بازارکاررشته شهرسازی و طراحی شهری

mayor2

کاربر فعال
سلام دوستان. می خواستم در مورد بازار کار نظرتون رو بدونم. خوشحال می شم اگر من رو در این زمینه راهنمایی کنید.:smile:

به نظرتون کار کردن توی سازمان راه و شهرسازی (مسکن و شهرسازی سابق) به عنوان کارشناس بهتره یا کار کردن برای مشاور شهرسازی و معماری؟
کدوم جای پیشرفت بهتر و بیشتری داره؟ خیلی مرددم .:( لطفا اگر تجربه ای در این زمینه دارید من رو راهنمایی کنید

mayor2

کاربر فعال
یعنی هیچ کدوم از دوستان باشگاه هیچ سابقه کاری در هیچ زمینه ای ندارند، که بخواهند نظرشون رو بگند؟؟؟؟؟:surprised::razz:

Arch-Azadeh

همکار مدیر مهندسی شهرسازی متخصص طراحی شهری
مسلما کار کردن تو وزارت راه و شهرسازی خیلی خیلی بهتر از کار کردن تو مشاوره (به نظر من)
- چون ساعت کاریش کمتر از مشاوره
- مزایاش از مشاور خیلی بیشتر (حقوقش فکر کنم یکیه)
- کار خیلی کمه (من هر وقت رفتم وزارتخونه کارشناسها همش داشتن کتابهای متفرقه میخوندن یا حرف میزنن یا خوابن :surprised:)
- حقوقش سروقته
- جاش هم که خوبه خوش مسیره
-ماه رمضان کلا تعطیل :D
- تعطیلی های دولتی تعطیل!

- تنها نکته منفی که داره اینه که چیزی به داشته هاتون اضافه نمیشه و در زمینه کاری کلا درجا میزنید!

کار کردن تو مشاور
- ساعت کاری زیاد
- کار زیاد
-فشار کاری
-استرس
-مزایای کم
- حقوق معلوم نیست کی میدن!
- امنیت شغلی پایین
-
نکته مثبتش اینه که شما با کارکردن تو مشاور واقعا کار یاد میگیری و روز به روز در زمینه کارت پیشرفت میکنی

حالا شما خودت میتونی انتخاب کنی :D

Checkmate

کاربر فعال تالار مهندسی شهرسازی ,
کاربر ممتاز
درود

سوالی که پرسیدید، به خیلی از مسائل مربوط میشه. توی یک شرایطی، کار در وزارتخونه و در شرایطی کار در مشاور بهتر هستند ولی اگر من به شخصه بخوام بین این دو یکی رو انتخاب کنم، با احترام به نظر دوست خوبمون و با توجه به اینکه هر دو جا رو تجربه کردم، صد در صد شرکت مشاور رو انتخاب میکنم.

اولین عاملی که خیلی مهم هست اینه که شما توی این دو جا چه سمتی قراره داشته باشی؟ کلاً وزارتخونه کار کسل کننده ای داره چون عملکردش بیشتر نظارتی هست یعنی شما طبق یک سری ضوابط و مقررات از پیش تعیین شده بر کار مشاورین، شرکتهای خصوصی و دولتی و... نظارت دارید. نه دخلی، نه تصرفی، نه ایده ای... هیچی! ولی توی وزارتخونه سمتهایی هم هستند که عملکردهای پژوهشی یا قانونگذاری دارن. این بخشها شرح خدماتشون (از دید من) هیجان بیشتری داره و از اون حالت یکنواخت و کسل کننده خارج میشه. توی مشاور هم تقریباً به همین شکل هست. ممکنه شما کارشناس یک طرح باشی و در مورد اون طرح صاحب نظر باشی و بتونی عقیده ات رو ابراز کنی و پروژه رو جلو ببری. ممکنه یه اپراتور ساده باشی که نقشه هایی که میذارن جلوت رو توی Autocad یا GIS ترسیم کنی بدون هیچ خلاقیت و تنوعی! پس اینکه هر جا، چی کار قراره بکنی خیلی مهمه.

دومین عامل، زمینه علاقه شخصی هست. ممکنه شخصی با سیستم کارمندی با تعاریف خاص و مشخصش که آزاده خانم گفتند بیشتر کنار بیاد تا سیستم مهندس مشاور یا برعکس! اینکه یک نفر صبح بره، کارت بزنه، یه کار روتین رو انجام بده، ظهر هم کارت بزنه و برگرده خونه پیش زن و بچه اش (یا شوهر و بچه اش! :D) و سر ماه حقوقش رو بگیره شاید از نظر بعضی ها زندگی ایده آل باشه، از نظر من نه! پس ببین علاقه شخصی خودت چیه...

سومین عامل، محل کار کردن هست. اینکه شما کدوم مهندس مشاور یا وزارت راه و شهرسازی کدوم شهر و با چه سابقه ای قراره کار کنی، نکته خیلی مهمی هست.

پ.ن 1:
آزاده خانم، انصافاً خیلی از چیزهایی که راجع به وزارتخونه و مشاور نوشتی عمومیت نداره! مثلاً خیلی از بخشهای وزارتخونه حقوقشون رو دیر میگیرن (حتی از مشاوری که من توش هستم هم دیرتر چون من که تو مشاور هستم تا حالا حقوقم نهایتاً هشت روز تاخیر داشته!!). کار وزارتخونه هم کم نیست! شما کجا رفتی مگه؟ برو طبقه هفتم وزارت راه و شهرسازی تهران تو بلوار آفریقا (که نمیدونم کجاش خوش مسیره!!! :biggrin:)، دفتر طرحهای کالبدی. شبیه لونه زنبور هست! همه دارن از سر و کول هم بالا میرن و اینور اونور میدون! ... اگر واقعاً کار کردن اونجا رو اینقدر بیشتر دوست داری میخوای صحبت کنم بری اونجا؟ واقعاً حاضری مشاوری رو که هستی ول کنی بری وزارتخونه؟

پ.ن 2:
من اگر یک روز دو تا دستم قطع بشه، صورتم هم تو آتیش بسوزه، یه اسلحه هم پشت سرم باشه که مجبورم کنن برم وزارتخونه اونوقت تازه در مورد کار اونجا فکر میکنم!! :D

Arch-Azadeh

همکار مدیر مهندسی شهرسازی متخصص طراحی شهری
پ.ن 1:
آزاده خانم، انصافاً خیلی از چیزهایی که راجع به وزارتخونه و مشاور نوشتی عمومیت نداره! مثلاً خیلی از بخشهای وزارتخونه حقوقشون رو دیر میگیرن (حتی از مشاوری که من توش هستم هم دیرتر چون من که تو مشاور هستم تا حالا حقوقم نهایتاً هشت روز تاخیر داشته!!). کار وزارتخونه هم کم نیست! شما کجا رفتی مگه؟ برو طبقه هفتم وزارت راه و شهرسازی تهران تو بلوار آفریقا (که نمیدونم کجاش خوش مسیره!!! :biggrin:)، دفتر طرحهای کالبدی. شبیه لونه زنبور هست! همه دارن از سر و کول هم بالا میرن و اینور اونور میدون! ... اگر واقعاً کار کردن اونجا رو اینقدر بیشتر دوست داری میخوای صحبت کنم بری اونجا؟ واقعاً حاضری مشاوری رو که هستی ول کنی بری وزارتخونه؟

سلام
شما مثل اينكه جاي خيلي خوبي كار ميكني كه 8 روز فقط حقوقتون عقب ميفته!!! جايي كه ما هستيم كه تا 3 ماه كه اصلا ديركرد حساب نميشه!!! من پارسال در يك برهه زماني 10 ماه حقوق نگرفته بودم.. خب حالا ميتوني حساب كني كه ترجيح ميدم كجا باشم :D
و دقيقا من تو وزارت راه و شهرسازي همون طبقه هفتم ميرم هميشه.. يعني خب كارمون را اون طبقه راه ميندازن!!! تو همون طبقه هم ديدم كه چه خبره كه گفتم! (تازه شاسي شركتمون را زدن به ديوار تو اون طبقه :))

بلوار آفريقا به من كه خوش مسيره :whistle:.. شما صحبت كن من ميرم .. والا :D

Checkmate

کاربر فعال تالار مهندسی شهرسازی ,
کاربر ممتاز
سلام
شما مثل اينكه جاي خيلي خوبي كار ميكني كه 8 روز فقط حقوقتون عقب ميفته!!! جايي كه ما هستيم كه تا 3 ماه كه اصلا ديركرد حساب نميشه!!! من پارسال در يك برهه زماني 10 ماه حقوق نگرفته بودم.. خب حالا ميتوني حساب كني كه ترجيح ميدم كجا باشم :D
و دقيقا من تو وزارت راه و شهرسازي همون طبقه هفتم ميرم هميشه.. يعني خب كارمون را اون طبقه راه ميندازن!!! تو همون طبقه هم ديدم كه چه خبره كه گفتم! (تازه شاسي شركتمون را زدن به ديوار تو اون طبقه :))

بلوار آفريقا به من كه خوش مسيره :whistle:.. شما صحبت كن من ميرم .. والا :D

والا ما که تاپیک زدیم بچه ها شرکتهای خودشون رو معرفی کنن، شما سایه تون سنگین بود توی اون تاپیک... :smile:
بله، من نمیگم که مشاورها همه شون سر وقت حقوق میدن. هرچند انصافاً تا حالا طولانی ترین زمانی که شنیده بودم 6 ماه بوده نه دیگه 10 ماه! اون 8 روزی هم که ما تاخیر داشتیم مال همین ماه بود که یه مسئله مالی بود که باید چند تا پول جا به جا میشد تا از لحاظ مالی حسابهای شرکت درست در بیاد اگر نه اصولاً بیشتر از 3 روز طول نمیکشه تا حقوق ماه قبلمون رو بدن.
طبقه هفتم هم که رفته باشی قطعاً خانم پورشادی رو میشناسی. من که هر بار اونجا بودم داشت اینور اونور میدوئید! :D شاید شما وقتهای استراحتش میری!!!
پس خونتون بلوار آفریقاست که بهت خوش مسیره! :D اگر وسط شهر هم بود همون یه تیکه پیاده رویش به اندازه کافی پدر آدم رو در میاره. ماشین هم که نمیذارن پارک کنی!
واقعاً میخوای بیای بیرون بری وزارتخونه؟ میبرمت پیش پورشادی اینا ها!! پس فردا نگی اشتباه کردم و میخوام برگردم و....! :D

بالا