مرتضي عرب بيگي
عضو جدید
مناطق و شهرك هاي صنعتي اطراف شهر ها جزو اولين محل ها براي جستجوي كار هستند. معمولا كارفرماهايي هم پيدا ميشند كه دنبال يه مهندس صفر ميگردند تا ازش كار بكشند و ... كه ميشه به عنوان سابقه كار روش حساب كرد.
خواهش میکنم وظیفست که تو بحث شرکت کنم.منظورتون شیشه های معمولیه یا شیشه هایی با خواص مهندسی؟
فکر میکنم شیشه پشرفته تو ایران خیلی جای کار داره و سوددهی خیلی خوبی داشته باشه.
بهرحال، ان شاءالله خیلی موفق باشید و متشکرم که تو بحث ها شرکت می کنید.
آره خوب به دانشگاه نیست ولی بازهم وقتی مدرک از یک دانشگاه نام آشنا داشته باشی خودش یک امتیاز مثبت هست. ولی باهات موافقم که خیلیام جای معتبر تحصیل کردن ولی به جایی نرسیدن.برای قسمت دوم سوالت هم باید بگم که واقعا من نمیدونم این بازرسی جوش چی هست چه کار میشه کرد و بازارش چطوری هست ولی همان طور که قبلا گفتم من در مورد کارخونه شیشه همه ی زیر و رویش را در آوردم به اضافه اینکه من رشتم سرامیک هست با شیشه انس بیشتری دارم و نسبت به دروسی که یاد گرفتم تضمین موفقیتم بیشتر می باشد.مهندس اولا به دانشگاه نیست آخه. خیلیا توی دانشگاه های معتبر درس خوندن و هیچی به هیچی
ولی به نظرم مهندس 40+ 40 میلیون سرمایه اولیه یکم زیاد نیست؟ شما اگه سرمایشو داری چرا نمیزنی تو خط بازرسی جوش؟ سرمایه اولیه با احتساب مکان و دم و دستگاهش حداکثر 40 میلیونه ( در بهترین حالت )
مناطق و شهرك هاي صنعتي اطراف شهر ها جزو اولين محل ها براي جستجوي كار هستند. معمولا كارفرماهايي هم پيدا ميشند كه دنبال يه مهندس صفر ميگردند تا ازش كار بكشند و ... كه ميشه به عنوان سابقه كار روش حساب كرد.
آره خوب به دانشگاه نیست ولی بازهم وقتی مدرک از یک دانشگاه نام آشنا داشته باشی خودش یک امتیاز مثبت هست. ولی باهات موافقم که خیلیام جای معتبر تحصیل کردن ولی به جایی نرسیدن.برای قسمت دوم سوالت هم باید بگم که واقعا من نمیدونم این بازرسی جوش چی هست چه کار میشه کرد و بازارش چطوری هست ولی همان طور که قبلا گفتم من در مورد کارخونه شیشه همه ی زیر و رویش را در آوردم به اضافه اینکه من رشتم سرامیک هست با شیشه انس بیشتری دارم و نسبت به دروسی که یاد گرفتم تضمین موفقیتم بیشتر می باشد.
سلام دوستان
میخواستم بدونم با توجه به صنایع ای که در کرمان هست مثل صنایع ملی مس ،بازار کار کرمان چطوره؟ کسی تجربه ای داره؟(وضعیت استخدام ، حقوق و ... )
خدایا به داد مابرس و اوضاع کاری را بهتر کن تا جوانان بیکار کمتر غصه بخورند...
سلام به همه دوستان.
من ترم آخر مهندسی پزشکی، گرایش بیو موادم و از اون جا که بازار کارش افتضاحه تصمیم گرفتم برای ارشد یکی دیگه از گرایشای مواد رو بخونم. به امید یه بازار کار بهتر ولی پست های قبلی خیلی ناامید کننده بود.
میخواستم ببینم کدوم گرایش بازار کار بهتری داره برای دخترا؟؟؟؟
سلام به همه دوستان.
من ترم آخر مهندسی پزشکی، گرایش بیو موادم و از اون جا که بازار کارش افتضاحه تصمیم گرفتم برای ارشد یکی دیگه از گرایشای مواد رو بخونم. به امید یه بازار کار بهتر ولی پست های قبلی خیلی ناامید کننده بود.
میخواستم ببینم کدوم گرایش بازار کار بهتری داره برای دخترا؟؟؟؟
براي دخترا توي صنعت، گرايش سراميك و تا حدودي هم شناسايي... اما اينو بهتون بگم كه براي خانوم ها بهتر اينه كه ادامه تحصيل بدن و براي اونور اپلاي كنن تا اينكه بخوان وارد بازار كار 99% مردانه ايراني بشن... اونم صنعت مواد و متالورژي...
الان دیگه فرقی نداره چه گرایشی بخونید و چه دانشگاهی!!! البته برای هیئت علمی شدن مهم است اما برای صنعت اصلا و ابدا !!!! صنعت فقط تجربه کاری می خواد!!! به اصطلاح باید کار بلد باشیم تا یک تئوریسین!!!
به نظرم هر گرایشی که علاقه دارید رو بخونید و تو اون زمینه تخصص بگیرید!!! مثلا تو خود حوزه بیومواد روی بیوسرامیک ها کار کنید که امروزه خیلی موضوع نوین و رو به توسعه ای است!!!
به نظرم همون بیومواد بخونید !!! یا سرامیک یا شناسایی یا خوردگی !!! باز هم علاقه خودتونه!!! من این 4 گرایش رو تو مواد برترین می دونم و برای apply بهترین گزینه اند!!! جوش و شکل و ریخته گری و استخراج نرخ پژوهشی شون خیلی کمتر از سرامیک و خوردگی و بیومواد ه!!!
من اولش به خاطر نوین بودن اومدم این رشته ولی الان پشیمونم.
دقیقا مشکلم اینه که تنها شغلی که از بیو مواد میشه بهش رسید اینه که دکترا بگیری و هییت علمی شی. و من اینو نمیخوام. حتی یه حوزه کاری نداشت که آدم واسه کارآموزی بره!!!!!!
خود استادا هم به جز هییت علمی بودنشون و کارای تحقیقاتی شغل دیگه ای ندارن. بر عکس استادای سایر دانشکده ها، که استادی شغل اصلیشون نیست.
من تهران دانشجو ام ولی بعد از دانشگاه برمیگردم شیراز و میخوام یه چیزی بخونم که شغلی براش تعریف شده باشه، نه یه چیزی مثل بیومواد.
علوم و تحقیقات می خونید؟
.
خب اگه انقدر ناامیدید... برید سمت سرامیک یا شناسایی یا خوردگی!!! یا نه اصلا ارشد رو مهندسی صنایع-مهندسی صنایع بخونید... رشته پفک و راحتیه!!!
من اولش به خاطر نوین بودن اومدم این رشته ولی الان پشیمونم.
دقیقا مشکلم اینه که تنها شغلی که از بیو مواد میشه بهش رسید اینه که دکترا بگیری و هییت علمی شی. و من اینو نمیخوام. حتی یه حوزه کاری نداشت که آدم واسه کارآموزی بره!!!!!!
خود استادا هم به جز هییت علمی بودنشون و کارای تحقیقاتی شغل دیگه ای ندارن. بر عکس استادای سایر دانشکده ها، که استادی شغل اصلیشون نیست.
من تهران دانشجو ام ولی بعد از دانشگاه برمیگردم شیراز و میخوام یه چیزی بخونم که شغلی براش تعریف شده باشه، نه یه چیزی مثل بیومواد.
شما کجا کار می کنین.بچه ها چرا انقدر ناامیدید.الان اونایی که پزشکی خودن هم بیکارن فقط بیکاری مال ما نیست.الان طوریه که باید خودمون دست به کار شیم و منتظر استخدام فلان کارخونه یا شرکت نباشیم.من بچه های متالورژی میشناسم که از همون دوران دانشجویی شرکت زدن وکلی موفقند.در حالی که ارشد برق میشناسم که بیکاره. البته شنیدم یکی زبان انگلیسی خونده بوده و تو کارخونه استخدام بوده!! همه چی قاطی پاتیه.این مهندسی صنایع چیه که میگین بدون کنکور هم برمیدارن و دیگه داره اشباع میشه.رشته ما رشته پول سازیه.وقتی خودمون این نگرش هارو داشته باشیم چه انتظاری از بقیه هست.ببینید دوست عزیز بقول آقا حمید الان دیگه اصلا فرقی نمیکنه چه گرایش یا چه دانشگاهی بخونید. برای کار فقط و فقط و فقط باید پارتی داشته باشید که البته الان اوضاع همه شرکتا اینقدر خرابه که حتی با پارتی هم میگن نیرو نیاز نداریم و نیروهای خودشونم اخراج کردن!!! شیراز هم که از همه جا اوضاش خراب تره!!!در مورد گرایشهای ارشد هم خود من با اینکه رشتم خوردگی بود اما زمینه کاریم اصلا ربطی به خوردگی نداره. کار خوردگی بیشتر توی عسلویه هست که اونجا هم دختر نمیگیرن. البته اکثر شرکتا خوردگی لازم دارن مثل پتروشیمی و پالایشگاه اما خوب فعلا نیروی خانم نمیگیرن!!!سرامیک هم بهترینش شرکت لعابیران هست که واقعا شرایط کاریش وحشتناکه. دوست خودم رفت یه هفته ای ول کرد از بس بد بود!!!ببخشید خیلی ترسوندمتون اما متاسفانه اینا همش واقعیتهایی هست که دور و برمون وجود داره و نمیشه نادیده بگیری. فقط خاستم اینارو بگم که بهتر بتونید مسیرتون رو انتخاب کنید. ابا این حال براتون آرزوی موفقیت دارم.
شما کجا کار می کنین.بچه ها چرا انقدر ناامیدید.الان اونایی که پزشکی خودن هم بیکارن فقط بیکاری مال ما نیست.الان طوریه که باید خودمون دست به کار شیم و منتظر استخدام فلان کارخونه یا شرکت نباشیم.من بچه های متالورژی میشناسم که از همون دوران دانشجویی شرکت زدن وکلی موفقند.در حالی که ارشد برق میشناسم که بیکاره. البته شنیدم یکی زبان انگلیسی خونده بوده و تو کارخونه استخدام بوده!! همه چی قاطی پاتیه.این مهندسی صنایع چیه که میگین بدون کنکور هم برمیدارن و دیگه داره اشباع میشه.رشته ما رشته پول سازیه.وقتی خودمون این نگرش هارو داشته باشیم چه انتظاری از بقیه هست.
اونایی که میخوان دامه تحصیل بدن هیچ غمی نداشته باشن!
ببینید دوست عزیز بقول آقا حمید الان دیگه اصلا فرقی نمیکنه چه گرایش یا چه دانشگاهی بخونید. برای کار فقط و فقط و فقط باید پارتی داشته باشید که البته الان اوضاع همه شرکتا اینقدر خرابه که حتی با پارتی هم میگن نیرو نیاز نداریم و نیروهای خودشونم اخراج کردن!!! شیراز هم که از همه جا اوضاش خراب تره!!!در مورد گرایشهای ارشد هم خود من با اینکه رشتم خوردگی بود اما زمینه کاریم اصلا ربطی به خوردگی نداره. کار خوردگی بیشتر توی عسلویه هست که اونجا هم دختر نمیگیرن. البته اکثر شرکتا خوردگی لازم دارن مثل پتروشیمی و پالایشگاه اما خوب فعلا نیروی خانم نمیگیرن!!!سرامیک هم بهترینش شرکت لعابیران هست که واقعا شرایط کاریش وحشتناکه. دوست خودم رفت یه هفته ای ول کرد از بس بد بود!!!ببخشید خیلی ترسوندمتون اما متاسفانه اینا همش واقعیتهایی هست که دور و برمون وجود داره و نمیشه نادیده بگیری. فقط خاستم اینارو بگم که بهتر بتونید مسیرتون رو انتخاب کنید. ابا این حال براتون آرزوی موفقیت دارم.
مرسی از کمکتون.
آره، باید حواسم باشه مثله دوره کارشناسی چشم بسته نرم سراغ یه رشته.
بدتر بودن وضعیت بیومواد نسبت به سایر رشته ها اینه که اصلا هیچ موقعیت شغلی براش تعریف نشده تو ایران. واسه همین قصد تغییر رشته دارم.
شما کجا کار می کنین.بچه ها چرا انقدر ناامیدید.الان اونایی که پزشکی خودن هم بیکارن فقط بیکاری مال ما نیست.الان طوریه که باید خودمون دست به کار شیم و منتظر استخدام فلان کارخونه یا شرکت نباشیم.من بچه های متالورژی میشناسم که از همون دوران دانشجویی شرکت زدن وکلی موفقند.در حالی که ارشد برق میشناسم که بیکاره. البته شنیدم یکی زبان انگلیسی خونده بوده و تو کارخونه استخدام بوده!! همه چی قاطی پاتیه.این مهندسی صنایع چیه که میگین بدون کنکور هم برمیدارن و دیگه داره اشباع میشه.رشته ما رشته پول سازیه.وقتی خودمون این نگرش هارو داشته باشیم چه انتظاری از بقیه هست.
اونایی که میخوان دامه تحصیل بدن هیچ غمی نداشته باشن!
الان شما چه کار میکنین.بیکارین؟مهندس من نمیدونم شما کجا زندگی میکنید و اوضاع کار توی شهرتون چجوریه.بازم نمیدونم که شما درس میخونید یا توی صنعت هستید!!!! ما هم اصلا ناامید نیستیم اما واقع بین هستیم.نمیشه چشممون رو روی مسائلی که داره اطرافمون اتفاق میفته ببندیم . ما هم نگفتیم فقط اوضاع کار رشته ما خرابه.کلا وضعیت اشتغال خیلی خیلی بدتر از اون چیزی هست که بشه تصور کرد. رشته ما که خدایی عالی هست و واقعا حرف اول رو میزنه . دوست عزیز الان شرکتایی که چندین ساله دارن کار میکنن هم توی کار خودشون بخاطر این تحریمها موندن دیگه چه برسه به کسایی که تازه میخان شرکت بزنن. الان پروژه همه شرکتها خابیده چون حتی نمیشه یه فلنج هم از خارج وارد کرد. متریالی که توی ایران هم هست که همش تقلبیه!!!استنلس 304 رو به اسم 316L غالب میکنن !!!ا(توی تفاوت مقاومت به خوردگی که دیگه نیازی نیست بگم چقدر فرق دارن) اما خوب وقتی گیر نمیاد مجبوری بخری!!!با اینکه میدونی تقلبیه!!!خود من وقتی داشتم ارشد میخوندم فک میکردم هرجا برم بگم من ارشد معدل الف دانشگاه شیرازم رو سر و دست من رو میبرن!!!اما قضیه کاملا برعکس بود!!!!!
الان شما چه کار میکنین.بیکارین؟
خوب پس شما شاغلین.پس چرا دم از بیکاری میزنین.من تازه ارشد قبول شدم کلی شورو شوق داشتم بعد خوندن این تاپیک ها واقعا از زندگیم سیر شدم.اصلا دیگه نمی خوام برم ارشد بخونم. شما این حرفارو میزنین بقیه میان از رشته های مختلف و همی طور رشته خودمون می خونن. بعد این حس منفی به رشتمون پیدا میشه که سودی جز بیشترشدن بیکاری نداره. همکلاسی من که یه دختره برای خودش شرکت داره و من به خاطر بومی نبودنم مشغول نیستم.نه من شاغل هستم. توی یه شرکت مهندسی طراحی و ساخت کار میکنم . البته بعد از 6 ماه گشتن بالاخره کار پیدا کردم . اما هم کلاسیهای خودم با اینکه پسر هستن 8-9 ماهه دارن دنبال کار میگردن اما کاری که براشون مناسب باشه پیدا نکردن. چند وقت هم رفتن جنوب کار کردن اما نموندن!!