الان هم قیافه این از جنس مونث کم نداریماما خداییش اگه این علی صادقی با این قیافه دخمل بود تا آخر عمر ور دل باباش مینشست....
قیافه رو نگا تورو خدا![]()

الان هم قیافه این از جنس مونث کم نداریماما خداییش اگه این علی صادقی با این قیافه دخمل بود تا آخر عمر ور دل باباش مینشست....
الان هم قیافه این از جنس مونث کم نداریموالا
دوستان savalan و شادی فک کنم رفتن تو کار سرچ![]()
آره اینو راست میگی
تو گوگل اسمو میزنی عکسش میاد این عکسشو زده اسمش اومده![]()
اما خداییش اگه این علی صادقی با این قیافه دخمل بود تا آخر عمر ور دل باباش مینشست....
خام است دختراین کبابا برای بابا بابک و داداشم و اجی شادی و داداش همزه و اجی ساناز
لذت ببرین شادی بغض نکن بخور
![]()
عاره واقعن خیلی عجیبه اصن رو مخه اساسی
کاش میشد بردش![]()
مرسی خانومم...............ولی حالا چرا؟؟؟این کبابا برای بابا بابک و داداشم و اجی شادی و داداش همزه و اجی ساناز
![]()
من؟چقد تو تو نخ چنس مونثیا![]()
من ازت انتقادي ندارمو....فقط اون 8 عدد شانسته چسبوندي به اسمت..سلام دختر...امشب نویت منه؟.....![]()
چوبکاری نکننه بابا هستیم داریم داریم خورده های فکمونو از زمین جم می کنیم با این سرچت![]()
دست درد نکنه ولی اتفاقن بعد یه عمری امشب کباب خوردم باورت میشه؟این کبابا برای بابا بابک و داداشم و اجی شادی و داداش همزه و اجی ساناز
![]()
نه بابا.....یهویی پیش اومد...من ازت انتقادي ندارمو....فقط اون 8 عدد شانسته چسبوندي به اسمت..
ناامید!!!!!!!!!انتقاد از آزاد.......................
زیاد نمیشناسمتون ولی اینو میدونم که خیلی ناامیدین..............راستی دخترین یا پسر؟؟؟
ناامید!!!!!!!!!
سعی میکنم بهتر بشم...![]()
مثل خودت...گل دختر...ایشالاه که اینطور خواهد بود.............نگفتین دخترین یا پسر؟؟
گل دختر تو چرا رنگت دستیه؟مثل خودت...گل دختر...
چطور؟چقد فضا رمانتیکه اینجا![]()
نقاش نیسم ...از عکسش خوشم اومد...گل دختر تو چرا رنگت دستیه؟
نه ببخشید دستت رنگیه؟
نقاشی؟
عاخه همه حرفای قشنگ میزننچطور؟
مثل خودت...گل دختر...
چرا تو پروفت دوست ندارینقاش نیسم ...از عکسش خوشم اومد...
حالا چش میزنی دعوا را میوفته ها...عاخه همه حرفای قشنگ میزنن![]()
دختر ساعت 12 شب واسه چی جیغ میزنی همسایه ها بیدار شدن....پس به افتخارمون..................دست , جیغ , هورا...........
پس به افتخارمون..................دست , جیغ , هورا...........