بایگانی بخش آموزش بیان معماری

وضعیت
موضوع بسته شده است.

doomann

Moderator
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سلام به همه
بین امتحان تئوری و اسکیس که 4ساعت وقت بود رفتم و از آرامگاه شیخ الرئیس کشیدم!!!
البته میدونم خوب نشده اما فکر نمیکردم همینقدرشم بتونم در بیارم...

@

http://mhzm.parsaspace.com/1/abo ali sina.jpg

@

2ساعت و 45 دقیقه تقریبا...
البته میدونم اصلش اینه که از اول با خودنویس در بیاریم اما من چون خیلی ضعیفم اول کلیتش ر با مداد در میارم بعد با خودنویس...

سلام به شما دوست خوبم
و تشکر از بابت کارهایی که گذاشتید .
اونچه در انجام این کار خیلی حائز اهمیته اینه که موضوع منتخب شما که به خاطرش این شیت شکل گرفته مشخص نیست . دقت کنید اگر بنای معماری مد نظرتون هست ، نیازی به کشیدن با تمام جزییات این مجموعه رو ندارید و باید بیشترین نیروتون رو برای نشون دادن حجم اصلی بگذارید . نقاشی از یک منظره با کروکی از اون بسیار متفاوته .

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اون بالایی ها تمرین قبل از امتحان بود ! اونها آخرین تمرین ما بودن ! امروز به تاریخ 26 اردیبهشت امتحان منطقه ای اسکیس بین ورامین کرج و جنت آباد برگزار شد که ورامین همون دانشگاه خودمون میزبان بود !

میشه گفت همشون ضعیف بودن ! ورامین خیلی جلو بود از نظر کار کشیدن ! نشد از همه کارها عکس بگیرم . حدود 30 نفر دختر شرکت کردند و 10 نفر هم پسر !

این عکس کار دوستم از ورامین که احتمال زیاد اول میشه

موضوع مهد کودک بود !

اینم کار خودم که نمیدونم چندم میشه :cry: :cry:

این دوتا هم دوستام کشیدن !

tiny memar

عضو جدید
مهيار جان كاراتون داره خوب ميشه اسكيس آخريت خيلي بهتر شده فقط بنظرم بايد باجرئت تر خط بكشي و از رنگ هاي مناسبي واسه راندو استفاده نميكني در ضمن كارهاي اوليت نه كادربندي داشت نه جانمايي و خيلي هم تميز كار ميكردي شيت اسكيس نبايد خيلي تميز و شسته رفته باشه اما كار آخريت بهتر شده :smile:، تمرين كني بهترم ميشه موفق باشي;)

1294

عضو جدید
سلام من یه شماره 09111754034 رو برای سئوالات راجب اسکیس بهتون می دم که مال آقای مزیدی اون رتبه اول اسکیس 87 آزاد شده که به سئوالاتتون حتما جواب میده کلاس خصوصی و نیمه خصوصی هم می ذاره

1294

عضو جدید
سلام من یه شماره 09111754034 رو برای سئوالات راجب اسکیس بهتون می دم که مال آقای مزیدی اون رتبه اول اسکیس 87 آزاد شده که به سئوالاتتون حتما جواب میده کلاس خصوصی و نیمه خصوصی هم می ذاره
راندو هم هست

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مهيار جان كاراتون داره خوب ميشه اسكيس آخريت خيلي بهتر شده فقط بنظرم بايد باجرئت تر خط بكشي و از رنگ هاي مناسبي واسه راندو استفاده نميكني در ضمن كارهاي اوليت نه كادربندي داشت نه جانمايي و خيلي هم تميز كار ميكردي شيت اسكيس نبايد خيلي تميز و شسته رفته باشه اما كار آخريت بهتر شده :smile:، تمرين كني بهترم ميشه موفق باشي;)

ممنون از نظرتون.
جواب های مسابقه اومد . از این مسابقه منطقه ای که حدود 10 تا پسر با 30 تا دختر شرکت کردن و فقط 9 نفر را برای کشوری میفرستادن من نفر دهم شدم :eek: :(:surprised: :biggrin:

یعنی نه نفر میخواستم من دهم شدم . خیلی واقعا زوره :D
اون کار اولی رو که گذاشتم دوستم کشید و اول شد ! توی پسرها فقط اون رتبه اورد 8 نفر دیگه هم دختر بودن فقط !!! :mad:

m.h.z.m

عضو جدید
کاربر ممتاز
برای کرکسیون

برای کرکسیون

سلام
من یه چنین چیزی ر تو کنکور کشیدم
البته اومدم بیرون سری کشیدم که یادم نره...
وقت کم آوردم مدیر جان...
حیف شد...
تا اومدم بجنبم وقت تمام شد...

http://mhzm.parsaspace.com/1/arshad1.jpg

@

http://mhzm.parsaspace.com/1/arshad2.jpg

چطور شده مدیر جان؟!
البته من خیلی ضعیفم ولی در حد خودم بود دیگه...
یک قولایی اومده بودن!!!
یه طرحایی زده بودن.............
حالا ایشالا خدا کمک کنه سال دیگه...
البته چندتا از بچهها تهران پیش خانم لا..... میرفتن آتلیه.... موضوع ر روز قبل باهاشون کار کرده بود...!!!!!!!!!!!!!
نامردا نگفتن به من!!!!!!!!!
هر چند میگفتن هم کاری نمیتونستم کنم...

doomann

Moderator
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سلام
من یه چنین چیزی ر تو کنکور کشیدم
البته اومدم بیرون سری کشیدم که یادم نره...
وقت کم آوردم مدیر جان...
حیف شد...
تا اومدم بجنبم وقت تمام شد...

http://mhzm.parsaspace.com/1/arshad1.jpg

@

http://mhzm.parsaspace.com/1/arshad2.jpg

چطور شده مدیر جان؟!
البته من خیلی ضعیفم ولی در حد خودم بود دیگه...
یک قولایی اومده بودن!!!
یه طرحایی زده بودن.............
حالا ایشالا خدا کمک کنه سال دیگه...
البته چندتا از بچهها تهران پیش خانم لا..... میرفتن آتلیه.... موضوع ر روز قبل باهاشون کار کرده بود...!!!!!!!!!!!!!
نامردا نگفتن به من!!!!!!!!!
هر چند میگفتن هم کاری نمیتونستم کنم...

سلام عزیزم
خسته نباشی . تعجب می کنم با اینهمه کروکی ای که میزنی چرا هنوز پرسپکتیوت قوی نشده . اینهمه کروکی می زنی چرا فقط برای یک اثر گذاشتن کار می کنی ؟ باید زحمت بکشی و تمام زوایای خوب رو به خاطر بسپاری . اصلا نمی شه شانسی یه حرکتی کرد و منتظر نتیجه بود . پرسپکتیو قاعده داره و شرط اول اسکیسه . تا نتونی پرسپکتیو مناسبی از کار در بیاری نمی تونی اسکیس خوبی بزنی .
توصیه اکید می کنم از ابتدا پرسپکتیو رو با قانون و درست یاد بگیری . اینطوری هیچ وقت در اسکیس جواب نمی گیری .
با این حال برات آرزوی موفقیت می کنم و امیدوارم حق به حق دار برسه .

mm_engineer

عضو جدید
آفرین

آفرین

وای ی ی ی خدای من شما چه کارهایی میکنید .....:eek:
شما کجا ما کجا....
میخاستم بدونم شما از چه ترمی شروع به کشیدن این اسکیس ها کردید من ترم 3 هستم ولی اصلا کار نکردیم.و چون اشتباهی طراحی معماری رو ترم 2 بهمون ارایه دادن و ما اطلاعاتی نداشتیم سرهم کردن و فقط پاس کردیم!!!!!!(البته من با20;))
میخام بدونم ما خیلی عقبیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چی کار باید بکنم از اینکه فقط با نمره بالا پاس کنم بدون اطلاعات متنفرم.......:(

m.h.z.m

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام عزیزم
خسته نباشی . تعجب می کنم با اینهمه کروکی ای که میزنی چرا هنوز پرسپکتیوت قوی نشده . اینهمه کروکی می زنی چرا فقط برای یک اثر گذاشتن کار می کنی ؟ باید زحمت بکشی و تمام زوایای خوب رو به خاطر بسپاری . اصلا نمی شه شانسی یه حرکتی کرد و منتظر نتیجه بود . پرسپکتیو قاعده داره و شرط اول اسکیسه . تا نتونی پرسپکتیو مناسبی از کار در بیاری نمی تونی اسکیس خوبی بزنی .
توصیه اکید می کنم از ابتدا پرسپکتیو رو با قانون و درست یاد بگیری . اینطوری هیچ وقت در اسکیس جواب نمی گیری .
با این حال برات آرزوی موفقیت می کنم و امیدوارم حق به حق دار برسه .

سلام مدیر جانم
مرسی
ولی میشه یه کم بیشتر توضیح بدین؟!
یه منبع هم واسه یادگرفتن اصولی پرسپکتیو بهم بگین؟!
هرچند که خانم دکتر هم بهم گفت که خیلی ضعیفه!
بچهها خیلی قشنگ زده بودن که مال یکیشون ر خانم دکتر خیلی تعریف کرد!
از مال من خوشش نیومد گفت من بودم بهش D میدادم...
روحیم ر تا یه هفته باخته بودم!
نمیتونستم خط بکشم!
ولی حالا دوباره ریکاوری شده بودم تازه!
2باره باید برم پرسپکتیو کارکنم!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!؟؟
وای خدا جونم!
ولی اگه منم که دوباره پرسپکتیو کار میکنم....
یه منبع بگین که سال دیگه حد اقل آبروی خانم دکتر ر حفظ کنم!
خیلی دوست دارم جواب زحمتاشون ر بدم!
حد اقل یه بار بگن خوبه!!!!
میگین مدیر جانم؟
یکم توضیح با یه منبع.....
ممنون میشم

doomann

Moderator
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
باور کن منبع نمی شناسم واسه اون پرسپکتیوی که برای اسکیس مناسب باشه . ولی قول میدم اگه اینجا بتونم یکمی سرمو خلوت کنم از کارای تالار، خودم کلاس پرسپکتیو بذارم تو همین قسمت درک و بیان .

Faeze Ardeshiry

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
باور کن منبع نمی شناسم واسه اون پرسپکتیوی که برای اسکیس مناسب باشه . ولی قول میدم اگه اینجا بتونم یکمی سرمو خلوت کنم از کارای تالار، خودم کلاس پرسپکتیو بذارم تو همین قسمت درک و بیان .
استاد اگه لطف کنین و آموزش رو با عکس یاد بدیم فکر کنم بهتر باشه و راحت تر متوجه بشیم
منتظریم
ممنون

ozra.m

عضو جدید
منم با نظر مارال جون موافقم
اگه بچه ها کاراشونو بزارن و در موردش توضیح بدن بهتر باشه و نقد کردن کار بهتر و درستر میشه .

m.h.z.m

عضو جدید
کاربر ممتاز
برای کرکسیون

برای کرکسیون

سلام
ما واسه کنکور خیلی موضوع کار کردیم....
البته در حد خودمون دیگه!!!!!!

@

http://mhzm.parsaspace.com/1/jaye fahmidane ab.jpg
@

ولی یه چیزی که تو کنکورم ازیتم کرد این بود که عادت دارم تو سررسیدم طرح بزنم!
بعد اونایی ر که خوشم بیاد تو آ3 یا بزرگتر میکشم...
@

http://mhzm.parsaspace.com/1/jaye fahmidane ab 2.jpg

@

روی این موضوع خیلی فکر کرده بودم...
نمیدونم تونستم یا نه!

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ولی استفاده از رنگهای جیغ که بد نیست ! تازه اون کار جز اولین کارای منه !

وضعیت
موضوع بسته شده است.