بایگانی بخش آموزش بیان معماری

وضعیت
موضوع بسته شده است.

anahita_63

عضو جدید
سلام:
من دانشجوی رشته معماری هستم و فرانسه درس میخونم.برای تعطیلات تابستون اومدم ایران وخیلی دوست دارم با کارای دانشچوهای معماری ایران از نزدیک اشنا بشم اما اینجا دانشجوی معماری نمیشناسم.میخواستم خواهش کنم اگه دانشجوی معماری از اصفهان میشناسید بم معرفی کنید.(از مطالب جالبی که گزاشتید هم ممنون)

anahita_63

عضو جدید
کاراتون جالبن ،من تکنیک مداد رنگیتونو بیشتر از بقیهٔ تکنیکای که کار کردینو دوست دارم.هنوز خیلی‌ جای کار کردن دارید،ممنون که کارتونو برای نمایش گذاشتید

سعید معمار

عضو جدید
کاربر ممتاز
اخیرا من تو یکی از مسابقات کشوری بودم.........نفر اولمون که از استان فارس شد.....آزمون اسکیس نفر اول شد گرچه رقابتا تنگاتنگ بود و صدمی هممونم نمره هامون نزدیک هم بود ولی اون تونست همه را پشت سر بزاره من با کتاب دکتر مهدی نژاد و یکی از استادامون که شاگرد استاد بود کمی کار کرده بودم ...نفر اول میگفت از کتاب استاد صدیق استفاده کرده و تمام تکنیکا را از اون یاد گرفته ....؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟قابل توجه معماران عزیز:smile::smile::smile::smile::smile::smile::smile::smile::smile::smile::smile:

m.h.z.m

عضو جدید
کاربر ممتاز
موزه هنرهای معاصر تهران - کامران دیبا

موزه هنرهای معاصر تهران - کامران دیبا

@

@

یادش بخیر
پارسال همین موقعا بود . . .
با علیرضا رفته بودم
چه خاطره ای بود
من دفتر کروکی خودم ر داده بودم به دوستم و خودم مجبور شدم پشت جلد کتاب بکشم...
یادمه مدادمم داده بودم بهش و مجبور شدم برای اولین بار کروکی ر با خودنویس شروع کنم...

omidem50

عضو جدید
ممنون از راهنمایی.الان دارم میرم کلاس ایستایی ، اومدم خونه همه ی کارایی که گفتین رو انجام میدم تا درست بشه ایشالا

Pleiades.Arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام! از اولین راندوی ماژیکی من بهتره! به خودت امیدوار باش شدید!

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام واسه کار اول خوبه
فقط سعی کنت راندوت تبدیل به نقاشی نشه
اخر کار با روان نویس جزئیات توش بیار

سمیه امیری

عضو جدید
اگه اولین کارته خیلی خوبه;)
خیلی استعداد داری:gol:
اولین کارای من افتضاح بود ، آخریشم فرق چندانی نداشت :biggrin:

omidem50

عضو جدید
سلام سعی کن بری اول کاره یک استادو بیبنی بد کار کنی :eek:
P

خوب پیش کدوم استاد برم که بتونم مثلا درختی که شما کشیدینو راحت بکشم؟خیلی نخلی که کشیدین جذابه.شما چه پیشنهادی برام دارین؟ کجا برم ؟ پیش کدوم استاد؟ من خیلی وقت میذارم ، به نظر خودم تلاشمم زیاده و حتما نتیجه میگیرم ،اما راهنمای خوبی نداشتم.دیگه فکر کنم باید مقداری آموزش آکادمیک هم ببینم.اگه راهنماییم کنید ممنون میشم.

MY WORLD

عضو جدید
کاربر ممتاز
از کتاب آموزش کروکی صدیق

نظرتون چیه؟

خوب ظاهرا کسی نظری نداشته ولی من از رو نمیرم و بقیه کارام رو میزارم:redface:
این اسکیس از کتاب اسکیس های مدادی هست که این اسکیس اصلی کتابه

واین هم اسکیسیه که من کشیدم:sweatdrop:

اینم تمرین بافت چمن و کوه و ...

MY WORLD

عضو جدید
کاربر ممتاز
اجازه ؟ اینم اولین کروکیه که از نزدیک کشیم.:cry:مال تقریبا یک سال و نیم پیش.
ساختمون دانشکده مونه.اون موقع تو کشیدن یه محدوده وسیع از بافت چمن مشکل داشتم.هنوزم دارم.به علاوه مشکلات همیشگی پرسپکتیو که تو این کارم موج میزنه.
خوب من دوتاشو گفتم.هر کی گفت چن تا دیگه ایراد داره؟:D

Faeze Ardeshiry

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
خوب پیش کدوم استاد برم که بتونم مثلا درختی که شما کشیدینو راحت بکشم؟خیلی نخلی که کشیدین جذابه.شما چه پیشنهادی برام دارین؟ کجا برم ؟ پیش کدوم استاد؟ من خیلی وقت میذارم ، به نظر خودم تلاشمم زیاده و حتما نتیجه میگیرم ،اما راهنمای خوبی نداشتم.دیگه فکر کنم باید مقداری آموزش آکادمیک هم ببینم.اگه راهنماییم کنید ممنون میشم.
فقط تمریــــــــــــــــــــن کن

DDDIQ

مدیر ارشد
دستت درد نکنه خانم مهندس ندا بانوی عزیز
خیلی خوبه فقط پیشنهاد میکنم برای اسکیس زدن بیشتر از بنا ها بزن تا دستت قویتر از اینم بشه
چیزایی که الان به ذهنم میرسه سایه حجمها هس و بهتر اینه که قسمتهایی از صفحه ات رو هم سفید بذاری

انوشه باشی

turquoise

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما بچه های معماری چه کتاب پرسپکتیوی رو پیشنهاد می کنین

که از مقدماتی تا پیشرفته باشه چند وقته دنبالشم .:gol:

turquoise

عضو جدید
کاربر ممتاز
تبسم; سلام تبسم جان چیزی که تو می خایی یاد دادنش تو این محیط سخته واسه همین هیچکی گردن نمی گیره تازشم الان همه درگیر استرس نتایج هستن من چند تا عکس برات میزارم امیدوارم کمکت منه این عکس بهت خط افق رو نشون میده که تمام نقاط گریز (که همه خطوط به اون منتهی میشه) روی اونه و روی یک خطه و از فاصله همون خط تا زمین نسبت ها بدست میاد یعنی در نزدیک و دور این فاصله حدود 180 سانته(قد انسان) و ارتفاعات دیگه(مثل ساختون هاو ...) به نسبت همون در میاد(مثلا یه ساختمون 10 متری باید 5 برابر همون فاصله در همون جا باشه) البته تو ایران همون 150سانته :D [IMG گفت:
http://nicky.persiangig.com/perspective/111.JPG[/IMG]
اینم همون خط هاست که به نسبت دوریش تقسیم شده که پرسپکتیو رو تو ذهنت نظم میده

اینم یه مثال که خطوط رونشون داده تا به یه دید دیگه بهش نگاه کنی

بای:gol::gol:
عالی بود مرسی :gol:
:w14:

وضعیت
موضوع بسته شده است.