خوب حالا که دوستمون معما نذاشته من دوتا معما میگم هرکس دوتاشو حل کرد یه کارت شارژ 1000 تومنی ایرانسل بهش میدم ! ( شرمنده دیگه وسعم بیشتر نمیرسه ) اینو مد نظر داشته باشین که اصلا سوال سختی نیستش !
---------------------------------------------------------------------------------------
1 - این سوأل رو فقط ذهنی حل کنید. از قلم و کاغذ و ماشین حساب استفاده نکنید ( خواهشا ). عدد 1000 رو فرض کنید. 40 رو به اون اضافه کنید. حاصل رو با یک 1000 دیگه جمع کنید. عدد 30 رو به جواب اضافه کنید. با یک هزار دیگه جمع کنید. حالا 20 تا دیگه به حاصل جمع، اضافه کنید. 1000 تای دیگه جمع کنید و نهایتاً 10 تا دیگه به حاصل اضافه کنید. حاصل جمع بالا چنده؟
2 - دو اتاق در كنار هم قرار گرفته اند . در يكي از اتاقها سه لامپ خاموش به توان 100 و 150 و 200 هست. و در اتاق ديگر سه كليد كه مربوط به اين لامپهاست. ولي ترتيب آنها مشخص نيست. يعني معلوم نيست كليد وسط مال لامپ وسطي است يا نه. حالا شما بگيد چطور ميشه فهميد كدوم لامپ با كدوم كليد روشن ميشه.
براي شروع شما بايد در اتاق كليدها باشيد .فقط هم يكبار ميتونيد از اتاق كليدها به اتاق لامپها بريد .
موفق باشین !
دوست عزیزم اولی رو اشتباه گفتی ! اما دومی درسته ! :دی3100...
یکی رو روشن میکنیم بعد خاموش میکنیم
یکی دیگه رم روشن میزاریم حالا میریم اتاق چراغا
اونیکی داغه قبلی بوده اونی که روشنه یکیه
اونی که خاموشه بعدی:ی
یالا
خوب جوابشو واسم پ.خ کن ببینم درسته یا نه !روم به دیوار ، اینم تکراری بود !!!!!!!!
خوب حالا که دوستمون معما نذاشته من دوتا معما میگم هرکس دوتاشو حل کرد یه کارت شارژ 1000 تومنی ایرانسل بهش میدم ! ( شرمنده دیگه وسعم بیشتر نمیرسه ) اینو مد نظر داشته باشین که اصلا سوال سختی نیستش !
---------------------------------------------------------------------------------------
1 - این سوأل رو فقط ذهنی حل کنید. از قلم و کاغذ و ماشین حساب استفاده نکنید ( خواهشا ). عدد 1000 رو فرض کنید. 40 رو به اون اضافه کنید. حاصل رو با یک 1000 دیگه جمع کنید. عدد 30 رو به جواب اضافه کنید. با یک هزار دیگه جمع کنید. حالا 20 تا دیگه به حاصل جمع، اضافه کنید. 1000 تای دیگه جمع کنید و نهایتاً 10 تا دیگه به حاصل اضافه کنید. حاصل جمع بالا چنده؟
2 - دو اتاق در كنار هم قرار گرفته اند . در يكي از اتاقها سه لامپ خاموش به توان 100 و 150 و 200 هست. و در اتاق ديگر سه كليد كه مربوط به اين لامپهاست. ولي ترتيب آنها مشخص نيست. يعني معلوم نيست كليد وسط مال لامپ وسطي است يا نه. حالا شما بگيد چطور ميشه فهميد كدوم لامپ با كدوم كليد روشن ميشه.
براي شروع شما بايد در اتاق كليدها باشيد .فقط هم يكبار ميتونيد از اتاق كليدها به اتاق لامپها بريد .
موفق باشین !
عنوان كامل تاپيك:
باهوششاش بيان داخل برن سركار!
متاسفانه اشتباهه !اولی 4000
دومی![]()
مال شما هم اشتباهه !4100
اون دومي هم معماي بيل گيتسه كه جوابش رو مي دونيد!
شکست نفسی نکن ! حالا یکم زور بزن ! بزار یه هدیه ای از ما بهت برسه !من یکی که اصلا هوش ندارم چون بیکار بودم اومدم![]()
جواب شما هم غلطه ! :دی3090
دومی هم خیلی تکراریه
شوخی کردم ! جوابتون درست بود . کارت شارژ واستون ارسال شد !4100
اون دومي هم معماي بيل گيتسه كه جوابش رو مي دونيد!
جواب شما هم غلطه ! :دی
شوخی کردم ! جوابتون درست بود . کارت شارژ واستون ارسال شد !
نه دوست عزیزم ! 4 تا هزار داشت + 100 ! فکر کنم اشتباه شمردین !5090این درسته
داداش من قیمت هایی رو که قرمز کردم جمع کن میشه 4100 !عدد 1000 رو فرض کنید. 40 رو به اون اضافه کنید. حاصل رو با یک 1000 دیگه جمع کنید. عدد 30 رو به جواب اضافه کنید. با یک هزار دیگه جمع کنید. حالا 20 تا دیگه به حاصل جمع، اضافه کنید. 1000 تای دیگه جمع کنید و نهایتاً 10 تا دیگه به حاصل اضافه کنید. حاصل جمع بالا چنده؟