بحث:خزعلي: عید بزرگ غدیر خم است نه نوروز!!!

matin_bc

عضو جدید
دوستان سلام...نظرتون رو بگین...ممنون!!!

من با نوروز و یلدا و مهرگان تعریف می شم...دین بخشی از زندگیه و هویت همه ی اون...شاد باشین و پایدار ایرانیهای عزیز...:gol:

منبع:
خزعلي: عید بزرگ غدیر خم است نه نوروز http://www.bitaraf.com/showlink.php?id=1429779

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز

من با نوروز و یلدا و مهرگان تعریف می شم...دین بخشی از زندگیه و هویت همه ی اون...شاد باشین و پایدار ایرانیهای عزیز...:gol:

منبع:
خزعلي: عید بزرگ غدیر خم است نه نوروز http://www.bitaraf.com/showlink.php?id=1429779

البته مسلما این میتونه نظر خاص شما باشه و یا نظر هی کس دیگه.که دین بخشی از زندگیه.
نظر بنده و امثال من اینه که دین تمام زندگیه.نه تنها تمام زندگی این دنیا است(که این زندگی دو روزه تموم میشه و تازه میفهمی که چه کلاهی سرت رفته که چه چیزایی رو ارزش قائل بودی و خودتو براش میکشتی که تو حساب کتابت اصلا حساب نمیان و کسی اهمیت نمیده.)بلکه این دین تمام زندگی اون دنیات هم محسوب میشه.زندگی اون دنیا که بی نهایته و این زندگی نهایتا 100 سال.

ali_reza6556

کاربر فعال

منبع:
اگه که این حرفارو زده باید بره بمیره
همه چیز رو که از مردم گرفتن اینم میخوان بگیرن
نمیدونم این عید نوروز چه اسیبی به دین میرسونه که اینجوری
با اون مخالفت میکنن
این ..... دا میخوان هرچیزی رو که ثابت میکنه ما ایرانی هستیم رو از بین ببرن
باید خودمون مواظب این حرکتها باشیم ونزاریم این اتفاق بیفته:mad:

PPF

عضو جدید
خوب اینا در حالت معمولی مخالف هویت ایرانی هستن... برای اینکه بتونن چند روز بیشتر حکومت کنن از نابودی هیچ چیز فروگذار نمی کنن...
فقط زمانی که یه حرفی مخالفشون بزنی یادشون میاد ایرانین و میگن غرب، امریکا، دشمن و... غارت شده را از غارتگر می ترسونن ...
هی اسم دین رو میارن ... دین .... دین ... دین ... ولی شما بخونین حکومت... تاج و تخت ...
دین کجا و این کجا؟ روزی صاحب اصلی دین خودش جوابشونو میده...

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه که این حرفارو زده باید بره بمیره
همه چیز رو که از مردم گرفتن اینم میخوان بگیرن
نمیدونم این عید نوروز چه اسیبی به دین میرسونه که اینجوری
با اون مخالفت میکنن
این ..... دا میخوان هرچیزی رو که ثابت میکنه ما ایرانی هستیم رو از بین ببرن
باید خودمون مواظب این حرکتها باشیم ونزاریم این اتفاق بیفته:mad:
بهتر نیست احترام اشخاص رو حفظ کنید؟؟؟؟
ایشون هم نظر داده مثل همه شما.
کسی چیزی رو نخواست تحمیل کنه.چرا اینطور حمله میکنید؟؟؟واقعا چرا؟؟؟
شما که تحمل عقاید مختلف رو ندارید چرا می ایید دم از دموکراسی خواهی میزنید؟؟؟
اگه عید نوروز میخواستن بر دارن تو این سی سال اینکارو میکردن نه اینکه برای بزرگداشتش هر سال صدا و سیما بهتر مایه بزاره.رهبر هر سال چیام نوروزی بده. و ...
شما فقط کارتون محکوم کردنه.فرقی هم براتون نمیکنه .
ایشون منظورشون عید واقعی انسانیت و ایمان بوده.که عید غدیر عیدی هست که سرنوشت اسلام و انسانیت مشخص میشه
کاش کمی فکر اون دنیا رو هم میکردید که خدا و پیامبر و امام علی به کدوم گرامی داشت عیدتون(نوروز یا غدیر)بیشتر توجه میکردن.واقعا که کاملا ،کاملا مادی و دنیایی شدیم.
همه چیزو بر اساس معیار های این دنیا میسنجیم

pejman.pna

عضو جدید
کاربر ممتاز
بهشون تیرگان و اسفندگان رو هم اضافه کن. بگذریم که جشنهای دیگه هم هستن ولی خوب اینا فعلا جدی تر برگزار میشن.
مسایل دینی باید جدا بشن از مسائل مربوط به آداب و سنن ایرانی. بد نیست زمانیکه به عید غدیر فکر می کنیم، در نظر بگیریم که بخش زیادی از مردم هم هستن که مسلمان نیستن، یا اینکه مسلمان هستن و شیعه نیستن. جمعیتشون هم خیلی زیاده. همه مردم ایران عید نوروز رو قبول دارن و جشن میگیرن. اما همه مردم عید غدیر رو قبول ندارن.
بهتره که برای آداب و سنت های زیبا و اصیل ایران جایگزین پیدا نکنیم و بذاریم هرچیزی در جایگاه خودش و به قوت خودش باقی بمونه. عید نوروز جایگاه خودش رو داره و عید غدیر هم برای افرادی که اعتقاد به این عید دارن جایگاه ارزشمند خودش رو.
شاد و پیروز باشید.

ali313

عضو جدید
بابا این پیرمرد بدبخت عقل درست درمون نداره،پسرشم کلی باهاش مشکل داره!
اینا هم اگه تاحالا اینکار را نکردن چونکه روشون نشده،میدونن که پوزشون میخوره.
اینا حتی دنبال تقویم قمری هم بودن بعضا.
هویت ایرانی البته مال ایرانیاست نه مال عربای ایرانی نما.
در ضمن دین تمام زندگی نیست . کاملا مشخصه.
دین ابزاریست برای رسیدن به کمال و نه خود کمال. مثل انبردست و آچار که ابزار هستند و برای کمک به انجام یه کاری استفاده میشن.
دلیلشم اینکه ادمایی هستن بی دین و خیلی هم کاردرست و انسان،اونوقت یعنی بی همه چیزن؟:biggrin:

با این بی احترامی و توهینتون به اشخاص محترم طرف مقابل اوج منطق و سواد خودتون را نشان دادید .

matin_bc

عضو جدید
البته مسلما این میتونه نظر خاص شما باشه و یا نظر هی کس دیگه.که دین بخشی از زندگیه.
نظر بنده و امثال من اینه که دین تمام زندگیه.نه تنها تمام زندگی این دنیا است(که این زندگی دو روزه تموم میشه و تازه میفهمی که چه کلاهی سرت رفته که چه چیزایی رو ارزش قائل بودی و خودتو براش میکشتی که تو حساب کتابت اصلا حساب نمیان و کسی اهمیت نمیده.)بلکه این دین تمام زندگی اون دنیات هم محسوب میشه.زندگی اون دنیا که بی نهایته و این زندگی نهایتا 100 سال.

امثال تو چه جورین مگه؟؟خوب اگه ادم تو این دنیا سالم زندگی نکنه مگه اون دنیایی هم می تونه داشته باشه؟؟

matin_bc

عضو جدید
بهشون تیرگان و اسفندگان رو هم اضافه کن. بگذریم که جشنهای دیگه هم هستن ولی خوب اینا فعلا جدی تر برگزار میشن.
مسایل دینی باید جدا بشن از مسائل مربوط به آداب و سنن ایرانی. بد نیست زمانیکه به عید غدیر فکر می کنیم، در نظر بگیریم که بخش زیادی از مردم هم هستن که مسلمان نیستن، یا اینکه مسلمان هستن و شیعه نیستن. جمعیتشون هم خیلی زیاده. همه مردم ایران عید نوروز رو قبول دارن و جشن میگیرن. اما همه مردم عید غدیر رو قبول ندارن.
بهتره که برای آداب و سنت های زیبا و اصیل ایران جایگزین پیدا نکنیم و بذاریم هرچیزی در جایگاه خودش و به قوت خودش باقی بمونه. عید نوروز جایگاه خودش رو داره و عید غدیر هم برای افرادی که اعتقاد به این عید دارن جایگاه ارزشمند خودش رو.
شاد و پیروز باشید.

به نظر من دین یه چیز کاملا شخصیه...و اگه یه جامعه قرار باشه با یه دین خاص تعریف بشه اون عدالت تو اجتماع توش ختشه وارد میشه...ولی اگه به هویت مون توجه کنیم می بینیم که نقاط مشترک زیادی داریم که می تونیم لحظه های زیادی رو با هم و درکنار هم جشن بگیریم و هر کس هم اون تکیه گاه شخصی شو درون خودش داشته باشه...

matin_bc

عضو جدید
اگه عید نوروز میخواستن بر دارن تو این سی سال اینکارو میکردن نه اینکه برای بزرگداشتش هر سال صدا و سیما بهتر مایه بزاره.رهبر هر سال چیام نوروزی بده. و ...
ایشون منظورشون عید واقعی انسانیت و ایمان بوده.که عید غدیر عیدی هست که سرنوشت اسلام و انسانیت مشخص میشه
کاش کمی فکر اون دنیا رو هم میکردید که خدا و پیامبر و امام علی به کدوم گرامی داشت عیدتون(نوروز یا غدیر)بیشتر توجه میکردن.واقعا که کاملا ،کاملا مادی و دنیایی شدیم.

می دونین و می دونیم که ایشون مثل ما فقط یه نظر ندارن...چرا باید تو جامعه ای زندگی کنیم که به خاطر ادعای دین واسه زندگیه ادما هم تصمیم بگیرن با نظر شخصیه خودشون چرا؟؟؟؟واقعا چرا؟؟؟؟؟
چرا باید یکی بگه چی درسته و اون نظر شخصیه اونه و شاید من دوس نداشته باشم ازش پیروی کنم؟؟تکلیف من این وسط چی می تونه باشه؟؟؟

فدكي

عضو جدید
آنكس ميتواند براي بشر تعيين كند كه چه خوب است وچه بد است همان كسيكه بشر را آفريد
همان كسي كه مالك اين بشر وتمام دنيا است
يعني خدا است
وخدا چون صاحب همه چيزي است ؛ اوست كه راه را از چاه تشخيص ميدهد
پس ما بايد از سخن وخواسته خدا پيروي كنيم والسلام :gol:

ali_reza6556

کاربر فعال
شما که احترام دیگران رو حفظ میکنی واسه همه کافیه
ایشون و امثال این اقا اگه نظر میدن زود مقبول واقع میشه
شما هم مثل اینکه از نظرات این اقا بدتون نمیاد
بنظرت تا حالا هیچ نظری تحمیلی نبوده؟
سد سیوند. حذف تاریخ گذشته و خیلیای دیگه اینا همه باهاش
موافق بودن ؟
شما برید یکم فکر کنید ببینید همه چیز بر وقف مراد هست یا نه
البته در مورد شما که میدونم هست

arashpak

عضو جدید
کاربر ممتاز
چهار شنبه سوری و سیزده بدر هم هست
اگه کل ایین ما ایران ها رو بگردید به جز شادی و زیبایی نمی بینید
ایشونم زیاد کشیده دوچار توهم شده از یه غیر ایرانی این حرف ها بعید نیست

فدكي

عضو جدید
چهار شنبه سوری و سیزده بدر هم هست
اگه کل ایین ما ایران ها رو بگردید به جز شادی و زیبایی نمی بینید
ایشونم زیاد کشیده دوچار توهم شده از یه غیر ایرانی این حرف ها بعید نیست

13 بدر وچهار شنبه سوري جزء خرافات وتوهمات پدران ونيكان ما است :gol:

gizmo

عضو جدید
خیلی ببخشیدا!
این آقای خز و امثالهم با این رویه ای که در پیش گرفتن کم کم در میان که ایران قبل از اسلام ایران جاهلیت!!!! بوده و اسلام بهش تمدن و فرهنگ و اصالت داده.:w39:
مام بچه مسلمونیم والله بقرآن کافر نیستیم ولی اینم قبول ندارم که فرهنگ و تمدنمونو از دین داریم
ایرانی هنرمند بوده,روشن فکر و ضمیر بوده,متمدن بوده,چه بی دین آسمانی چه با اون.
نوروز,اسپندگان,سیزده بدر و شاهنامه و شب یلدا و ...مصادیق تمدن اصیل ما هستن.غدیر و قربان و فطر هم جای خود
من دلیلی برای این قیاس مع الغیر نمی بینم ولو به اسم نظر شخصی!

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من دین یه چیز کاملا شخصیه...و اگه یه جامعه قرار باشه با یه دین خاص تعریف بشه اون عدالت تو اجتماع توش ختشه وارد میشه...ولی اگه به هویت مون توجه کنیم می بینیم که نقاط مشترک زیادی داریم که می تونیم لحظه های زیادی رو با هم و درکنار هم جشن بگیریم و هر کس هم اون تکیه گاه شخصی شو درون خودش داشته باشه...
به نظر شخص شما اره دین کاملا شخصیه.اما نظر خدا رو بخوای میگه نه
امر به معروف و نهی از منکر و زکات و دستگیری از محرومین و نمازهای جمعه و جماعت و حج و ...(که میشه صد تا بشمرم و همش تو دستورات اسلامه)اینا ربط به اجتماع و جامعه داره نه شخصی.
من هم نظر خدا رو به نظر شما ترجیح میدم.این منطقی نیست؟؟؟؟

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
می دونین و می دونیم که ایشون مثل ما فقط یه نظر ندارن...چرا باید تو جامعه ای زندگی کنیم که به خاطر ادعای دین واسه زندگیه ادما هم تصمیم بگیرن با نظر شخصیه خودشون چرا؟؟؟؟واقعا چرا؟؟؟؟؟
چرا باید یکی بگه چی درسته و اون نظر شخصیه اونه و شاید من دوس نداشته باشم ازش پیروی کنم؟؟تکلیف من این وسط چی می تونه باشه؟؟؟
دوست منطقی و مهندس
شما هنوز نمیدونی که که تصمیم تو سطح کشور هیچ وقت شخصی گرفته نمیشه؟؟؟؟؟
کسی نظر شخصی خودشو تحمیل نمیکنه.امثال سد سیوند و ... کاری بوده که روش کلی جلسه گذاشتن .نه اینکه یکی بگه و انجام بشه.کمی با مطالعه حرف بزنید تا مهندس بودن خودتون رو نشون بدید.
در ضمن بعضی ها اصلا نظر شخصیشونو نمیگن.نظر قانون رو میگن.نظر دین خدا و خود خدا (که به صورت قانون رسمی یا عرفی در اومده )رو میگن.
فکر کن یکی داره مثلا تو ملا عام شراب میخوره.کسی میاد بهش بگه اقا برو خونت بشین بخور اینجا نباید بخوری
بعد به منطق شما طرف باید بگه که البته این نظر شخصی شماست.چرا به من تحمیل میکنی .من نظر شخصیم اینه که شراب خوردن تو جمعیت اشکال نداره.ای وای.اینجا ازادی نداریم.نمیتونیم نظر شخصیمونو داشته باشیم.مرگ بر دیکتاتوری!!!
یه کم مطالعه بد نیستا!

pejman.pna

عضو جدید
کاربر ممتاز
13 بدر وچهار شنبه سوري جزء خرافات وتوهمات پدران ونيكان ما است :gol:
چقدر در موردشون می دونی. از خرافاتشون برامون بگو لطفا.
امر به معروف و نهی از منکر و زکات و دستگیری از محرومین و نمازهای جمعه و جماعت و حج و ...(که میشه صد تا بشمرم و همش تو دستورات اسلامه)اینا ربط به اجتماع و جامعه داره نه شخصی.
رضا جان این حرفها چه ربطی به این داره که ما عید غدیر و جایگزین عید باستانی خودمون بکنیم؟ چرا باید سنتهای خودمون و فراموش کنیم. اگه سنت بدی باشه، حق باشماست. ولی کی از عید نوروز بدش میاد؟
یعنی واقعا نظر خدا اینه که ما عید غدیر و به جای عید نوروز بذاریم؟
یه مطلبی رو گفته بودم که دوباره اینجا می ذارم.
عید غدیر مختص شیعیانه. نه اهل سنت جشن می گیرن نه اقلیت های دینی و نه کسانیکه کلا اسلام را قبول ندارن. اما در مورد عید نوروز چی؟ کسی هست که قبول نداشته باشه و دوستش نداشته باشه؟ مسایلی که در مورد آداب و سنن یک کشور هستن باید جدا از مسایل دینی باشن. هر کدوم باید در جایگاه خودش قرار بگیره.

matin_bc

عضو جدید

خوب نظر منو که نگفتم قبول کنین که!!!!من فقط نظرم رو گفتم همین...به راهم اونقدر ایمان دارم که نیاز به همراهیه کسی داشته باشم...تا روزیم که احساس کنم درسته ادامش میدم و روزیم که اطمینان حاصل بشه که نادرسته بدون هیچ تعصبی عوضش می کنم چون من خواهان کمال تو زندگی ام ...شاد باشین...

matin_bc

عضو جدید
دوست منطقی و مهندس
شما هنوز نمیدونی که که تصمیم تو سطح کشور هیچ وقت شخصی گرفته نمیشه؟؟؟؟؟
کسی نظر شخصی خودشو تحمیل نمیکنه.امثال سد سیوند و ... کاری بوده که روش کلی جلسه گذاشتن .نه اینکه یکی بگه و انجام بشه.کمی با مطالعه حرف بزنید تا مهندس بودن خودتون رو نشون بدید.
در ضمن بعضی ها اصلا نظر شخصیشونو نمیگن.نظر قانون رو میگن.نظر دین خدا و خود خدا (که به صورت قانون رسمی یا عرفی در اومده )رو میگن.
فکر کن یکی داره مثلا تو ملا عام شراب میخوره.کسی میاد بهش بگه اقا برو خونت بشین بخور اینجا نباید بخوری
بعد به منطق شما طرف باید بگه که البته این نظر شخصی شماست.چرا به من تحمیل میکنی .من نظر شخصیم اینه که شراب خوردن تو جمعیت اشکال نداره.ای وای.اینجا ازادی نداریم.نمیتونیم نظر شخصیمونو داشته باشیم.مرگ بر دیکتاتوری!!!
یه کم مطالعه بد نیستا!
:biggrin:من هیچ چی در جواب شما نمی گم...به نظرم اون قدر مشخصه که نیاز به جوابی نداره...
اره حق با شماس..مطالعه ی من در ضمینه ی کتابهایی که شما مطالعه می فرمایید کمه...ولی ترجیح می دم اضافه تر نشه...در همون حدی که تو کتابهای تاریخ به خوردمون دادن واسه همه ی عمر واسم کفایت می کنه...شما بجا ما هم بخونین ...مرسی..شاد باشین...:w05:

Sinai

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
اي بابا خوب عربيم مگه ما ؟عيد غدير خم كه همه ميدونن داستانش چيه يه جايي به اسم غدير خم پيامبر اسلام دست حضرت علي بالا برد و ....

حالا دليل نميشه كه از تاريخ و گذشته خودمون بگذريم و بچسبيم در .... عرب ها.

شده تا حالا اين عرب ها يه چيزي از ما تو تاريخ و زندگيشون بره ؟اينا بي رحم ها خليج فارس هم كه با اين همه سوابق نشون ميده خليج فارس مال ايرانه دارند تحريفش ميكنن اونوقت حالا آقايون سنگ اينا به سينه ميزنن
حالا يه عده بي سواد ميان ميگن چهارشنبه سوري خرافاته .اگرم خرافات باشه بهتر از اون خرافات هايي كه به جون ملت ما انداختن ( ادرار بچه نابالغ بريزين رو .... و....) اين مزخرفات

بالا