حالا اینو برای بچهم هم توضیح بدم یا بزارم با همون فرض برابر بودنشون بزرگ بشه؟کیلوگرم واحد جرم است و در همه جا یکسان است
وزن یه جسم برابر است با جرم آن ضربدر شتاب گرانشی ( w=m*g )
شتاب گرانشی در زمین حدود 9.8 است
پس وزن هر دو نیز یکسان است
اما بر اساس نکته زیر می توان گفت وزن آهن بیشتر است
یک کیلوگرم آهن حجم بسیار کمی دارد اما یک کیلوگرم پنبه حجم بسیار بالایی دارد و لذا در بین این حجم از پنبه مقداری هوا قرار میگیرد بنابر این وقتی یک کیلوگرم پنبه می کشیم مقداری از این وزن ، وزن هوای بین پنبه ها هست پس در اصل یک کیلوگرم پنبه کمی سبکتر از یک کیلو گرم آهن می شود
بعبارت دیگر ما حدودا 995 گرم پنبه داریم و 5 گرم هوا اما آهن دقیقا همان 1000 گرم را داریم پس آهن سنگیتر است
استدلال ت غلط هکیلوگرم واحد جرم است و در همه جا یکسان است
وزن یه جسم برابر است با جرم آن ضربدر شتاب گرانشی ( w=m*g )
شتاب گرانشی در زمین حدود 9.8 است
پس وزن هر دو نیز یکسان است
اما بر اساس نکته زیر می توان گفت وزن آهن بیشتر است
یک کیلوگرم آهن حجم بسیار کمی دارد اما یک کیلوگرم پنبه حجم بسیار بالایی دارد و لذا در بین این حجم از پنبه مقداری هوا قرار میگیرد بنابر این وقتی یک کیلوگرم پنبه می کشیم مقداری از این وزن ، وزن هوای بین پنبه ها هست پس در اصل یک کیلوگرم پنبه کمی سبکتر از یک کیلو گرم آهن می شود
بعبارت دیگر ما حدودا 995 گرم پنبه داریم و 5 گرم هوا اما آهن دقیقا همان 1000 گرم را داریم پس آهن سنگیتر است
بچت کلاس چندمه شادی جان؟حالا اینو برای بچهم هم توضیح بدم یا بزارم با همون فرض برابر بودنشون بزرگ بشه؟
کلاس اولبچت کلاس چندمه شادی جان؟
منم تعجبم از اینه که علیرضای حسابرس رو چه به فیزیک!!!!استدلال ت غلط ه
ولی جوابت درست
یکم بیشتر بهش فکر کن
راستی رشتت چی بود؟
به روش ساده توضیح دادم وگرنه بخواهی با فیزیک بگی میشه چگالیاستدلال ت غلط ه
ولی جوابت درست
یکم بیشتر بهش فکر کن
راستی رشتت چی بود؟
نیاز به توضیح نیست ، به موقع خودش متوجه میشهحالا اینو برای بچهم هم توضیح بدم یا بزارم با همون فرض برابر بودنشون بزرگ بشه؟
ابتدایی؟کلاس اول
بازم اشتباه هستبه روش ساده توضیح دادم وگرنه بخواهی با فیزیک بگی میشه چگالی
چگالی آهن بیشتره
حالا بخوای چگالی را توضیح بدی دیگه میشه کلاس فیزیک

فیزیک دنیای زیبایی دارهمنم تعجبم از اینه که علیرضای حسابرس رو چه به فیزیک!!!!
احتمالا جدی جدی نشسته و داره فیزیک میخونه![]()
بلهابتدایی؟
اگر محل توزین رو به صورت پیشفرض زمین در نظر بگیرید، پاسختون درست نیستمن میگم از نظر وزن یکسانند ولی از نظر حجم نا برابر
باید جایی که هوا وجود نداره وزن کنی مثلا فضای بیرون از جو زمینبرام یه سوال پیش اومده!!
چرا کسی نمی پرسه کجا؟!
دیگه اصرار کردی، رفتم سرچ کردم و دیدم مبحث چگالی رو وسط کشیدکسی دیگه نمیخواد مشارکت کنه؟
نظرتون رو بدید
نظرات بقیه رو بررسی کنید
ببینیم چی در میاد این وسط
نتایج قشنگی داره ها

خبباید جایی که هوا وجود نداره وزن کنی مثلا فضای بیرون از جو زمین
تلاش هاتون تحسین برانگیز هستدیگه اصرار کردی، رفتم سرچ کردم و دیدم مبحث چگالی رو وسط کشید
مثل اینکه منظور از سنگینتر همون بحث چگالتر هست و چون آهن از پنبه چگالتر هست پس سنگینتر هم هست.
حتی اینو هم مثال زد که به دلیل چگالی بیشتر آهن،یک کیلو آهن در آب فرو میره ولی یک کیلو پنبه در آب فرو نمیره.
راضی بودی یا بیشتر سرچ کنم؟![]()
چگالی میشه جرم تقسیم بر حجم.تلاش هاتون تحسین برانگیز هست
حتی مثالی که آخر زدی هم خیلی نزدیک شدی به جواب
اما استدلالت درست نبود
یکم بیشتر جستجو کن
یه راهنمایی هم میکنم، به مثالت بیشتر دقت کن
خیلی بیشتر
اگر بری مثالی زدی رو بررسی کنی دقیقا به جواب میرسی
با توجه به این کامنتت، هر چقدر که یه جسمی حجم بیشتری داشته باشه، هوای بیشتری رو هم با خودش حمل میکنه، احتمالا سنگینتر هم خواهد بود.در مورد سنگین تر بودن هم دقیقا منظورم این هست که:
اگر یک کیلو پنبه رو با ترازو توزین کنیم سنگین تره یا اینکه یک کیلو آهن رو با ترازو توزین کنیم؟
متاسفانه به بیراهه رفتیچگالی میشه جرم تقسیم بر حجم.
جرمها که یکسانه چون حجم یک کیلو پنبه از یک کیلو آهن بیشتر پس چگالیش از آهن کمتر و آهن چگالتر میشه.
علت اینکه پنبه توی آب فرو نمیره ولی آهن فرو میره هم بخاطر حجم بیشتر پنبهست و چون فضای بیشتری رو اشغال میکنه نمیتونه از پس پیوندهای آب که باعث کشش سطحی میشن بر بیاد و توی آب فرو نمیره.
ولی
با توجه به این کامنتت، هر چقدر که یه جسمی حجم بیشتری داشته باشه، هوای بیشتری رو هم با خودش حمل میکنه، احتمالا سنگینتر هم خواهد بود.
یعنی پنبه از آهن سنگینتره.

مگه اینجا نگفتی جواب درسته پس دیگه دنبال چی بگردن این بندگان خدااستدلال ت غلط ه
ولی جوابت درست
یکم بیشتر بهش فکر کن
راستی رشتت چی بود؟
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
[بحث و گفتگو]فیزیک موسیقی | فیزیک کلاسیک | 36 |