بازیگران مزدوج ایرانی

نپرس

عضو جدید

جواد عزتی و همسرش مه لقا باقری

نیوشا ضیغمی و همسرش آرش پولاد خان

حمید گودرزی و همسرش

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز
حیف از نامداری که این شوهرشه
اتفاقاً در و تخته خوب با هم جور شده. نامداری که مثل رادیوی خراب فقط وز وز میکنه، همیشه برام سؤال بود کدوم ذکوری پیدا میشه اینو تحمل کنه. حسنی هم که یه لات ِ مدرسه رفته هست.

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اتفاقاً در و تخته خوب با هم جور شده. نامداری که مثل رادیوی خراب فقط وز وز میکنه، همیشه برام سؤال بود کدوم ذکوری پیدا میشه اینو تحمل کنه. حسنی هم که یه لات ِ مدرسه رفته هست.

تو پست اول که نامداری نبود ! ولی اگه واقعا میخاستن در و تخته چفت هم بشن باید با عادل مزدج میشد بچشون میشد دیگه 24 ساعت وز وز میکرد :biggrin:

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو پست اول که نامداری نبود ! ولی اگه واقعا میخاستن در و تخته چفت هم بشن باید با عادل مزدج میشد بچشون میشد دیگه 24 ساعت وز وز میکرد :biggrin:

چرا دیگه عکس آخر زیر عکس لیلا حاتمی و علی مصفا، عکس حسنی و نامداری هست.
نه عادل یه سطح بالاتره. عادل و اون دختره‌ی از خود راضی که 5-6 سال پیش صبح‌ها شبکه‌ی 3 برنامه‌ی خانه‌ی مهر بود چی بود رو اجرا میکرد میتونن یه تیم خوب تشکیل بدن :biggrin: وقتی برنامش شروع میشد کلاً تلویزیون رو خاموش میکردم چون صداش توو شبکه‌های دیگه هم میپیچید :D

آهان ژیلا صادقی! کلی گشتم اسمشو پیدا کردم

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چرا دیگه عکس آخر زیر عکس لیلا حاتمی و علی مصفا، عکس حسنی و نامداری هست.
نه عادل یه سطح بالاتره. عادل و اون دختره‌ی از خود راضی که 5-6 سال پیش صبح‌ها شبکه‌ی 3 برنامه‌ی خانه‌ی مهر بود چی بود رو اجرا میکرد میتونن یه تیم خوب تشکیل بدن وقتی برنامش شروع میشد کلاً تلویزیون رو خاموش میکردم چون صداش توو شبکه‌های دیگه هم میپیچید :D

آهان ژیلا صادقی! کلی گشتم اسمشو پیدا کردم

پس سیستم من مشکل داره چون 3تا عکس بیشتر نیس
خخخخخخخخخخخخخخخ
آره - از این جونورا تو تی وی ج.ا زیاده شکر خدا
:biggrin:

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
گفتن ویرایش کن :huh:

آخرین ویرایش:

MEHRNOOSH.D