سلام
یه سال گذشت و هیچ کس به این تاپیک سرنزد
خیلی کارتون حرف داره
همت مضاعف کار مضاعف
سلام یه نفرو میشناسم که کارش ابزار سازیه ساکن شیرازمیتونی باهاش تماس بگیری شاید کارت رد راه بندازهبا درود. من رشته تحصیلیم مکانیک نیست امانیاز به ساخت یک مته سفارشی با اندازه ها و فرم مورد نظر خودم دارم آیا جایی و کسی هست که این کار رو انجام بده ؟
مرسی
نرم افزار هاي زيادي در رشته ساخت و توليد وجود د ارد از آنها كه معروف تر از همه ي انها است نرم افزار كتيا مي باشد ساليدورك پرو اينجينير و انسيس نسترن آداز و برنامه هاي سيميلاتور مختلفسلام دوستان من سال اول رشته ساخت تولید هستم.از شما میخواهم که نرمافزار این رشته خوب را به من معرفی کنید
mahdi59mnf@gmail.com
سلام.سلام
دوستان من برای پروژم نیاز به یک ورق استیل دارم۲۰*۲۰ که روی اون سوراخهایی به قطر ۰.۵ میلیمتر ایجاد شده باشد.به نظرتون جایی هست که این سوراخکاری رو برام انجام بده.
با تشکر
سلامسلام دوست عزیز..
میتونی یه مقاله تووووپ در مورد واحد ماشین ابزار تولیدی بهم بدی.....
ممنون میشم...
سلامبا سلام خدمت دوستان عزيز
من دارم در مورد روش ساخت و طراحي پره هاي توربين گازي مطالبي براي پروژه پايانيم جمع آوري مي كنم
اگه كسي در اين مورد مطلبي داره خواهشا يا روي لينك بذاره يا به ايميلم بفرسته:
rafieihr@yahoo.com
نرم افزار که خیلی زیاده : کتیا- سالید ورک- مکانیکال دسکتاپ و...
یه سر به تالار نرم افزارمون بزنید خودتون حجم عظیم کارها رو می بینید!
موفق باشید![/QUOT
دوستان سلام
نرم افزاری در زمینه camهستشتش به اسم GibbsCAMآیا کسی از دوستان مطلبی در مورد آموزش این نرم افزار داره ممنون میشم اگهاینجا بزارین تا همه بتونن استفاده کنن ممنون![]()
سلام دوستان
من اطلاعات تقریبا کاملی راجع به دستگاه وایرکات و چگونگی ساخت قطعات با این روش دارم .
اگه کسی اطلاعات خاصی مد نظرش بود خوشحال می شم در اختیارش قرار بدم .
با سلامبا سلام. از دوستانی که در این زمینه اطلاعات (متن,فیلم و عکس)خواهش می کنم به من کمک کنن. اینم ایمیل منه:
karimifarzad@yahoo.com
من میخواستم بدونم پره های توربین چجوری تولید میشه تو ایران که فکر نکنم تولید بشه.
خودم اطلاعاتی دارم مثل متالورژی پودر برش دقیق توسط پرس ولی اطلاعات دقیقتری میخوام داشته باشم.![]()
من میخواستم بدونم پره های توربین چجوری تولید میشه تو ایران که فکر نکنم تولید بشه.
خودم اطلاعاتی دارم مثل متالورژی پودر برش دقیق توسط پرس ولی اطلاعات دقیقتری میخوام داشته باشم.![]()
سلام دوستان عزيز من يك درخواست دارم اميدوارم كه اين بار جواب بگيرم چون توي سايت هر چه در خواست دادم هيچ جوابي از شما ها نگرفتم
من نياز به نقشه هاي ساخت يك قطعه دارم به همراه روش هاي توليد اجزاي ان وجنس انها