بحث :انتقاد از کاربران باشگاه

A.8

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام....
میتونم پیشنهاد بدم از کی انتقاد کنیم؟

MEHRNOOSH.D

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

A.8

عضو جدید
کاربر ممتاز
ازاده مگه میخوای رمان بنویسی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟همی الان بگو دیگه.....

هههههههههههههه..خوشتیپیا ولی......:D
گل دختر.انتقاد میکم حتما حتما ولی به جون خودم تا 2-3دیقه دیگه باید برم.انمیخوام همینطوری ی چیزی بگم.میخوام براساس رفتارو خلقو خوت بگم....

A.8

عضو جدید
کاربر ممتاز

بسیار خونگرمو مهربون.با روابط عمومی قوی....بعضی وقتا سکوت میکنی.از نوع تلخش...
به چیزایی که متعلق به خودت میدونی تعصب داری .تعصبی خاص...که هم خوبه هم تا حدودی بد....
بسیار با فهمو کمال هسی.اگه کسی رو خواسی قانع کنی براساس دلیلو برهان و منطق عمل میکنی....اگه نشد ولش میکنی تو جهل مرکب بمونه....
حساسو زود رنجم هسی که تا حدودی به خودت آسیب میزنی....
کسی رو براحتی تو خلوتت راه نمیدی.انتخاب میکنی از بینشون.گزینشی عمل میکنی.که میشه گفت نکته بینی....
مهرنوش عزیز تموم اونچه گفتم بر اساس رفتار و قلم نوشته هات بود.شاید اشتبا گفتم به هر حال نظرم این بود نسبت بهت....
میخوامت دختر....

MEHRNOOSH.D

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

بسیار خونگرمو مهربون.با روابط عمومی قوی....بعضی وقتا سکوت میکنی.از نوع تلخش...
به چیزایی که متعلق به خودت میدونی تعصب داری .تعصبی خاص...که هم خوبه هم تا حدودی بد....
بسیار با فهمو کمال هسی.اگه کسی رو خواسی قانع کنی براساس دلیلو برهان و منطق عمل میکنی....اگه نشد ولش میکنی تو جهل مرکب بمونه....
حساسو زود رنجم هسی که تا حدودی به خودت آسیب میزنی....
کسی رو براحتی تو خلوتت راه نمیدی.انتخاب میکنی از بینشون.گزینشی عمل میکنی.که میشه گفت نکته بینی....
مهرنوش عزیز تموم اونچه گفتم بر اساس رفتار و قلم نوشته هات بود.شاید اشتبا گفتم به هر حال نظرم این بود نسبت بهت....
میخوامت دختر....

عزیزمی...مرسی فداتشم..ممنون ک وقت گذاشتی و موندی....

A.8

عضو جدید
کاربر ممتاز
برو بچ ما رفتیم....
راسی استارتر به حرفمون گوش میده یعنی؟؟؟......

عجب

عجب

من هر وقت پام به ی جا باز شه اونجا گلستان میشه
انتقاد ک ندارم اومدم تعریف کنم برم بعضیا اخلاقاشون خوبه بعضیا خاصن این یکی ازون خاصاشه