وروجک جان شرمنده هر چی گشتم عکسی که از این زاویه باشه پیدا نکردم.مناره عشق جان اصل عکس رو هم بزار بعد ببینیم با هم نظر بدیم![]()
حالا نمیشه همین طوری نظر بدی؟

وروجک جان شرمنده هر چی گشتم عکسی که از این زاویه باشه پیدا نکردم.مناره عشق جان اصل عکس رو هم بزار بعد ببینیم با هم نظر بدیم![]()
بچه ها پس کارا کو؟!!فکر کردم بعد چند روز که میام کلی کار اینجا میبینم!!!
به هر حال!
دومان جان این چند تا از کار من واسه شروع که بچه ها هم تشویق بشن کارشونو بذارن!اگه کیفیتش پایینه ببخشید چون خیلی با عجله عکس گرفتم!
فقط یه توضیح کوچیک!:
نمیدونم چرا تو خطوط بلند خیلی ضعیفم!هر کاری میکنم از این بهتر نمیشه!یه بار افقی بهتر میشه عمودی خرابتر یه بار برعکس!!!
و اینکه موقع کار نوک نمدی قلمم از بین میره!!!واسه همین گاهی خطوط نازک یا تیکه تیکه میشه! و مجبورم دائم قلم رو تو دستم بچرخونم و طوری بگیرم که درست بکشه! و یا یکی دیگه بگیرم!
و یه سوال! من سعی میکنم فشار زیادی به قلم ندم ولی چون بعد از مدتی کار دستم خسته میشه و هم چون قلمم از بین میره میخوام بدونم این طبیعیه یا من دارم زیادی فشار میدم!!
و در اخر اینکه اماده ی هر گونه نقد و ... و در صورت لزوم جریمه ای! هستم استاد!!
ممنون
![]()
![]()
![]()
![]()
از کتاب آموزش کروکی صدیق
@
نظرتون چیه؟
خوب ظاهرا کسی نظری نداشته ولی من از رو نمیرم و بقیه کارام رو میزارم
این اسکیس از کتاب اسکیس های مدادی هست که این اسکیس اصلی کتابه
واین هم اسکیسیه که من کشیدم
اینم تمرین بافت چمن و کوه و ...
اینا هم یه چند تا تمرین دیگه ست از کتاب کروکی صدیق.نمیدونم تا چه حد تونستم روندی رو که صدیق برای خط کشیدن یاد داده پیاده کنم؟
اینم یه نمونه تمرین خطه که معمولا تو کلاسای اسکیس یاد میدن و منم دوست خوبم بهم یاد داد.خیلی مفیده برای تمرکز موقع خط کشیدن.
اجازه ؟ اینم اولین کروکیه که از نزدیک کشیم.مال تقریبا یک سال و نیم پیش.
ساختمون دانشکده مونه.اون موقع تو کشیدن یه محدوده وسیع از بافت چمن مشکل داشتم.هنوزم دارم.به علاوه مشکلات همیشگی پرسپکتیو که تو این کارم موج میزنه.
خوب من دوتاشو گفتم.هر کی گفت چن تا دیگه ایراد داره؟
![]()
سلام من به هر كي گفتم خودكار unipine نشنيده بود
من uniball خريدم خوبه؟
دیدی چشمم زدیسلام
ماشاللا . ماشاللا...
شما چقدر فعالین.......چشم نخورین ایشاللا ...
اما یه چیزی :
به حضرت عباس اگه یه بار دیگه بگین که دستتون ضعیفه یا بلد نیسایت یا افتضاحین یا چیزاییکه دیدم به خودتون نسبت میدین دیگه هیچی هااااااااا...
اما من در مورد این عکسها میتونم نظر بدم و در مورد عکسهایی که خواسته بودین توی تاپیک راندو تز ابتدا من اصلا اون درختها ر بلد نیستم پس از خود معمارباشی بپرسین
@@ اما کرکسیون@@@@@@@@@@@@@@@@@@
1 . استفاده از لایه های رنگ روی هم عالیه...
2. نحوه اتصال درخت به زمین حرف نداره . عالی تعریف کردین محل برخورد ر...
این باعث قوت کارتون میشه
3. هرچه به وست درخت نخل میرسی توی قسمت برگها باید تیره تر بشه
4. یادتون باشه مهمترین مرحله اون دسن آخریه که با روانویس سیاه انجام میدین...
چرا اینقدر کم از روانویس سیاه استفاده کردین؟؟؟؟؟؟؟؟/
حالا یه کاری کنین : 2تا درخت کنار هم بکشین که یکی کمی پشت اونیکی باشه...
ببینم چیکار میکنین...
خیلی خیلی خوشحالم از اینکه اینقدر با انرژی کار میکنیییییییییییییییییییییییییییییییین
ماشاللااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
دیدی چشمم زدی
شوخی کردم
سیستمم مانیتورش خرابه نمی تونم مرتب نت بیام اما دارم کار می کنم
جرأت راپید دست گرفتن نداشتم اما بالاخره جرأت به خرج دادم و شروع کردم که این رو هم مدیون دوستان هستم
نمونه کارهامم بعد می گذارم ببینید
اگر هر بار انقدر راجع به کارهام بهم امید بدهید نقاش می شوم![]()
آره...با آرشیکد کشیدید. درسته؟
آرشیکدو...چند وقته کار میکنین؟