باربی ایرانیزاسیون شده

rosvayejanan

عضو جدید
کاربر ممتاز
منبع خبر آنلاین

حوادث - به عنوان بخشی از برنامه های جشن 50 سالگی باربی، شرکت امریکایی تولید کنند آن، «متل» بیش از 500 مدل از این عروسک را در فلورانس ایتالیا به نمایش گذاشته است.
در میان عروسک های در این نمایشگاه، باربی هایی با برقع نیز دیده می شود. بنا بر گزارش فاکس نیوز یک طراح ایتالیایی در مورد باربی گفت «می دانم که باربری تصور مطلوبی برای دختران ارائه نمی کند، اما در واقع پیام باربی برای زنان این است که شما می توانید هرطور که بخواهید باشید».
به نوشته «کریستین ساینس مانیتور» در آوریل 2008 (اوائل سال 1387) دری نجف آبادی دادستان وقت ایران در مورد عروسک های باربی هشدار داده و آنها را «به لحاظ فرهنگی مخرب و تهدیدی اجتماعی» خواند. او به اسباب بازی های بتمن، اسپایدرمن و هری پاتر نیز اشاره کرده بود. ایران در مقابله با باربی عروسک های سارا و دارا را طراحی کرد.
عربستان سعودی در سال 2003 با این استدلال که «لباس لختی و ژست های شرم آور، اسباب و لوازم فرعی عروسک های باربری نماد انحطاط فرهنگ غربی است»، این عروسک ها را غیر قانونی اعلام کرد.
در سال 2003 شرکتی اماراتی «نیوبوی»، عروسکی را با نام عربی «فولا» تولید کرد که چشمانی سیاه رنگ داشت و به صورتی واقع بینانه با ارزش های اسلامی تناسب داشت. بر عکس سارا و دارا فولا به سرعت فروش رفت و طی 2 سال 1 و نیم میلیون عروسک فولا در خاورمیانه فروخته شد.
باربی در سال 1959 در امریکا تولید شد.

reyhoon

عضو جدید
آخه باربيه چادر و چارقد دار به چه درد بچه ميخوره!؟
بچه دامن چين دار و پفي با لباس عروس دوست داره!
خوب بچه اگه از اينا نبينه و دوست نداشته باشه افسرده ميشه!
مگه اين كوچولو ها دلشون و عقلشون چقده!؟؟؟؟؟؟
چقدر بسته فكر ميكنن يه سري كوته فكرا!.....

::arash::

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینم شد مثه اون عروسکای مسخره دارا و سارا....
آخه باربی و این داستانا؟؟؟؟؟

maryam-d

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه اينجوري رغبت نميكنه با اينا بازي كنه.

azadeh_arch _eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
اتفاقا باربی اصلا اسباب بازی خوبی واسه بچهها نیست چهره ی اغراق امیزش و لباس های رویایشو که بهترین طراح های مد دنیا طراحی کردن اعتماد به نفس بچه رو پایین میاره
چند وقت پیش یه مقاله ازش خوندم خیلی جالب بود
نه تنها تو ایران تو خیلی از کشور های دیگه هم این کارو کردن

shadmehrbaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
اتفاقا باربی اصلا اسباب بازی خوبی واسه بچهها نیست چهره ی اغراق امیزش و لباس های رویایشو که بهترین طراح های مد دنیا طراحی کردن اعتماد به نفس بچه رو پایین میاره
اين عكس هيلاري داف كه گذاشتي رو آواتارت يه وخ به اعتماد به نفست لطمه نزنه؟! :smile:

k2_h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

عین یه گزارشگر فوتبال مخاطب رو جذب حرفای خودت کردیا . آبجی خداییش بچه ها عاشق عروسکای باربین . خودت جوونتر که بودی از این عروسکا نداشتی ؟

:gol:

reyhoon

عضو جدید
اسباب بازيا به افكار بچه ها شكل نميدن!ميحط اطرافه كه اونهارو تغيير ميده!...رفتار ديگران با اونهاو....
وگرنه الان پسر خاله ي من بايد راننده ي كاميون ميشد!
بچه تا وقتي توي خانواده و جامعه حجاب براش ملموس نشه با عروسكه باحجاب نميشه افكارشو پر كرد.....

azadeh_arch _eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
عین یه گزارشگر فوتبال مخاطب رو جذب حرفای خودت کردیا . آبجی خداییش بچه ها عاشق عروسکای باربین . خودت جوونتر که بودی از این عروسکا نداشتی ؟
:gol:
اخه داداش باربی به سن من قد نمیده که
میده؟؟؟؟؟؟:lol:

k2_h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها کل کل راه نندازینا . جون داداش اینجا دیگه نه

shadmehrbaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه جونم تو جوش منو نزن
این چیزا که گفتم عینا تو یه مقاله خوندم
شما هم اگه میخوندین نظر منو داشتین
اون مقاله اي كه خوندي رو همينا نوشتن كه باربي رو چادري كردن !!!

راستي من جوش تورو نزدم آبجي بزرگه ي هيلاري !
:smile:

azadeh_arch _eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
اون مقاله اي كه خوندي رو همينا نوشتن كه باربي رو چادري كردن !!!

راستي من جوش تورو نزدم آبجي بزرگه ي هيلاري ! :smile:
اره تو راس ميگي
اخه من از سن بلوغم گذشته ديگه اين چيزا روم تاثير نميذاره
شمام احتمالا بدل شادمهري ديگه:lol:

SerpentoR

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب خدا رو شکر دیگه با اومدن باربی یبا حجاب هیچگونه خطری ما رو تهدید نمیکنه