این استارتر های این جریانات همون افرادین که عید قربان امسال که رسید ، کمپین حمایت از گوسفند زدنو گوسفند گناه داره قربانی بشه و چجوری دلشون میاد یک حیوونو قربانی کننو این حرفها و زیر سؤال بردن یک کار سفارش شده در اسلام. یه عده هم به طبع بخاطر اینکه از بقیه ی روشنفکرا عقب نموننو خودشونو روشنفکر بگیرن (یجورایی جزو با فرهنگ ها جا زدن) شروع به نشخوار کردن (Share) مطالب بی پایه و اساس. یکی نیست بگه اینا همه گیاه خوار بودن!؟ تعجب اینه که چرا هیچ وقت کسی نمیخواد فکر کنه دلیل یک ماجرا چی میتونه باشه. خلاصه اینکه در حین share کردن بودن که ماجرای "منا" اونروز اتفاق افتاد. و خیلی از هموطنا عزیزترین افرادشونو از دست دادن. ماهم یکی از بهترین و دوستداشتنی ترین دوستانمونو از دست دادیم. خلاصه روشنفکرا عید قربانو بیخیال شدنو چسبیدن به مسئله ی جذابتر و زیر سؤال بردن حج واجب و ... بدون هیچ استدلال. بدون هیچ آگاهی از دین. بدون اینکه بفهمن معنی حج واجب چی هست!! ظاهرا هموطناشون اینجا دیگه مهم نبود. همرو کوبیدن.
چیزی نگذشت محرم اومد و ماجرای منا و حج رو تموم کردن شروع کردن به حمایت از مظلومین و زیر سؤال بردن نظری ها و ......
کاسه ی داغتر از آش. ظاهرا این روشنفکرا بیشتر از دین اسلام به فکر مظلومین هستن و بقیه شمر هستن. تو هر مناسبت و اتفاق یه جریان شروع میشه. حالا هم ماه رمضان شده و یه سری با فرهنگ ها و روشنفکرا دوباره سروکلشون پیدا شده.
همیشه واسه باکلاس شدنو با فرهنگ شدن نیاز نیست همرنگ بقیه شد. من خودم بیشتر دنبال اینم که از خودم چیزی داشته باشم.
نکه با ... دیگران ...
----------------------------------------
چند وقت پیش باز یه مطلب دیده بودم که اسمای عربیرو کوبیده بودن. مثلا نام اصغر یا صغری رو => خوار ترجمه کرده بودن - بعد من میگفتم دب اصغر یعنی دب خوار؟ غیبت صغری ینی غیبت خوار؟ جهاد اصغر یعنی جهاد خوار؟!! خخخخخخخخخخ
یا چنتا اسم دیگه که مثل همین مورد کاملا ترجمه های غلط رو اورده بودن.
اما نکته ی مهمی که وجود داره که باید اونایی که بدون آگاهی شروع به SHARE کردن میکردن یه ذره فکر نکردن چرا فقط 4 ، 5 تا اسمو از این همه اسم عربی جدا کردن؟! بنظرشون دنبال هدفی نبودن؟؟
جالب اینجاس اگه بخوایم تو اسامی فارسی بگردیم اسامی با معانی بد ریخته.
خلاصه اینکه اینا قراره بزنن ، حالا به هر روشی که بتونن.
و چیزی که من فهمیدم ، افرادیم که خودشونو میخوان با فرهنگ نشون بدن و دیده بشن اولین چیزی که ازش میگذرن دینشونه.
با موضوع و نظر شما موافقم.
یه مسئله مهم که تو تصویر بود هم توجه منو جلب کرد.
تو متن تصویر به کشور های آلمان و ژاپن و اینا گفته : آنها در کشور کفر .........
چرا ما عادت داریم به دیگر کشور ها که دارای ادیان دیگری هستند بلاد کفر بگیم؟ یعنی هر کس دینش غیر از دین ما باشه , کافره ؟
+
توی شکلات از روغن خوک استفاده میشه نه الکل![]()
طرف میاد مینویسه دین زرتشت!گفته گرسنگی باعث بدخلقی میشه!!!!بنابراین اونا خودشون روزه ندارن!ولی فلان کارو میکن!. اصلا مشخص نیست چه هدفی هست پشت این دروغ های خنده دار.
سلام، من نمی دونم از تعلیمات زرتشت بزرگ چنین چیزی هست یا خیر اما اگر منظورتون اینه که کل موضوع دروغه، من لینک زیر رو که ظاهراً علمی هم هست، در رابطه با بداخلاقی در گرسنگی پیدا کردم:
چرا افراد گرسنه بداخلاق ميشوند؟ محققان دريافتند: ارتباط گرسنگي با نوسان هورمون سروتونين مغز
اسکنهاي مغزي نشان ميدهد: گرسنگي و استرس، باعث نوسان هورمون سروتونين در مغز شده، از اين رو وقتي افراد گرسنه ميشوند، احتمال بروز عصبانيت و خشونت در آنها بيشتر است.
به گزارش سرويس پژوهشي ايسنا منطقه دانشگاه علوم پزشکي تهران، هنگامي که افراد دچار استرس ميشوند و يا به خوبي غذا نميخورند، ميزان سروتونين در مغز آنها نوسان مييابد. هورمون سروتونين، به تنظيم رفتار افراد کمک ميکند.
محققان دانشگاه کمبريج بر اساس يافتههاي پژوهشي خود اعلام كردند بالا و پايين رفتن ميزان سروتونين، بر روي قسمتي از مغز افراد که ميزان عصبانيت را کنترل ميکند، تاثير ميگذارد.
در اين پژوهش، محققان به منظور كنترل ميزان سروتونين، رژيم غذايي داوطلبان سالم را کنترل کردند.
در ادامه اين تحقيق، مغز شرکت کنندگان به وسيله تصويربرداري عملکردي تشديد مغناطيسي (FMRI) اسکن شد، در حالي که صورت آنها نيز براي ثبت حالات مختلف چهره نظير عصبانيت، ناراحتي و خشونت، همزمان مورد بررسي قرار گرفت تا مشخص شود چگونه قسمتهاي مختلف مغز با هم در ارتباط و پاسخگويي هستند.
يافتههاي بدست آمده از اين پژوهش نشان داد: ميزان کم سروتونين باعث ارتباطات ضعيفتر از معمول در قسمتهاي مرکزي مغز ميشود. محققان نتيجه گرفتند وقتي چنين اتفاقي رخ ميدهد، براي مغز سختتر است که واکنشهاي عاطفي به خشم را کنترل کند؛ بنابراين از داوطلبان خواسته شد تا پرسشنامههاي شخصي را تکميل کنند تا محققان بتوانند ارزيابي کنند که آيا آنها گرايش خنثي نسبت به خشونت دارند يا خير.
پژوهشگران دريافتند: افرادي که مستعد خشونت بودند، زماني که سطح سروتونين در بدن آنها کم بود، ميزان ارتباطات ضعيفتري بين قسمتهاي مرکزي مغزشان برقرار ميشود.
دکتر «لوکا ياسامونتي» همکار اول نويسنده اين پژوهش اظهار اميدواري كرد كه پژوهشهاي ما به تشخيصهاي بهبود يافته و همچنين درمانهاي بهتر براي اين موارد کمک کند.
لینک اصلی:
http://www.isna.ir/news/9006-17197/%DA%86%D8%B1%D8%A7-%D8%A7%D9%81%D8%B1%D8%A7%D8%AF-%DA%AF%D8%B1%D8%B3%D9%86%D9%87-%D8%A8%D8%AF%D8%A7%D8%AE%D9%84%D8%A7%D9%82-%D9%85%D9%8A-%D8%B4%D9%88%D9%86%D8%AF-%D9%85%D8%AD%D9%82%D9%82%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1%D9%8A%D8%A7%D9%81%D8%AA%D9%86%D8%AF-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B7-%DA%AF%D8%B1%D8%B3%D9%86%DA%AF%D9%8A
بسیار ممنون از نظرت.
من هم شما رو به اثار مثبت روزه گرفتن ارجاع میدم (جدای از بحث معنوی و غیره، بحث سلامت جسمانی که روزه برای انسان به ارمغان میاره). تمام دانشمندان غربی و شرقی هم بهش اذعان کردن. بعدش ما سحر و افطار که میخوریم. توی اسلام هم تاکید شده که حتما شام بخورید حتی شده یه عدد خرما. وگرنه یه رگ از بدنتون خشک میشه و هیچوقت درست نمیشه.(حالا تفسیر هم نکنید. من دیگه نمیدونم منظور اصلی همینه یا به زبان ساده گفته شده). یا سحر و صبحانه خوردن هم که باز خیلی تاکید شده.
بهرحال بحث سر این هست که اینها با این حرف های بی معنی و محتوا، میخوان مثلا پایه های اعتقادی و فکری افراد رو سست کنن!.مثلا از دین اسلام به دیگر دین ها (اونهم از نوع تحریف شده) بکشونن!. یه دوستی تو همین باشگاه یه سری حرفا میزنه که حق داره...مثلا میگه امروزه وضع فکری و اینا خرابه!. راست میگه. یه نمونه؛ ما امشب بیرون بودیم بعد یه سری جوون رفته بودن زیر یه آلاچیق...اینا خستگی نداشتن! ساعتها میزدن و میخوندن... اونم چه مسخره بازیایی.یه ثانیه ساکت نبودن!. خب همچین آدمایی که دو دقیقه نمیتونن آروم وایسن یکم فکر کنن، یه دو تا حرف درست حسابی ردوبدل کنن، این جور افرادن که گول هر فرقه و هر چیزی رو میخورن...به خواسته اونها حرکت میکنن.
عبادت دلی خیلی قشنگتره تا عبادت از روی نظم و قاعده دیکته شده...
هیچ آدابی و ترتیبی مجوی
هرچه میخواهد دل تنگ بگوی
بله کاملا درسته.
بحث ما اینه در کشورهای دیگه، مسلمونا دارن دین خودشون رو به نحو زیبایی تبلیغ میکنن، ولی اینجا میبینید که...یه سری هستن دارن با افراد معلوم الحال همکاری میکنن و تبلیغ بی دینی!.
کیا دقیقا؟
مگه تو جامعه اسلامی ما نیاز ب تبلیغ دین هم هست؟!
دلیلش چیه؟من در این زمینه تا حدی تحقیق کردم در ایران اکثرا مردم به شدت از دین ضد شده اند دلیلش هم کاملا روشن هست ...
اما کشورهایی اسلامی دیگه نه
بله هست. تبلیغ بی دینی چی؟.
کلاً در یک دورانی زندگی می کنیم که به خاطر گسترش ارتباطات و گردش اطلاعات دیگه تبلیغ چیزی رو نمی شه موثر دونست. دیگه تقریباً هر کسی دسترسی به اینترنت داره. راجع به هر موضوعی تحقیق می کنه و با استفاده از داده ها به نتیجه گیری خودش می رسه.
منظور من این نیست بیان یه مثلا بروشور دسشون بگیرن (تو ایران) و تبلیغ دین کنن!. هرچند بعضی افراد اینقدر پرتن، انگار به همینشم نیاز دارن.
در کشورهای خارجی خب یه سری کارا خیلی جذابه...و سوال برانگیز.
ولی اگر اینترنت همه چیو درست کرده (هرچند منبع خوبی برای بعضی چیزا هم نیست)، پس چرا بعضی از خارجیا وقتی با ایرانی ها یا مسلمونا برخورد میکنن، میگن که ما تحت تاثیر تبلیغات رسانه ها و سردمداران قرار گرفتیم و نمیدونستیم حقیقت رو...مثلا قبلش فکر میکردیم ایرانیا خطرناکن.یا با شتر اینور اونور میرن و...
پس بعضی از خارجی ها هم واقعا پرتن.ا
الان شما بدی از چندنفر ببینی، میری میگی مردم فلان منطقه یا فلان صنف چقد بدن!!!.....درحالیکه اگر درست رفتار بشه، خدایی باشه همه کارامون
پس مثل یه تبلیغ خوب عمل کرده و آدم ها زده نمیشن و آرامش خاطر دارن و یاد میگیرن!...
من در این زمینه تا حدی تحقیق کردم در ایران اکثرا مردم به شدت از دین ضد شده اند دلیلش هم کاملا روشن هست ...
اما کشورهایی اسلامی دیگه نه
نه. چون مردم یا حال ندارند یا علاقه. در نتیجه هر چیزی رسانهها بارشون کنند رو قبول میکنند. در واقع قبول نمیکنند، به عنوان تنها اطلاعاتی که از اون مسأله دارند، به همون اکتفا و استناد میکنند.کلاً در یک دورانی زندگی می کنیم که به خاطر گسترش ارتباطات و گردش اطلاعات دیگه تبلیغ چیزی رو نمی شه موثر دونست. دیگه تقریباً هر کسی دسترسی به اینترنت داره. راجع به هر موضوعی تحقیق می کنه و با استفاده از داده ها به نتیجه گیری خودش می رسه.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
اسـپانیا و جـشن گـاوهای وحـشی.....حتما ببین خیلی جالبه | گفتگوی آزاد | 26 | |
![]() |
دقت کن ببین میشناسیشون | گفتگوی آزاد | 37 | |
![]() |
ببین استاد با جذبه چه میکنه سر کلاس!!!!!!! | گفتگوی آزاد | 15 | |
![]() |
زندگی هاشون چقد شبیه همه؟؟؟…{ببین و قضاوت کن} | گفتگوی آزاد | 24 | |
![]() |
نحوه تشکر از مادرت... خیلی قشنگه حتما ببین | گفتگوی آزاد | 14 |