چراااااااااااااااااااااااااااااا دست از سر باشگاه بر نمیداری هانانتقااااااااااااااد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نوووووووووووووووووووووووووووووووووووووود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چراااااااااااااااااااااااااااااا دست از سر باشگاه بر نمیداری هانانتقااااااااااااااد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نوووووووووووووووووووووووووووووووووووووود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چراااااااااااااااااااااااااااااا دست از سر باشگاه بر نمیداری هان![]()
اشک تمساح ریختن فایده نداره دختر جون
اشک تمساح ریختن فایده نداره دختر جون![]()
چاییدی بچهعطا میزنم لهت میکنماو......![]()
چاییدی بچه![]()
هههههههههههههه هندونهههههههههههههههههههههههههههههههه...یاد دیشب افتادم عامو....عکستم قشنگ بود....هههههه
هههههههههههههه هندونه
کدوم عکس اونوخ![]()
سلام....
میتونم پیشنهاد بدم از کی انتقاد کنیم؟
سلام خانوم مشاور.سلام....
میتونم پیشنهاد بدم از کی انتقاد کنیم؟
تا کی فرصت هست که انتقاد کنم ازت؟الان وقتشو ندارمهمون ک ترسیدی بخوریم نذاشتی...هههههه
شوما از من انتقاد کردین؟؟؟؟؟؟؟؟
آهان اون عکسو میگی خخخخخخخخخهمون ک ترسیدی بخوریم نذاشتی...هههههه
شوما از من انتقاد کردین؟؟؟؟؟؟؟؟
تو خصوصی استارتر میذارم.اینطوری بهتره...سلام خانوم مشاور.
بابت کیک و کادوتون خیلی ممنون دختر.
خواهش میکنم بفرمائین؟؟؟؟
تا کی فرصت هست که انتقاد کنم ازت؟الان وقتشو ندارم
آهان اون عکسو میگی خخخخخخخخخ![]()
گل دختر.انتقاد میکم حتما حتما ولی به جون خودم تا 2-3دیقه دیگه باید برم.انمیخوام همینطوری ی چیزی بگم.میخوام براساس رفتارو خلقو خوت بگم....ازاده مگه میخوای رمان بنویسی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟همی الان بگو دیگه.....
هههههههههههههه..خوشتیپیا ولی......![]()
نخیر همین جا باید بگی فهمیدیتو خصوصی استارتر میذارم.اینطوری بهتره...
گل دختر.انتقاد میکم حتما حتما ولی به جون خودم تا 2-3دیقه دیگه باید برم.انمیخوام همینطوری ی چیزی بگم.میخوام براساس رفتارو خلقو خوت بگم....
ولی چی هان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ازاده مگه میخوای رمان بنویسی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟همی الان بگو دیگه.....
هههههههههههههه..خوشتیپیا ولی......![]()
هسم تا نیم ساعت دیگه...باشه گلم...تا امشب ساعت 8 وقت هست....
هسم تا نیم ساعت دیگه...
only for you
میگم بهت
بسیار خونگرمو مهربون.با روابط عمومی قوی....بعضی وقتا سکوت میکنی.از نوع تلخش...
به چیزایی که متعلق به خودت میدونی تعصب داری .تعصبی خاص...که هم خوبه هم تا حدودی بد....
بسیار با فهمو کمال هسی.اگه کسی رو خواسی قانع کنی براساس دلیلو برهان و منطق عمل میکنی....اگه نشد ولش میکنی تو جهل مرکب بمونه....
حساسو زود رنجم هسی که تا حدودی به خودت آسیب میزنی....
کسی رو براحتی تو خلوتت راه نمیدی.انتخاب میکنی از بینشون.گزینشی عمل میکنی.که میشه گفت نکته بینی....
مهرنوش عزیز تموم اونچه گفتم بر اساس رفتار و قلم نوشته هات بود.شاید اشتبا گفتم به هر حال نظرم این بود نسبت بهت....
میخوامت دختر....
نظرت چیه؟بهم بگو .میخوام بدونمعزیزمی...مرسی فداتشم..ممنون ک وقت گذاشتی و موندی....
همه به حرفت گوش میدنبرو بچ ما رفتیم....
راسی استارتر به حرفمون گوش میده یعنی؟؟؟......
نظرت چیه؟بهم بگو .میخوام بدونم
من هر وقت پام به ی جا باز شه اونجا گلستان میشه
انتقاد ک ندارم اومدم تعریف کنم برم بعضیا اخلاقاشون خوبه بعضیا خاصن این یکی ازون خاصاشه