mehrshad53
اخراجی موقت
با فرض اینکه زن و یه بچه و یا شوهر و یه بچه داری،فکر میکنی که اگه حداقل چه قدر در امد(ماهیانه) داشته باشی پولدار هستی و اونجور که حال میکنی ،میتونی زندگی کنی؟گفتم حداقل.......
چرا؟؟؟خب یه حساب سرانگشتی هم بکنین که چیکار با این مقدار پول میشه کرد.
یعنی اجاره خونه و خرج لباس و خوراک و ایاب ذهاب و اینا را تخمین بزنین و.....
چرا؟؟؟
چه خبره؟؟
یبار دیگه از اینجور تاپیکای گوجه ای بزاری میام اینجوریت می کنما!با فرض اینکه زن و یه بچه و یا شوهر و یه بچه داری،فکر میکنی که اگه حداقل چه قدر در امد(ماهیانه) داشته باشی پولدار هستی و اونجور که حال میکنی ،میتونی زندگی کنی؟گفتم حداقل.......
یبار دیگه از اینجور تاپیکای گوجه ای بزاری میام اینجوریت می کنما!![]()
جواب سوالت:انسان هیچوقت از چیزی که داره راضی نمیشه.بستگی داره به تورم و خرج اهل و عیال!
شاید ماهی 1میلیون دلار!![]()
بسم الله الرحمن الرحیم
اصولا قناعت تو زندگی خوبه
یه فیلسوف هم می گفت سعی کن تو زندگی به داشته هات راضی باشی اما قانع نباشی
البته فکر کنم اون فیلسوف تو ایران امروز زندگی می کرد ( شایدم هنوز زندگی می کنه )
با داشتن موجودزنده و پویایی چون تورم ( الهی قربونش برم که سن رشدش هم هست) نمیشه تو زندگی قانع بود باید دنبال بیشترش هم باشی
اما در کل من لامپ ااااااا ببخشید انسان کم مصرفی هستم ( پول آرایش و مد و این جور چیزا ندارم الحمداللهحدود سه ماهی هم میشه که تو رژیم غذایی هستم قد گنجیشک غذا می خورم
اما .............................اما فقط مصرف اینترنتم خیلی بالا رفته صدای بابا که هیچ صدای مخابراتم دراومده
)
ایول...... اومدم یه چی بگم ترسیدم چاله میدونی باشه
بابا یه ADSL بگیر ماهی 10 تومن،کجاش بالاست؟
نه دیگه کلا ماهی 10 تومن میشه حتی اگه همش آن باشی،میدونی خودت که.....مگه adsl خرج مخابرات نداره ؟![]()
دارمش ( راس داشتم اما این قضیه بسته شدن ip باعث شد برم رو dial up ) اما چرا پول قبض تلفن ما همش تصاعدی بالا می رهنه دیگه کلا ماهی 10 تومن میشه حتی اگه همش آن باشی،میدونی خودت که.....
تازه 10 برابر دایال اپ سرعت بهت میده،فقط برای 512 یه مهر شرکت میخواد...اگه آشنا نداری به خودم بگو![]()
دارمش ( راس داشتم اما این قضیه بسته شدن ip باعث شد برم رو dial up ) اما چرا پول قبض تلفن ما همش تصاعدی بالا می ره
من هم قبلا این فکر رو داشتم همون مقدار هم می دادم اما این قضیه باعث شد فکر کنم پول on بودن بیاد رو قبض تلفن ؟![]()
نه نمیاد...اگه تلفن بی سیم دارین شاید کسی از خططون استفاده میکنه.( تلفنش هم فرکانس شماست)
خب خیلی وقته که داریم اما هیچ وقت اینطور نمی شد در واقع از زمانی که من نتی شدم این هم رفت بالا
قبلا فقط برای هفته ای دو سه نوبت می اومدم نت اما از یه ماه قبل انتخابات خیلی میام
فکر کردم برا اونه
اما خب در مورد تلفن بی سیم راس می گی فرکانسش یکی باشه ..............
خب باید چیکار کنم فرکانسش می تونم تغییر بدم ؟![]()
مهرشاد جان تو که متاهلی خودت میدونی زن وبچه چقد خرج داره