maryam95
کاربر فعال
Economy brick : آجر خشتیsafety fence : جان پناه
Economy brick : آجر خشتیsafety fence : جان پناه
key plan : پلان راهنماEconomy brick : آجر خشتی
neat work : کرسی چینیkey plan : پلان راهنما
krik : کلیساneat work : کرسی چینی
knuckle : بند لولاkrik : کلیسا
Escape stair : پله اضطراریedge لبه
بی انصافی نکن معمار کجا بنا کجا این همه انواع امتحنات ورودی رو دادیم تا زسیدیم به اینجا پدر جیب بابامون در اومد تا بشیم معمارsash window
پنجره کشويی
اخه در های امید واری از در های نا امیدی خیلی کوچیک ترندEscape stair : پله اضطراری
بی انصافی نکن معمار کجا بنا کجا این همه انواع امتحنات ورودی رو دادیم تا زسیدیم به اینجا پدر جیب بابامون در اومد تا بشیم معمار![]()
هدف این تاپیک بالا بردن سطح اطلاعاتمون در زمینه زبان تخصصی هستش پس لطفا از دادن پستهای بی ربط و بی محتوا در این تاپیک خودداری کنید. متشکرماخه در های امید واری از در های نا امیدی خیلی کوچیک ترند![]()
Reconstruct : بازسازی کردنEscape stair : پله اضطراری
Taping : متر کشیReconstruct : بازسازی کردن
پله سنتوری : gable elbowTaping : متر کشی
wall: دیوارپله سنتوری : gable elbow
wall: دیوار
سلام ببخشید اسپم کردم ولی میشه بگید دفترچه ی لغات معماری کجاست؟سلام . . . بچه ها از این به بعد لغت های این تاپیک رو 10 تا 10 تا به صورت آرشیو تو تاپیک دفترچه لغات معماری قرار میدم. تا نهایتا یه مجموعه از لغت های تخصصی داشته باشیم. فقط یه نکته رو توجه کنید که اصلا لغات تکراری به کار نبرید. شاید اگر استاد دومان قبول کردن یه امتیاز واسه کسانی که تو این تاپیک و تاپیک مسابقه حضور فعال دارن در نظر بگیرند... ببخشید که اسپم کردم. ولی چاره ای نبود....موفق باشید.
سلام ببخشید اسپم کردم ولی میشه بگید دفترچه ی لغات معماری کجاست؟