مریض میشی دیگه یاسین نداریم بره رو اعصابمون :|دلم میخواد میکشم، حرفیه؟![]()
.
.
.
.
.
سیگار بکش تا بمیری

مریض میشی دیگه یاسین نداریم بره رو اعصابمون :|دلم میخواد میکشم، حرفیه؟![]()
مریض میشی دیگه یاسین نداریم بره رو اعصابمون :|
.
.
.
.
.
سیگار بکش تا بمیری![]()
عاشقتم عروسکم
همی برای من بس است، اسپمرها من پرچم رو نگه میدارم شما قرش بدین..............خخخخخخخانتقاد از اقا هادی:بهترین اسپم کننده تا به امروز![]()
سلام من واقعا خیلی انتقاد دارم
انتقادم اینه که چرا کسی انتقاد نمی کنه احوالپرسیه ؟؟
نگران نباش ...من تا خودم به شخصه، خرما و حلوای تورو نخورم، از این دنیا نمیرم![]()
من از بوی سیگار خوشم میاد![]()
حنانه فقط سر من ویروسی شده بودی اسپم می کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خخخخخخ
سلام وحيد پس برادر من پشمم ؟ دارم انتقاد ميكنم بقيه هم ايراني بازي در ميارن اكشال ندازه اگه تو هر 10 تا اسپم يك انتقاد بشه تاپيك موفقه ...سلام من واقعا خیلی انتقاد دارم
انتقادم اینه که چرا کسی انتقاد نمی کنه احوالپرسیه ؟؟
سلام انتقاد خاصی ندارم دخدر گلیه من عاشق اون لپ های اواتارشم ارع............![]()
نگران نباش ...
من نمیمیرم حالا حالاها..
باید اول تو بمیری
اسپم کنید
یاسین بمیره اعصاب من راحت میشهوای بر تو.اگه یاسین مرد که عرش میلرزه.دلت میخواد عرش بلرزه ترک برداره تو این سیاه زمستون حالا بیا تعمیرش کن![]()
من به عنوان داداش مجازيش ..محدثه مومنه و بچه خوبيه...با مرام و درس خون غذا خوب ميپزه اختراعات هم داره....در زمينه غذا.....فقط يه كم زيادي بابايي هست و ...فكر ميكنم يك كم استرسي هست...البته اينا انتقاد نيست...بيشتر شناخت من ازيشون....نمرشم 20 است...شكمو را هم قبلش گفتم..خيلي با ادبه.....همه اينا را بدون تعارف گفتم...جون داداش حالت بهتر شد..؟
یاسین بمیره اعصاب من راحت میشه
دیه عمر خودشو کرده![]()
فدا مدااااااسلام انتقاد خاصی ندارم دخدر گلیه من عاشق اون لپ های اواتارشم ارع............![]()
بفرمایین عارف بااللهبرین اونور فراستی اومد![]()
اوه اوه، یا امام زاده ریچارد
بحث های روشن فکری داره صورت میگیره
وای بر شما اسپمر ها
به درستی که شما اسپمر ها که ایرانی بازی هم در میارید، به عذاب سختی دچار خواهید شد
بزن زنگو!
هه!![]()
اصنم نیمیتونه عمر منو بگیرهیاسین سرخوره.عمر خودشه میکنه بعد عمرم تو رو هم میگیره
حتما نمرودی که یاسین مگس شده رفته تو کلت بی اعصابت کرده![]()
سلااااااااااااااام خخخخخ....عمو توالهی خربون من بری ارع....شی فک کردی...............سیلوم بارااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااان...........خخخخخخخخخخخ
الهی قربون عمو بری......خخخخخخخخخ
اصنم نیمیتونه عمر منو بگیره![]()