بحث :انتقاد از کاربران باشگاه

setare2013

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام ستاره جونم خوبی
من خیلی حنانه جونم رو دوست دارم خیلی خانمه
اما من همیشه خیلی کنجکاو بودم بدونم غیرمنتظرش چیه ؟؟؟:D
ممنون فدات بشم
اما این یک سوال خصوصیه
بستگی به حنانه جون داره که بخواد ج بده یا نده

setare2013

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها هر کسی خواست نفر بعدی باشه که دوستانش ازش انتقاد کنن میتونه بگه

اما من فعلا سعی میکنم کسایی رو انتخاب کنم که عضو قدیمی هستن و بچه ها بیشتر ازشون شناخت دارن

kayvan90

عضو جدید
دیگه اجی ببخشید اولین کاربر شمارو انتخاب کردم چون اولین دوسته من تو باشگاه بودین
وای تا 3روز باید انتقاد ازت بکنن:(
تا سه روز زياده.... ولي نفر بعدي منو بذاريد لدفا.......البته اگه اجازه بفرماييد
:smile:

sevda66

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چه کاره سختیه ها کاش میشد اسمامون معلوم نشه چه چیزایی میخوام بگم از حنانه(ریحانه
)
یه ذره فکنم الان میگم:)
انتخاب کاربر راستی بر چه اساسه؟داوطلبانه ؟

Ћцвгіѕ Ǥіяl

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حنانه جون سیلام دوستی جونم.خوبی؟
من میخوام انتقاد کنم ازت...

من تو این مدت هیچی ازت ندیدم جز اینکه تو یکی از اون دخترا و دوستای گل من تو باشگاهی.

دوسِت دارم عزیزم.

kayvan90

عضو جدید
چه کاره سختیه ها کاش میشد اسمامون معلوم نشه چه چیزایی میخوام بگم از حنانه(ریحانه
)

ريحانه رو خوووووووب اومدي :biggrin:

hanane1

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون فدات بشم
اما این یک سوال خصوصیه
بستگی به حنانه جون داره که بخواد ج بده یا نده
جواب نمیدم :)

سلام هم رشته ای:D
غیرمنتظرش چیه یا کیه؟؟
چیــــــــــــــه :)
دیگه اجی ببخشید اولین کاربر شمارو انتخاب کردم چون اولین دوسته من تو باشگاه بودین
وای تا 3روز باید انتقاد ازت بکنن:(
من اصولا از انتقاد خوشم میاد :)
باعث میشه برخوردای بدمو تغییر بدم
البته اگه لدف کنن و بدیامو بگن بهتره :)
بچه ها هر کسی خواست نفر بعدی باشه که دوستانش ازش انتقاد کنن میتونه بگه

اما من فعلا سعی میکنم کسایی رو انتخاب کنم که عضو قدیمی هستن و بچه ها بیشتر ازشون شناخت دارن
من که لیست دادم بت :|

تا سه روز زياده.... ولي نفر بعدي منو بذاريد لدفا.......البته اگه اجازه بفرماييد
:smile:
نخیر خیلیم خوبه ..
3 روز کافیه :)
)
هر چی دوس داری بوگو :)

hanane1

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام ریحانه من رو منظورته؟؟
نه این ریحانه جریان داره :|

حنانه جون سیلام دوستی جونم.خوبی؟
من میخوام انتقاد کنم ازت...

من تو این مدت هیچی ازت ندیدم جز اینکه تو یکی از اون دخترا و دوستای گل من تو باشگاهی.

دوسِت دارم عزیزم.
سیلام عزیزم :)
خو هر نظری داری بوگو لدفن..
من موقع تو برسه خیلی حرفا دارماو..
جدی میگم
:cool:
منم دوسیت دارم :redface:

ريحانه رو خوووووووب اومدي :biggrin:
:razz:

Tik TAAk

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام....:gol:

اگه اجازه هست من یک انتقاد کلی کنم نه تنها از حنانه خانم بلکه سایرین رو هم شامل میشه

نمیدونم چقد انتقاد پذیر هستین اما این نظر منه...

روند کلی باشگاه در یکی دو سال اخیر طوریه که کاربرانی که عضو میشن

فقط تو تالار عمومی پست میذارن ، متاسفانه اصن تاپیک علمی ندارن یا حداقل فعالیتشون مفید و محسوس نیست!

مثلا همین حنانه خانم رو مثال بزنیم:d ( چون که انتقاد از ایشون هست من بحثم کلی هست و ایشون هم یک نمونه از این جامعه ای ,هست که مثال زدم، منظورم صرفا فقط خود ایشون نیست )

حدودا 15 هزار پست در عرض یک سال عدد نجومی هست... در مقابل فعالیت من اگه مثال بزنید 4 هزار پست در عرض 4 سال

با اینکه هم اسپم زیاد دارم...هم تاپیک و پست های علمی- فرهنگی....چیزی که من در فعالیت حنانه خانم و سایر عزیزان ندیدم

این انتقاد من بود ....امیدوارم کسیو ناراحت نکرده باشم :gol:

kayvan90

عضو جدید

اگه اجازه هست من یک انتقاد کلی کنم نه تنها از حنانه خانم بلکه سایرین رو هم شامل میشه

فقط تو تالار عمومی پست میذارن ، متاسفانه اصن تاپیک علمی ندارن یا حداقل فعالیتشون مفید و محسوس نیست!

مثلا همین حنانه خانم رو مثال بزنیم:d ( چون که انتقاد از ایشون هست من بحثم کلی هست و ایشون هم یک نمونه از این جامعه ای ,هست که مثال زدم، منظورم صرفا فقط خود ایشون نیست )

حدودا 15 هزار پست در عرض یک سال عدد نجومی هست... در مقابل فعالیت من اگه مثال بزنید 4 هزار پست در عرض 4 سال

با اینکه هم اسپم زیاد دارم...هم تاپیک و پست های علمی- فرهنگی....چیزی که من در فعالیت حنانه خانم و سایر عزیزان ندیدم

راست ميگي.... تقريبا درست بود ;)

mona-70

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

آقایوسف این تعریف از خودتون بود ا انتقاد از بقیه؟؟؟؟؟

جوابتون:::::راستش اقا یوسف دلیل هرکسی واسه عضو شدن تو هر سایتی فرق میکنه....من تو فیس بوک و....عضو نیستم برای حرف زدن با هم سنای خودم ووقت تلف کردن میام اینجا....به جای اینکه برم سایتای دیگه...پس این انتقادتون از همه بی مورد بود..باتشکر

setare2013

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
)
سلام عزیزم
هم میتونین داوطلب بشین
اما من سعی میکنم فعلا از کاربرای قدیمی شروع کنم که بچه ها بیشتر باشون اشنایی دارن و دوستای زیادی دارن
حنانه اولین دوستم بود واسه شروع حنانه رو انتخاب کردم

sevda66

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
برای انتقاد کردن یه ارتباطه مجازی شاید کافی نباشه و قضاوت های اشتباه به دنبالش باشه.
حنانه ی من فکر میکنم یکم عجول و زودجوش هست و گاهی شاید لجباز که به خاطر دله کوچیک و مهربونشه.
در مورد آواتارش هم که قبلا به خودش گفته بودم دوسش دارم. به شخصیتش میخوره انگار:)
.
.
و در نهایت خوشحالم که دوستی مثه تو دارم حنانه که تو دلم جا گرفتی

hanane1

عضو جدید
کاربر ممتاز

داستان داره منظور اصلا با شما نيست....
:surprised: مگه تو میدونی؟

نه خانومی خودش میدونه.

اصن مگه میدونی چیه جریان میخندی؟ئه

حنانه بوخودا من اسپم نمیخواستم کنم. اسپم آزاده حالا؟:D
نخیر اسپم نکنید !

الان باید راجع بت نظر بدهیم؟؟؟:D
بلی..
البته بدیامو بگید :|
هندونه زیر بغلم نذارید :D

kayvan90

عضو جدید
آقایوسف این تعریف از خودتون بود ا انتقاد از بقیه؟؟؟؟؟

جوابتون:::::راستش اقا یوسف دلیل هرکسی واسه عضو شدن تو هر سایتی فرق میکنه....من تو فیس بوک و....عضو نیستم برای حرف زدن با هم سنای خودم ووقت تلف کردن میام اینجا....به جای اینکه برم سایتای دیگه...پس این انتقادتون از همه بی مورد بود..باتشکر

من تو اين سايت مطالب علمي برداشت ميكنم... با دوستان خوشو بش ميكنم همزمان((مث الان)) فيسبوكم هستم.... بايد از همه ي جوانب استفاده كرد...البته نظر شما بسيار متين و بسيار قابل احترام :smile: