مرسی عزیزم من منتظرمسلام
هیچ اشکال نداره که بلد نیستین...
من براتون میکشم و میزارم تا ببینین . . .
![]()
![]()
سلام به همه دوستای سبزم
اینم اولین کار من توی این تاپیک باحال.
لطفا تا می تونید ایراد بگیرید،ممنون.![]()
![]()
سلام به همه دوستای سبزم
اینم اولین کار من توی این تاپیک باحال.
لطفا تا می تونید ایراد بگیرید،ممنون.![]()
عکسه دوم کو؟؟؟؟ من که ندیدم!!!
خوش اومدی رفیقسلام ببخشید من تازه واردم میشه بگین طرحهارو از کجا باید دید؟مرسی
رفیق شما چنتا صفحه برگردی عقب همه چی حلهسلام منم با کارگاه اسکیس موافقم. فقط بگین چه جوری؟از کی؟
به به سلااام ..
خوش اومدین..:::![]()
البته اینجا تاپیک با حال زیاد داره....... دست درد نکنه کارتو گذاشتی![]()
![]()
ها ایراد به روی چشم..![]()
عکسه دوم کو؟؟؟؟ من که ندیدم!!!
من دانشجوی دانشگاه رجایی تهران بودم و تازه درسم تمام شده . استاد طراحی دست آزادمون دکتر مهدی نژاد بود من نمیدونم شما خودتون در چه سطحی هستید شما که به این بنده خدا صفر دادید اما اینو میدونم که دکتر مهدی نژاد بزرگ هم به بدترین کار دانشجوهاش اینجوری نمیگفت که شما گفتید!!! ای کاش می تونستم کار خودمو که حاصل زحمتهای ایشون و تلاش خودم هست رو بزارم اینجا اما حیف که هنوز موفق به این کار نشدم در نهایت توصیه من به شما دانشجوی عزیز و مستعد دیدن اسکیس های استادان بزرگ و همچنین تمرین بیشتره و مطمئنم که با تلاش به هدفتون خواهید رسید.سلاااااااااااااااااااااااااااااااامم
مرسی مدیر جان از صفرتون . خیلی خوشحالم کردییییییییییییییییییییییییییینن
آخه صفر گرفتن معنی داره ! یعنی یه چیزی هست که صفر گرفته دیگه ! همینکه یه چیزی بوده که صفر گرفته باز خودش خیلیه !
از اینکه حد اقل صفر گرفتم خوشحالم اما از اینکه اینقد ضعیفم از ترم آخر بودنم خجالت کشیدم . . .
اما مدیر جان به این عکس نگاه کنین! همون لحضه از همونجا گرفتم . . .
@
![]()
@
من خودم میدونستم که خیلی ضعیفم...
من نمیخواستم صفحه ر پرکنم! اتفاقا همه چیز ر خلاصه کردم . . .
مخصوصا درختا و سبزه ها ر و چنما ر . . .
نمیدونم . . .
تازه هوای رشت اونقدر اونروزا ابری بود که همونطوریکه میبینین هیچ سایه ای نبود تا بکشم . . .
آبشم ساکن بود! حرکتی نداشت تا بکشم . . .
با این همه خودم قبول دارم که خیلی خیلی ضعیفم . . .
بازم ممنونم از صفرتووووووووووووووووووون
بعدی ر بزارم؟
امیدوارم حد اقل یک بگیره!
همین امروز میرم میکشم تا بزارم ببینین...
دوست عزیز کارت خوبه تنها ایرادی که می تونم بگیرم البته اگه درست باشه اینه که ماژیکو برا یه جا دوبار پشت سر هم کشیدی (البته برا ایجاد سایه باید دوبار کشید ولی بعد از خشک شدن اولی (چند دقیقه بعد))اینم راندوی من
چطوره؟
![]()
بامزه استاینم راندوی من
چطوره؟
![]()
![]()
وای ببخشید!!!
من رفته بودم مسافرت وقتی برگشتم دیدم لینکه همون راندوی ماژیک گذاشتم!
دومیش با مداد رنگیه.
سلام ممنون کارتون قشنگ شده تنها ایرادی که در لحظه اول به چشم میاد رنگ کف هستش واگر بنا به بهتر شدن باشه بهتره رنگ پله ها هم روشن انتخاب بشن ممنوناینم راندوی من
چطوره؟
![]()
خوب خودتون دست به کار شین دیگهمن منتظر موضوع جدید هستم.
من که عکسی نمیبینم رفیقاین چطوره؟
![]()
خوب معلومه که از الان نباید ایده ای بیاد تو ذهنت . این یک پروسه داره . اول چندتا طرح ببین . برنامه فیزیکی رو نگاه کن کم کم کانسپت شکل میگیره . یک سری اولویت برای خودت پیش بینی کن .سلام من این ترم طراحی دانشکده دارم برای ایده اولیه ش مشکل دارم هیجی به ذهنم نمیاد
ماله منم مسکونیهسلام ما هم این ترم طرح 2 خانه مسکونی طراحی میکنیم سخته بعد این همه توهمی کار
کردن گیج شدم چیجوری کار کنم کارای اجراشده رو ببینم یا کارای معماری بزرگو؟![]()
من چند روز دیگه مطالعاتم رو میزارم تو دانشگاه مجازیسلام به همگی
طرحم مجتمع مسکونی هست
اگه مطلبی دارین کمکم کنید
ممنون