بحث :انتقاد از کاربران باشگاه

باران 686

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بزارین بحث رو بازتر کنم تا متوجه برداشت ناصحیح تون از منظور دوم سطر اول کلمه چهارم بشین ...بنده عرض کردم سیر که با توجه به نظریه کشف حجاب نادر شاه که صحرای عربستان به دست ناوگان دریای فرانسه و تنها به دلیل تاثیر بر عادت غذایی مردم کولالانپور که برای امرار معاش در دریای مدیترانه اب تنی میکردن بود خخخ خخخ
حالا متوجه شدین :ی

اون که نظریه ارشمیدس بود که وقتی سیب افتاد گفتن زمین گرده و صفویه متلاشی شد و ناپلئون اومد اصفهان . اصن یه وضعی....خخخخ

wooer-man

اخراجی موقت
اون که نظریه ارشمیدس بود که وقتی سیب افتاد گفتن زمین گرده و صفویه متلاشی شد و ناپلئون اومد اصفهان . اصن یه وضعی....خخخخ
ارشمیدوس که سیب دوس نداشت و زمین گرده چون مستطیل نیست فک کنم به جای کتاب هنر اجتماعی خوندین که اطلاعاتتون ریخته رو هم خخخخ

MEHRNOOSH.D

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
الهی من فدات بشم گلم...ماهه مااااااااااه...فخط یکم فوزوله:دی...شوخی کردم عزیزم...واقعا دلسوز و مهربونی....

باران 686

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ارشمیدوس که سیب دوس نداشت و زمین گرده چون مستطیل نیست فک کنم به جای کتاب هنر اجتماعی خوندین که اطلاعاتتون ریخته رو هم خخخخ

میدونین که ارسطو داداش ابوریحان بود بعد یه بار خواهر هایده یه کتابی از شکسپیر هدیه گرفت به نام هنر اجتماعی....ایشونم از کتاب خوششون امد هدیه دادن به بنده...خخخخ

wooer-man

اخراجی موقت
الهی من فدات بشم گلم...ماهه مااااااااااه...فخط یکم فوزوله:دی...شوخی کردم عزیزم...واقعا دلسوز و مهربونی....
سلااااام خانومی
میدونین که ارسطو داداش ابوریحان بود بعد یه بار خواهر هایده یه کتابی از شکسپیر هدیه گرفت به نام هنر اجتماعی....ایشونم از کتاب خوششون امد هدیه دادن به بنده...خخخخ
که اینطور پس واسه اینه که ابوریحان از البوم دوم گوگوش ده میلیون گیرش اومده نگوه هایده پارتیش بوده ای نامرد ادم فروش منظورم داداش کوچیکه اون سه تا داداش تو فیلم قیصره که از پشت خنجر کرد زد کف کشتی و همه رو غرق کرد ، یهو یادش افتادم دلم بدجور تنگشه داداش یکی از بچه ها رو میگم... هی خخخخخ

باران 686

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلااااام خانومی

که اینطور پس واسه اینه که ابوریحان از البوم دوم گوگوش ده میلیون گیرش اومده نگوه هایده پارتیش بوده ای نامرد ادم فروش منظورم داداش کوچیکه اون سه تا داداش تو فیلم قیصره که از پشت خنجر کرد زد کف کشتی و همه رو غرق کرد ، یهو یادش افتادم دلم بدجور تنگشه داداش یکی از بچه ها رو میگم... هی خخخخخ

برا امشب کافیه....
شبتون خوش.

urban planing

عضو جدید
من یه انتقاد خیلی بزرگ دارم از یه نفر که عضو باشگاه نیست چطوری میتونم انتقادمو به گوشش برسونم!؟:D

setare2013

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام اجی تو هنوز داری انتقاد جواب میدی فدات؟خب یخورده هم انرژی واسه فردا هم بزار که ج بدی

urban planing

عضو جدید
هر کی از من هر چی انتقاد داره بگه من همشو قبول میکنم آدم انتقاد پذیریم..:smile:
ولی بعدن میام جوابشو میدم!
:D

setare2013

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هر کی از من هر چی انتقاد داره بگه من همشو قبول میکنم آدم انتقاد پذیریم..:smile:
ولی بعدن میام جوابشو میدم!
:D

خوش اومدین دوست عزیز
اما طبق محاسباتم با توجه به 2ستاره بودنتون شاید تا یک ساله اینده نوبتتون بشه

setare2013

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شب همه دوستان خوش
حنانه صبح یه راست بیا اینجا وجوابگو باش:D

hanane1

عضو جدید
کاربر ممتاز
فوضول بودن که خوبه :w07:
مهربون ؟ :|
:w22:

تابيك مزخرفيه...
نظر شمام محترم :|

من یه انتقاد خیلی بزرگ دارم از یه نفر که عضو باشگاه نیست چطوری میتونم انتقادمو به گوشش برسونم!؟:D
بش زنگ بزن بوگو :)
سلام اجی تو هنوز داری انتقاد جواب میدی فدات؟خب یخورده هم انرژی واسه فردا هم بزار که ج بدی
:| |:

خوش اومدین دوست عزیز
اما طبق محاسباتم با توجه به 2ستاره بودنتون شاید تا یک ساله اینده نوبتتون بشه
به 2 ستاره بودنش نیگا نکن...
عزیز باشگاس :cool:

junior Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اولین دوست من تو باشگاه
یه دختر مهربون و با معرفت :smile:
انتقادی ازش ندارم چون کارش بیسته