بازتاب حركت زشت دو بازيكن پرسپوليس در رسانه هاي جهان

وضعیت
موضوع بسته شده است.

کیمیا جونی

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام مهندس:gol:
خلاصش حرف ملت هست که بالایی ها خودشونو به کری زدن و نمیفهمن....
پول مملکت رو میدن به یک سری اراذل اوباش که تربیت اولیه هم ندارن.... هر روز یک گندی ازشون درمیاد.... یه روز تو پارتی، یه روز اردو توی آنتالیا و گرفتن بدترین هتل از نظر اخلاقی، کلا 365 روز فساد........ الانم اینجا....
جالبیش اینجای که مسئولا نه تنها محکوم نمیکنن... میان حمایتم میکنن....( 2 روز پیش کفاشیان میگه یه شوخی ورزشی بوده!!!! احتمالا پارتی هم یه پارتی ورزشی، اردوی آنتالیا هم یه ..... ورزشی!!!!:surprised: )
من بیشتر از اینجا دلم میسوزه که پولهای مملکت رو ملیاردی به این اراذل میدن، بعد از ملت بیچاره میگیرن.... نمونه اینم که هزینه تلفن ها 12 درصد زیاد شده!!!!.... بهش میگن چرا اینقدر زیاد؟؟ میگه قانونه!!!!
یکی نیست بهش بگه این چه قانونیه که به یک بازیکن 1 ملیارد واسه یک فصل میدن... بعد به یک جوون میخواد وام ازدواج بگیره، باید 2 تا ضامن بیاره و 10 بار بره و بیاد......
چه قانونیه یک نفر ملیاردر باشه.... یک نفر هم داره با پول یارانش زندگی میکنه.....
در کل میخواست بگه آقایون، مردم هم تا حدی میتونن نابرابری رو تحمل کنن....
ممنون سهراب جان..

East Power

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام مهندس:gol:
خلاصش حرف ملت هست که بالایی ها خودشونو به کری زدن و نمیفهمن....
پول مملکت رو میدن به یک سری اراذل اوباش که تربیت اولیه هم ندارن.... هر روز یک گندی ازشون درمیاد.... یه روز تو پارتی، یه روز اردو توی آنتالیا و گرفتن بدترین هتل از نظر اخلاقی، کلا 365 روز فساد........ الانم اینجا....
جالبیش اینجای که مسئولا نه تنها محکوم نمیکنن... میان حمایتم میکنن....( 2 روز پیش کفاشیان میگه یه شوخی ورزشی بوده!!!! احتمالا پارتی هم یه پارتی ورزشی، اردوی آنتالیا هم یه ..... ورزشی!!!!:surprised: )
من بیشتر از اینجا دلم میسوزه که پولهای مملکت رو ملیاردی به این اراذل میدن، بعد از ملت بیچاره میگیرن.... نمونه اینم که هزینه تلفن ها 12 درصد زیاد شده!!!!.... بهش میگن چرا اینقدر زیاد؟؟ میگه قانونه!!!!
یکی نیست بهش بگه این چه قانونیه که به یک بازیکن 1 ملیارد واسه یک فصل میدن... بعد به یک جوون میخواد وام ازدواج بگیره، باید 2 تا ضامن بیاره و 10 بار بره و بیاد......
چه قانونیه یک نفر ملیاردر باشه.... یک نفر هم داره با پول یارانش زندگی میکنه.....
در کل میخواست بگه آقایون، مردم هم تا حدی میتونن نابرابری رو تحمل کنن....
مرسی اقا سهراب...واقعا دستت درد نکنه این همه تایپ کردی........(...زحمتت شد)

حرف حساب زده ...جواب نداره..........
نمونه اینم که هزینه تلفن ها 12 درصد زیاد شده!!!!.... بهش میگن چرا اینقدر زیاد؟؟ میگه قانونه!!!

جان کلامو روزنامه خراسان زده بود چن روز پیش که 12این%باید دولت بپردازه...دولتم زیر بار نرفته اینام میگن ساده ترین راه اینه که از مردم بگیریم/............

sana b

عضو جدید
پول زیادیه دیگه میزنه به سرشون شیرین کاری دربیارن

babak 123

عضو جدید
کاربر ممتاز
این فیلم رو توی YOUTUBE گذاشته بودند خارجی ها اومده بودند کلی تمسخر کرده بودند ایران و فوتبال ایران رو
نوشته بودند این فوتبال بوده یا ...
اما یکی نوشته قشنگی نوشته بود
نوشته بود در تلویزیون ایران که فوتبال خارجی و فیلم مستند هم سانسور می شود
از این به بعد باید فوتبال داخلی رو هم سانسور کنند - چون خطر این صحنه ها خیلی بیشتره :surprised:

Sarp

مدیر بازنشسته
چقدر خوبه که با هر اتفاق کوچکی ، اتفاقات بزرگ از یادها میروند
البته منظورم از اتفاقات بزرگ اصلا اختلاس و این چیزا نیست ها

oneunited

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمی دونم چرا همه سعی دارن بیشتر به این موضوع بپردازن؟ حالا اونا یه اشتباهی کردن! (یا دو تا :دی) اما انقدر کش دادن اصلا کار خوبی نیست! بعضی ها هم واقعا بی کارن

East Power

عضو جدید
کاربر ممتاز
چقدر خوبه که با هر اتفاق کوچکی ، اتفاقات بزرگ از یادها میروند
البته منظورم از اتفاقات بزرگ اصلا اختلاس و این چیزا نیست ها
حتما منظورت اینه که از پیش طراحی شده بوده؟

babak 123

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=3]جواد نکونام کاپیتان تیم ملی: با کسانی که حق مردم را خوردند اینقدر قاطع برخورد کردید؟[/h]

جواد نکونام کاپیتان تیم ملی: با کسانی که حق مردم را خوردند اینقدر قاطع برخورد کردید؟
با کسانی که با اهمال کاری باعث حذف تیم ملی امید، سپاهان و استقلال شدند و آبروی ملی را بردند چه برخوردی کردید که حالا نصرتی را ۲ سال می خواهید محرومشان کنید!...؟
در اسپانیا دو بازیکن اخراجی از دو تیم، در حد تیم ملی همدیگر را زدند و از خجالت هم در آمدند فقط ۲ جلسه محروم شدند!...؟

oneunited

عضو جدید
کاربر ممتاز
جواد نکونام کاپیتان تیم ملی: با کسانی که حق مردم را خوردند اینقدر قاطع برخورد کردید؟

با کسانی که با اهمال کاری باعث حذف تیم ملی امید، سپاهان و استقلال شدند و آبروی ملی را بردند چه برخوردی کردید که حالا نصرتی را ۲ سال می خواهید محرومشان کنید!...؟
در اسپانیا دو بازیکن اخراجی از دو تیم، در حد تیم ملی همدیگر را زدند و از خجالت هم در آمدند فقط ۲ جلسه محروم شدند!...؟
حالم از کسایی که جا نماز آب می کشن به هم می خوره! خودشون مرکز فسادن,می آن به خاطر یه حرکت از جریحه دار شدن عواطف ملت حرف می زنن!!! اونم به خاطر حرکتی که کمتر کسی در نگاه اول متوجه اش شده بود!!

nice_Alice

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
بازم که تاپیک بییییییییییییییب زدی !

کلا تا پیکها ی خاص میزنی؟
اون یکی تا پیکتو که نفهمیدم آخرشم چی بود؟ این یکی هم مگه چه اتفاقی افتاده؟؟؟

simiar

عضو جدید
شکی نیست که حرکت زشتی بوده ولی به نظر من بزرگ کردن موضوع زشت تره ، از فردوسی پور توقع بیشتری میرفت . یه جریمه مالی بزرگ کافی بود.
باز هم شکی نیست که پاز جیب مردم پولهای زیادی میگیرن ولی به موضوع ارتباط نداره.
به این مسئله باید توجه داشت که این بازیکنان هرگز تصور نمیکردند که دوربین تلویزیونی با این دقت اونا رو رصد میکنه بنابراین نخواستن که به جامعه بی حرمتی کنن! من شهامت کفاشیان رو تحسین میکنم که از این بازیکنا حمایت کرد. حتم دارم خیلی از آقایونی که چنین تقبیح میکنن در جمع خصوصی با دوستانشان بدتر از این رو هم انجام میدن.
چرا کسی به پرداختن مسائل مهمتر اهمیت نمیده ولی برای یک شوخی بی ادبانه میزگرد و جلسه و کنفرانس مطبوعاتی تشکیل میدن!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا