سلام العلیکم
اینکه باشگاه مهندسان چه تاثیری در پیشرفت داشته .........فکر میکنم بیش از همه به خود اشخاص مرتبطه که در کجا فعالیت کرده اند
چون دور از انصاف است زحمات گذشته کاربران باشگاه مهندسان رو نادیده بگیریم و همونطور که بارها گفتم باشگاه مهندسان گنجینه ای از دانش است فقط شخصی رو میخواد که حقیقتا خواهان استفاده باشه
مثلا در رشته خودم .......چندین مطلب بسیار خوب در مورد ای وی آر هست که طبیعتا اینکه مثمر ثمر واقع بشه یا نه به تلاشهای بعدی خودم که از این پروژه یا مقاله استفاده عملی کنم مرتبطه ( همچنین ایده بسیار خوبی در این باشگاه در تالار برق تحت نام مجله الکترونیکی مطرح شد که جا داره از طراحان اون طرح هم تشکر کنم ) ........کاربران بسیار فعالی هم بودند و البته تعدادیشون هم همچنان هستن مثلا یکی از کاربران بسیار بزرگوار رشته برق آقا بهنام هستن یا اگر اشتباه نکنم آقای سهیلی هم بودن که حقیقتا مطالبشون روزگاری به بنده کمکهای بسیاری کرد .
آیدین عزیز هم یکی از کاربرانی بود که در چندین زمینه به بنده کمک کردن و جا داره از زحماتشون هرچند نمیدانم هنوز این عزیزان هستن یا نه تشکر و قدردانی داشته باشم و همچنین کاربری بودن با نام امیرهیم ( اگر اشتباه نکرده باشم) و سایر عزیزان ......شک ندارم باشگاه مهندسان کاربران مستعد کم نداشت و اکنون هم خب به استثنای بنده داره ..........
واقعا چنتا کاربر مثل والری حاضر میشن پروژه یا جزوه خودشون رو آپلود کنن و مطالبی رو ارائه بدن برای کمک به بچه ها در برنامه نویسی سی ، آشنایی با مبانی رشته خودشون و ...... آنهم بدون اینکه بخوان خودشونو بگیرن(نه مثل افرادی که دیگران رو به خاطر هر چیزی تمسخر کنند و این چنین به نحوی فضای پرسش سوال رو ببندن) و خالصانه به سایرین پاسخ بدن
نا گفته نماند از خیلی از تالارها هم اطلاع دقیقی ندارم ........تالاری مثل کشاورزی هم اینطور که به نظر میاد یکی از فعالترین تالارهای باشگاه است و ایده های بسیار خوبی در این تالار شاهدیم
.
.
.
در پایان
هر از گاهی اخبار خوبی شنیده میشه و امیدواریم این اخبار به واقعیت نزدیکتر باشه ......که البته ایجاد تالار جدید زمین شناسی ( به همت یکی از کاربران باشگاه ) .....انتخاب مدیر برای تالار مهندسی صنایع ( هرچند دیر هنگام ) و همچنین انتخاب مدیری کاربلد برای مهندسی مکانیک ( به گفته کاربرانش ) از جمله گام های مثبتی است که برداشته شده و انشاالله ادامه داشته باشد ....