سلام
فونت جالبی استفاده کردی ولی فونت خودمو بیشتر دوست دارم
موفق باشیsahar.arch جان
فونت جالبی استفاده کردی ولی فونت خودمو بیشتر دوست دارم
موفق باشیsahar.arch جان

این عکسا رو کسی جا به جا میکنه یا اتوماتیکن؟
به هر حال 1 دنیا مر30000000000000000000000000![]()
نه عزيزم مشكل از tinypic هست كه تاريخ مصرف لينكاش كوتاهه.البته فكر ميكنم براي كسايي كه اكانت photobucket ندارن اين طوره.
این عکسا رو کسی جا به جا میکنه یا اتوماتیکن؟
به هر حال 1 دنیا مر30000000000000000000000000![]()
این طرح 2 خودم هست..
برای کرکسیون ظاهرا باید اینجا بذتاریم......
یه خوابگاه دانشجویی هست...
استادم گفت که هجمش بد نیست امما ارائه اش بد بوده.....
میخواستم کمک کنید با نظرتون واسه ترم بعد بهتر بشه...
البتته 2تا از بچهها نظر دادند که خیلی مفید هم بود . . . . . .
![]()
سلام به همه دوستان عزیز...
من میرم ترم2 کارامو میزارم ولی خیلی افتضاحن...
خوشحال میشم که دوستان ایرادامو بگن ونظرشونو بدن...
این کارا برای بیان 1 و همشون از کتاب تکنیکهای راندو در معماری انتخاب شده...
![]()
شما به این کارا میگی افتضاح ؟؟؟
من به عنوان یه ترم پنجی به شما دست خوش میگم ....به عنوان یه ترم دویی کاراتون خیلی هم خوبه به خودتون امید وار باشید![]()
اینم بقیه تمرینام....
![]()
دومان جان من نقد این دوتا کارو ندیدم!چطور شده بچهها؟؟؟؟؟؟
از رو کتاب دیدم و کشیدم........
![]()
سلام فکر کنم کتاب تکنیکهای راندو بتونه کمکت کنه.اگر الان در دسترس نداری توی تاپیک راندو بخش آموزشهای معماری میتونی بعضی از صفحات رو که دوستان گذاشتن پیدا کنی.
موفق باشی![]()
مرسیسلام به همه دوستان عزیز...
من میرم ترم2 کارامو میزارم ولی خیلی افتضاحن...
خوشحال میشم که دوستان ایرادامو بگن ونظرشونو بدن...
این کارا برای بیان 1 و همشون از کتاب تکنیکهای راندو در معماری انتخاب شده...
![]()
شما به این کارا میگی افتضاح ؟؟؟
من به عنوان یه ترم پنجی به شما دست خوش میگم ....به عنوان یه ترم دویی کاراتون خیلی هم خوبه به خودتون امید وار باشید![]()
![]()
سلام دوباره!
دومان جان بازم تمرین دایره رو انجام دادم.اینبار دیگه همه اش با شعاع بیشتر از 5!
از نظر وزن کار هم سعی کردم یکنواخت باشه ولی نمیدونم چه قدر موفق بودم! امااون گوشه ها رو نمیتونم بیشتر از این کار کنم دایره هام جواب نمیده! چی کار کنم؟!
![]()
اینم اولین صفحه ی تمریناتم برای درخت و خط لرزانه. چون مطمئن نبودم که درست متوجه شدم و نمیدونستم غلطهام کجاست و ایراداتم چیه همینهارو قعلا گذاشتم تا ایراداتشو بگین و رفعش کنم.
![]()
![]()
ممنون
اوه فکر کنم پاک شده!من هیچ کدام از عکسهای تمرینها را توی این دو سه صفحه ندیدم، چرا؟![]()
بله کاملا درسته . شیوه آموزش در ایران بر طبق شیوه 50 سال پیش مدرسه بوزار هست . جای تاسف داره . فقط پرزانته و زیبایی فانتزی مهم هست نه ........من احساس ميكنم هنوز تو طراحي مشكل داريم و قوانين بازي رو خوب نميدونيم. نحوه اموزش تو دانشگاه ها واقعا افتضاحه. به قول اقايجبروتي(استادمون) اين سبك اموزش مال دهه 1960.لطفا يكم درباره اصول طراحي بحث كنيد تا سبك.چون سبك از تو طرح در مياد به نظر من.مر30![]()
تبریک میگم بهترین رشته ی دنیا رو قبول شدی .هر کمکی بخوای من در خدمتم.سلام من امسال كنكور قبول شدم معماري مي تونيى كمكم كنيى