سلام دوستان!من اومدم اعتراف کنم که بلد نیستم میز و صندلی بکشمکسی میتونه بهم یاد بده البته از رو کتاب خوندم ه باید از توی یه مکعب در بیارم میز و صندلی رو اما پایه هاش همیشه مشکل داره و مثل نقاشی کودکان میشه.خصوصا تو پرسپکتیو .اگه میز گرد باشه که دیگه .............................مرسی اگه کشیدن میز و صندلی رو بگین
![]()
من منثظرم هنوزا![]()
کسی هست پرسپکتیو 2 نقطه ای بای فضای داخلی یعنی پرسپکتیو داخلی 2نقطه ای رو به من یادبده![]()
کاراتون خیلی خوبهسلام بر همه
این راندوی اولی کار خودمه
راندوی دومی(که خیلی قشنگ شده) کار من و دوستان عزیزم پیرایه و گلنوش هست.
![]()
این کارو استادای راندو هم نمیتونن به این خوبی کار کنن
![]()
راستی چرا بقیه کاراشون رو نمیارن؟
کارت آبرنرنگه یا ماژیک؟سلام
منم تازه به جمع شما پیوستم و اینو راندو کردم.
![]()
لطفا نقاط ضعف و قوت این کارو بگین
ممنون.
سلام كارا عااليييييييييي شدن هم كاره سه تاييمون هم تكي. البته بخاطر روحيه هايي بود كه موقع كار ميدادي و اذيت كردن هات و و و و و C04کاراتون خیلی خوبه
تنها مشکلی که میتونم بگم رویه سایه روشنا یکم باید کار بشه و اینکه توی اولی دیوارای دورتر تیره تر بشه که توی دومی به ملایمت رعایت شده(البته اگه درست باشه)
نه گلي اشتباهت همين جاس ديگهسلام.کار ما همه رنگی توش هست اما احمد همه رو به چشم 140,c.04 میبینه!!!!
سلام
![]()
ممنون.
میشه بگین با کی هستین من که نمی فهممسلام كارا عااليييييييييي شدن هم كاره سه تاييمون هم تكي. البته بخاطر روحيه هايي بود كه موقع كار ميدادي و اذيت كردن هات و و و و و C04ولي واقعا اونيكه ماله خودته خوب شد.البته به نظرم ديواراش ضعيفن يه خورده و در كل 20 شده!!!!!!!!!!!
2 تا کارت عالی شدن خوشحالم میدونی این که با دوستات نشتی رنگ انتخاب کردی کار کردی کلی ارزش وفایده داره تو کار اول اسمونش جالب نشده و رنگ قرمز حال وهوای محله قدیمی رو ازش گرفته ولی کار دوم از ازاره چینی تا اسمونش خوب به نظر میرسه موفق باشیدسلام بر همه
این راندوی اولی کار خودمه
راندوی دومی(که خیلی قشنگ شده) کار من و دوستان عزیزم پیرایه و گلنوش هست.
![]()
این کارو استادای راندو هم نمیتونن به این خوبی کار کنن
![]()
راستی چرا بقیه کاراشون رو نمیارن؟
قشنگهسلام
![]()
ممنون.
ممنونم آرشیتکت86 عزیز
راستی شما چرا خودت کار راندو ارئه نمیدی؟
چرا بقیه دوستان کاراشون رو نمیارن؟![]()