این چه وضعشههههههههههههه؟؟؟؟

danialfx

عضو جدید
کاربر ممتاز
با قاطعیت تمام میگم در مرحله اول اشکال از مدیریته. دلایلی هم دارم که در صورت تمایل عنوان میکنم.

خب ابوالفضل خان . اول بگو اشکال چی از مدیریته.
انتقادت رو بگو
بعد دلیلشم بگو که چرا این اشکالات از مدیریته
من فکر میکنم مدیرا هم خوشحال میشن دلایل انتقادی افراد رو بخونن. البته اگه منصفانه باشه که حتما دلایل شما منصفانه هست.

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه کاربری که 5 تا پست زده میاد تو بخش موبایل. یه تاپیک میزنه میگه دیکشنری میخوام!!

صدها تیپاک اینطوری باز شده. یه تاپیک کلی برای درخواست برنامه ها هست

محترمانه میگیم دوست عزیز بحثتو توی جای مشخصش مطرح کنو تاپیکو قفل میکنیم. میاد تو پیام خصوصیو فلان فلان شده چی ازت کم میشد جوابمو بدی؟ فکر کردی حالا مدیری که چی؟ من فلانت میکنمو از این چیزا

:))
خوب ازین جور ادما زیاد پیدا میشن
تروخشک نباید به پای هم بسوزن
مثلا من خودم اصلا اهل فوش نیستم:ی:ی
از اصل موضوع منحرف شدیم.
من پیشنهاد میکنم. تاپیکی ایجاد کنیم. که پیشنهاد هامون رو برای بهتر شدن فضای باشگاه بدیم.
البته الان هم تالار پیشنهادات و انتقادات هست.
ولی به نظر من هم فضا نیاز به تغییر داره. همه تاپیک ها شده بحث ازاد. بیشترشون هم یه جورین.
اره منم موافقم

danialfx

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه جورییییییییییییین؟/؟///؟/

نظر شخصی بنده اینه که تاپیک های بحث ازاد باید به حداقل برسن. قبلا هم بیان کردم. مثلا باشگاه مهندسان هست. ولی شده زنگ تفریح مهندسان.
بحث ازاد خوبه که باشه. ولی دیگه نه اینکه 90 درصد تاپیکا بشه بحث ازاد.
بحث ازاد ها هم همه شدن کپی پیست از جاهای دیگه یا اینکه پیش بینی کن نفر بعدیت شغلش چیه. اخه اینم شد تاپیک.؟؟
منم میرم همون جا پست میدم.

Abolfazl_r

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب ابوالفضل خان . اول بگو اشکال چی از مدیریته.
انتقادت رو بگو
بعد دلیلشم بگو که چرا این اشکالات از مدیریته
من فکر میکنم مدیرا هم خوشحال میشن دلایل انتقادی افراد رو بخونن. البته اگه منصفانه باشه که حتما دلایل شما منصفانه هست.

چشم. اجازه بدید تایپ میکنم میزارم. البته هنوز نمیدونم تمایل دارن بشنون یا نه.

danialfx

عضو جدید
کاربر ممتاز

حمید خان و افسون خانوم که هستن. عزیزان. مایلین که بشنوین؟؟؟؟
من که همیشه از نقد استقبال میکنم. البته نقدی که از همه جوانب مطرح بشه. یعنی نگاهی همه جانبه به قضیه داشته باشه.

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز

شما حتما این کارو بکن ابوالفضل خان
بالاخره نظرته باید بگی

نظر شخصی بنده اینه که تاپیک های بحث ازاد باید به حداقل برسن. قبلا هم بیان کردم. مثلا باشگاه مهندسان هست. ولی شده زنگ تفریح مهندسان.
بحث ازاد خوبه که باشه. ولی دیگه نه اینکه 90 درصد تاپیکا بشه بحث ازاد.
بحث ازاد ها هم همه شدن کپی پیست از جاهای دیگه یا اینکه پیش بینی کن نفر بعدیت شغلش چیه. اخه اینم شد تاپیک.؟؟
منم میرم همون جا پست میدم.

به نظر منم این تاپیکای بی سروتهی که هیچ دردیو دوا نمیکنه حذف بشن
چون هم وسوسه برانگیزن
محل اسپم بازین
ناخوداگاه وقتو حواستو جم خودشون میکنن
خودمم زیاد زدما نمیخوام کسی دلخور شه

و واسه تاپیکای مفید امتیاز قابل توجهی در نظر گرفته بشه تا همه تشویق بشنو تاپیک الکی نزنن

zeinab68

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگر صندوق ورودی پیام خصوصی های یوزر قبلیم رو میدید به من حق میدادین

همین الان باز هم یه پبام اومده که حوصله ندارم بازش کنم...

پیام خصوصیاتو ببند

پروفایلتم ببند

فقط واسه دوستات باز بذار

danialfx

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگر صندوق ورودی پیام خصوصی های یوزر قبلیم رو میدید به من حق میدادین

همین الان باز هم یه پبام اومده که حوصله ندارم بازش کنم...

خب تو انجمن هم تنظیماتی وجود داره که کسی مزاحمتون نشه

درصورتیکه مایل به دریافت و یا ارسال پیامهای خصوصی نیستید، می توانید این بخش را غیرفعال کنید.
Receive Private Messaging:
Only from Contacts and Moderators
From all members

این قسمت تنظیماته. میتونین تنظیم کنین که فقط دوستاتون بهتون پیام خصوصی بدن.
اخه اینم کاری داره؟؟؟؟
اونایی هم که مزاحمن میتونین بزارین تو لیست سیاه

یادم باشه یه اموزش کلی از استفاده از سایت بزارم. اینا دیگه اخرشن.

Abolfazl_r

عضو جدید
کاربر ممتاز
مدیر باید به رسالت مدیریتش در چارچوبها به درستی عمل کنه. خطاب کردن بعضی از مدیران تحت عنوان مدیر کار اشتباهیه. چون از مدیریت فقط عنوانش رو به دوش میکشن. فکر میکنم اگه کنار نام کاربری بعضی از مدیران بنویسن پلیس ضد شورش زیبنده تره. شما از مدیریت فقط اخطار، اخراج و حذف تاپیک رو یاد گرفتید. مدیر باید علاوه بر نظارت مستمر هدایت هم بکنه. مدیران به خودشون زحمت نمیدن تو بحث های تالار آزاد شرکت کنن. فقط از بالا به مسائل نگاه میکنن. اگه چیزی مورد داشت از بیخ و بن ریشه شو میکنن. در صورتی که اگر قراره پستی ویرایش یا حذف بشه باید با توضیح مقتضی داخل خود تاپیک اینکار انجام بشه. کاری که قبلا در موارد نادری دیدم. خوب اگر وقتش رو ندارید، حوصله ندارید، سوادشو ندارید (عذر میخوام) یا هر دلیل دیگه ای کسی مجبورتون نکرده. میدون رو به افرادی بدید که دلسوزن و وقت هم دارن. برای نمونه آرامش مدیر بخش عمومی باشگاه. یه نظرسنجی برگزار کنید و توش فقط بزارید کسانی که از 6 ماه گذشته عضو شدن شرکت کنن. میخوام ببینم چند نفر ایشون رو میشناسن. میخواید بگید کار داره. قطعا جایگزین میتونست داشته باشه. این باشگاه بی صاحب شده. ول شده به امان خدا. مدیر نداره. پلیس داره. کار مدیر اینه که خودش رو به چالش های مدیریتی وارد کنه نه اینکه کاربران رو با چالش های مختلف از قبیل اخطار و اخراج مواجه کنه. امیدوارم منظورم رو گرفته باشید. لپ کلام اینکه دل بسوزونید و جهت بدید مشکلات حل میشه. کافیه به اقتضای عنوان مدیریتتون مدیر باشید نه پلیس. اگر اصلوب کار (مدیریت) درست باشه اجزاء (کاربران) در راستای مناسب خودشون قرار میگیرن. موفق باشید.

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
پیام خصوصیاتو ببند

پروفایلتم ببند

فقط واسه دوستات باز بذار

پروفایلم بسته است
پیام خصوصی بازه
چون همه قصد مزاحمت نداشتن

در ضمن خیلی ببخشید که گفتم مزاحم زیاد داشتم
هیچ کدوم از افراد حاضر در این تاپیک مزاحم من نبودن
اتفاقا باهاشون یه جورایی دوست بودم

من هیچ مشکلی نداشتم
فقط متمایز بودم
همین.......

#parisa#

عضو جدید
کاربر ممتاز
پیام خصوصیاتو ببند

پروفایلتم ببند

فقط واسه دوستات باز بذار

تو هم مزاحم زیاد داشتی که پروفایلتو بستی؟:دی

ولی خداییش در این مورد بچه ها خودشون اگه بفهمن یه آدم مر یض توی جمع هست خودشون برخورد میکنن
مگه نبود تاپیکای هرزی که یه مدت زیاد بود؟محسن که تاپیک هرزنامه رو زد وضعیت فوق العاده بهتر شد.
منظورم اینه که توی این مورد دخالت مدیرا خیلی ضروری نیست.خودمونم میتونیم رفعش کنیم

danialfx

عضو جدید
کاربر ممتاز
پروفایلم بسته است
پیام خصوصی بازه

من هیچ مشکلی نداشتم
فقط متمایز بودم
همین.......

شما از چه جهت متمایز هستین؟؟؟

danialfx

عضو جدید
کاربر ممتاز
مدیر باید به رسالت مدیریتش در چارچوبها به درستی عمل کنه. خطاب کردن بعضی از مدیران تحت عنوان مدیر کار اشتباهیه. چون از مدیریت فقط عنوانش رو به دوش میکشن. فکر میکنم اگه کنار نام کاربری بعضی از مدیران بنویسن پلیس ضد شورش زیبنده تره. شما از مدیریت فقط اخطار، اخراج و حذف تاپیک رو یاد گرفتید. مدیر باید علاوه بر نظارت مستمر هدایت هم بکنه. مدیران به خودشون زحمت نمیدن تو بحث های تالار آزاد شرکت کنن. فقط از بالا به مسائل نگاه میکنن. اگه چیزی مورد داشت از بیخ و بن ریشه شو میکنن. در صورتی که اگر قراره پستی ویرایش یا حذف بشه باید با توضیح مقتضی داخل خود تاپیک اینکار انجام بشه. کاری که قبلا در موارد نادری دیدم. خوب اگر وقتش رو ندارید، حوصله ندارید، سوادشو ندارید (عذر میخوام) یا هر دلیل دیگه ای کسی مجبورتون نکرده. میدون رو به افرادی بدید که دلسوزن و وقت هم دارن. برای نمونه آرامش مدیر بخش عمومی باشگاه. یه نظرسنجی برگزار کنید و توش فقط بزارید کسانی که از 6 ماه گذشته عضو شدن شرکت کنن. میخوام ببینم چند نفر ایشون رو میشناسن. میخواید بگید کار داره. قطعا جایگزین میتونست داشته باشه. این باشگاه بی صاحب شده. ول شده به امان خدا. مدیر نداره. پلیس داره. کار مدیر اینه که خودش رو به چالش های مدیریتی وارد کنه نه اینکه کاربران رو با چالش های مختلف از قبیل اخطار و اخراج مواجه کنه. امیدوارم منظورم رو گرفته باشید. لپ کلام اینکه دل بسوزونید و جهت بدید مشکلات حل میشه. کافیه به اقتضای عنوان مدیریتتون مدیر باشید نه پلیس. اگر اصلوب کار (مدیریت) درست باشه اجزاء (کاربران) در راستای مناسب خودشون قرار میگیرن. موفق باشید.

خب ابوالفضل جان. بیا ریز تر بشیم. به نظرت چه راههایی وجود داره که مدیران کاربرا رو هدایت کنن؟؟؟
البته من اعتقاد دارم اول باید هدف مشخص بشه. بعد برنامه ریزی بشه و هدایت .
اول باید ببینیم هدف از ایجاد انجمن چی بوده؟؟؟ هدف این بوده که زنگ تفریحی برای مهندسا باشه؟؟ هدف این بوده که تالارهای تخصصی بوجود بیاد؟؟ هدف اینه که فقط کاربر جذب بشه؟؟
بعد بیایم کاربرا رو هدایت کنیم به محل مورد نظر.
حالا ابوالفضل. به نظر شما هدف انجمن چیه؟؟؟ و چجوری میشه افراد رو به اون سمت هدایت کرد ؟؟؟

#parisa#

عضو جدید
کاربر ممتاز
من الان فرقی با دیگران ندارم

گفتم اگر صندوق ورودی پبام خصوصی یوزر قبلی من رو میدید به من حق میداید

یوزر قبلیتو به من میگی چی بوده؟
اینجام نمیخوای بگی تو خصوصی بگو
دوس دارم بدونم تمایزش چی بوده!!!!!!

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
ابوالفضل جون باهات موافقم صد در صد
ولی قبول کن اشکال از کاربرانم هست
چرا؟
واسه اینکه من خودم دارم اعتراف میکنم اگه اسپم ازاد باشه اسپم میکنم
ینی اگه زور بالا سرم باشه نمیکنم
در اصللل نباید اینجوری باشه
ولی ما ایرانیها (مخصوصا)عادت کردیم تا جایی که میتونیم ول باشیم همه چیو به گند بکشیم شور یه چیزیو دراریم بعد منتظر باشیم بیان جولومونو بگیرن
تقصیر از این فرهنگ مزخرفیه که جا افتاده
همه جا باید یه پلیس باشه اگه نباشه هرج و مرج میشه
هیچ کس از خودش نمیفهمه(منظورم خودمم به کسی بر نخوره) ...اقا اسپم خوب نیس فایده ای واسم نداره ...فقط وقتمو میگیره
یا خیلی کارای بیهوده ی دیگه
برعکس وقتی ببینیم ازاده بیشتر با خودمون لج میکنیم ...تا تهشو در نیاریم ول نمیکنیم
این ویژگی ماست باید خودمونو درست کنیم تا کم کم جامعه درس شه

zeinab68

عضو جدید
کاربر ممتاز
پروفایلم بسته است
پیام خصوصی بازه

من هیچ مشکلی نداشتم
فقط متمایز بودم
همین.......

دوست عزیزم

من روزانه 3 تا درخواست دوستی جدید با کلی پیام خصوصی دارم

مثلا یکی اومده سلام کرده تو پیام خصوصی

خب منم جواب دادم سلام

گفته ببخشید می تونم بیشتر باهاتون آشنا بشم

یا خیلی محترمانه گفتم وقت ندارم یا نمی تونم

یا اصلا جواب ندادم

اون طرف هم یا دیگه پیام نداده

یا چند بار پیام داده جواب ندادم بی خیال شده

در این بین

راستشو بگم

2 مورد بود که خیلی گیر دادن

منم خیلی راحت زدم تو لیسته سیاه

الانم خیلی مزاحمت ها با این کار کمتر شده

تو هم مزاحم زیاد داشتی که پروفایلتو بستی؟:دی

ولی خداییش در این مورد بچه ها خودشون اگه بفهمن یه آدم مر یض توی جمع هست خودشون برخورد میکنن
مگه نبود تاپیکای هرزی که یه مدت زیاد بود؟محسن که تاپیک هرزنامه رو زد وضعیت فوق العاده بهتر شد.
منظورم اینه که توی این مورد دخالت مدیرا خیلی ضروری نیست.خودمونم میتونیم رفعش کنیم

نه عزیزه دلم

اونو بستم که هر کسی نتونه بیاد پیام بذاره

اخه تو که نمی دونی من چه چیزایی رو با چشم خودم ددیم

من شاید بعضی وقتا چند روزی نتونم بیام سایت

یه موقع میبینی یه آدم بی فرهنگ چیزه ناجور تو پروفایل میذاره

حد اقل پروفایلم واسه لیست دوستانم که همشونو میشناسم بازه و بهشون اعتماد دارم

شرمنده زینب. ولی به نظر من خودش خوشش میاد
اخه اینجوری حرف زدن رو دیگه ندیده بودم.

خواهش می کنم

من پست های قبلی رو نخوندم

چجوری حرف زدن ؟

danialfx

عضو جدید
کاربر ممتاز
من الان فرقی با دیگران ندارم

گفتم اگر صندوق ورودی پبام خصوصی یوزر قبلی من رو میدید به من حق میداید

من میگم اگه یوزر قبلی مزاحم داشتی. مشکل از خودت بوده که جلوی گسترش مزاحمت ها رو نگرفتی و مجبور شدی ایدی عوض کنی.
خیلی راحت میتونستی اجازه ندی به جز دوستانت کسی بهت پیام بده
اگه هم کسی دوست داشت بهت پیام بده. اول اد میکرد شما رو . بعد پیام میداد.
من الان خوشم نمیاد به جز دوستام کسی تو پروفایلم مطلب بزاره. خیلی راحت قفلش میکنم.

Abolfazl_r

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب ابوالفضل جان. بیا ریز تر بشیم. به نظرت چه راههایی وجود داره که مدیران کاربرا رو هدایت کنن؟؟؟
البته من اعتقاد دارم اول باید هدف مشخص بشه. بعد برنامه ریزی بشه و هدایت .
اول باید ببینیم هدف از ایجاد انجمن چی بوده؟؟؟ هدف این بوده که زنگ تفریحی برای مهندسا باشه؟؟ هدف این بوده که تالارهای تخصصی بوجود بیاد؟؟ هدف اینه که فقط کاربر جذب بشه؟؟
بعد بیایم کاربرا رو هدایت کنیم به محل مورد نظر.
حالا ابوالفضل. به نظر شما هدف انجمن چیه؟؟؟ و چجوری میشه افراد رو به اون سمت هدایت کرد ؟؟؟

منظور از هدایت کردن این نبود که کاربران رو هدایت کنیم. کاربران رو باید خدا هدایت کنه. مدیر با شرکت در بحث باید بحث رو هدایت کنه. حتی اگه بحثی منحرف شد باید قفلش کنه. نه اینکه روزی نیم ساعت بیاد و تاپیک های ایجاد شده رو یه دیدی بندازه و هرچی به نظرش مشکل داشت رو از بیخ تو یه حرکت حذف کنه. گاها بعضی از این تاپیک ها بالای 200 تا پست داره که طرف با خون و دل تایپ کرده. ولی اگه از اول حضور مستمر داشته باشه توی تاپیکی که بحثش داغه کار به اونجا نمیکشه. این در خصوص بحث نظارته. یه بحث دیگه اینه که مشارکت هم ندارن. یعنی خودشون نه نظری میدن نه مثل سایر کاربرا پست میدن نه تاپیکی ایجاد میکنن. البته این مسائل در مورد اندکی از مدیران صدق نمیکنه. مثلا سرمد حیدری که امروز فرداست عنوانشو ازش بگیرن بعدشم ممکنه اخراجش کنن.

Abolfazl_r

عضو جدید
کاربر ممتاز
ابوالفضل جون باهات موافقم صد در صد
ولی قبول کن اشکال از کاربرانم هست
چرا؟
واسه اینکه من خودم دارم اعتراف میکنم اگه اسپم ازاد باشه اسپم میکنم
ینی اگه زور بالا سرم باشه نمیکنم
در اصللل نباید اینجوری باشه
ولی ما ایرانیها (مخصوصا)عادت کردیم تا جایی که میتونیم ول باشیم همه چیو به گند بکشیم شور یه چیزیو دراریم بعد منتظر باشیم بیان جولومونو بگیرن
تقصیر از این فرهنگ مزخرفیه که جا افتاده
همه جا باید یه پلیس باشه اگه نباشه هرج و مرج میشه
هیچ کس از خودش نمیفهمه(منظورم خودمم به کسی بر نخوره) ...اقا اسپم خوب نیس فایده ای واسم نداره ...فقط وقتمو میگیره
یا خیلی کارای بیهوده ی دیگه
برعکس وقتی ببینیم ازاده بیشتر با خودمون لج میکنیم ...تا تهشو در نیاریم ول نمیکنیم
این ویژگی ماست باید خودمونو درست کنیم تا کم کم جامعه درس شه

من نمیگم نظارت نکنن. نمیگم اخطار ندن. نمیگم اخراج نکنن. میگم اول قانون تصویب کنن. بعد خودشون در قالب همون قوانین فعالیت کنن مثل سایرین بعد اگه مواردی بود دست به اخطار و اخراج و حذف تاپیک بزنن. ولی اینا از همون اول آخرین راه رو انتخاب میکنن که دلیلش هم واضحه.

#parisa#

عضو جدید
کاربر ممتاز
زینب باهات موافقم شدید
مزاحم از پیام اول خودشو نشون میده.اگه جوری جواب بدی که ببینه پایه نیستی زود خودشو جمع و جور میکنه
ولی بازم میگم توی این موارد معمولا مدیرا خیلی نمیتونن کمکی کنن
باید خودمون بلد باشیم حلش کنیم
مدیرا به جاهای مهمتر سایت برسن شاهکار کردن

zeinab68

عضو جدید
کاربر ممتاز
هیچی. یه جورایی گفت من از اسمون افتادم زمین. همه پسرا هم میان مزاحم من میشن. (دختر که مزاحم دختر نمیشه.)

دانیال جان

خوب شما که جای ایشون نیستی حتما مزاحم زیاد داشته

ولی خوب راه حلشو که گفتم

danialfx

عضو جدید
کاربر ممتاز
منظور از هدایت کردن این نبود که کاربران رو هدایت کنیم. کاربران رو باید خدا هدایت کنه. مدیر با شرکت در بحث باید بحث رو هدایت کنه. حتی اگه بحثی منحرف شد باید قفلش کنه. نه اینکه روزی نیم ساعت بیاد و تاپیک های ایجاد شده رو یه دیدی بندازه و هرچی به نظرش مشکل داشت رو از بیخ تو یه حرکت حذف کنه. گاها بعضی از این تاپیک ها بالای 200 تا پست داره که طرف با خون و دل تایپ کرده. ولی اگه از اول حضور مستمر داشته باشه توی تاپیکی که بحثش داغه کار به اونجا نمیکشه. این در خصوص بحث نظارته. یه بحث دیگه اینه که مشارکت هم ندارن. یعنی خودشون نه نظری میدن نه مثل سایر کاربرا پست میدن نه تاپیکی ایجاد میکنن. البته این مسائل در مورد اندکی از مدیران صدق نمیکنه. مثلا سرمد حیدری که امروز فرداست عنوانشو ازش بگیرن بعدشم ممکنه اخراجش کنن.

منظور از هدایت کردن از نظر من این بود که افراد رو رهنمون کنیم به جای دیگه
مثلا بیایم محدودیت بزاریم برای تاپیک های بحث ازاد که فقط افرادی که بیشتر از 2000 تا پست دارن بتونن اونجا تاپیک ایجاد کنن (برای مثال) . که تاپیک های بحث ازاد کمتر بشه
یا مدیران تو تالار های تخصصی مسابقه های تخصصی بزارن که افراد بیشتر جذب بشن (اینم برای مثال)
حالا نظری برای هدایت افراد داری؟؟؟
سرمد که پسر خوبیه ؟؟ چرا؟؟؟

zeinab68

عضو جدید
کاربر ممتاز
زینب باهات موافقم شدید
مزاحم از پیام اول خودشو نشون میده.اگه جوری جواب بدی که ببینه پایه نیستی زود خودشو جمع و جور میکنه
ولی بازم میگم توی این موارد معمولا مدیرا خیلی نمیتونن کمکی کنن
باید خودمون بلد باشیم حلش کنیم
مدیرا به جاهای مهمتر سایت برسن شاهکار کردن
قربونت عسیسم

مدیران هم مثه ماها کارو زندگی دارن

نمی تونن به مزاحمت های تک تک کاربران رسیدگی کنن

من خودم چند باری پیام خصوصیا رو که مورد داشتن به مدیرا گزارش دادم که کاربر اخراج شده

اگه اینجور موارد باشه رسیدگی می کنن

ولی اینکه حرف معمولی تو پیام خصوصی بزنه کسی

مدیران نمی تونن که اخطار بدن یا اخراج کنن

مزاحم ها هم معمولا قربون صدقه میرن که نمیشه بهشون اخطار داد

Abolfazl_r

عضو جدید
کاربر ممتاز
منظور از هدایت کردن از نظر من این بود که افراد رو رهنمون کنیم به جای دیگه
مثلا بیایم محدودیت بزاریم برای تاپیک های بحث ازاد که فقط افرادی که بیشتر از 2000 تا پست دارن بتونن اونجا تاپیک ایجاد کنن (برای مثال) . که تاپیک های بحث ازاد کمتر بشه
یا مدیران تو تالار های تخصصی مسابقه های تخصصی بزارن که افراد بیشتر جذب بشن (اینم برای مثال)
حالا نظری برای هدایت افراد داری؟؟؟
سرمد که پسر خوبیه ؟؟ چرا؟؟؟

این روش ها خیلی قابل اجرا نیست چون ما نمیدونیم چه سیاستهای خاصی برای اداره باشگاه پشت پرده وجود داره. یکیش میتونه افزایش مستمر تعداد اعضا باشه که با طرحهای اینچنینی ممکن نیست. در مورد هدایت افراد هم همونی که گفتم. از دست بنده خارجه و خدا خودش میدونه.
سرمدم چون کلش بوی قرمه سبزی میداد.

بالا