با شمام! خوده خوده شما! نماز میخونید؟!

با شمام! خوده خوده شما! نماز میخونید؟!

• بله

رای: 99 67.3%
  • خیر

رای: 27 18.4%
  • گاهی

رای: 21 14.3%

• مجموع رای دهندگان
    147

arash 4

عضو جدید
کاربر ممتاز
نقل است که حاج آقای مرعشی نجفی(ره) نمازشو تند تند میخوند آیا میشه گفت که ایشون فکرش پیش خدا نبود؟
بعضی افراد هستند که تا جمله ای به زبان میارن درک میکنن اونو ولی بعضی هامثل من تا حرفو چند بار نگ نمیدونم چی دارم میگم و حقیقت اون مطلب رو نمیتونم بفهمم.
آیا قیاسش و قضاوت کردنش آسونه؟

hasan_g2002

عضو جدید
کاربر ممتاز
:smile: خب نظر شما چیه؟

به نظر من نماز هم مثل خیلی از کارها ، یک کار شخصیه ...
نمازی که به زور باشه یا از ترس باشه یا ... خیلی فایده برای آدم نداره ...
چون اون ارتباطه برقرار نشده ...
البته در این که نماز خیلی بهتر از بی نمازیه شکی نیست ( البته برای من ... )
ولی خوب بعضی ها با عبادت ، تجارت می کنند ...

pari-1369

عضو جدید
کاربر ممتاز
نقل است که حاج آقای مرعشی نجفی(ره) نمازشو تند تند میخوند آیا میشه گفت که ایشون فکرش پیش خدا نبود؟
بعضی افراد هستند که تا جمله ای به زبان میارن درک میکنن اونو ولی بعضی هامثل من تا حرفو چند بار نگ نمیدونم چی دارم میگم و حقیقت اون مطلب رو نمیتونم بفهمم.
آیا قیاسش و قضاوت کردنش آسونه؟

مرعشی نجفی خیلی فرق میکنه با خیلی از آدما

pari-1369

عضو جدید
کاربر ممتاز
آدم باید برای خودش و خدا نماز بخونه نه برای خلق .کهمش نشون بده ببینید من دارم نماز میخونم
یکی هم که نماز نمیخونه اینقدر چپ چپ نگاش میکنن که انگار چه خلافی مرتکب شده
به نظر من آدم بتونه به هم نوع خودش کمک کنه و کارای خیر انجام بده و اهل حق خوری و ریا نباشه از صدتا نمازی که نمیفهمه معنی حمد و سورش چیه بهتره و خدا راضی تره .
ولی اگه کسی که نماز میخونه و واقعا از ته قلبش یاد خدا میکنه و به این همه نعمت های زیباش فکر میکنه ارزش داره .
فقط نگید نماز میخونید یا نه بگید (نماز با خلوص نیت میخونید یا نه

arash 4

عضو جدید
کاربر ممتاز

آهان درسته ولی فک نمیکنم از موقع متولد شدن اینجوری بوده باشه.
من قبولم دارم انسان باید بداند چه میگوید و برای چه کسی می گوید ولی نمیتونم قضاوت کنم چون وقتی من میرم نماز بخونم درسته تند تند میخونم ولی شاید موقعی که من دارم میرم کسی باشه که با دیدن من دلش بخواد یا یادش بیأفته باید نماز بخونه و یا کارهای دیگه که حکمتشو نمیدونم و خداوند حکیم میدونه.درسته؟

hasan_g2002

عضو جدید
کاربر ممتاز

به نظر من فرق آقا مرعشی با من در عمل نیست ، در علمه ...
یک مثال بزنم وقتی پیامبر به اصحاب در مورد قیاس دو تا از اصحاب خاص مبگه اگه ... اندازه س.. میدونست ، کافر میشد ...
فرمودند : لو علم ...
نفرمودند : لو عمل ...
خیلی مهمه که انسان بدونه چیکار داره می کنه ، خیلی مهم ...
ولی از روز اول که نمی شه سلمان و مقداد و ابوذر شده ...
باید مرحله به مرحله پیش رفت ، نماز حتی بدون توجه هم از همین لحاظه که از بی نمازی خیلی بهتره ...

havij139

عضو جدید
کاربر ممتاز
هویج جان ما تا صبح بیداریم نمازو می خونیم بعد لالا .......اینطوری بهتره ....اره .امکان خواب موندن نیست .

سلام
بابا دمتون گرم.. شما کارتون درسته:دی
خدا قبول کنه.. پس یادت نره مارو هم دعا کنی;)

ما که رفتیم لا لا
شبتون بخیر

M.Adhami

عضو جدید
کاربر ممتاز
فرهنگ تشکر کردن

فرهنگ تشکر کردن

[h=3]فرهنگ تشکر کردن[/h]
چرا تشكر می‌كنم؟ چرا تشكر می‌كنی؟ كافی است بی‌صدا به خواندن خط‌های زیر مشغول شوید تا دستگیرتان شود چرا اگر عادت تشكر كردن ندارید خیلی زود باید به آن عادت كنید.

تشكر كنید تا نعمت‌های‌تان زیادتر شود؛ رابطه شكر و نعمت مثل رابطه نور و دیدن است. نور اگر نباشد، دیدن تعطیل است. شكر نعمت‌های قبلی اگر نباشد، نعمت‌های بعدی هم تعطیل اند. این یكی از قانون‌های جهان است و برو برگرد ندارد. پس آنها كه می‌خواهند نعمت‌های بیشتری به سمت‌شان سرازیر شود، تشكر از نعمت‌هایی را كه دارند، پشت گوش نیندازند! در لغت‌نامه دهخدا مقابل «نعمت» نوشته شده: احسان، نیكی، آنچه از نیكویی كه در حق كسی كرده شود.. این را نوشتیم تا «نعمت‌» را یك لغت خاص یا لغتی كه برای چیزهای خاصی به كار می‌رود، ندانیم .هر كاری كه دیگران به لطف در حق ما كنند، نعمت است. به عنوان مثال خدا نعمت سلامتی داده؛ یا مردم دور و اطراف و كوچه و خیابانی که وقتی وسط پیاده رو كیسه پرتقال‌ها پاره می‌شود، خم می‌شوند و پرتقال‌هایی را كه هر كدام دارد به سمتی قل می‌خورند را برایمان جمع می‌كنند.

اگر كسی كاری برایمان كرد یا كمكی به ما كرد، باید از او تشكر كنیم. این، یكی از واضح‌ترین علامت‌ها برای تشخیص انسان بودن است. واقعا چطور باید توضیح داد كسی كه مدام دلش می‌خواهد مورد لطف قرار بگیرد ولی حس تشكر كردن از آنهایی را كه به او لطف می‌كنند ندارد؟! تشكر كنید تا محبوب و محترم باشید؛ چه كسی از دیدن آدم طلبكاری كه هر کاری برایش كنید، برنمی‌گردد و یك «خیلی ممنون» خفیف بگوید لذت می‌برد؟ چه كسی از بودن با آدم پررویی كه حتی به اندازه گفتن یك متشكرم، خشك و خالی هم با ادب و سخاوتمند نیست خوشحال می‌شود؟!

از دیگران طلبکار نباشیم. هیچ کس به ما بدهکار نیست . به بهترین نحو به کسی که لطفی در حق شما میکند بفهمانید که ارزش لطفش را میفهمید .

متشکریم ...

نماز خوندن اشتباهه نمازو باید اقامه کنیم

بنظرم عقلی که تسلیم خدا نباشه نمیتونه عقلی که حجت دومه برای انسان باشه---پس نمیتونه درمورد به جا نیاوردن نماز دلیل عقلی بیاره

گلسا2

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
  • بله

94 68.12%
  • خیر

25 18.12%
  • گاهی

19 13.77%

منم نمازم میخونم البته گاهی با تاخیر وقتی نتیجه دیدم خیلی خومسال شدم بسه های باسگا سخد خوفن خدا نگهدالسون باس

medjoon

عضو جدید
اگه یکی بدونه آرامش زندگیش ، موفقیتهاش وخیلی از چیزای دیگه اش با وجود نماز تضمینه
اگه یکی واقعا خدا رو دوست داشته باشه
اگه از نماز خوندن هم خوشش بیاد
.
.
.
ولی تو نماز خوندن تنبل باشه و گاهی بخونه و گاهی .... باید چیکار کنه.
شما رو به خدا راه درست و عملی بگین الکی رو منبر نرین که همه را از بر هستم.

واژه ی نماز از فعل نمیدن فارسی به معنی تعظیم کردن گرفته شده است...

یاد یه جمله ای افتادم که همه بلدین..
"به نماز نگویید کار دارم، به کار بگویید وقت نماز است (یا به قول خودم: به کار بگویید نماز دارم)" گفتن وقت نماز هرکاری دارید ترک کنید و برید سمت نماز! با چند مرتبه مهم شمردن نماز و ترک هرکاری برای نماز، شیرینی نماز اول وقت طوری براتون مزه میکنه که اگه یه روزی به دلیل سهل انگاری نماز اول وقت رو عقب انداختین حس گناه به آدم دست میده!!!!
گوشه ذهن قرار دادن و به زبون آوردن این جمله معروف در هنگام تنبلی انشالله راه گشا خواهد بود.

medjoon

عضو جدید
اره ...
ولی بعضی وقتا ..یا دیر میشه یا یادم میره .

حتما تا حالا شده که دیر ناهار بخورید! هرچی بیشتر از زمانش بگذره آلارم شیکم مبارک بیشتر میشه! ولی هرگز یادتون نمیره که غذا بخورید. آلارم نماز رو در درونتون نصب کنید، کاره سختیه ولی میشه برای راه اندازیش ابتدا روی تلفن همراهتون نصبش کنید!! فقط بخوایید و بهش توجه کنید تا سر موقع خود بخود آلارم بده و دیگه دیر نشه یا فراموش.

bahar_cve

کاربر فعال تالار هنر ,
کاربر ممتاز
اگه نمازای صبحو فاکتور بگیرید همه ی نمازامو میخونم

medjoon

عضو جدید
از این جور سوالا متنفرم : نماز می خونی؟؟؟
نماز خوندن یا نخوندن آدمها چه بهره ای می تونه برای شخص سوم داشته باشه؟؟
لطف کنید نتیجه نهایی تون رو از این تاپیک برام ارسال کنید.

نظرسنجی در یک جامعه آماری مناسب میتونه مبنا قرار بگیره، نه از این لحاظ که آیا این کار درسته یا غلط، از این دید که هرکس جایگاه خودش رو در مقایسه با سایرین متوجه میشه، گاهی میتونه برا سوم شخص یه شوک مثبت باشه! یه دید جدید باشه به این موضوع، طرف رو به فکر و تحقیق وادار کنه، ضمن اینکه این تاپیک صرفا یه نظرسنجی نبوده و اگه از انصاف دور نباشیم بعضا بحثای خوبی هم در این تاپیک مطرح شده و دوستان زیادی نظرات مثبت و منفی خودشون رو به بحث گذاشتن..به این امید که برای سوم شخص مفید بوده باشه حتی برای یک نفر

ممنون از نظرتون

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
نظرسنجی در یک جامعه آماری مناسب میتونه مبنا قرار بگیره، نه از این لحاظ که آیا این کار درسته یا غلط، از این دید که هرکس جایگاه خودش رو در مقایسه با سایرین متوجه میشه، گاهی میتونه برا سوم شخص یه شوک مثبت باشه! یه دید جدید باشه به این موضوع، طرف رو به فکر و تحقیق وادار کنه، ضمن اینکه این تاپیک صرفا یه نظرسنجی نبوده و اگه از انصاف دور نباشیم بعضا بحثای خوبی هم در این تاپیک مطرح شده و دوستان زیادی نظرات مثبت و منفی خودشون رو به بحث گذاشتن..به این امید که برای سوم شخص مفید بوده باشه حتی برای یک نفر

ممنون از نظرتون

به هر حال پرسیدن و مطرح کردن و بیان مساله روش درستی می خواد که اینجا رعایت نشده
یاد یکی از خاطرات تلخ افتادم موقع دیدن این تاپیک
حرف شما درست، اما در دنیای واقعی کسی حق پرسیدن این سوالو نداره چون بی حرمتی و توهین به حساب میاد

medjoon

عضو جدید
به هر حال پرسیدن و مطرح کردن و بیان مساله روش درستی می خواد که اینجا رعایت نشده
یاد یکی از خاطرات تلخ افتادم موقع دیدن این تاپیک
حرف شما درست، اما در دنیای واقعی کسی حق پرسیدن این سوالو نداره چون بی حرمتی و توهین به حساب میاد

ابتدا از همه دوستان عذرخواهی می کنم اگر بیان مساله به روش درستی نبوده...
شما هم کمک کنید به بهتر شدن تاپیک، ممنون میشم از نقطه نظراتتون استفاده کنم
نظرسنجی کاملا محرمانه هستش و اسم کسی مبنی بر نماز خوندن یا نخوندنش جایی نیومده، ضمن اینکه برای توهین و بی حرمتی دوره هم جمع نشدیم، بیاید با دید باز به هم کمک کنیم، نظر هرکسی کاملا محترمه

medjoon

عضو جدید
شجوری؟
خیییییییلی سخته

کمی نظرات دوستان رو توی این تاپیک مطالعه کنید به جایگاه و ارزش نماز پی میبرین و دیگه راحت فاکتورگیری نمیکنید، اینکه بیدار شدن از خواب شیرین سخته قبوله، اما همین سختی دارای ارزشه و کم کم به شیرینی تبدیل میشه، چطور شما صبح برای کار یا درس یا هرکاری سرموقع بیدار میشید اما برا نماز نمیشه؟! علتش اینه که دیر رفتن سرکار یا کلاس براتون دارای اهمیته، پس برا نمازم اگه براتون اهمیت داشته باشه در سختترین شرایط هم بیدار میشین، اونم نماز توان دار و با ضریب 4 :w16:
اولش میتونید از کسی برا بیدار شدن کمک بگیرید،به شرطی که واقعا قصد بیدار شدن داشته باشید..

bahar_cve

کاربر فعال تالار هنر ,
کاربر ممتاز
کمی نظرات دوستان رو توی این تاپیک مطالعه کنید به جایگاه و ارزش نماز پی میبرین و دیگه راحت فاکتورگیری نمیکنید، اینکه بیدار شدن از خواب شیرین سخته قبوله، اما همین سختی دارای ارزشه و کم کم به شیرینی تبدیل میشه، چطور شما صبح برای کار یا درس یا هرکاری سرموقع بیدار میشید اما برا نماز نمیشه؟! علتش اینه که دیر رفتن سرکار یا کلاس براتون دارای اهمیته، پس برا نمازم اگه براتون اهمیت داشته باشه در سختترین شرایط هم بیدار میشین، اونم نماز توان دار و با ضریب 4 :w16:
اولش میتونید از کسی برا بیدار شدن کمک بگیرید،به شرطی که واقعا قصد بیدار شدن داشته باشید..

من واسه درس و کارم صبح زود بیدار نمیشم :D
واسه من خیلی سخته...هر روشیم که شما بگید امتحان کردم ولی جواب نمیده:D...دیگه منم قیدشو زدم:(

medjoon

عضو جدید
من واسه درس و کارم صبح زود بیدار نمیشم :D
واسه من خیلی سخته...هر روشیم که شما بگید امتحان کردم ولی جواب نمیده:D...دیگه منم قیدشو زدم:(

اینکه به همین راحتی قیدش رو میزنید یه عامل برا بیدار نشدنتونه، مهم باشه براتون، خواب جایی نمیره،تشریف داره بعدشم، میتونم بگم فقط بخوایین میشه، جدی هم بخوایین، همت و ممارست کنید بالاخره میشه، فقط خدا وکیلی نیت بیدار شدن داشته باشین :mad:

bahar_cve

کاربر فعال تالار هنر ,
کاربر ممتاز
اینکه به همین راحتی قیدش رو میزنید یه عامل برا بیدار نشدنتونه، مهم باشه براتون، خواب جایی نمیره،تشریف داره بعدشم، میتونم بگم فقط بخوایین میشه، جدی هم بخوایین، همت و ممارست کنید بالاخره میشه، فقط خدا وکیلی نیت بیدار شدن داشته باشین :mad:

بخدا نیت دارم ولی اون لحظه هرکاری میکنم نمیتونم پاشم ...الکی خودموتوجیه میکنم...مثلا همش ب خودم میگم 5مین دیکه 5مین دیگه بعد کم کم قضا میشه بعدشم میگم حالا ک قضا شد دیگه فایده ای نداره...

medjoon

عضو جدید
بخدا نیت دارم ولی اون لحظه هرکاری میکنم نمیتونم پاشم ...الکی خودموتوجیه میکنم...مثلا همش ب خودم میگم 5مین دیکه 5مین دیگه بعد کم کم قضا میشه بعدشم میگم حالا ک قضا شد دیگه فایده ای نداره...

به محض اینکه متوجه زنگ ساعت میشید باید پاشید دیگه، وسوسه شیطون همین جاست، شما هم راحت تسلیم میشید! ساعت رو خیلی دور از خودتون بذارید و وقتی بیدار میشید که خاموشش کنید دیگه برنگردید رختخواب، قول میدم رختخواب جایی نره و شما بعد از خوندن نماز دوباره برگردین رختخوابتون:w23:
بعدشم تا این موقع بیدار موندن معلومه بیدار شدن فوق العاده سخت میشه! زودتر بخوابید شبا که وقت نماز صبح اینطوری :w22: نباشین

bahar_cve

کاربر فعال تالار هنر ,
کاربر ممتاز
به محض اینکه متوجه زنگ ساعت میشید باید پاشید دیگه، وسوسه شیطون همین جاست، شما هم راحت تسلیم میشید! ساعت رو خیلی دور از خودتون بذارید و وقتی بیدار میشید که خاموشش کنید دیگه برنگردید رختخواب، قول میدم رختخواب جایی نره و شما بعد از خوندن نماز دوباره برگردین رختخوابتون:w23:
بعدشم تا این موقع بیدار موندن معلومه بیدار شدن فوق العاده سخت میشه! زودتر بخوابید شبا که وقت نماز صبح اینطوری :w22: نباشین
:D
شاید حق با شما باشه ولی باور کن من این راهم امتحان کردم جواب نداده...:redface:
مرسی از راهنماییاتون شبتون خوش