بازی استقلال - تراختور، میزبان یا میهمان مسئله این است؟!

کربلایی

مدیر بازنشسته
سلام

جمعه قراره بازی استقلال و تراختور در ورزشگاه آزادی برگزار بشه
میشه گفت این بازی حساس ترین بازی نیم فصل خواهد بود. هم استقلالی ها میخوان برن ورزشگاه و هم تراختوری ها میخوان در آزادی باشن

چیزی که این روزا ورد زبونهاست مسئله 10 درصد هست، نظر شما چیه؟ آیا این قانون قابل اجراست؟

استقلالیها میگن تراختور میهمانه و طبق قانون باید فقط 10 درصد ورزشگاه بهشون داده بشه
اما تراختوری ها میگن چرا در سایر بازیهایی که استقلال میهمانه این قانون رعایت نمیشه؟(بازی هایی مثل راه آهن استقلال و حتی پرسپولیس استقلال)
برنامه نود هم در برنامه دوشنبه شب بطور یکطرفه به قاضی رفت و فقط نظر یک استقلالی رو پخش کرد، تا بیشتر به عدالت عادل پی ببریم
نظر شما چیه؟

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
فردوسی پور رو بیخیال شین، در این زمینه ها خیلی غیرعادلانه برنامه شو جلو میبره
اگه قانونه، باید برای همه تیمها باشه، اگر نیست پس چرا واسه تیم تراکتور اجرا میشه؟
این اسمش چیه؟ غرض ورزی نیست؟

"Amir masoud"

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مسلما نمیشه 10% ورزشگاه رو تو این بازی به تبریزیا داد... خب نامردیه اگه هوادار بیاد و پشت در بمونه!!

من فعلا تو کف امضاتم!!

کاش واقعا گوگل فقط 1 ساعت لوگوی مناسبتیش رو اینجوری انتخاب میکرد!

rfa_65

عضو جدید
کاربر ممتاز
آغا چوخ چوخ باغيشليگين کي تورکي يازديم آما بئله دئمه لييم کي چوخ ياخچي سؤز ديگير کي يوزده اون سيزيندي
و سيزده قونونون باشيندا ياخچي يازميسيز کي مه ير ايستيقلال آيري شهره گئدنده بو يوزه 10 ياساسينا اويوري يا يوخ
و گؤروروخ کي اويموري
و منده بير سؤز ديگيرم کي ايستيقلالچي گل سن ايستادييومي دولدور بيز هئچ 10 ميني ده وئراخ سيزه, داهي ؟
و منصور پور حيدريده ديگير کي هئچ اولار بيزه یوزده بير ده وئرميري مونون دا جوابيندا بئله ديگيم کي آخي کيشي سيز نه زامان گلديز و بيز سيزه يئر وئرمدوخ ؟
و سون سؤزوم بودور کي دوران اؤکوز ... ياتان اؤکوزون باشينا
ياني تئز گئدن دانيشاجاخدير
ağa çox çox bağışliyin ki türki yazdım amma belə deməliyəm ki çox yaxçı söz diyir ki yüzdə on sizindi
və sizdə qonunun başında yaxçı yazmısız ki məyər istiqlal ayrı şəhrə gedəndə bu yüzə 10 yasasına uyuri ya yox
və görürüx ki uymuri
və məndə bir söz diyirəm ki istiqlalçi gəl sən istadiyomi doldur biz heç 10 mini də verax sizə dahi ?
və mənsur pur heydəridə diyir ki heç olar bizə üzdə bir də vermiri munun da cəvabında belə diyim ki axi kişi siz nə zaman gəldiz və biz sizə yer vermədux ?
və son sözüm budur ki duran öküz ... yatan öküzün başına
yani tez gedən danışacaxdır

farzad26

عضو جدید
چطوره بیایم همگی برای تیممون دعا کنیم....خدایا کمکشون کن بازی رو ببرن...
یاشاسین تراختور یاشاسین اذربایجان

کربلایی

مدیر بازنشسته
آغا چوخ چوخ باغيشليگين کي تورکي يازديم آما بئله دئمه لييم کي چوخ ياخچي سؤز ديگير کي يوزده اون سيزيندي
و سيزده قونونون باشيندا ياخچي يازميسيز کي مه ير ايستيقلال آيري شهره گئدنده بو يوزه 10 ياساسينا اويوري يا يوخ
و گؤروروخ کي اويموري
و منده بير سؤز ديگيرم کي ايستيقلالچي گل سن ايستادييومي دولدور بيز هئچ 10 ميني ده وئراخ سيزه, داهي ؟
و منصور پور حيدريده ديگير کي هئچ اولار بيزه یوزده بير ده وئرميري مونون دا جوابيندا بئله ديگيم کي آخي کيشي سيز نه زامان گلديز و بيز سيزه يئر وئرمدوخ ؟
و سون سؤزوم بودور کي دوران اؤکوز ... ياتان اؤکوزون باشينا
ياني تئز گئدن دانيشاجاخدير
ağa çox çox bağışliyin ki türki yazdım amma belə deməliyəm ki çox yaxçı söz diyir ki yüzdə on sizindi
və sizdə qonunun başında yaxçı yazmısız ki məyər istiqlal ayrı şəhrə gedəndə bu yüzə 10 yasasına uyuri ya yox
və görürüx ki uymuri
və məndə bir söz diyirəm ki istiqlalçi gəl sən istadiyomi doldur biz heç 10 mini də verax sizə dahi ?
və mənsur pur heydəridə diyir ki heç olar bizə üzdə bir də vermiri munun da cəvabında belə diyim ki axi kişi siz nə zaman gəldiz və biz sizə yer vermədux ?
və son sözüm budur ki duran öküz ... yatan öküzün başına
yani tez gedən danışacaxdır

آقا خیلی خیلی ببخشید که ترکی مینویسم، باید اینطور بگم که حرف خیلی خوبی زده میشه که 10 درصد برای میهمان است، شما هم خوب نوشتید که مگر استقلال وقتی جاهای دیگر میره به این قانون 10 درصد تن میدهد یا نه. و میبینیم که تن نمیدهد.
و من هم یک حرف می گویم که شما بیا ورزشگاه رو پر کن ما حتی 10 هزار نفر رو هم میدهیم به شما، دیگه؟
و منصور پورحیدری گفته که آنها حتی به ما 1 درصد هم جا نمیدن
جواب این رو هم اینطور می دهم که آخه مرد شما چه زمانی آمدید و ما به شما جا ندادیم؟
و حرف آخرم اینه که دوران اکوز یاتان اکورون باشینا(ضرب المثل ترکی)
یعنی هرکی زودتر بره

dzzv_13

مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
مدیر تالار
کربلایی جون زیاد جوش نزن ..

میترسم ببازین .. اونوقت بد میشه هااااااااا

استقلال رو عشقه ..

آفرودیته

عضو جدید
چون من پرسپولیسیم امیدوارم تراختور استقلال و لولش کنه.

کربلایی

مدیر بازنشسته

استقلال رو عشقه ..

اصلا بحث برد و باخت نیست، اما شخصا برام خیلی سخته که چرا هر موقع نوبت به تراختور میرسه یاد این قانون میافتند...
اصلا چرا قانونی تصویب میکنند که اکثرا قابل اجرا نیست؟
بعد این قانون مسخره رو چوبی میکنند برای کوبیدن یک تیم...

چرا کل فصل کسی حرفی از این قانون نمیزنه اما بازی با تراختور که میرسه حتی صدا و سیمای ملی سعی میکنه افکار رو بسمتی ببره که انگار چی شده...
جدا برام سواله، آیا نمونه ای سراغ دارید که استقلال میهمان باشد و 10 درصد رو رعایت کرده باشند؟(لطفا حرف بازی با صنعت نفت، شاهین، تراختور و ملوان رو نزنید، چون اون بازی ها تعداد طرفداران استقلال کمه، نه اینکه نزارن بیان) مثلا در آبادان نفتی ها بیشترند یا در تبریز و ...

اما در مورد سایر تیمها چی؟
کسی هست بهم جواب بده چرا وقتی استقلال میهمان پرسپولیس هست(همین بازی دو هفته بعد) کسی از مسئولین و صدا و سیما هیچ سخنی از 10 درصد نمیزنه هیچ همه رو تشویق میکنند بیان ورزشگاه؟ تبعیض آشکار تا کجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی اونحا شور و شوق مهمه اما جلو تراختور قانون؟
مگر نه اینکه همه باید مقابل قانون برابر باشند؟

یاشاسین تراختور

dzzv_13

مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
مدیر تالار
اصلا بحث برد و باخت نیست، اما شخصا برام خیلی سخته که چرا هر موقع نوبت به تراختور میرسه یاد این قانون میافتند...

چرا کل فصل کسی حرفی از این قانون نمیزنه اما بازی با تراختور که میرسه حتی صدا و سیمای ملی سعی میکنه افکار رو بسمتی ببره که انگار چی شده...
جدا برام سواله، آیا نمونه ای سراغ دارید که استقلال میهمان باشد و 10 درصد رو رعایت کرده باشند؟(لطفا حرف بازی با صنعت نفت، شاهین، تراختور و ملوان رو نزنید، چون اون بازی ها تعداد طرفداران استقلال کمه، نه اینکه نزارن بیان) مثلا در آبادان نفتی ها بیشترند یا در تبریز و ...

کسی هست بهم جواب بده چرا وقتی استقلال میهمان پرسپولیس هست(همین بازی دو هفته بعد) کسی از مسئولین و صدا و سیما هیچ سخنی از 10 درصد نمیزنه هیچ همه رو تشویق میکنند بیان ورزشگاه؟ تبعیض آشکار تا کجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی اونحا شور و شوق مهمه اما جلو تراختور قانون؟

یاشاسین تراختور

اینو خدایش راست گفتی ..
شاید بخاطر اینه که تیمتون کلاسش بالاست و تمام قوانین فیفا باید در موردش اعمال بشه ..

به هر حال دوست گلم من هم بعد از استقلال طرفدار تراختور هست ... چون هوادارانش یه عاشق به تمام معنا هستن ..
درود بر سرزمین آذربایجان که چنین مردمان با غیرتی داره ..

(در مورد حرفات هم باید پیگیری کنین .. ببین میتونی برای برنامه نود پیامی بفرستی و اینا رو بگین .. یا از مسئولین باشگاهتون بخواهین با مسئولان فدراسیون حرف بزنن )

Tabrizli Atila

اخراجی موقت
ای زمین،ای آسمون،شهریور میرم به خونمون(میزبان همیشه ماییم)

داد میزنم ای جان،ای جان،ای جان،
دارم میرم به تهران
دارم میرم به تهران

ناز من امیر میاد ،تراکتور به آزادی میاد
در اومد جوونه ها،دلم پر از بهونه ها
بعد از اون جدایی ها،امیر به من گفت که بیا
ای زمین،ای آسمون،شهریور میرم به خونمون

دارم میرم به تهران
دارم میرم به تهران

واسه بوی بردامون تنگه دلم،تنگه دلم
واسه ی تیممون تنگه دلم،تنگه دلم
ای زمین،ای آسمون،شهریور به خونمون

دارم میرم به تهران
دارم میرم به تهران

میدونم از جایگاه چقدر قشنگه منظره
دوباره زنده میشه برام هزار تا خاطره
ای بهار،ای آسمون،شهریور میرم به خونمون

دارم میرم به تهران

دارم میرم به تهران.....

کربلایی

مدیر بازنشسته
ا....
(در مورد حرفات هم باید پیگیری کنین .. ببین میتونی برای برنامه نود پیامی بفرستی و اینا رو بگین .. یا از مسئولین باشگاهتون بخواهین با مسئولان فدراسیون حرف بزنن )

نفست از جای گرم بالا میاد
برنامه نود که عمرا طرف تراختوری ها رو بگیره، به دلایلی که گفتنشون با توجه به قوانین باشگاه مهندسان درست نیست.
در مورد مسئولین تیم هم باید گفت که اونها علارغم حرفایی که میزنند از خداشونه تبریز هم هیشکی نره ورزشگاه!!!!
بزار برات کمی توضیح بدم:
وقتی طرفدار میره ورزشگاه باید براش امکانات تهیه کنند(که نمیکنند) و این یعنی دردسر بیشتر
نیروی انتطامی هر هفته مجبوره با یگان ویژه اش اونجا باشه(دردسر مضاعف)
بعد بردها علاوه بر ورزشگاه باید مراقب وضعیت شهر هم باشند تا مبادا کسی حرفی س بزنه(دردسری که نیاز به توضیح نداره)
و ...

با این تفاسیر چه انتظاری از مدیر عامل دارید؟ یعنی واقعا به عقلشون نمیرسه تا وقتی اون حرفا از نود پهش میشه یه تماس با نود بگیرند و جواب بدند؟ یعنی آقای جعفری بعنوان مدیرعامل تراختور زبون ندارند در جواب آقای عزیزمحمدی حرفای بالا رو بگن؟

راستی بهتره درباره رابطه تلاش نامحسوسی که برای کم کردن حضور تراختوری ها در ازادی صورت میگیره با قضایای هفته قبل تبریز هم کمی فکر کنید...
جالبه که قبلا حداقل قبل از بازی مربی و بازیکنا در مصاحبه هاشون طرفداران رو بصورت سوری دعوت به حضور میکردند اما اینبار از اون هم خبری نیست....

اما به امید خدا این بار بیشتر از قبل خواهیم بود

khooshe

مدیر بازنشسته

یاشاسین تراختور
کربلایی جان....اول از همه می خواستم بگم که واقعا هیچ طرفیم و نوشته هام رو طوری بخونین انگار که یه آدم عادی نوشته;)

یادمه بازی استقلال سپاهان بود...پارسال اونم توی اصفهان....تعداد زیادی از استقلالیا پشت در موندن چون این قانون وجود داره...اون زمان هم به همین قانون استناد کردن...استقلالیا رفتن روی چمن نشستن دقیقا به دلیل همین قانون....
فکر کنم این بازی رو قبول کنی چون توی اصفهان هم سپاهان طرفدار داره هم استقلال
و در ضمن اگه همیشه بازیی که تراکتور مهمانه رو قانون رو می کنن...برای این نیست که با ترک زبانان لج اند یا هر چیز دیگه ای...چون طرفداران تراکتور زیادند و کمتر تیم شهرستانیه که انقدر تیمشو حمایت کنه...
امیدوارم جواب هام ناراحتت نکنه...خودمو هیچوقت درگیر این مسائل نمی کنم تا بتونم با عدالت در مورد حرفا قضاوت کنم...ولی لازم دونستم اینا رو بگم;)

rfa_65

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقا خیلی خیلی ببخشید که ترکی مینویسم، باید اینطور بگم که حرف خیلی خوبی زده میشه که 10 درصد برای میهمان است، شما هم خوب نوشتید که مگر استقلال وقتی جاهای دیگر میره به این قانون 10 درصد تن میدهد یا نه. و میبینیم که تن نمیدهد.
و من هم یک حرف می گویم که شما بیا ورزشگاه رو پر کن ما حتی 10 هزار نفر رو هم میدهیم به شما، دیگه؟
و منصور پورحیدری گفته که آنها حتی به ما 1 درصد هم جا نمیدن
جواب این رو هم اینطور می دهم که آخه مرد شما چه زمانی آمدید و ما به شما جا ندادیم؟
و حرف آخرم اینه که دوران اکوز یاتان اکورون باشینا(ضرب المثل ترکی)
یعنی هرکی زودتر بره
ey vallah
ایشالله همه با هم ،همدل بشن
inşallah
yaşasın əsil farsi

rfa_65

عضو جدید
کاربر ممتاز

استقلال رو عشقه ..
سلام
تو یک بازی مردونه هیچ چیزی بد نمیشه
هر کی خوب بازی کرد ببره و بردش مبارکش باشه
یاشسئن تیرختور یاشاسئن ایستیقلال
yaşasın TİRƏXTUR
yaşasın istiqlal

کربلایی

مدیر بازنشسته
کربلایی جان....اول از همه می خواستم بگم که واقعا هیچ طرفیم و نوشته هام رو طوری بخونین انگار که یه آدم عادی نوشته;)

یادمه بازی استقلال سپاهان بود...پارسال اونم توی اصفهان....تعداد زیادی از استقلالیا پشت در موندن چون این قانون وجود داره...اون زمان هم به همین قانون استناد کردن...استقلالیا رفتن روی چمن نشستن دقیقا به دلیل همین قانون....
فکر کنم این بازی رو قبول کنی چون توی اصفهان هم سپاهان طرفدار داره هم استقلال
و در ضمن اگه همیشه بازیی که تراکتور مهمانه رو قانون رو می کنن...برای این نیست که با ترک زبانان لج اند یا هر چیز دیگه ای...چون طرفداران تراکتور زیادند و کمتر تیم شهرستانیه که انقدر تیمشو حمایت کنه...
امیدوارم جواب هام ناراحتت نکنه...خودمو هیچوقت درگیر این مسائل نمی کنم تا بتونم با عدالت در مورد حرفا قضاوت کنم...ولی لازم دونستم اینا رو بگم;)

سلام
چرا باید ناراحت بشم؟ اتفاقا خوشحال هم میشم.
اون بازی که بهش اشاره کردید رو میشه یک استثنا شمرد...

در مقابل اون نمونه منم چند نمونه دیگه میارم خودتون بی طرف قضاوت کنید:
1- چند سال پیش که صبا، صباباطری بود(به قم نرفته بود) همیشه مسئولین این تیم خواستار این بودند که 10 درصد رعایت بشه و بازی های صبا با آبی و قرمز در ورزشگاه اختصاصی شون برگزار بشه، اما مسئولین میگفتند اونجا ظرفیتش کمه و نمیشه بازی ها رو اونجا برگزار کرد!!! سوال اینه که اگر قراره مثلا استقلالیهای میهمان 10 درصد بیشتر نرن ورزشگاه چه فرقی میکنه که ظرفیت ورزشگاه کمه؟
عین همین مسئله در مورد سایپا هم هست و سالهاست که سایپا مجبور هر فصل 4 بازی جلو آبی و قرمز میهمان باشه!!!!!!!!!!!!!!
همچنین راه آهن و تا چندی قبل پیکان هم اینطور بودند.
راستی چرا؟
بعد میرسیم به دربی!!!
چرا دربی 50 50 تقسیم میشه؟
لابد بخاطر مسائل امنیتی!!! یعنی چون طرفداران دو تیم زیاد میان، برای اینکه درگیری پیش نیاد قانون رو زیر پا میزارند!!!! با این حساب بهتره تراختوری ها هم زیاد برن تا بخاطر مسائل امنیتی و جلوگیری از حاشیه و درگیری و بستن اتوبان 50 50 بشه

ali hamraeiiyan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با اينكه يه پرسپوليسي هستم اما دوست دارم استقلال چهار چرخ تراكتور رو پنچر كنه بندازه دم تعمير گاه عمو فردوس

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
دیگه عین سابق حوصله فعالیت در اینجا و بحث کردن رو ندارم فقط اومدم این نکته رو که بارها هم گفتم بگم و تاکید کنم که استقلال و پرسپولیس رو با بقیه تیم ها مقایسه نکنید نمی دونم چه اصراریه اینقد زور بزنیم و فشار بیاریم که تیم ما (حالا هر تیمی می خواد باشه ملوان،شاهین،تراکتور،سپاهان،...) از استقلال پرسپولیس پرطرفدار تره؟؟؟قبول کنیم این دو تیم در نه تنها ایران بلکه خارج از ایران هم طرفدار دارن پس واقعا مسخره و مضحک به نظر میرسه این مقایسه کودکانه بین تیم های دیگه با این دو تیم...
جمعه در ورزشگاه باید ده درصد به میهمان داده بشه اینکه چرا در بازی استقلال و پرسپولیس رعایت نمیشه این قانون به کمی تفکر نیاز داره...
این دو تیم در سطح جهانی مطرح هستن بدون اینکه هوادارانش زور بزنن و هی خود بزرگ کنی انجام بدن بدون فشار این دو تیم مطرح هستن حالا من نمی دونم چه اصراری وجود داره تیم بزرگ و پرطرفدار اینقدر زور بزنه و بزرگی و طرفداریشو بخواد اثبات کنه دوستان عزیز اگه واقعا بزرگ و پرطرفدار هستین کمتر داد بزنید اینطوری که جوش میزنید و داد می زنید آدم احساس می کنه می خواید چیز نداشته رو اثبات کنید.

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
دیگه عین سابق حوصله فعالیت در اینجا و بحث کردن رو ندارم فقط اومدم این نکته رو که بارها هم گفتم بگم و تاکید کنم که استقلال و پرسپولیس رو با بقیه تیم ها مقایسه نکنید نمی دونم چه اصراریه اینقد زور بزنیم و فشار بیاریم که تیم ما (حالا هر تیمی می خواد باشه ملوان،شاهین،تراکتور،سپاهان،...) از استقلال پرسپولیس پرطرفدار تره؟؟؟قبول کنیم این دو تیم در نه تنها ایران بلکه خارج از ایران هم طرفدار دارن پس واقعا مسخره و مضحک به نظر میرسه این مقایسه کودکانه بین تیم های دیگه با این دو تیم...
جمعه در ورزشگاه باید ده درصد به میهمان داده بشه اینکه چرا در بازی استقلال و پرسپولیس رعایت نمیشه این قانون به کمی تفکر نیاز داره...
این دو تیم در سطح جهانی مطرح هستن بدون اینکه هوادارانش زور بزنن و هی خود بزرگ کنی انجام بدن بدون فشار این دو تیم مطرح هستن حالا من نمی دونم چه اصراری وجود داره تیم بزرگ و پرطرفدار اینقدر زور بزنه و بزرگی و طرفداریشو بخواد اثبات کنه دوستان عزیز اگه واقعا بزرگ و پرطرفدار هستین کمتر داد بزنید اینطوری که جوش میزنید و داد می زنید آدم احساس می کنه می خواید چیز نداشته رو اثبات کنید.
به به ! چه نقد جالبی!
اولا که تراکتور هم در سطح بین الملل طرفدار داره و از این بابت ضعفی نداره!
ثانیا اصلا گیریم که یک تیم بدون طرفداره و کسی به ورزشگاه نمیاد! چرا باید بین تیمها فرق گذاشت؟ اون زمونا دیگه گذشت دوست عزیز! در این دوروزمونه همه در برابر قانون یکسانند!
همین قانون 10% که الان واسه تراکتور میخوان اجرا کنند، کاملا قانونی و درسته، و باید واسه همه تیمها اجرا بشه! پرسپولیس و استقلال چندان تحفه ای هم نیستند که بخوای امتیازی بهشون بدی!
لیگی که اسمش حرفه ای هست ولی اکثر تیمهاش دولتی هستند، همین تبعیضاتی میشه که میبینیم!

shabnam.h.m

عضو جدید
سلام

جمعه قراره بازی استقلال و تراختور در ورزشگاه آزادی برگزار بشه
میشه گفت این بازی حساس ترین بازی نیم فصل خواهد بود. هم استقلالی ها میخوان برن ورزشگاه و هم تراختوری ها میخوان در آزادی باشن

چیزی که این روزا ورد زبونهاست مسئله 10 درصد هست، نظر شما چیه؟ آیا این قانون قابل اجراست؟

استقلالیها میگن تراختور میهمانه و طبق قانون باید فقط 10 درصد ورزشگاه بهشون داده بشه
اما تراختوری ها میگن چرا در سایر بازیهایی که استقلال میهمانه این قانون رعایت نمیشه؟(بازی هایی مثل راه آهن استقلال و حتی پرسپولیس استقلال)
برنامه نود هم در برنامه دوشنبه شب بطور یکطرفه به قاضی رفت و فقط نظر یک استقلالی رو پخش کرد، تا بیشتر به عدالت عادل پی ببریم
نظر شما چیه؟
واقعا؟ حساس ترین؟؟:biggrin::biggrin::biggrin:

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز

به به ! چه نقد جالبی!
اولا که تراکتور هم در سطح بین الملل طرفدار داره و از این بابت ضعفی نداره!
ثانیا اصلا گیریم که یک تیم بدون طرفداره و کسی به ورزشگاه نمیاد! چرا باید بین تیمها فرق گذاشت؟ اون زمونا دیگه گذشت دوست عزیز! در این دوروزمونه همه در برابر قانون یکسانند!
همین قانون 10% که الان واسه تراکتور میخوان اجرا کنند، کاملا قانونی و درسته، و باید واسه همه تیمها اجرا بشه! پرسپولیس و استقلال چندان تحفه ای هم نیستند که بخوای امتیازی بهشون بدی!
لیگی که اسمش حرفه ای هست ولی اکثر تیمهاش دولتی هستند، همین تبعیضاتی میشه که میبینیم!

اگه ضعفی نداره اینقدر بالا پایین نپرید اینطور آدم فکر می کنه می خواید با سر و صدا ضعف هاتون رو بپوشونید
از این شعارای خوشگل و قانون برای همه و ... هم خیلی شنیدیم دوست عزیز منتهی ماها عادت داریم خوب و خوشگل حرف بزنیم و جاهایی که به نفعمون هست از این شعارای زیبا بدیم و بعد در عمل ...
می دونی همیشه فکر می کنم وقتی به چیزی بیشتر از ارزشش توجه می کنی باعث بزرگ شدن بیخودش میشی در مورد تراکتور همین مسئله پیش اومده به این تیم خیلی بیشتر از ارزشش اهمیت داده شد و همین مسئله باعث شد که این خودبزرگ بینی در این تیم ایجاد بشه که در سطح بهترین تیم های ایران قرار داره و می تونه با اونا مقایسه بشه وگرنه در هیچ کشوری تیمی در اندازه های تراکتور خودشو با بزرگان اون کشور که سالهای سال برای کشور افتخار آفرینی کردن مقایسه نمی کنه برای اینکه تحفه بودن استقلال و پرسپولیس رو بفهمی کمی به تاریخچه ی فوتبال ایران و بازیکنان مطرح ایران و ... توجه کن ... شعار کمتر بده و ...

بهرحال فکر می کنم خودتون هم خوب می دونید که هیچ تفاوتی با بقیه تیم های لیگ برتر ندارید فقط کمی بهتون بیش از اندازه توجه شد و همین باعث شد فکر کنید خبریه به خدا سپاهان با اینهمه افتخار که در سطح آسیا بدست آورده اینقد ادعا نداره که یه تیمی که هشت سال لیگ یک بوده داره ...

قبلا هم گفتم خیلی خوشحال بودم که یه تیم محترم و قدیمی و زحمت کش مثل تراکتور اومد لیگ برتر ولی وقتی اینهمه ادعای الکی و خنده دار رو می بینم بازم خوشحالم که تراکتور تو لیگ برتر هست و حداقل سالی یکی دو بار سوژه خنده پیدا می کنیم برای اینکه یه دل سیر بخندیم.

کلا بحث کردن بی فایدس و فقط نظرمو در مورد بازی جمعه گفتم به نظرم این همه جنجال لازم نیست و ورزشگاه ده درصدش متعلق به تراکتور هست. پس دیگه بحثی با طرفداران تراکتور ندارم چون فکر می کنم تیم های بزرگ،بزرگ هستن و وقتی بخاطر مسائل کوچیک با تیم های کوچیک بحث می کنن نتیجه ای نداره جز کوچیک شدن تیم بزرگ

خدانگهدار و موفق باشید ایشالا 150 درصد ورزشگاه رو به تراکتور میدن:biggrin::biggrin::biggrin:

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه ضعفی نداره اینقدر بالا پایین نپرید اینطور آدم فکر می کنه می خواید با سر و صدا ضعف هاتون رو بپوشونید
از این شعارای خوشگل و قانون برای همه و ... هم خیلی شنیدیم دوست عزیز منتهی ماها عادت داریم خوب و خوشگل حرف بزنیم و جاهایی که به نفعمون هست از این شعارای زیبا بدیم و بعد در عمل ...
می دونی همیشه فکر می کنم وقتی به چیزی بیشتر از ارزشش توجه می کنی باعث بزرگ شدن بیخودش میشی در مورد تراکتور همین مسئله پیش اومده به این تیم خیلی بیشتر از ارزشش اهمیت داده شد و همین مسئله باعث شد که این خودبزرگ بینی در این تیم ایجاد بشه که در سطح بهترین تیم های ایران قرار داره و می تونه با اونا مقایسه بشه وگرنه در هیچ کشوری تیمی در اندازه های تراکتور خودشو با بزرگان اون کشور که سالهای سال برای کشور افتخار آفرینی کردن مقایسه نمی کنه برای اینکه تحفه بودن استقلال و پرسپولیس رو بفهمی کمی به تاریخچه ی فوتبال ایران و بازیکنان مطرح ایران و ... توجه کن ... شعار کمتر بده و ...

بهرحال فکر می کنم خودتون هم خوب می دونید که هیچ تفاوتی با بقیه تیم های لیگ برتر ندارید فقط کمی بهتون بیش از اندازه توجه شد و همین باعث شد فکر کنید خبریه به خدا سپاهان با اینهمه افتخار که در سطح آسیا بدست آورده اینقد ادعا نداره که یه تیمی که هشت سال لیگ یک بوده داره ...

قبلا هم گفتم خیلی خوشحال بودم که یه تیم محترم و قدیمی و زحمت کش مثل تراکتور اومد لیگ برتر ولی وقتی اینهمه ادعای الکی و خنده دار رو می بینم بازم خوشحالم که تراکتور تو لیگ برتر هست و حداقل سالی یکی دو بار سوژه خنده پیدا می کنیم برای اینکه یه دل سیر بخندیم.

کلا بحث کردن بی فایدس و فقط نظرمو در مورد بازی جمعه گفتم به نظرم این همه جنجال لازم نیست و ورزشگاه ده درصدش متعلق به تراکتور هست. پس دیگه بحثی با طرفداران تراکتور ندارم چون فکر می کنم تیم های بزرگ،بزرگ هستن و وقتی بخاطر مسائل کوچیک با تیم های کوچیک بحث می کنن نتیجه ای نداره جز کوچیک شدن تیم بزرگ

خدانگهدار و موفق باشید ایشالا 150 درصد ورزشگاه رو به تراکتور میدن:biggrin::biggrin::biggrin:
از قدیم گفتن پسته بی مغز گر لب وا کند رسوا شود! از حرف زدنت میشه به شخصیتت پی برد!
ولی یه جاهایی باهات موافقم، متاسفانه دوستان ما تو این مدتی که تراکتور لیگ برتر بوده، هر مساله کوچیک و جزئی رو هم بزرگ نشون دادند وروش حساسیت داشتند که این کاراشون باعث شده وقتی راجع به مسائل بزرگ هم حرف بزنی ، مخاطبها واکنش نشون میدن و میگن که بابا شما هم شورشو در آوردین! من اینو قبول دارم و خودم هم ناراحتم به خاطر جوی که دوستان خودمون درست کردند!
ولی این دلیل نمیشه راجع به همه مسائل واکنش از پیش تعیین شده بدیم!
اولا که از طرف نهادهای دولتی احترام و ارزش خاصی به تراکتور قائل نشدن! تراکتور هر چی داره از طرفدارای خودش داره! اینکه الان امثال تو اینجوری واکنش نشون میدن به خاطر اینه که تحمل دیدن بزرگ شدن تیم دیگه ای رو ندارند! خیلی از تیمهای مطرح اروپایی الان شاید تو لیگ 2 شون هم نیستند! یه تیمی یه زمانی قوی بوده دلیل نمیشه همیشه بخوای کمکش کنی و بزرگ نگهش داری! ولی اون تیم همیشه بین طرفدارای خودش حرمت و ارزش داره مثل تیم اورتون انگلیس! این تیم بیشترین حضور را در لیگ برتر داره و در دهه 80 بهترین تیم لیگ بود! الان چی؟ هر تیمی مسئولیتش با خودشه نه دولت! این همیشه یادت باشه!
نیازی هم نیست که شما واسه تیم تراکتور دل بسوزونید، شما همین که عادت کنید دیگران رو مسخره نکنید خیلیه!
موفق باشید

رستم دستان

عضو جدید
فقط وفقط عشق است

استقلال
چه خبرتون تراکتوریا خوبه که شما جام باشگاه نیستید وگرنه ورزشگاهای عربستان واماراتوو.......پرمیکردید

ali hamraeiiyan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مخلص داش افشين گل
دقيقا حرف دل من رو زدي ها راستي كجايي كم پيدايي
بابا استقلال و پرسپوليس رقيب ندارن اينا دارن خودشون رو گول ميزنن
راستي حواست باشه ياسي آماده اخطار دادنه

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
مخلص داش افشين گل
دقيقا حرف دل من رو زدي ها راستي كجايي كم پيدايي
بابا استقلال و پرسپوليس رقيب ندارن اينا دارن خودشون رو گول ميزنن
راستي حواست باشه ياسي آماده اخطار دادنه

چطوری علی جون والا تقصیر خود ماست دقیقا یادمه موقع صعود این تیم به لیگ برتر تاپیک زدیم و تبریک گفتیم که یه تیم قدیمی اومد لیگ برتر نمی دونستیم با بها دادن به آدمای کوچیک توهم بزرگی بهشون دست میده ...
دقیقا منم همینو میگم شما بچه شهرستانی منم بچه شهرستانم ولی شعار و مسخره بازی و توهم چیز خوبی نیست باید قبول کرد که استقلال و پرسپولیس ریشه ای ترین و قدیمی ترین تیم های ایران بودن و هستن و خواهند بود سالانه پنجاه تا تراکتور میان و میرن حتی یه باد کوچیک به استقلال و پرسپولیس هم نمیخوره اونوقت تیمی مثل تراکتور اومده می خواد مثلا موی دماغ این دو تیم بشه حالا اگه ادعاش تو بازی و مقام تو لیگ باشه یه چیزی اینا ادعاشون تو طرفدار داشتنه!!! به خدا خنده دار ترین حرف دنیا اینه که یه تیمی جلوی استقلال پرسپولیس ادعای طرفدار داشتن بکنه ...!!! بگذریم داداش فکر می کنم هرچی بخوایم بیشتر راجع به چیزای کوچیک حرف بزنیم به مهم تر شدن و بزرگتر شدن کذاییش کمک کردیم.

امضاتو عشقه...

در مورد کم پیدایی باید بگم درسم که تموم شد یه مدتی درگیر مشکلات شخصی بخصوص مصدومیت زانو و .... بودم بعدشم که رفتم خدمت سربازی و به لطف نظامی بودن پدر و خدمت تو کردستان سه ماهه تقریبا تمومش کردم و الان در حال آماده شدن برای رفتن به تهران یا ساری برای ثبت نام در کارشناسی ارشد هستم و در خدمت شما اما دلیل اصلی اینجا سر نزدن ... بعد از فوت ناصرخان دیگه حال فوتبالو ندارم و ضمنا دیگه حال و حوصله اینجارو ندارم و فکر می کنم بعضی از دوستان اینجا بی معرفت تر از اون چیزی هستن که فکرشو می کردم ...
در مورد یاسی و اخطارش که یاسی سرور ماست اخطار که سهله هزار بار اخراجم هم بکنه خیالی نیست یاسی وقتی اخراج بودم لطفی در حقم کرده که هرگز با اخطار و اخراج از بین نمیره تو کل مدت اخراجم امضاش مربوط به من بود این خیلی ارزشمند بود داداش آخرشم به اصرار خودم تغییرش داد
راستی دلمون خیلی واست تنگیده بود یاد گذشته و بچه های خودمون بخیر ...

.shana

عضو جدید
چون من پرسپولیسیم امیدوارم تراختور استقلال و لولش کنه.
تراختورُ بي خيال هم خودش خطرناكه هم طرفتاراش نكه غيرتين(شكلك در گوشي)
ولي ارزو بر جوانان عيب نيس خودتون نمي تونيد، دست به دعا بردين ديگران... ( مزاح )

بالا