ممنون فدات بشمسلام ستاره جونم خوبی
من خیلی حنانه جونم رو دوست دارم خیلی خانمه
اما من همیشه خیلی کنجکاو بودم بدونم غیرمنتظرش چیه ؟؟؟![]()
اما این یک سوال خصوصیه
بستگی به حنانه جون داره که بخواد ج بده یا نده
ممنون فدات بشمسلام ستاره جونم خوبی
بچه ها انتقاد کنید حنانه هم به همه انتقادتون ج میده
شما فقط نظرتون رو بگید
سلام ستاره جونم خوبی
سلام هم رشته ای
غیرمنتظرش چیه یا کیه؟؟
تا سه روز زياده.... ولي نفر بعدي منو بذاريد لدفا.......البته اگه اجازه بفرماييددیگه اجی ببخشید اولین کاربر شمارو انتخاب کردم چون اولین دوسته من تو باشگاه بودین
وای تا 3روز باید انتقاد ازت بکنن![]()
چه کاره سختیه ها کاش میشد اسمامون معلوم نشه چه چیزایی میخوام بگم از حنانه(ریحانه)![]()
یه ذره فکنم الان میگم
انتخاب کاربر راستی بر چه اساسه؟داوطلبانه ؟
چه کاره سختیه ها کاش میشد اسمامون معلوم نشه چه چیزایی میخوام بگم از حنانه(ریحانه)![]()
یه ذره فکنم الان میگم
جواب نمیدمممنون فدات بشم
اما این یک سوال خصوصیه
بستگی به حنانه جون داره که بخواد ج بده یا نده
چیــــــــــــــهسلام هم رشته ای
غیرمنتظرش چیه یا کیه؟؟
من اصولا از انتقاد خوشم میاددیگه اجی ببخشید اولین کاربر شمارو انتخاب کردم چون اولین دوسته من تو باشگاه بودین
وای تا 3روز باید انتقاد ازت بکنن![]()
من که لیست دادم بت :|بچه ها هر کسی خواست نفر بعدی باشه که دوستانش ازش انتقاد کنن میتونه بگه
اما من فعلا سعی میکنم کسایی رو انتخاب کنم که عضو قدیمی هستن و بچه ها بیشتر ازشون شناخت دارن
نخیر خیلیم خوبه ..تا سه روز زياده.... ولي نفر بعدي منو بذاريد لدفا.......البته اگه اجازه بفرماييد
![]()
هر چی دوس داری بوگوچه کاره سختیه ها کاش میشد اسمامون معلوم نشه چه چیزایی میخوام بگم از حنانه(ریحانه)![]()
یه ذره فکنم الان میگم
ريحانه رو خوووووووب اومدي![]()
نه این ریحانه جریان داره :|سلام ریحانه من رو منظورته؟؟
سیلام عزیزمحنانه جون سیلام دوستی جونم.خوبی؟
من میخوام انتقاد کنم ازت...![]()
من تو این مدت هیچی ازت ندیدم جز اینکه تو یکی از اون دخترا و دوستای گل من تو باشگاهی.![]()
دوسِت دارم عزیزم.![]()
ريحانه رو خوووووووب اومدي![]()
نه عزیزم..ستاره جون 3 روز زمان زیادی نیست به نظرت؟؟
؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
سلام ریحانه من رو منظورته؟؟
اصن مگه میدونی چیه جریان میخندی؟ئهريحانه رو خوووووووب اومدي![]()
داستان داره منظور اصلا با شما نيست....
نه عزیزم..
وقت خوبیه که همه نظر بدن![]()
فقط من نمیدونم شباهت ریحانه و حنانه چیه ؟ :|ریحانه .......... ستاره................ آقا چه همه مشابه من دارم
فقط من نمیدونم شباهت ریحانه و حنانه چیه ؟ :|
راست ميگي.... تقريبا درست بودسلام....
اگه اجازه هست من یک انتقاد کلی کنم نه تنها از حنانه خانم بلکه سایرین رو هم شامل میشه
نمیدونم چقد انتقاد پذیر هستین اما این نظر منه...
روند کلی باشگاه در یکی دو سال اخیر طوریه که کاربرانی که عضو میشن
فقط تو تالار عمومی پست میذارن ، متاسفانه اصن تاپیک علمی ندارن یا حداقل فعالیتشون مفید و محسوس نیست!
مثلا همین حنانه خانم رو مثال بزنیم( چون که انتقاد از ایشون هست من بحثم کلی هست و ایشون هم یک نمونه از این جامعه ای ,هست که مثال زدم، منظورم صرفا فقط خود ایشون نیست )
حدودا 15 هزار پست در عرض یک سال عدد نجومی هست... در مقابل فعالیت من اگه مثال بزنید 4 هزار پست در عرض 4 سال
با اینکه هم اسپم زیاد دارم...هم تاپیک و پست های علمی- فرهنگی....چیزی که من در فعالیت حنانه خانم و سایر عزیزان ندیدم
این انتقاد من بود ....امیدوارم کسیو ناراحت نکرده باشم![]()
سلام....
اگه اجازه هست من یک انتقاد کلی کنم نه تنها از حنانه خانم بلکه سایرین رو هم شامل میشه
نمیدونم چقد انتقاد پذیر هستین اما این نظر منه...
روند کلی باشگاه در یکی دو سال اخیر طوریه که کاربرانی که عضو میشن
فقط تو تالار عمومی پست میذارن ، متاسفانه اصن تاپیک علمی ندارن یا حداقل فعالیتشون مفید و محسوس نیست!
مثلا همین حنانه خانم رو مثال بزنیم( چون که انتقاد از ایشون هست من بحثم کلی هست و ایشون هم یک نمونه از این جامعه ای ,هست که مثال زدم، منظورم صرفا فقط خود ایشون نیست )
حدودا 15 هزار پست در عرض یک سال عدد نجومی هست... در مقابل فعالیت من اگه مثال بزنید 4 هزار پست در عرض 4 سال
با اینکه هم اسپم زیاد دارم...هم تاپیک و پست های علمی- فرهنگی....چیزی که من در فعالیت حنانه خانم و سایر عزیزان ندیدم
این انتقاد من بود ....امیدوارم کسیو ناراحت نکرده باشم![]()
سلام عزیزمچه کاره سختیه ها کاش میشد اسمامون معلوم نشه چه چیزایی میخوام بگم از حنانه(ریحانه)![]()
یه ذره فکنم الان میگم
داستان داره منظور اصلا با شما نيست....
نخیر اسپم نکنید !نه خانومی خودش میدونه.
اصن مگه میدونی چیه جریان میخندی؟ئه![]()
حنانه بوخودا من اسپم نمیخواستم کنم. اسپم آزاده حالا؟![]()
بلی..الان باید راجع بت نظر بدهیم؟؟؟![]()
آقایوسف این تعریف از خودتون بود ا انتقاد از بقیه؟؟؟؟؟
جوابتون:::::راستش اقا یوسف دلیل هرکسی واسه عضو شدن تو هر سایتی فرق میکنه....من تو فیس بوک و....عضو نیستم برای حرف زدن با هم سنای خودم ووقت تلف کردن میام اینجا....به جای اینکه برم سایتای دیگه...پس این انتقادتون از همه بی مورد بود..باتشکر