واقعا خیلی جاها حجاب لازمه
F@tima s332 عضو جدید کاربر ممتاز Jan 7, 2012 #63 الان جامعه ماطوری شده که حجاب داشتن چیز تعجب برانگیزی آدم روبدنگاه میکنن
BaBak.Turk اخراجی موقت Jan 7, 2012 #64 همه اینجا فقط حرف می زنند پاشون به اونور میرسه بعده 3 4 ماه همه چی فراموش میشه ((شخصا 10 تا از این موردها رو دیدم و با هاشون هم الان دوستم))
همه اینجا فقط حرف می زنند پاشون به اونور میرسه بعده 3 4 ماه همه چی فراموش میشه ((شخصا 10 تا از این موردها رو دیدم و با هاشون هم الان دوستم))
گیلاس خانومی عضو جدید Jan 7, 2012 #65 حجاب یه اعتقاده کسی که قبولش کرده دنیا رو هم بدن نظرش عوض نمیشه و کسی هم که زورکیه و اعتقادی نداره نیاز به قیمت دادن نیس من که معتقدم حجاب لازمه..
حجاب یه اعتقاده کسی که قبولش کرده دنیا رو هم بدن نظرش عوض نمیشه و کسی هم که زورکیه و اعتقادی نداره نیاز به قیمت دادن نیس من که معتقدم حجاب لازمه..
B b_xxxxxxeman کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jan 7, 2012 #66 من كه ميگم ارزون ميفروشن ديدم دختري كه روستايي بودو آخر حجاب.... رفت زنه يه شهري شد و پولدار شد آخره تيپو بد حجابي
من كه ميگم ارزون ميفروشن ديدم دختري كه روستايي بودو آخر حجاب.... رفت زنه يه شهري شد و پولدار شد آخره تيپو بد حجابي