدي‌نژاد نسبت به دولت اصلاحات، استفاده دولتمردان اصلاحات از هواپيماي تشريفاتي بود. اما در دولت احمدي‌نژاد هرچند خود او از هواپيماي اختصاصي پيشين استفاده نمي‌کرد، اما براي سامبي از ايران هواپيما فرستاده شد تا به ايران بيايد! يک سايت حامي‌‌‌دولت نهم خبر از آن داد که براي سفر رئيس‌جمهور کومور به ايران، احمدي‌نژاد دستور داده است که يک هواپيماي فالکون از ايران به کومور برود تا او را با خود به ايران بياورد. اين رسانه حامي‌‌‌احمدي‌نژاد که در چند ماه گذشته به انتشار برخي خاطرات از زبان دوستان و اطرافيان رئيس دولت نهم روي آورده است، نوشت: «رئيس‌‌جمهور کومور، مسلمان و شيعه است. در ايران درس خوانده و شاگرد آقاى مصباح يزدى بوده. مي‌‌‌خواست بيايد ايران؛ اما چون هواپيماى مناسبى براى آمدن به ايران در اختيار نداشت، دکتر دستور داد يک هواپيماى فالکون بفرستند تا او را بياورد.»

آتش زدن محموله روغن در آذربايجان
در سال 87 مثل سال‌هاي گذشته، دفتر خارج از کشور کميته امداد امام خميني(ره) (آذربايجان) محموله‌هايي را در قالب کمک‌هاي کالايي که همه ساله براي شهر‌ها و روستاهاي اين جمهوري مثل: باكو، لنكران، گويچاي و گنجه و.... ارسال مي‌کرد، فرستاد.اما گويا يکي از محموله‌هاي روغن نباتي که مانند سال‌هاي قبل به اين جمهوري فرستاده شده بود توسط مقامات جمهوري آذربايجان در شهر لنکران به آتش کشيده شده است.

اميرهادي انواري

Fo.Roo.GH

عضو جدید
کاربر ممتاز

حالا زار گریه کنیم:

http://media.farsnews....com/Media/8510/ImageReports/8510030560/9_8510030560_L600.jpg

دل دیدن ندارید؟

یادتونه پارسال برای کودکان غزه مخابرات با اس ام اس کمک های مردم رو هرقدر که می خواستند جمع کرد و روی قبض های موبایل حساب کرد؟
چقدر دوست داشتم درصدی از اون تلاش ها و کمک ها برای کودکان سوخته ی ایرانی جمع می شد!

آخرین باری که توی صندوق صدقات پول ریختید کی بود؟ شاید پولتون صرف پرداخت حقوق کارمندان سه وزارتخانه از وزارتخانه‌هاي تشکيلات خودگردان فلسطين شده؟! شایدهم برای سه هزار ماهيگير فلسطینی که از چند ماه پيش از رفتن به دريا محروم شده‌اند و در ماه 100 دلار از کمیته ی امداد می گیرند؟ تا 6 ماه!
اما نه برای این بچه ها! دریغ از یک بخاری برای یک مدرسه! آن ها با چراغ علاء الدین مدرسه را گرم می کردند!

«ايران مرکز فرهنگي فلسطين و کتابخانه‌هايي ملي با ارزش 15 ميليون دلار خواهد ساخت و دو هزار خانه ويران‌شده را به ارزش کل 20 ميليون دلار ترميم خواهد کرد.»

Fo.Roo.GH

عضو جدید
کاربر ممتاز
ادامه بدم؟ بگم؟ باز هم بگم؟ می گم:
جهيزيه‌دادن کميته امداد به دختران دم‌بخت برخى از کشورها نه ‌تنها هزينه نيست بلکه سرمايه‌گذارى براى کشور به‌حساب مى‌آيد زيرا با هدف انتقال فرهنگ‌و الگوى جمهورى اسلامى به اين کشورها انجام شده ‌و ديپلماسى رسمى ‌از آن سود مى‌برد.

باز هم بگم؟
می گم:
«رئيس‌‌جمهور کومور، مسلمان و شيعه است. در ايران درس خوانده و شاگرد آقاى مصباح يزدى بوده. مي‌‌‌خواست بيايد ايران؛ اما چون هواپيماى مناسبى براى آمدن به ايران در اختيار نداشت، دکتر دستور داد يک هواپيماى فالکون بفرستند تا او را بياورد.»

فالکون، هواپیمای تشریفاتی! به نظرتون با پول یه فالکون چند تا بخاری می شه می شه خرید؟؟

به کجا نگاه می کنی؟ به کدوم آینده؟ تو گناهی نداشتی! گناه من بود که زود یادم رفت! یادم رفت که ساکت موندن گناهه. ترسیدم از فریاد زدن! ترسیدم از این که فریاد بزنم:

چراغی که به خانه رواست، به مسجد حرام است!

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یادمه یه گروه مردمی می‌خواست به این بچه‌ها کمک کنه، میخواست بگرده و از مردم پول جمع کنه، مستند بسازه و پخش کنه ( ولی نزاشتن ) تا از مردم کمک بگیرن

متاسفانه همیشه به دیگران کمک می‌کنیم، هرگز ندیدیم چقدر کودکانمان شبها گریستند، پدرانمان، تا صبح چشم بر هم نزاشتند، و مادرا به چهره فرزنداشون نیگاه میکنن و

وای به این ملت که اسم اسلام رو به دوش میکشه، خاک بر سرشون

ممنون فروغ جونم، خیلی لطف کرد، البته همگان نمی‌بینند

sara@fshar

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه سوال: یه سوال خیلی بزرگ تو ذهنم همیشه مونده........هیچوقت هیچوقت هم پاک نمیشه
چرا حالا؟ چرا حالا بیدار شدید؟.......اصلا حالاشم بیدار شدید یا نه.......
چرا تا دیروز وقتی امثال من که دهن وا می کردیم و از اینجو رمسایل می گفتیم تو دهن من و امثال من می زدید و من و امثال منو کافر و ضد انقلاب و..... می خونید یعنی واقعا نمی دونستید این همه صندوق و هزار نمایش مضحک دیگه همش یه بازی کثیفه.......وقتی که می رفتید تو مجالس قرائت قرآن و مساجد و شب احیا و......... گناهای خودتو رو به خیال خودتون می شستید و امثال منو که اهل اینچیزا نبودیم رو دشمن و ضد اسلام خطاب می کردید نمی دونستید که دین یه ابزاره برای راهبرد سیاست خودشون.......بیدار شدید می فهمید دارن چه بلایی سر خودتون و بچه های خودتون میارن ........چشام پر اشکه.......دلم آتیشه.....خیلی حرف دارم کلی حرف دارم به اندازه تموم عمرم که همش تلنبار شده رو هم..........کی می خواین بیدار بشید.......تا کی به خاطر یه لقمه نون مثل یه ......... دنبال اینا راه افتادید.....تا کی می خواید به اسم امام معصوم و امامزاده و نذرو نیاز جیب اینارو پر کنید......... بسه .....بسه.......:cry:

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه سوال: یه سوال خیلی بزرگ تو ذهنم همیشه مونده........هیچوقت هیچوقت هم پاک نمیشه
چرا تا دیروز وقتی امثال من که دهن وا می کردیم و از اینجو رمسایل می گفتیم تو دهن من و امثال من می زدید و من و امثال منو کافر و ضد انقلاب و..... می خونید یعنی واقعا نمی دونستید این همه صندوق و هزار نمایش مضحک دیگه همش یه بازی کثیفه.......وقتی که می رفتید تو مجالس قرائت قرآن و مساجد و شب احیا و......... گناهای خودتو رو به خیال خودتون می شستید و امثال منو که اهل اینچیزا نبودیم رو دشمن و ضد اسلام خطاب می کردید نمی دونستید که دین یه ابزاره برای راهبرد سیاست خودشون.......بیدار شدید می فهمید دارن چه بلایی سر خودتون و بچه های خودتون میارن ........چشام پر اشکه.......دلم آتیشه.....خیلی حرف دارم کلی حرف دارم به اندازه تموم عمرم که همش تلنبار شده رو هم..........کی می خواین بیدار بشید.......تا کی به خاطر یه لقمه نون مثل یه ......... دنبال اینا راه افتادید.....تا کی می خواید به اسم امام معصوم و امامزاده و نذرو نیاز جیب اینارو پر کنید......... بسه .....بسه.......:cry:

سلام سارا جان
یادمه، دیدم پست‌های شما رو، و هرگز من با شما مخالفت نکردم
کسایی که تو این تاپیک شرکت کردن فکر نکنم مخالفت کرده باشن، یا خوده فروغ جون، به شدت با حرفای شما موافقه، این رو میشه از پست‌ها و تاپیکاش به خوبی مشاهده کرد

همیشه هستن آدمایی که دیگران رو برای حفظ قدرت خودشون، کافر و بی دین و ... خوندن
خوده من بارها کافر خونده شدم
یه بار به علت حمایت از حضرت مسیح، چون گفتم کسی جلو من به ایشون توهین نکنه، بعدن هر کاری خواستین کنین پای خودتون
یه بار به علت داشتن عکس یه دختره مظلوم در صفحه موبایلم، و یه بار به علت اینکه سوال کردم شما چرا و به چه دلیل انقد توی مسجد گریه می‌کنید، به مفهموم کلمات دقت می‌کنید ؟ اصلن می‌دونید راهتون چیه یا برای چی اینجا هستین
یه بار هم برا اینکه خواستم یکی برام امام زمان رو به طور کامل معرفی کنه و....

می‌دونی، دونستن توی کشور ما جرم محسوب میشه

Soofia

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدا لعنتشون کنه..خدا ریشه این ظالما رو بکنه..:crying2:
اونوقت اون ا.ن هرجا میرسه حرف از مظلومیت کودکان فلسطینی میزنه..:w00:

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فروغ جان صبر داشته باش و توکل کن..
خداوند منتظره و صابر..
یا علی..

صحبت از مرگ انسانیت است

صحبت از پژمردن یك برگ نیست

وای جنگل را بیابان میكنند

دست خون آلود را در پیش چشم خلق پنهان میكنند

هیچ حیوانی به حیوانی نمی دارد روا

آنچه این نامردان با جان انسان میكنند

صحبت از پژمردن یك برگ نیست

فرض كن مرگ قناری در قفس هم مرگ نیست

فرض كن یك شاخه گل هم در جهان هرگز نرست

فرض كن جنگل بیابان بود از روز نخست

در كویری سوت و كور

در میان مردمی با این مصیبت ها صبور

صحبت از مرگ محبت مرگ عشق

گفتگو از مرگ انسانیت است ...

* فریبا *

عضو جدید
کاربر ممتاز
خداوند منتظره و صابر..
یا علی..
حرف شما درست ..
اما توکل ما کافی نیست .. خدا مگه نمیگه از تو حرکت از من برکت ؟
صبر و دعا و گریه زاری ما واسه این آدمها نون و آب نمیشه دوست من ...
فروغ جان ببخشید تشکر نکردم .. نتونستم تشکر کنم که اینا رو بهم نشون دادی .. فقط دعا کردم کاش همه مثل شما بودند ..

Fo.Roo.GH

عضو جدید
کاربر ممتاز
من؟:eek:سارا مطمئنی من جزور اون دسته م؟
خداوند منتظره و صابر..
یا علی..
امیدوارم ارش جان...ولی خودتونو بذارید یه لحظه جای اون کوچولو ها...یا اون حلبی ابادی ها یا ...بچه های بی سرپرست...خدا کی میخواد صدای ما رو بشنوه؟

sara@fshar

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام سارا جان
یادمه، دیدم پست‌های شما رو، و هرگز من با شما مخالفت نکردم
کسایی که تو این تاپیک شرکت کردن فکر نکنم مخالفت کرده باشن، یا خوده فروغ جون، به شدت با حرفای شما موافقه، این رو میشه از پست‌ها و تاپیکاش به خوبی مشاهده کرد

همیشه هستن آدمایی که دیگران رو برای حفظ قدرت خودشون، کافر و بی دین و ... خوندن
خوده من بارها کافر خونده شدم
یه بار به علت حمایت از حضرت مسیح، چون گفتم کسی جلو من به ایشون توهین نکنه، بعدن هر کاری خواستین کنین پای خودتون
یه بار به علت داشتن عکس یه دختره مظلوم در صفحه موبایلم، و یه بار به علت اینکه سوال کردم شما چرا و به چه دلیل انقد توی مسجد گریه می‌کنید، به مفهموم کلمات دقت می‌کنید ؟ اصلن می‌دونید راهتون چیه یا برای چی اینجا هستین
یه بار هم برا اینکه خواستم یکی برام امام زمان رو به طور کامل معرفی کنه و....

می‌دونی، دونستن توی کشور ما جرم محسوب میشه
نه عزیز من روی سخنم با شما یا فروغ جون نبود کاش افکار آدمایی امثال شما و فروغ جون مثل این بیماری آنفولانزای نوع A با سرعت نور پخش می شد و همه رو واگیر و درگیر خودش می کرد اما می دونم محاله ..........می دونم لا اقل من یکی آباد شدن و درست شدن این مردم رو نخوام دید شایدآیندگان....شاید........بخدا تقصیر دولتمردان نیس .......این ملت -ملت عجیبه .......جلوی چشش آتیش رو می بینه اما.......یکی نیس به این ملت بگه بابا اگه جرات اینو نداری بری تو خیابون داد بزنی و مخالفت خودتو بیان کنی ونمی تونی برخلاف جریان جامعه غلط حرکت کنی لا اقل دیگه همراه اونا هم نشو ..خودت آتیش بیار معرکه نشو..... بتمرک تو خونه .....مجلس گرم کن اونا نشو ....یارو شب خواب بد می بینه صبح از خواب بیدار میشه بره سرکار یه 100 تومن از تو جیبش در میاره می اندازه تو صندوق البته اولش دور سر خودش می گردونه و چن تا ورد می خونه و دور بر خودش فوت می کنه بعد....... آخه چی بگم یکی نیس حالا که شنیدی با این پولا چیکار می کنن خب از فردا تصمیم بگیر دیگه این کار رو نکنی . هزار تا امثال اینجور کارای کوچیک اگه ملت دست به دست هم بدن می دونی تاثیرش تو جامعه به صورت کلان چی میشه..... اما حیف خرافات افتاده مثل بختک تو جون مردم.......

Fo.Roo.GH

عضو جدید
کاربر ممتاز
حرف شما درست ..
اما توکل ما کافی نیست .. خدا مگه نمیگه از تو حرکت از من برکت ؟
صبر و دعا و گریه زاری ما واسه این آدمها نون و آب نمیشه دوست من ...
فروغ جان ببخشید تشکر نکردم .. نتونستم تشکر کنم که اینا رو بهم نشون دادی .. فقط دعا کردم کاش همه مثل شما بودند ..
ممنون دوست گلم....ببخشید که ناراحتتون کردم...پست شما خودش تشکره عزیزم...لطف داری:gol:

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سارا جان مردم این کارا رو برای راحتی خودشون انجام میدن ( یعنی اون عده از مردم )
یه سری از مردم هم گرفتار شدید این خرافات شدن !

کار خیر خیلی پسندیدست، ولی به خرافات بسته شدن، حقیر میکنه آدم رو ...

::arash::

عضو جدید
کاربر ممتاز
فقط میتونم به حاله خودم تاسف بخورم که شدم مثه یه رعیت در دسته اربابان
من هیچوقت تو این صندوقا پول نمیندازم ..هر وقت بخوام کمکی کنم به جایی میدم که میدونم کجا دارن خرج میشنن
یه عده ای هم میگن ما میندازم..وظیفمون و انجام میدیم...بقیه دیگه با اونا..خدا میدونه با اونا
نه ..این درست نیست..شما میدونین اینن پولا داره کجا خرج میشه
چندی پیش تو رش یه همایشی بود در باره کمیته امداد و از این حرفا
من نبودم..ولی شنیدم که یه خانومی در حسین حرفای یکی از مسولین بلند شد و گفت همین آقا چندی پیش من رفتم پیشش گفتم پول ندارم دندنم و جراحی کنم..از مطب دکتر با دهن پر خون رفتم..ایشون به من گفت برو فعلا پول نداریم..حالا خوده خانومه هم عضوه کمیته امداد بوده از شواهد و قرائن هم همین جوری بر میومده

ali_reza6556

کاربر فعال
خداوند منتظره و صابر..
یا علی..
خيبر جان (ارش) چرا يكدفعه رنگ عوض ميكني
يادمه چند وقت پيش من از كمك به لبنان انتقاد كردم
و شما اينطور جواب من رو دادي
كمك به لبنان جزئي از استراتژي نظام هست و
اگر اين كمكها نبود الان ارتش اسراييل توي ميدون
ازادي رژه ميرفت
حالا چي شده كه ايجور نظرت يكدفعه عوض شده
برام جالبه
بگو تا دوستان هم بشنوند

reza.izadi

عضو جدید
واقعا افسوس از خودم از تو و ...
چرا ما ایرانی ها اینطوری هستیم!!!!!!!!!!!
هر چی بلا میاد سرمون تقصیر خودمونه...
کی سران این مملکت رو روی کار اورده ...
من و تو بهشون رای دادیم!یادت شده....
بچش این هم عوض دستت درد نکنه است.......
اتاتورک توی ترکیه،زبان ترکی رو حذف کرد و بجاش
انگلیسی اورد.حالا اینا دارن ایران بودن،فارس بودن،
و ... همه چیزو به باد میدن.
ببینید بچه ها یک چیزی رو رک بهتون بگم.این نظام درست شدنی نیست!!!!!!!!!!هر روزش بدتر از دیروز!
اگه می خواین درست بشه باید خودمون(هر کسی به نوبه ی خودش)کاری انجام بده.درساتونو بخونید و
به یه جایی برسید بعد بتونید توی این کشور حرف بزنید وگرنه اینها همش ...
من بپا خیزیم... تو به پا می خیزی... همه بپا می خیزند......انگاه ایرانی اباد خواهیم داشت

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
این نوع تایپیکها زیاد زده شده و تقریبا نود و نه درصد محکوم کننده ها چیزی به این مضمون رو محکوم کردن که پول ما رو به جای کمک به فقرای ایران میبرن میدن غزه و لبنان.یا اینکه بیشتر به جای اینکه فکر یتیمهای مملکتمون باشن میرن فکر یتیمهای فلان کشور میشن.تو همین تایپیک هم از این موارد زیاد هست.(اصلا بحث نمیخوام کنم که ایا این نوع کمک درسته و یا غلطه و اینکه چرا درسته و چرا غلطه )فقط برای اینکه تو این سیاه نمایی پیاز داغشو دوستان زیاد نکنن و عکسهای عاطفی هم برای نمک زدن به این پیاز داغ نیارند خدمتتون مطلبی رو عرض میکنم
تقریبا طبق اسناد و گفته های رسمی مسئولین مربوطه بودجه سالیانه کمیته امداد(چه کمک دولت و چه کمکهای مردمی)نزدیک 1200میلیون دلار در سال 85 براورد میشه.
طبق همین امار دوست خوبمون Fo.Roo.GH تمام کمک های خارجی رو اگر حساب کنیم میشه 25 میلیون دلار(در همون سال)البته سایتهای بی بی سی و ... هم این امار رو اوردن
یعنی نسبت کمک خارجی ایران به کل هزینه های امدادی میشه یک/چهل هشتم!!!!!!
پس دوستان این کلمه همه پولمون،کل پولمون،بیشتر پولمون،پول نفتمون،و .... رو از کجا میارن؟؟؟
دوستان اینجا جای مهندسان و تحصیل کرده ها است.خواهشمندم مثل عوام حرف نزنید.

vahid_pakrou

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخه چرا؟

آخه چرا؟

سلام
اين متن خيلي منو تكون داد
اين كه خونديد فقط يه ذره خيلي كوچك از حقيقتهاست حقيقتهايي كه هست كه موجوده
كاش يك درصد هم كه به فكر اونا هستن به خودمون فكر كنن به يتيمهامون به جوانهامون و به ...
فقط يه آرزو دارم كاش همه تو اين كشور همه مسلمان واقعي باشن

آرماندیس

عضو جدید
کاربر ممتاز
الهی بمیرم ... هر وقت این عکسا رو می بینم جیگرم آتیش می گیره ... اگه صد بارم ببینمشون باز بعدش گریه م میگیره . خدا لعنتشون کنه .

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این نوع تایپیکها زیاد زده شده و تقریبا نود و نه درصد محکوم کننده ها چیزی به این مضمون رو محکوم کردن که پول ما رو به جای کمک به فقرای ایران میبرن میدن غزه و لبنان.یا اینکه بیشتر به جای اینکه فکر یتیمهای مملکتمون باشن میرن فکر یتیمهای فلان کشور میشن.تو همین تایپیک هم از این موارد زیاد هست.(اصلا بحث نمیخوام کنم که ایا این نوع کمک درسته و یا غلطه و اینکه چرا درسته و چرا غلطه )فقط برای اینکه تو این سیاه نمایی پیاز داغشو دوستان زیاد نکنن و عکسهای عاطفی هم برای نمک زدن به این پیاز داغ نیارند خدمتتون مطلبی رو عرض میکنم
تقریبا طبق اسناد و گفته های رسمی مسئولین مربوطه بودجه سالیانه کمیته امداد(چه کمک دولت و چه کمکهای مردمی)نزدیک 1200میلیون دلار در سال 85 براورد میشه.
طبق همین امار دوست خوبمون Fo.Roo.GH تمام کمک های خارجی رو اگر حساب کنیم میشه 25 میلیون دلار(در همون سال)البته سایتهای بی بی سی و ... هم این امار رو اوردن
یعنی نسبت کمک خارجی ایران به کل هزینه های امدادی میشه یک/چهل هشتم!!!!!!
پس دوستان این کلمه همه پولمون،کل پولمون،بیشتر پولمون،پول نفتمون،و .... رو از کجا میارن؟؟؟
دوستان اینجا جای مهندسان و تحصیل کرده ها است.خواهشمندم مثل عوام حرف نزنید.

در مرحله اول، مثل عوام حرف نزنید !
"طبق اسناد و گفته‌های رسمی مسئولین"،"همونا رو بی بی سی هم میگه"
اینا یعنی چی ؟
همیشه آماری که ارایه میشه خیلی فرق داره با آمار واقعی، نمونه‌های بارزش جلوت ریخته، و در مورد بی بی سی، دشمن خونی شماست ؟ یه شبکه خبریه، و خبر رسانی می‌کنن، تحلیلا رو هم خود مردم بخوبی درک می‌کنن و واقعیت رو می‌دونن، پس شما در مرحله اول در مورد اخبار کمی مطالعه کنید و بعد دیگران رو متهم

ما نمونه‌های زیادی داریم، زلزله بم یادته ؟ کل زمین به این شهر کمک کردن، کمک‌های مالی و انسانی، چه اتفاقاتی افتاد ؟

توی همین خبر‌های رسمی ( !!! ) دولتی بارها و بارها اعلام میشه چقد کمک کردن، بعد شما میاین این آمار رو می‌گین ؟
خوب در کشور نباید مشکلی برا مردممون بوجود بیاد، و مشکلی هم نیست، این عکسا ساختگی هست، یا اینکه مسئول اون بخش کمی کوتاهی کرد اینا سوختن، ولی بعدها دولت بخوبی بهشون کمک کرد، الان هم صحیح سالمن !!

دوست عزیز اینجا جای مهندسان و تحصیل کرده ها است.خواهشمندم مثل عوام حرف نزنید

خيبر

عضو جدید
کاربر ممتاز
خيبر جان (ارش) چرا يكدفعه رنگ عوض ميكني
يادمه چند وقت پيش من از كمك به لبنان انتقاد كردم
و شما اينطور جواب من رو دادي
كمك به لبنان جزئي از استراتژي نظام هست و
اگر اين كمكها نبود الان ارتش اسراييل توي ميدون
ازادي رژه ميرفت
حالا چي شده كه ايجور نظرت يكدفعه عوض شده
برام جالبه
بگو تا دوستان هم بشنوند
نظر من همونی هست که بود..
من راجع به اون کودک ها و کمک ها به کشورهایی گفتم که ارزش سرمایه گذاری ندارن!
رضا جان یادمه توی اون بحث نیومدی!
حتما سوالی نداشتی..هنوز متقاعد نشدی؟!
خجالت نکش سوالی داری بپرس تا جوابت رو بدم ولی اینطوری این فکرای کثیف رو القا نکن!
منم از این حرفای تو خیلی بلدم..
من اهل رنگ عوض کردن نیستم و تا اخرش هم یک رنگ میمونم..
سوالی داری بپرس البته اگر اطلاعات کافی برای بحث کردن داری!!
یا علی.

آخرین ویرایش:

خيبر

عضو جدید
کاربر ممتاز
در مورد بی بی سی، دشمن خونی شماست ؟ یه شبکه خبریه، و خبر رسانی می‌کنن، تحلیلا رو هم خود مردم بخوبی درک می‌کنن و واقعیت رو می‌دونن، پس شما در مرحله اول در مورد اخبار کمی مطالعه کنید و بعد دیگران رو متهم

پس جاوید جان فارس و رجا هم رسانه هستن..
نظرشونو میدن..
یا حتی شبکه خبر..
چرا خبرای اونارو میشنوی فحش میدی؟!
دشمن خونی هستن مگه؟!
مثال ساده بودا..نه؟!