هر کس به اندازه ی درکش از مطلبی یا حرفی که بیان میکنه عمل میکنه
یعنی چی؟
هر کس به اندازه ی درکش از مطلبی یا حرفی که بیان میکنه عمل میکنه
بعد کلا ازین حرفا گذشته من اصلا ین حرفو قبول ندارم هرکس که نماز میخونه آدم خوبیه
صد در صد شمر هم نماز میخوند
نقل است که حاج آقای مرعشی نجفی(ره) نمازشو تند تند میخوند آیا میشه گفت که ایشون فکرش پیش خدا نبود؟یعنی چی؟
خب نظر شما چیه؟
سعی میکنم به حرفای که دارم میگم فکر کنم تا بتوانم حقیقت مطالبو بفهمم هر چند دشوارهشما وقتی نماز میخونی به چی فکی میکنی؟
نقل است که حاج آقای مرعشی نجفی(ره) نمازشو تند تند میخوند آیا میشه گفت که ایشون فکرش پیش خدا نبود؟
بعضی افراد هستند که تا جمله ای به زبان میارن درک میکنن اونو ولی بعضی هامثل من تا حرفو چند بار نگ نمیدونم چی دارم میگم و حقیقت اون مطلب رو نمیتونم بفهمم.
آیا قیاسش و قضاوت کردنش آسونه؟
مرعشی نجفی خیلی فرق میکنه با خیلی از آدما
هویج جان ما تا صبح بیداریم نمازو می خونیم بعد لالا .......اینطوری بهتره ....اره .امکان خواب موندن نیست .بابا برید بخوابید وگرنه نمیتونید صبح زود پاشید واسه نماز هاااااا:دی
مرعشی نجفی خیلی فرق میکنه با خیلی از آدما
هویج جان ما تا صبح بیداریم نمازو می خونیم بعد لالا .......اینطوری بهتره ....اره .امکان خواب موندن نیست .
هویج جان ما تا صبح بیداریم نمازو می خونیم بعد لالا .......اینطوری بهتره ....اره .امکان خواب موندن نیست .
سلام
بابا دمتون گرم.. شما کارتون درسته:دی
خدا قبول کنه.. پس یادت نره مارو هم دعا کنی
ما که رفتیم لا لا
شبتون بخیر
اگه یکی بدونه آرامش زندگیش ، موفقیتهاش وخیلی از چیزای دیگه اش با وجود نماز تضمینه
اگه یکی واقعا خدا رو دوست داشته باشه
اگه از نماز خوندن هم خوشش بیاد
.
.
.
ولی تو نماز خوندن تنبل باشه و گاهی بخونه و گاهی .... باید چیکار کنه.
شما رو به خدا راه درست و عملی بگین الکی رو منبر نرین که همه را از بر هستم.
اره ...
ولی بعضی وقتا ..یا دیر میشه یا یادم میره .
از این جور سوالا متنفرم : نماز می خونی؟؟؟
نماز خوندن یا نخوندن آدمها چه بهره ای می تونه برای شخص سوم داشته باشه؟؟
لطف کنید نتیجه نهایی تون رو از این تاپیک برام ارسال کنید.
اگه نمازای صبحو فاکتور بگیرید همه ی نمازامو میخونم![]()
نظرسنجی در یک جامعه آماری مناسب میتونه مبنا قرار بگیره، نه از این لحاظ که آیا این کار درسته یا غلط، از این دید که هرکس جایگاه خودش رو در مقایسه با سایرین متوجه میشه، گاهی میتونه برا سوم شخص یه شوک مثبت باشه! یه دید جدید باشه به این موضوع، طرف رو به فکر و تحقیق وادار کنه، ضمن اینکه این تاپیک صرفا یه نظرسنجی نبوده و اگه از انصاف دور نباشیم بعضا بحثای خوبی هم در این تاپیک مطرح شده و دوستان زیادی نظرات مثبت و منفی خودشون رو به بحث گذاشتن..به این امید که برای سوم شخص مفید بوده باشه حتی برای یک نفر
ممنون از نظرتون
شجوری؟قابل توجه شما که به فاکتورگیری علاقه مندید..
نماز صبح ضریب 4 داره!! راحت ازش نگذرید و نماز صبح رو بجای فاکتورگیری به توان برسونید.
به هر حال پرسیدن و مطرح کردن و بیان مساله روش درستی می خواد که اینجا رعایت نشده
یاد یکی از خاطرات تلخ افتادم موقع دیدن این تاپیک
حرف شما درست، اما در دنیای واقعی کسی حق پرسیدن این سوالو نداره چون بی حرمتی و توهین به حساب میاد
شجوری؟
خیییییییلی سخته
کمی نظرات دوستان رو توی این تاپیک مطالعه کنید به جایگاه و ارزش نماز پی میبرین و دیگه راحت فاکتورگیری نمیکنید، اینکه بیدار شدن از خواب شیرین سخته قبوله، اما همین سختی دارای ارزشه و کم کم به شیرینی تبدیل میشه، چطور شما صبح برای کار یا درس یا هرکاری سرموقع بیدار میشید اما برا نماز نمیشه؟! علتش اینه که دیر رفتن سرکار یا کلاس براتون دارای اهمیته، پس برا نمازم اگه براتون اهمیت داشته باشه در سختترین شرایط هم بیدار میشین، اونم نماز توان دار و با ضریب 4
اولش میتونید از کسی برا بیدار شدن کمک بگیرید،به شرطی که واقعا قصد بیدار شدن داشته باشید..
من واسه درس و کارم صبح زود بیدار نمیشم
واسه من خیلی سخته...هر روشیم که شما بگید امتحان کردم ولی جواب نمیده...دیگه منم قیدشو زدم
![]()
اینکه به همین راحتی قیدش رو میزنید یه عامل برا بیدار نشدنتونه، مهم باشه براتون، خواب جایی نمیره،تشریف داره بعدشم، میتونم بگم فقط بخوایین میشه، جدی هم بخوایین، همت و ممارست کنید بالاخره میشه، فقط خدا وکیلی نیت بیدار شدن داشته باشین![]()
بخدا نیت دارم ولی اون لحظه هرکاری میکنم نمیتونم پاشم ...الکی خودموتوجیه میکنم...مثلا همش ب خودم میگم 5مین دیکه 5مین دیگه بعد کم کم قضا میشه بعدشم میگم حالا ک قضا شد دیگه فایده ای نداره...![]()
به محض اینکه متوجه زنگ ساعت میشید باید پاشید دیگه، وسوسه شیطون همین جاست، شما هم راحت تسلیم میشید! ساعت رو خیلی دور از خودتون بذارید و وقتی بیدار میشید که خاموشش کنید دیگه برنگردید رختخواب، قول میدم رختخواب جایی نره و شما بعد از خوندن نماز دوباره برگردین رختخوابتون
بعدشم تا این موقع بیدار موندن معلومه بیدار شدن فوق العاده سخت میشه! زودتر بخوابید شبا که وقت نماز صبح اینطورینباشین
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بچه ها محتاج دعاهای شمام | تالار اسلام و قرآن | 13 |