من که نتونستم دانلود کنم!!
من که نتونستم دانلود کنم!!
بچه ها من نقشه كامل شهر شيراز در 42 فايل كد دارم اگه تقاضا زياد باشه تيكه تيكه اونارو آپ ميكنم چطوره ؟
برا منم سواله . این پلان ها رو با چه نرم افزاری می کشین؟
salam mohandes . migam chize >>>manam hododan ye 300ta nagsheye memari daram . hamashon ham ba auto cad keshide shode . mikhastam onaro bezaran to site . mishe komakam koni. ? ??? age betonam bezaram ,kheyli khob mishe . hatman behem raveshesho bego
لطف میکنیبچه ها من نقشه كامل شهر شيراز در 42 فايل كد دارم اگه تقاضا زياد باشه تيكه تيكه اونارو آپ ميكنم چطوره ؟
http://www.glueck-ober-pech.com/:)))http://www.glueck-ober-pech.com/:)))
سلام
این پلان ها با چه نرم افزاری کشیده شدن ؟؟
نقشه هاي معماري و اجرايي پروژه 3 واحدي
189 متر زيربنا
4 طبقه
اسكلت فلزي
فرمت rar
![]()
دانلود با حجم647 کیلوبایت
مرسی از توضیحت هگمتانه جان یونولیتو میدونستم ولی ماستیک و نه.پس تو پی ماستیک استفاده میشه.من منظورم این قسمت بود اینجایی که سبزش کردم مگه ملات ماسه سیمان نیست؟(با توجه به علامت پایینترش واسه دیوار اخه تو خود این قسمت علامت نزده بود)ببين عزيزم اگه درز توي پي باشه با ماستيك پر ميشه اگه تو طبقات و بام باشه با يونوليت پر ميشه . توي دتايلها دقت كني كاملا معلومه . واسه اين با يونوليت پر ميشه كه انعطاف پذيره
سلام آرچي جانمرسی bmh جان راستش منم اینهارو دانلود کردم و خودم نکشیدم.(درواقع هنوز بلد نیستم با کد اینطوری کار کنم!)
یه سوال!پس یعنی همیشه باید فایل رو با ریکاوری باز کرد؟اصلا چه جوری میشه که اینطوری میشه؟خوب از اول که درست مینویسن نه؟(واسه اینده میخوام!!!!)
راستی واسه من فونتهای قرمزمم تغییر نمیکرد.و بعضیهاش ناخوانا بود.![]()
خوب حالا من سوال و پیدا کردمقبلش چند تا نکته عرض کنم خدمتتون. اولیش این که خوشحال میشم شما فارسی تایپ میکنید ، آدم بهتر صورت مسئله رو درک میکنه ، دومیش اینکه ترجیهاً درسته . برای تایپ اٍ ، اٌ و اً میتونید از کلیدهای Shift+ E , W , Q استفاده کنید
و نکته سوم اینکه نمیخوام درست هستش نه نمیخام .
خوب شرمنده دور شدیم . در مورد اتصال یک دیوار چوبی به بتن . یا قرار گیریش . شما باید چوب رو خوب عایق کنید . یعنی حسابی با مواد رزینی و از این آت آشغال ها روش رو بپوشونید تا منفذی نداشته باشه و آبی از خودش عبور نده . بعدش هم خوب موقع بتن ریزی چوب رو داخلش قرار بدید تا شاید فرجی بشهدر مورد دیوار سنگی هم همینطوره . شما باید مقداری از سنگ زیر دیوار رو هم با بتن درگیر کنید و هرچند که دیوار سنگی بصورت ثقلی ( وزنی ) عمل میکنه و اگر ملاتی نداشته باشه میریزه و اصلا نیازی به زیر سازی نداره ولی خوب اگر میخواید محکم کاری کنید باید حتما یک پشت بند استفاده کنید .
سلاممرسی وحید جان
خوشحالیم که برگشتی .
دیدم سه تا از این تاپیک داریم همه رو یکی کردم .
دستت درد نکن وحید جان![]()
همه نقشه ها رو دیدی ؟ صفحه های قبل رو هم چک کنسلام دوستان من یه نقشه فاز 1 می خوام که 3 طبقه باشه و استخر یا آمفی تاتر یا وید داشته باشه مثل فرهنگ سرا یا مجموعه فرهنگی یا مدرسه ممنونم اگه کسی داره اینجا بزاره(اگه فاز 2 هم بود اشکال نداره)![]()