nino
مدیر بازنشسته
سلام عزیزمsalam mohandsin pas en alachigh ma chi shod![]()
چی میخواستی ؟
راستی عزیزم حتما فارسی تایپ کن

سلام عزیزمsalam mohandsin pas en alachigh ma chi shod![]()
با تشکر که اینقدر سریع پاسخ دادید.سلام دوست عزیز
مرسی . اولا چندتا سئوال ؟ شمال کدوم طرفه ؟ همسایگی داری یا نه ؟ پارکینگ چندتا ماشین ؟ ( 2تا ) .
این اتودی ک زدی خیلی ساده و تقریبا درسته اما دقیقا چی میخای یعنی فقط پلان مهم یا فرم و حجم هم برات مهمه ؟
با تشکر که اینقدر سریع پاسخ دادید.
راستش من اصلا از معماری سر در نمی آرم این هم زمین خودمه البته یه کلنگیه که یه طبقه است و توش نشستیم . شمال بالاست اسکنش کردم n اش نیفتاده. کوچه که 4 متری بوده خونه ما قواره دوم است 2 متر هم عقب نشینی کرده . طبق ضوابط شهرداری گذر کف کوچه 8 متر است . تعداد پارکینگ هم 1 است .
بعد می خوام ببینم که توی طرح اصلی با احتساب دیوارها و راه پله و ... فضای خالص برای استفاده در هر اتاق چقدر است.
پله های داخلی برای دسترسی به اتاق های خواب خوبه؟
در ضمن از ورودی پله اصلی به طبقه دوم دوبلکس هم قرار شد جای در رو بزاریم ولی چون شهرداری اجازه نمی ده فعلا جاشو می زاریم بعداً در رو اضافه می کنیم .
یه سوال دیگه برای سیستم گرمایش و سرمایش می خواهیم به ترتیب از پکیج و کولر گازی استفاده کنیم در این صورت باز هم لوله بخاری و کانال کولر لازم است.
با تشکر فراوان.( شرمنده)![]()
سلامباز هم ممنون توضیحات شما کاملا واضح بود . پارکینگ همکف است . پله ها رو هم منظورتون اینه که از روبری پذیرایی مستقیم از جلوی پنجره رد بشه بره بالا ؟
به هر حال خیلی ممنون
راستی ما در منطقه ای سکونت داریم که هواپیما برای فرود از روی سر ما بدبخت ها عبور می کنه و سرو صدای زیادی داره برای اینکه وقتی منزل و ساختیم صدا داخل ساختمان نیاد چه کار باید بکنیم . از پنجره های دو جداره استفاده کنیم (فکرکنم اگه اشتباه نکنم UPVC باشه؟) دیوارها چطور سفال خوبه یا نه آجر باشه .اگه سفال چند در چند خوبه که با احتساب گچ و خاک و اینها زیاد فضای مارو نگیره و در ضمن صدار و هم بگیره . عایق بندی چیه ؟
با تشکر فراوان که لطف کرده و به اینجانب پاسخ می دهید.
(در ضمن چون من در محل کارم بیشتر از ایننرنت استفاده می کنم و متاسفانه اونجا عکس رو نمی تونم ببینم اگه امکان داشت و خواستید عکسی برام بزارید فایل ضمیمه zip شده بزارید) با شرمندگی فراوان![]()
خیلی هم ممنون . همین که وقت می زارید و پاسخ این بنده حقیر رو می دید از سر ما هم زیادیه.سلام
از پله ها نه منظورم این بود که به دیوار مقابل منتقل بشه و انگار که اون پله ها رو میرور کنید . برای عایق صوتی فکر کنم دیوار سفالی بهتره و پنجره دو جداره خوبه . من متاسفانه فرصت ندارم وگرنه براتون با کد پلان میکشیدم و سه بعدی میکردم
این تاپیک خیلی کمک میکنهسلام مجدد
می خواستم ببینم در مورد انواع پله های داخلی برای طرح دوبلکس اعم از پله های معمولی فلزی چوبی در حال ساده و مارپیچ کجا می تونم اطلاعاتی به همراه نمونه عکس بگیرم
ممنون![]()
سلام.چرا یه فرم فراکتال کار نمیکنی.پلان ویلایی با ترکیب احجام
خیلی مهمه.........یکی به من کمک کنه؟؟
خیلی مهمه.........یکی به من کمک کنه؟؟
سلامی دوباره
استاد بنده پلان رو گرفتم گفتم بزارم شاید نمونه خوبی برای مهندسین آینده باشه .
اگه ممکنه یه نگاهی به این ملک نقلی ما بندازید و نظرتونو بدید فقط اگه خواستید منت بگذارید و چیزی برام بزارید زیپ کنیدش مرسی . می شه از این پلان 3D تهیه کرد؟ . براتون مقدوره ؟ خیلی ممنون لطفا حتما نظر بدید . باز هم ممنون![]()
استاد با تشکر که به فکر ما هستید اما به نظر می رسه سرتون خیلی شلوغ باشه فقط بفرمایید که با چه برنامه ای سه بعدی می سازند همین اتوکد یا چیز دیگری اگه روشش هم راهنمایی بفرمایید خودم یه مقدار اتوکد یاد گرفتم سعیم رو می کنم .سلام . من این فایل شما رو نگاه میکنیم و اگر فرصت کردم تا آخر هفته 3d میکنم![]()
ba salam bebakhshid man fonte farsi nadaram mitonid dar morede namayeshgah komakam konid