انتقاد چهارم:اقا سیاوش چرا جواب سه انتقاد قبلی منو ندادی.؟
انتقاد آخر:اقا سیاوش شما اصلا پاسخگو نیستی من خسته شدم....من رفتم.....ارع
سلام عززززززززیییییزم...........خوبی؟از من انتقاد داری؟سلام ندا جون بابا ما انتقاد داریم از شوما
سلام عززززززززیییییزم...........خوبی؟از من انتقاد داری؟
عززززززززززییییییییییییییزمی من که میام اما کم.......شوما نیستی کم پیدایی...........آره نمیگی من دلم واست تنگ شده!!!!!!! کجایی تو؟ دلم ترکید دختر![]()
خوب عزیز من از کجا باید میدونستمانتقاد اول :اقا سیاوش چرا ساعت 8 نیومدی حاضری بزنی تا بچه ها بیان انتقاد؟
انتقاد ششم:جملتون به کاما نیاز داره:تصحیحش کنید...........الف)خوب عزیز من(کاما)از کجا باید میدونستم(علامت سوال)........ب)خوب عزیز(کاما)من از کجا باید میدونستم(علامت سوال)....خخخخخخوب عزیز من از کجا باید میدونستم
انتقاده خخخخخخخخخانتقاد ششم:جملتون به کاما نیاز داره:تصحیحش کنید...........الف)خوب عزیز من(کاما)از کجا باید میدونستم(علامت سوال)........ب)خوب عزیز(کاما)من از کجا باید میدونستم(علامت سوال)....خخخخخ
انتقاد هفتم:چرا به انتقاد ششمم خندیدید؟شما باید پاسخگو باشید ارع.........انتقاده خخخخخخخخخ![]()
اسپم ممنوع............م.انتقاد هفتم:چرا به انتقاد ششمم خندیدید؟شما باید پاسخگو باشید ارع.........خخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
انتقاد کنیداسمش 3 تا o داره![]()
انتقاد هشتم:شما به انتقادات من توهین کردید واسمشو گذاشتید اسپم......... لطفا پاسخگو باشید............خخخاسپم ممنوع............م.
خدایا تو خود میدونی وقت اضافه ندارم کسی اینجا انتقاد نداره من برمانتقاد هشتم:شما به انتقادات من توهین کردید واسمشو گذاشتید اسپم......... لطفا پاسخگو باشید............خخخ![]()
خب برید به سلامت .........شب خوش.خدایا تو خود میدونی وقت اضافه ندارم کسی اینجا انتقاد نداره من برم![]()
نمی خوام خوش باشه.......آرعخب برید به سلامت .........شب خوش.![]()
واقعا؟
انتقادم همینه!خخ![]()
هرطور راحتید ارع...............قهرم.نمی خوام خوش باشه.......آرع
واقعا؟
به درد دوستی نمی خوری اتی دوست خوب دوستیه که ایراداتو بهت بگهنه الکین!![]()
دل نازکهرطور راحتید ارع...............قهرم.![]()
باوشه سعی میکنم شکلک هارو بجا استفاده کنمانتقاد نهم :اقا سیاوش چرا وقتی حرف جدی هم زده میشه وشما پاسخ میدیداین شکلک رو اخرش میذارید........................فک نمیکنم طرف مقابلتون حس میکنه حرفشو جدی نگرفتید یا دارید به تمسخر جوابشو میدید؟
نه مریدا خستم دیگه نه درس جذابیت داره نه تفریح نه زندگی ......خستمسیاوووش چون نمیشناسمتون انتقادم نمیتونم انجام بدو
دوست جون خوبی؟
نه مریدا خستم دیگه نه درس جذابیت داره نه تفریح نه زندگی ......خستم
سلام: انتقاد ... انتقاد .. انتقاد![]()