با هوششششششششا بیان داخل

ceaselife

عضو جدید

LEGEND.MM

کاربر فعال تالار موبایل
کاربر ممتاز
خوب حالا که دوستمون معما نذاشته من دوتا معما میگم هرکس دوتاشو حل کرد یه کارت شارژ 1000 تومنی ایرانسل بهش میدم ! ( شرمنده دیگه وسعم بیشتر نمیرسه ) اینو مد نظر داشته باشین که اصلا سوال سختی نیستش !
---------------------------------------------------------------------------------------
1 - این سوأل رو فقط ذهنی حل کنید. از قلم و کاغذ و ماشین حساب استفاده نکنید ( خواهشا ). عدد 1000 رو فرض کنید. 40 رو به اون اضافه کنید. حاصل رو با یک 1000 دیگه جمع کنید. عدد 30 رو به جواب اضافه کنید. با یک هزار دیگه جمع کنید. حالا 20 تا دیگه به حاصل جمع، اضافه کنید. 1000 تای دیگه جمع کنید و نهایتاً 10 تا دیگه به حاصل اضافه کنید. حاصل جمع بالا چنده؟
2 - دو اتاق در كنار هم قرار گرفته اند . در يكي از اتاقها سه لامپ خاموش به توان 100 و 150 و 200 هست. و در اتاق ديگر سه كليد كه مربوط به اين لامپهاست. ولي ترتيب آنها مشخص نيست. يعني معلوم نيست كليد وسط مال لامپ وسطي است يا نه. حالا شما بگيد چطور ميشه فهميد كدوم لامپ با كدوم كليد روشن ميشه.
براي شروع شما بايد در اتاق كليدها باشيد .فقط هم يكبار ميتونيد از اتاق كليدها به اتاق لامپها بريد .
موفق باشین !

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
3100...

یکی رو روشن میکنیم بعد خاموش میکنیم
یکی دیگه رم روشن میزاریم حالا میریم اتاق چراغا
اونیکی داغه قبلی بوده اونی که روشنه یکیه
اونی که خاموشه بعدی:ی
یالا

ricardo

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوب حالا که دوستمون معما نذاشته من دوتا معما میگم هرکس دوتاشو حل کرد یه کارت شارژ 1000 تومنی ایرانسل بهش میدم ! ( شرمنده دیگه وسعم بیشتر نمیرسه ) اینو مد نظر داشته باشین که اصلا سوال سختی نیستش !
---------------------------------------------------------------------------------------
1 - این سوأل رو فقط ذهنی حل کنید. از قلم و کاغذ و ماشین حساب استفاده نکنید ( خواهشا ). عدد 1000 رو فرض کنید. 40 رو به اون اضافه کنید. حاصل رو با یک 1000 دیگه جمع کنید. عدد 30 رو به جواب اضافه کنید. با یک هزار دیگه جمع کنید. حالا 20 تا دیگه به حاصل جمع، اضافه کنید. 1000 تای دیگه جمع کنید و نهایتاً 10 تا دیگه به حاصل اضافه کنید. حاصل جمع بالا چنده؟
2 - دو اتاق در كنار هم قرار گرفته اند . در يكي از اتاقها سه لامپ خاموش به توان 100 و 150 و 200 هست. و در اتاق ديگر سه كليد كه مربوط به اين لامپهاست. ولي ترتيب آنها مشخص نيست. يعني معلوم نيست كليد وسط مال لامپ وسطي است يا نه. حالا شما بگيد چطور ميشه فهميد كدوم لامپ با كدوم كليد روشن ميشه.
براي شروع شما بايد در اتاق كليدها باشيد .فقط هم يكبار ميتونيد از اتاق كليدها به اتاق لامپها بريد .
موفق باشین !
روم به دیوار ، اینم تکراری بود !!!!!!!!:cry:

LEGEND.MM

کاربر فعال تالار موبایل
کاربر ممتاز
3100...

یکی رو روشن میکنیم بعد خاموش میکنیم
یکی دیگه رم روشن میزاریم حالا میریم اتاق چراغا
اونیکی داغه قبلی بوده اونی که روشنه یکیه
اونی که خاموشه بعدی:ی
یالا
دوست عزیزم اولی رو اشتباه گفتی ! اما دومی درسته ! :دی
روم به دیوار ، اینم تکراری بود !!!!!!!!
خوب جوابشو واسم پ.خ کن ببینم درسته یا نه !
-------------------------------------------------------------------------
دوستان هرکه جواب جفتشو درست بگه درخدمتم !

LEGEND.MM

کاربر فعال تالار موبایل
کاربر ممتاز
کسی نبود ؟
موفق باشین !

SHRP

همکار مدیر تالار مهندسی کامپیوتر متخصص برنامه نوی
کاربر ممتاز
عنوان كامل تاپيك:
باهوششاش بيان داخل برن سركار!

SHRP

کاربر ممتاز
4100
اون دومي هم معماي بيل گيتسه كه جوابش رو مي دونيد!

LEGEND.MM

کاربر فعال تالار موبایل
کاربر ممتاز
متاسفانه اشتباهه !
4100
اون دومي هم معماي بيل گيتسه كه جوابش رو مي دونيد!
مال شما هم اشتباهه !
من یکی که اصلا هوش ندارم چون بیکار بودم اومدم:biggrin:
شکست نفسی نکن ! حالا یکم زور بزن ! بزار یه هدیه ای از ما بهت برسه !:biggrin:

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه بار دیگه خودت بشمر میرسی به جواب من

LEGEND.MM

کاربر فعال تالار موبایل
کاربر ممتاز
عدد 1000 رو فرض کنید. 40 رو به اون اضافه کنید. حاصل رو با یک 1000 دیگه جمع کنید. عدد 30 رو به جواب اضافه کنید. با یک هزار دیگه جمع کنید. حالا 20 تا دیگه به حاصل جمع، اضافه کنید. 1000 تای دیگه جمع کنید و نهایتاً 10 تا دیگه به حاصل اضافه کنید. حاصل جمع بالا چنده؟
داداش من قیمت هایی رو که قرمز کردم جمع کن میشه 4100 !
شما چه طوری جمع کردی شد 5090 ؟

SHRP

کاربر ممتاز
يه چيز جالب براي دوستان
واقعا اين دوستمون براي من شارژ ايرانسل ارسال فرمودند كه من اول ازشون تشكر مي كنم و بعدش هم به خودشون بر مي گردونم
اميدوارم موفق باشند!